|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część V
Ja się nim smaruję rano, a zanim zjem śniadanie, to wszystko jest już super wchłonięte i nic się nigdzie nie świeci, mogę wtedy spokojnie zrobić szybko makijaż : ))
#4322 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak robie i wchłanie sie do matu i nawet teraz buzia mi sie nie świeci makijaż nienaruszony a po innych kremach nie tak tłustych w odczuciu juz ok 15 zaczynałam sie świecic
#4323 |
Konto usunięte
|
wpadłam dziś do R. po niezbędniki: pastę Colodent, mydło w płynie (kupiłam Online magnoliowy, straszny śmierdziel, bardzo żałuję zakupu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj 2 Babydreamy z kodów - babka powiedziała, ze nie ma problemu, tylko trzeba będzie na 2 paragony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Konto usunięte
|
czyli wszystko zależy od humoru i nastawienia danej pani w kasie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Uzależnienie
|
Widoków na nową gazetkę jak na razie nie ma? Pewnie będzie od 11 ale ja się już nie mogę doczekać
![]()
#4328 |
Zadomowienie
|
AA Złota Kuracja krem do cery suchej 50ml
Kod 2981515415429 |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety jak poszłam do rossmanna było już po robocie... Puściutka przegródka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Wtajemniczenie
|
podaje kod na krem - kupiłam go dziś mamie, bo mi do 60lat brakuje ponad 30, więc nie będę uzywać
poza tym kupiłam tabletki do czyszczenia WC zachwalane przez monikapogrzeba, karmę dla kota i jeszcze jeden dezodorant z kodów ![]() obiecuję, do końca tej gazetki już nic nie kupię, nie robię zapasów, to moje postanowienie na nowy rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
po prostu Em :)
|
Ja dziś kupiłam krem Babydream z kodów.
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Raczkowanie
|
Podaję kod na AA Złota Kuracja krem do cery suchej 50ml 2981515445426
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Rozeznanie
|
Hej ;D
Ja dziś obkupiłam się w Rossmannie ;D Maseczka synergen polecana przez kogoś tutaj na forum .. Na półce zdawało mi się, że cena to 2,99 a w kasie okazało się że całe 1,29 zl ;D Byłam w szoku ;D W domu zorientowałam się a mogłam wziąć wiecej xD Jeszcze kupiłam taakk: -Płatki kosmetyczne z Velvetu, bo są dobre i w cenie cleanic.. - nie rozwarstwiają sie .. dziwne ale prawdziwe.. -Blend-a-med 3d white with pearl - pędzelek do cieni .. taki za 6 zł .. fajnie się nim maluje .. zupełnie inne odczycie niż pacynkami .. O.o -konturowkę wibo za całe 4,19 zł xD - Cienie Wibo terra cotta 5 kolorów za 9,49 zl ;D Szukałam wszędzie takiego zestawienia kolorów a tu prosze ;D tak taniutko .. perłowe .. miedziany, szarozielony, zielony, biało-ecru .. O.o , bordowo-miedziany .. gąbeczka do tego taka malutka, że trudno w palce złapać ;D ... ale dobra bo silikonowa a nie piankowa ;D Ogólnie nie wiem co będzie jak mi otworzą rossmann w mieście .. teraz tluke sie przez 2 miasta, zeby wbić do rossmanna na zakupy i zawsze średnio 50 zl tam zostawie xD Ehh.. Juz nie mam gdzie upychac tych kosmetyków ;D Jeszcze teraz zepsuła mi sie prostownica wrr.. :/ I szukam gdzieś tylko marnie mi to idzie .. AA Złota Kuracja krem do cery suchej 50ml 21,69 PLN 16,29 PLN 2981515416167
![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2010-01-06 o 16:16 Powód: Dodaję kod na krem ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Raczkowanie
|
A ja byłam w 3 rossmanach i nigdzie nie ma tych plastrów ani kremu Babydream
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 |
Zadomowienie
|
Czy znajdę w Rossmannie ten filtr ?
Ode mnie nigdy nie brano kartek z kodem - może dlatego, że zawsze były spisane na notatkach/kserówkach ![]() KaszaManna, pamiętam jak pisałaś, że jesteś bardzo zadowolona z szamponu Accent do włosów brązowych - po jakim czasie dostrzegłaś u siebie pogłębienie koloru ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
mozecie mi powiedziec do kiedy sa wazne ceny z gazetki na cienie z bourjois ? do dzis? wiem ze na niektore produkty jest tylko do 7.01 (wlacznie??) hmmm... poluje na te cienie ale w wiekszosci drogerii nie ma ich stoiska
![]()
#4338 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Co do szamponu Accent to też mi się spodobał, ale jeszcze pogłębienia koloru nie zauważyłam, bo to za krótko. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam dzisiaj w Rossmanie i kupiłam pastę Colgate Max Fresh. Rozejrzałam się również przy okazji za szczoteczką do zębów. I przy okazji odkryłam,że w moim rossmanie jest dostępna szczoteczka pulsar(?) chodzi mi o tą którą tutaj dziewczyny tak zachwalały. Pierwszy raz ją zauważyłam w moim rossmanie. Miałam ochotę ją kupić i wypróbować,ale niestety obiecałam sobie,że będę oszczędzać ![]() Edytowane przez orangemisia Czas edycji: 2010-01-06 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem mniej więcej z połowie butelki i też spektakularnych efektów nie widzę. Aczkolwiek szampon sam w sobie w użytkowaniu bardzo przyjemny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie... z ta gazetka jest dziwnie... niby obowiazuje do 7, ale niektore promocje beda dluzej... i badz tu madry. ciekawe czy do to wlacznie czy juz nie...
#4342 |
Zakorzenienie
|
Monika, ten filtr znajdziesz w każdje aptece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego powiedziałam, że za tą cenę wolę kupić sobie 2 porządne szczoteczki .. Ostatnio trafiłam promocję 2 szczoteczki Jordan za 9,99 ;D .. A dobre są .. nie zużywają się szybko .. mam aparat .. (swoją drogą jeszcze tylko 6 dni xD ) i przy szorowaniu zamków ta szczoteczka się nie rozłazi co mnie dziwi ;D już mijają 3 miesiące jak ją mam i po zdjęciu aparatu wymieniam szczoteczkę a ona jest jak nowa .. lekko powywijane włoski ma .. Ja też powiedziałam sobie, że oszczędzam i co ? Wczoraj popsuła mi się prostownica i już zamówiłam nową.. oszczędnie za ostatnie pieniądze ![]() Cytat:
![]() 16 stycznia studniówka - 200 zł 'wstęp', 200 zł dalam za sukienke, 40 zł torebka, no i wszystkie dodatki jeszcze .. podwiązka, opaska do włosów, szpilki kwiatuszki do włosów ..ehh.. no niestety .. jak włączyłam prostownicę rano i po chwili zaczęłam 'prostować' nią włosy to zorientowałam się, że prostownica jest zimna.. no i nie działa .. ![]() ponad 3 lata miałam ją .. z mpm product BWT-B54 a teraz zamówiłam też z mpm - sprawdzone ;D tylko , że BWT-B107/C+E z czarnymi płytkami ceramicznymi, elektroniczną regulacją temperatury i jonizacją powietrza ![]() ![]()
![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2010-01-06 o 19:19 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wcześniej miałam prostownicę z MPM, ale starej generacji i się zraziłam do produktów tej marki bo paliła włosy niemiłosiernie i jeszcze płytka wewnętrzna (bo to była prostownica z karbownicą) wypadała bardzo często i raz mi tak wypadła kantem na rękę, że chodziłam przez 2 tygodnie z "wypalonym" trójkątem i wmawiałam wszystkim, że jestem żywą reklamą Leroy Merlin ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Zakorzenienie
|
nikaczekolada, ale masz tanio studnióke. Ja płacę rawie 500 zł za "wstęp". Za parę.
Kupiłam dziś peeling Synergen i Maseczke Dermaglin (:
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w klasie mam 25 chłopaków xD a 8 dziewczyn jest tylko .. także przynajmniej tu oszczędność ![]() Już chciałabym wiedzieć co będzie w nowych okazjach xD Choć kasy nie mam to i tak pewnie coś kupię jak będzie mi trochę potrzebne ![]() Czy wiecie może ile czasu mija od dania ogłoszenia o pracę w Rossmannie na ich stronce do otwarcia sklepu ? Bo już jakiś czas temu były ogłoszenia w normalnych serwisach typu praca.pl czy coś podobnego .. a dziś zauważylam, że na stronie rossmanna też jest dla mojego miasta praca dla kierownika sklepu i kasjera. Budynek Rossmanna jest za przystankiem na głównej drodze i jak dziś czekałam na busa to windę testowali chyba - bo jest w rogu budynku .. tak na dworze ;D fajnie .. i tylko winda w góre winda w dół i tak non stop ![]() I już mnie normalnie korci, żeby wiedzieć kiedy otwarcie ;D Mm..
![]() |
#4348 |
Zadomowienie
|
No w sumie
![]() ![]() On ma chyba Parsol ? Ja bym wolała jednak bez, na co dzień używam mierałów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a do którego są ważne kody? Do 10.01. włącznie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Rozeznanie
|
przy kodach po lewej stronie jest napisane:
Promocja trwa do 10 stycznia 2010 r. A w jednym artykule na rossnecie czytałam: " - Na kodzie podana jest data jego ważności (ważny jest do ostatniego dnia kalendarza okazji z której został pobrany) " Blend-A-Med Whitestrips paski wybielające do zębów 28szt. 64,99 PLN 38,99 PLN 2981515544815
![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2010-01-06 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.