|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Podkład Dior Forever, Perfuma Calvin Klein
Wymienię podkład DiorSkin Forever kolor Light Beige 020, na kolor o jeden ton jaśniejszy Ivory 010.
Podkład był tylko raz przetestowany po zakupie, po czym stwierdziłam ze jest on stanowczo za ciemny do mojej karnacji. Oczekuję tylko poważnych ofert, być może będę skłonna wymienić go na inny, ale także w takiej cenie, lub także z diora, lecz z innych serii. Posiadam takze Perfume Calvin Klein ETERNITY do wymiany. Perfuma jest oryginalna, użyta tylko raz, nie posiada oryginalnego opakowania gdyż została zakupiona na lotnisku lecz nie zmieściła mi się do torby razem z pudełkiem, więc byłam zmuszona ją z niego wyciągnąć, dodaje do tego balsam z tej samej serii. Z chęcią wymienię na inną także oryginalną perfumę. Pojemność 100ml. ________ chętnym zdjęcia wyśle e-mailem. Edytowane przez kas77 Czas edycji: 2010-01-06 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkład Dior Forever, Perfuma Calvin Klein
możesz wstawić fotki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkład Dior Forever
Witam, jestem zainteresowana podkładem, moze znajdziesz cosik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Może znajdziesz coś u mnie za podkład DiorSkin Forever kolor Light Beige 020 ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
no za ten podkład najbardziej mi zalezy na tym aby go wymienic na taki sam lecz o ton jasniejszy, niestety nie posiadasz takiego
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- niestety nic nie znalazłam. ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Witam, najbardziej mi zalezy na wymianie za ten sam podkład, wiec narazie wstrzymam sie od innych wymian za ten produkt, poczekam chwile, najwyzej jeszcze się odezwe do Ciebei. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Deborah, Podkład 24ORE perfect.
Posiadam także podkład jest on cały, uzywany moze 1 raz gdyz także okazal się za ciemny do mojej karnacji, z chęcia go wymienie na inny, pozdarwiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie podklad, czy znalazlabys cos u mnie za niego?
![]() |
![]() |
#12 |
perfumove love
|
Co prawda nie mam żadnego podkładu na wymianę... (mam jedynie poza wątkiem prawie cały podkład Giordani Oriflame oraz połówkę Revlon Colorstay, ale to nie ta półka, więc nie wiem, czy w ogóle bierzesz pod uwagę).
Zapraszam do mojego wątku, może znajdziesz coś dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ok,rozumiem,więc pa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.