![]() |
#31 |
Komplikatorka
|
Dot.: First minute 2010
Ogólnie z Tureckimi plażami to jest tak,że nie są one za ciekawe. Piasek to taki jak by lekki żwirek. Do Alanii chyba 18 km - busikiem jechaliśmy chyba 15 min jak dobrze pamiętam. Co do hotelu: łazienka sprzątana codziennie, pościel wymieniana co 2 dni, mini bar uzupełniany codziennie, przez 2 tyg ani razu nie powtórzyły się animacje a były poprostu świetne! Konkursy, przedstawienia, kabarety, teatrzyki, parodie no wszystko wszystko! Plusem jest "Alaiye Park" obok hotelu jest kompleks sportowy (należacy do hotelu) jest tam basen, basen dla dzieci, zjeżdżalnie, korty do tenisa, bar - jedzenie typu pizza, spaghetti, frytki, kotleciki, hamburgery, sałatki, lody, napoje, piwo itp. mini club dla dzieci, zestawy do strzelania z łuku -zazwyczaj są tam pustki bo mało osób wie o tym miejscu
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Dagunia
![]() pojawił się nowy katalog Sky Clubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a trafiła któraś już na jakąś ofertę na Teneryfę? w jakim biurze szukać?
chce coś teraz wykupic na sierpień 2010 bo może ciut taniej będzie niż w sezonie z synem chcemy lecieć
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Firsty ze sky clubu są opłacalne - lasty nie są aż tak przeceniane, dlatego z tego biura najbardziej opłaca się rezerwować wyjazdy first minute.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Chcę jechać na obóz w lipcu , dokładnie na ten : http://steja.pl/index.php?mainmodule...p&idOffer=1872 Ale dziwi mnie to że Majorka tylko za 1600 :O Ale w First Minute to podobno możliwe... ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Komplikatorka
|
Spójrz na hotel - tylko 2 * więc ta cena jest normalna. Jeszcze dojazd autobusem. Normalna cena - nic nadzwyczajnego. 10 dni na miejscu - 3 posiłki, hotel na niskim poziomie - nawet drogo 1600zł jak za takie warunki.
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dagunia widzę ,że Ty się znasz na podróżach. Pracujesz w turystyce? Co do hotelu , to dla mnie nie jest aż tak ważny. Samo to że będę na Majorce , plażowanie i imprezy się liczą. Jeszcze w tym zwiedzanie Barcelony , Monako wydaje się interesujące. Tylko właśnie nie wiem co z tą Steją? Jakby ktoś mógł się o niej wypowiedzieć to będę wdzięczna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Ja także jak poprzedniczka,zainteresow ana jestem obozem ; d
Także,z biura Steja. Czy może ktoś o nim słyszał? ![]() Co sądzicie o tej ofercie: http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1868 Będę gorąco wdzięczna za uwagi i sugestie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Tak szukam i szukam i powiem szczerze, że niewiele znalazłam obozów dla młodzieży niestety.
Może podacie jakieś linki? I jeszcze jedno pytanko, czy osoba niepełnoletnia (rocznikowo 17 lat - niestety urodziłam się w grudniu ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.funclub.pl/?name=search&o...&id_frontbox=6 http://www.tourclub.pl/ http://oskar.com.pl/wakacje/wyszukaj-oferte?tagi=oboz
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki bardzo
![]() A mógłby mnie ktoś "oświecić", czy osoby niepełnoletnie mogą jeździć na wycieczki - nie obozy, tylko wycieczki ![]()
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osoba dokonująca rezerwacji musi mieć ukończone 18 lat. Zawarcie umowy na rzecz osoby niepełnoletniej wymaga zgody opiekunów prawnych, poświadczonej notarialnie. Osoby niepełnoletnie chcące podróżować bez opieki, muszą taką zgodę uzyskać od opiekunów prawnych. Dokument ten potwierdza całkowitą odpowiedzialność opiekunów prawnych za osobę małoletnią na imprezie turystycznej Organizatora.
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Zależy mi bardziej na zwiedzaniu, a takich obozów młodzieżowych nie ma dużo, a jak są to za kosmiczne pieniądze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.