Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 19:45   #1771
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

karolinusienka ja ogólnie bardzo dużo rzeczy nie lubię
ale jogurty takie owocowe to TAK bo serki homo to już
Stary 2010-01-06, 19:46   #1772
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

nadrabianie cz. I

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a tacy z Cieszyna wogole fajna stronka jest, taka baza kamerzystow
http://www.filmy-wesele.pl/

a to oni: http://www.filmy-wesele.pl/kamerzyst...ieszyn_f7.html
ale poogladam jeszcze tam, moze ktos lepszy bedzie

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

ten jest extra ale ta cena http://www.filmy-wesele.pl/kamerzyst...owice_f15.html juz za foto duzo placimy to za kamere tyle nie dam.. chociaz... kto wie wspolpracowali przy klipach do reklamy np Mercedesa, LG hehe pewnie dlatego tak sie cenia..
MUSZE GO MIEC!!!! albo on albo nikt inny... te filmy to bajka normalnie
mnie sie podobają takie filmy/teledyski, ale chyba szkoda byłoby mi płacić za to dodatkowo. Aczkolwiek pomysł fajny :tak:

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
I muszę się Wam pochwalić, że oboje z Łukaszem postanowiliśmy się lepiej wobec siebie zachowywać, bo ostatnio przeginaliśmy. Była rozmowa co nas wkurza i od wczoraj jest normalnie bajka Żeby tak jak najdłużej
bardzo się ciesze, że między Wami jest lepiej. Wiem z doświadczenia, że w takich chwilach najważniejsza jest rozmowa. Ona napradę pomaga. A nawet jeśli coś znów zaczyna sie psuć, to trzeba sobie wzajemnie przypomnieć "tą" rozmowę i już jest dobrze

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
wrocilam

masakra sie jezdzi po drodze ehhh

wlasnei jaka niespodzianka?? powiedz
oj faktycznie fatalnie się jeździ. Dzisiaj z za samochodu wyskoczyła mi babka z facetem na pasach. Jakby się nie zatrzymali, to bym w nich wjechała a jechałam tylko 40.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
P już się zaczął umawiać z siostrą na piątek ale ja potrzebuje odpoczynku
ostatnio każdy weekend coś robiliśmy i ciągle gdzieś po ludziach się łaziło
za tydzień P robi urodziny więc chociaż jeden weekend muszę odetchnąć bo ten tydzień to jakiś koszmar
oj, to faktycznie odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
dzisiaj byłam u denstysty i dowiedziałam się ze 2-ka do usunięcia
przykro mi.

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
... da się żyć bez dwójki.. ja od 5 lat chodzę z koronką na dwójce...niczym sie ona nie różni od reszty uzębienia... za głupotę trzeba płącić..
oj trzeba, ja jako dziecko uciekałam od dentysty i w wieku 14 lat musiałam 6 wyrwać Teraz chodzę do dentysty regularnie co 6 miesięcy. Właśnie idę 20 I :boisie:

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
ja muszę płacić za geny
a to też, ja mam tez słabe zeby, ale po tacie. Z resztą alergie, uczulenia i inne takie to też po nim, za to po mammie uczulenie na Pyralgin heh.

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
a co do ząbków to bo ostanich przebojach z 8 to ja mam dosc...
ogólnie do najlepsze nie sa najgorsze tez nie...
ale mam jeda 6 sztuczna po tym jak mi pekła po kanałowym leczeniu
A właśnie jak Twoja 8??

Cytat:
to ja miałąm z ósemkami.. dopiero co wyrosły, na drugoi dzień pękały i okazywało sie że w środku są puste... i do usunięcia... i po kija toto rosło w gębie.... jak i tak puste...
ale jakie madre \

qrde wcięło mi pierwszą połowę cytowanych wypowiedzi. Nadrobię je na końcu

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 19:49   #1773
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

uciekam na Chłopaki nie płaczą do jutra paaaaa
Stary 2010-01-06, 19:51   #1774
lusesita23
Zakorzenienie

Jolka bidulko nasza

Karolinusienka to i ja lykne

Mustique nawet jak z kg sie nie uda...choc na pewno zrzucisz skoro mowisz, ze to uwas "rodzinne" to i tak bedziesz promieniala...macierzynsk im szczesciem no i blask PM doda ci uroku tez

sluchajcie dziewczynki-na pewno pomozecie znacie moze jakas piosenke dla matki od syna...nie List do M. tylk ocos co by sie nadawalo do podlozenia pod plyte z wesela jak M. tanczy z mama wiecie taki montaz chcemy...ja jak tancze z Tata to bede miec to: http://starymarzyciel.wrzuta.pl/audi...swiat_ona_i_ja

ale dla mamy m. mam problem...no bo nie ma takich co by sie nadawaly...chyba,ze Wy cos znacie na to licze
Stary 2010-01-06, 19:52   #1775
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
no ale nie można tego zjeśc z żadnym chlebem nawet ja tak nie umiem a ile dni trwa ta 1.faza? bo nie orientuję się jeszcze, 10?
od 1 do 10 dni - zależy od ilości kilogramów do zrzucenia
Cytat:
karolinusienka ja ogólnie bardzo dużo rzeczy nie lubię
owocowe odpadają jeśli mają cukier
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 19:54   #1776
lusesita23
Zakorzenienie

ja to w ogole najlepsza jestem bo kaerzysty nie mamy,a ja juz wiem jak chce miec to wszystko zmontowane, co ma byc gdzie podlozone, gdzie zwlnione tempo, gdzie na czarno bialoTŻ sie smieje ze mnie,aleco przynajmniej mam wizje
Stary 2010-01-06, 19:55   #1777
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość

czyli że tylko 3dni?
ee to nie dla mnie
Stary 2010-01-06, 19:56   #1778
jolkajp
Rozeznanie

chyba tez wezme sie za te diete,ale musze pozytac czy skuteczna i na czym polega dokładnie. musze sie wkoncu zmobilizowac jak nie ciąża to chociaz odchudzane mi zajmie głowe hehe. kto tu to stosował niech mi powie ile schudł? i w jakim czasie?
Stary 2010-01-06, 19:58   #1779
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
no ale nie można tego zjeśc z żadnym chlebem nawet ja tak nie umiem a ile dni trwa ta 1.faza? bo nie orientuję się jeszcze, 10?
no cos ty chleb o chlebie i ziemniakach zapomnij bejbe
ja mialam 1sza faze 7 dni max 10 dni. moja sis miala chyba 5 dni wiec to zalezy ile masz do zrzucenia

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:

oj tam ja jadlam ligthy a pozniej nawet serduszko jadlam i serki waniliowe jadlam za bardzo sie nie przejmowalam, ze maja cukier bo ile mozna naturalnych jogurtow non stop jesc

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
chyba tez wezme sie za te diete,ale musze pozytac czy skuteczna i na czym polega dokładnie. musze sie wkoncu zmobilizowac jak nie ciąża to chociaz odchudzane mi zajmie głowe hehe. kto tu to stosował niech mi powie ile schudł? i w jakim czasie?
ja schudlam pisalam wczesniej bylam na diecie chyba 3 tygodnie jakos i waga mi sie utrzymuej ladnie i od pn wracam do niej
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 19:59   #1780
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Nadrabianie cz. II

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
A oto i link do piosenki przeprosinowej od Tż.

http://www.youtube.com/watch?v=OIeAbmLbtLs
mało co rozumiem po angielskiemu, ale ładniutka

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
ja po drugiej ale moja to taka oszukana bo puszczalska i prawie na polowe z mlekiem hehe:P
hehe to tak jak moja. pół na pół

Cytat:
zobaczcie jaka suknie znalazlam gdybym chciala kseizniczkowatq to wybralabym taka ale jakos siebie nie widze i woole ja nie chce ksiezniczkowatej ale ktorejs z as moze sie spodoba bo ladna jest
podoba mi się od pasa w górę

Cytat:
a moim życiowym mottem ponadto jest
>nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego że jego osiągnięcie wymaga dłuższego czasu<
AMEN
Święta prawda

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Dziewczynki!mam zwolnienie!!! co prawda okupione wielogodzinnym staniem w kolejsce, zloscia lekarki i moim placzem ale jest teraz oby ten kolo je przyjal i moge pisac we wtorek

wreszcie przeczytalam to co napisalyscie, tesknilam za Wami
najważniejsze, że się udało u lekarza.

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Tak sobie właśnie podczas pakowania pomyślałam, że nasza Honolinka za miesiąc o tej porze będzie już mężatką
Ciekawe jak się czuje ona i maleństwo inside?
Ona teraz taka zabiegana, że nawet nie ma czasu zajrzeć na wizaż

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
To i ja dołączam do grona pokłóconych. Kłótnia była tak właściwie o nic, ale jestem wkurzona na TZ maksymalnie. Ale czasami takie kłótnie się przydają bo można wyciągnąć wnioski i popracować nad sobą.
No i można się później pogodzić :P Ale nie kłócić się więcej proszę

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Ja zmykam bo TZ przyszedl hihi bedziemy robic sobie Sandwiche z serem, szynka, ogorkiem, ketchupem/pomidorem na kolacje
:ślina:

Cytat:
ale jestem zakrecona!!! kserowalam dizs notatki na tego ciula;p sobie i kolezance...szybko jej dalam bo obie spieszylysmy sie na swoje autobusy do domu...a busie patrze: nie mam swoich ksero!dalam jej wszystko.ok, wysle mi poczta...a teraz patrze! ja mam jej!!!! ona kserowala inne wyklady niz ja...no masakra jakas...mam nadzieje,ze priorytetem dojdziebo do poniedzialku sie nie widzimy,masakra...
o jej, zakochana, czy co :P Myślę, że priorytetem dojdą.

Cytat:
a ja dziś mam wenę ślubną.. chyba pierwszą od paru tygodni...

znalazłam suknię/ sukienki marzeń.. moja krawcowa będzie miała pełne ręce roboty... jak chcecie moje typy oglądnąć.. zapraszam na nasz blog.. tam je umieściłam!
zaraz zajrzę na bloga. A ja słucham mojego zespołu ślubnego

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2010-01-06, 20:01   #1781
frida99
Raczkowanie

Cytat:

ale ja mam inny problem.. dziewczyny żebym po porodzie szybko zrzuciła nadmiar brzucha... bo inaczej z pieknej sukmni nici... trzeba będzie cio nieco ukryć/....
Na pewno dasz sobie rade

Wiecie co, to i ja zaczynam tą diete. Tylko przejrzę tą książkę tego doktorka i robię zapasy
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 20:02   #1782
Milenka_86
Raczkowanie

Witam panie
tak sobie czytam o tych czekoladkach i slodkosciach a ja nie moge jesc czekolady jestem uczulona ale w sumie juz sie do tego przyzwyczailam za to dzien bez mieska jest dla mnie dniem straconym

Milenka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 20:07   #1783
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ja mialam 1sza faze 7 dni max 10 dni. moja sis miala chyba 5 dni wiec to zalezy ile masz do zrzucenia

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

oj tam ja jadlam ligthy a pozniej nawet serduszko jadlam i serki waniliowe jadlam za bardzo sie nie przejmowalam, ze maja cukier bo ile mozna naturalnych jogurtow non stop jesc

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

ja schudlam pisalam wczesniej bylam na diecie chyba 3 tygodnie jakos i waga mi sie utrzymuej ladnie i od pn wracam do niej
a cukier to węglowodany
uciekam narazie
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 20:08   #1784
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

nadrabianie cz. III

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
a u mnie taki dzień:
dostałam @ - NIE KOMENTUJĘ OCZYWIŚCIE....
Rano sie z tż posprzeczałam bo sie popłakałam że @ dostałam. i ze mnie ch.uj strzeli niedługo...
W szkole nudy jak zawsze. sesja wisi w powietrzu

Ja jestem Waga z zodiaku. ostatni dzien wagi i czasami w horoskopach załapuje sie na skorpiona. charakter mam raczej skorpiona 90% i 10% wagi-chyba z wagi najbardziej rozwagę. reszta wredoty ze skorpiona przejełam.
Zresztą coś w zdiakach i charakterach jest.bo różni ludzie o tych samych znakach zodiaku sa często baaaardzo podobni.
:glaszcze:
Mi ostatnio kolezanka powiedziała, że niepowinnam być z Grześkiem, bo baran i byk to złe połączenie zapytałam ją czy mam ślub odwołać. Ale patrzyła na mbnie tak serio,jakby ona to zrobiła na mooim miejscu

Cytat:
ale ja mam inny problem.. dziewczyny żebym po porodzie szybko zrzuciła nadmiar brzucha... bo inaczej z pieknej sukmni nici... trzeba będzie cio nieco ukryć/....
na pewno Ci się uda.

Cytat:
prosze czestowac sie
wow, to i ja się skusze, choć jestem po 2 herbatach pod rząd.

Cytat:
sluchajcie dziewczynki-na pewno pomozecie znacie moze jakas piosenke dla matki od syna...nie List do M. tylk ocos co by sie nadawalo do podlozenia pod plyte z wesela jak M. tanczy z mama wiecie taki montaz chcemy...ja jak tancze z Tata to bede miec to: http://starymarzyciel.wrzuta.pl/audi...swiat_ona_i_ja

ale dla mamy m. mam problem...no bo nie ma takich co by sie nadawaly...chyba,ze Wy cos znacie na to licze
fajny pomysł i śliczna piosenka. niestety nic mi teraz nie wpada do głowy na taniec z mamą.

Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
Witam panie
tak sobie czytam o tych czekoladkach i slodkosciach a ja nie moge jesc czekolady jestem uczulona ale w sumie juz sie do tego przyzwyczailam za to dzien bez mieska jest dla mnie dniem straconym
o jej, przykre.
Dla mnie dzień bez ziemniaków to dzień stracony :P

Leoś 29.12.2014 
Stary 2010-01-06, 20:14   #1785
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
Witam panie
powiem Ci, ze ja tez mam alergie na czekolade ale na taka do picia o dziwo nie wiec korzystam ale nie codziennie, bo dla mnie jest troszke za slodka wiec sie zaslodze nia strasznie ale jest pycha

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
a cukier to węglowodany
uciekam narazie
wiem ale jak widac, ze mozna i schudnac jedzac jogurty owocowe ehhehe w fazie białkowej

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

zmykam poczytac ksiazke
Stary 2010-01-06, 20:20   #1786
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ja przed chwila wypilam i boli mnie brzuch a miala mnie rogrzac ...
Ojej, przesyłam masażyk wirtualny

Cytat:
b
choć w mojej rodzinie kobiety w ciąży szybko dochodzą do swojej figury sprzed... więc może i mnie sie uda... jak nie,... to coś sie wymyśli.. sukienkę sie zmodyfikuje, coś się zmieni.. panny młode bezwzględu na wygląd są w tym dniu najpiękniejsze.. i tego sie będę trzymać!

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

Mi ostatnio kolezanka powiedziała, że niepowinnam być z Grześkiem, bo baran i byk to złe połączenie zapytałam ją czy mam ślub odwołać. Ale patrzyła na mbnie tak serio,jakby ona to zrobiła na mooim miejscu
Bój się

Tak tu piszecie o tej diecie, że aż się boję ze zostanę sama nie stosująca jej

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 20:23   #1787
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

nadrabianie cz. 0 - to co mi wcięło:P

Cytat:
[
ale spełniam prośbę Ma.ko co do pokazania mojego pudełeczka na biżu nie ma co podziwiac no ale skoro chciałaś to nie będę taka a ciężko było zrobic fotkę bo i biżu i to plastikowe pudełko odbijają światło i wychodziła du.pa zresztą biżu to za dużo powiedziane proszę o nie nabijanie się!
później do Was zajrzę[/LEFT]
Bardzo fajnie to wygląda. Chyba sobie sprawię podobną przynajmniej widać co gdzie jest

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
myślałam, że to jakiś duży kufer z szufladkami i kilkoma poziomami bedzie chociaż

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

dziewczyny, któraś z was zamieszczała raz link do koszulek ze śmiesznym napisem dla facetów
chciałabym taki prezent dla TŻ na walentynki, ale nie mogę nigdzie znaleźć
też myslałam, że jest większy, ale i tak fajny
Ja na Walentynki chyba standasrdowo kupię Tzbokserki, może tym razem z jakimiś śmiesznymi skarpetkami do kompletu.

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

Kosztorys: u nas wstępnie wygląda to tak:

Sala: 160zł/os x 70 os. = 11 200 zł (oczywiście cena sali może wzrosnąć)
Zespół: 2700 zł
Foto: 1450 zł
Albumy dla rodziców: ok 400zł
Prezent dla gości: max 150zł
Kamerzysta: 2000zł
Auto: 1000 zł
Obrączki: 500-1000zł
Suknia + garnitur + dodatki: 4000zł
Niespodzianka dla gości: 500zł
Fontanna: 800zł
USC: 300zł
Kołocz: 500zł

Suma: 25 500 + opłaty za kościół (nie wiem ile) + przewóz (500 zł ??) + alkohol (nie wiem ile) + różne pie.rdoł.ki typu: zaproszenia, podziękowania, winietki, księga gości, może lampiony itd: ok 1200zł + fryzjer + bukiet + kurs tańca... czyli trzeba liczyć ok 30 - 35 tys. za wesele 1 dniowe. Oczywiście do tego dojdzie jeszcze podróż poślubna, mi się marzy cały miesiąc miodowy w 2 miejscach typu: Dominikana czy Tajlandia , więc pewnie z 10.000 zł trzeba liczyć.
nie wiem czy już to napisałam, czy jak pisałam w pracy to mji wcięło - jak pisałam tu swój kosztoprys, to nie ujęłam obrączek i kilku innych ważnych rzeczy. Wyobrażacie sobie ślub bez obrączek, bo Panna Młoda zapomniała e ująż w kosztorysie

Cytat:
tu sa te fotki na twarz nie patrzcie bo zapomnialam wyjsciowej zalozyc:p

ta czarna sukienka jest jakby z takich zakladek taka typu marilyn monroe tylko ze czarna
obie fajne, ale mnie się bardziej podoba niebieska Micia ma rację - fajne dodatki i będzie git k:

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Trzeba było od razu tak zrobić
miałam iśc po drodze do drugiej apteki, ale za duża kolejka była

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dzięki masz racje. Powiem, że własnie ze względu na to, że chca ślubowac tydzień przed nami nie zostaniemy ich świadkami.

Dzięki dziewczyny, na Was zawsze można liczyć
dziewczyny mają rację - nie zgodziłabym się na Świadkowanie. Skoro ona chce Ci zrobićtakie cha.mstwo, to niech też "ma coś z tego".

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
no to mam nadzieję że nie znajdzie sali trzymajcie kciuki dziewczyny

to kupuj, a czemu w ogóle się zastanawiasz nad rurkami?
ja mam chyba 2 pary rurek, fajne są

.........

ale szef mnie wymęczył, ledwo żyję
dawno tyle nie pracowałam co teraz
ja też mam taka nadzieję, już my odpowiednio potrzymamy coby nie znalazła niczym czarownice
kupiłam
biedactwo wymęczone

No więc kupiłam te rurki. W sklepie były 2 rozmiary - 36 i 40. weięłam obie pary do przymierzalni i najpierw wskoczyłam w 40, była dużo za duża, więc wbiłam się w 36 - leżą idealnie I wchodzą do kozaków teraz tylko czekają aż tato mi je skróci.
Ale stanika dalej nie kupiłam, chyba muszę się wybrać jednak na Wrocław.

Nie poszliśmy dziś z tż do kościoła. po prostu najzwyczajniej w świecie nie chciało nam się :/ ale poszliśmy na dłuuugi spacer

A teraz uciekam wyprostować włosy i spać, bo padnięta jestem.

Dobranoc

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ojej, przesyłam masażyk wirtualny

Bój się

Tak tu piszecie o tej diecie, że aż się boję ze zostanę sama nie stosująca jej
Ja zostanę z Tobą. Teraz zaczynam stosować "dietę" isabele" ne jedzenie po 19. Ale od obiadu nic nie jadłam i aż mnie ssie, więc chyba moje dieta się właśnie skończy

ale od 3 dni spełniam postanowienie noworoczne - ćwiczę

Leoś 29.12.2014 
Stary 2010-01-06, 20:28   #1788
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

Ja zostanę z Tobą. Teraz zaczynam stosować "dietę" isabele" ne jedzenie po 19. Ale od obiadu nic nie jadłam i aż mnie ssie, więc chyba moje dieta się właśnie skończy

ale od 3 dni spełniam postanowienie noworoczne - ćwiczę
Też sie w to bawię....oczywiście nie liczę sobót kiedy jestem w szkole i wracam wygłodzona po 20....ale patrzył na mnie rogalik z pudrem w kuchni więc też nie wiem kiedy skończę

Ale właśnie za ćwiczonka....mój tata zrobił dzisiaj 10 brzuszków i zrezygnował

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-01-06, 20:29   #1789
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
a ja odwrotnie jakos mi sie te jogurty sztuczne wydaja...

Cytat:

powiem szczerze ze nie pomoge bo nie mam pojecia
Cytat:
ale od czego to zalezy?

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2010-01-06 o 20:32
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 20:36   #1790
lusesita23
Zakorzenienie

elunka ja tez tak wlasnie mysle z tym,ze ja mimo prob nadal sie nie ograniczam zycie jest zbyt krotkie zeby sie dieta katowac;p

ide spac,padam.dobranoc
Stary 2010-01-06, 20:39   #1791
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Lusesita ja za bardzo kocham jeść żeby się dietetować

też spadam spać....właśnie mi Grześ napisał że chciałby obok mnie usnąć
Dobranoc misie kolorowe

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-01-06, 20:40   #1792
frida99
Raczkowanie

I ja ide spać bo jutro na 6 rano do pracy
nie piszcie za dużo bo znowu będę nadrabiać godzinę

do jutra
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 20:44   #1793
Martilla
Rozeznanie

właśnie skończyłam rozmawiać z moim skarbeuszem. Rozmowa była ciężka ale już jest ok i mam nadzieję, że tak zostanie.

Muszę poczytać o tym całym Dukanie. Z tego co mi się obiło o uszy to ta dieta jest trochę podobna do SB. Zostały mi do zrzucenia ok 2kg których za nic w świecie nie mogę się pozbyć.

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 20:54   #1794
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
powiem szczerze ze nie pomoge bo nie mam pojecia
ale od czego to zalezy?
od ilosci kg do zrzucenia bejbe

dobra przeczytalm rozdzial ale teraz musze isc wyprac rekawiczki i szalik, bo nie bede miala w czym jutro hasac
Stary 2010-01-06, 20:58   #1795
ona911
Rozeznanie

..oki ja zmykam...teraz mam 2 dni wolnego więc będę leniuchowała ...
Pozdrówki dla wszystkich i milusich senków
Do jutra

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 20:59   #1796
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
..oki ja zmykam...teraz mam 2 dni wolnego więc będę leniuchowała ...
Pozdrówki dla wszystkich i milusich senków
Do jutra

spij slodko
Stary 2010-01-06, 21:05   #1797
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki!mam zwolnienie!!! co prawda okupione wielogodzinnym staniem w kolejsce, zloscia lekarki i moim placzem ale jest teraz oby ten kolo je przyjal i moge pisac we wtorek

wreszcie przeczytalam to co napisalyscie, tesknilam za Wami
Super z tym zwolnieniem Oby dalej poszło też super

Cytat:
ja tyeż a pierwsza mi pasuje, bo ma zasłonięte choć w części plecy.. a dla mnie to jest dobre.. bo chcę zakryć: tatuaż i pozostałości po ospie!!
Bardzo ładne, a 2 to ideał

Cytat:
kto chce czekolady na goraco??
Ja
-------------------------------------------------------
Jak ja nie lubię się pakować

Chciałabym się od razu pożegnać na te 4 dni. Pewnie będzie na mnie czekało duuużo stron

Trzymajcie się Kochane cało i zdrowo
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 21:10   #1798
karolinusienka
Zakorzenienie

wzaielam sie za liste gosci z mojej strony a co tam
Stary 2010-01-06, 21:20   #1799
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
od ilosci kg do zrzucenia bejbe
to jakby chciala 10 kg zrzucic to ile dni ten etap trwa? bo ja tego jakoś nie czaje przepraszam że tak smęcę ale ogólnie ciekawa ta dieta się wydaje

chciałam się pouczyć ale jak pomyślałam że jutro 12 godzin będę poza domem to mnie głowa rozbolala i postanowiłam że sobie odpuszczę i od razu mi lepiej

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 21:34   #1800
karolinusienka
Zakorzenienie

wyszło mi 7o osób z mojej strony a myślałam, ze zmieszczę się w 6o max

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
to jakby chciala 10 kg zrzucic to ile dni ten etap trwa? bo ja tego jakoś nie czaje przepraszam że tak smęcę ale ogólnie ciekawa ta dieta się wydaje

chciałam się pouczyć ale jak pomyślałam że jutro 12 godzin będę poza domem to mnie głowa rozbolala i postanowiłam że sobie odpuszczę i od razu mi lepiej
wejdz tutaj http://www.regimedukan.com/ niby jest po fr ale od czego jest google translate i sobie uzupełnij i Ci wyskoczy ile musisz być dni w poszczególnych fazach i czy rzeczywiście musisz schudnąć az 1o kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości