|
|
#2371 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam się do waszego wątku. Dzisiaj mija 10 tyg wg dnia OM
14 stycznia mam 2. wizytę u gin. Mam nadzieję, że będzie bardziej rozmowny niż za pierwszym razem...
|
|
#2373 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Zadomowienie
|
basia druga czesc genetycznego to rowniez krew pobieraja. To sie chyba sequential screen nazywa. Mi tlumaczyli, ze musza byc te 2 czesci i dopiero potem daja ostateczne wyniki.
Muminek mieszkasz w niemczech? |
|
|
|
#2375 |
|
Zadomowienie
|
tak
|
|
|
|
#2376 | |
|
Raczkowanie
|
a my 20.06.2009r
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
myślałam że są tylko takie olejowe ![]() jestem niedouczona
Edytowane przez katia_ Czas edycji: 2010-01-06 o 22:47 |
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
oliwka jest johnsona, chodzi mi tu narazie tylko by skora byla jak najbardziej nawilzona, wtedy jest bardziej elastyczna. ale jakies krostki mi po niej wylaza wiec musze zmienic na cos innego.
|
|
|
|
#2378 |
|
Rozeznanie
|
muminek88 nie martw bedziemy sie jakos wspierac na jakims watku, napewno na poczatku bedzie ciazko ale jak widac nie jestesmy same a zawsze sie znajdzie 10 minut w ciagu dnia zeby cos napisac i wesprzec
poza tym mamy naszych tz
|
|
|
|
#2379 |
|
Zadomowienie
|
basia a jak czesto latasz do pl?
To muminek masz podobnie z ta roznica, ze my nie mozemy wsiasc w samochod i przyjechac do kraju, poza tym koszty sa nieporownywalnie wieksze i na dodatek przepisy imigracyjne nie pozwalaja czasem sobie ot tak wyjechac czy pozwolic naszym rodzinom nas odwiedzic. Jest to niestety duzo bardziej skomplikowane niz w europie, no ale jest jak jest.. |
|
|
|
#2380 |
|
Raczkowanie
|
no ja też właśnie o tym nawilżaniu pomyślałam ale nie wiedziałam co jest bezpieczne dla dzidzi, muszę się bardziej zagłębić w ten temat..
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam ta oliwke z rossmanna o ktorej pisalyscie kiedys
a ja narzekam ze w gdansku jestesmy sami, a co wy macie powiedziec... do mnie chociaz po porodzie mama bez problemu bedzie mogla przyjechac widze ze sporo z nas to swiezo upieczone mezatki
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-01-06 o 22:53 |
|
|
|
#2382 |
|
CraftMod
|
roztrzepaniec989 witaj
|
|
|
|
#2383 | |
|
Raczkowanie
|
no dokładnie, mój mężuś właśnie mi tu obok w łóżeczku słodko pochrapuje
a poza tym przecież im wcześniej tym zdrowiej i dla nas i dla naszych rosnących w brzuchach szkrabówdenerwowały mnie zawsze opinie niektórych "nowoczesnych" kobiet, jak to w życiu najważniejsza jest kariera, a pierwsze dziecko to koło 35 lat...itp... Uważam, ze jedno można łączyć z drugim i być szczęśliwą ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Ja już dzisiaj zmykam...jutro mam wizytę u ginka, 3majcie kciuki aby wsjo było OK. Buziaki!!! Edytowane przez katia_ Czas edycji: 2010-01-06 o 23:10 |
|
|
|
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny nie wiem co robić zobaczyłam właśnie u siebie troche krwi nie leci mi ani nic ale zobaczyłam maleńką kropeczke na papierze i jak "wsadziłam" palec to troszeczke na palcu jest bo tak to nie leci i nie wiem za bardzo mam jechać na pogotowie czy co ? telepie mnie jak nie wiem. przez ostatnie 3 noce używałam clotrimazolum czepków ale nie wydaje mi się żeby one mogły coś mi zaszkodzić
![]() ![]()
|
|
|
|
#2385 |
|
Zadomowienie
|
Nirshya i roztrzepaniec opowiedzcie nam cos o sobie
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
wiolek a to zywa krew ?jesli nic cie nie boli przy tym to sie nie stresuj, poloz sie orzede wszystkim.
a z tego co wiem to clotrimazolu w ciazy nie mozna! tym bardziej czopkow... jedynie masc od biedy .... |
|
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie była czerwona ale taka jakby rozrzedzona nie taka bardzo intensywna i strasznie malutko ale jednak się przestraszyłam. jutro rano zadzwonie do mojego ginekologa ale mam nadzieje że wszytsko ok
a co do clotrimazolum to gin przepisał mi po czym ja po przeczytaniu ulotki stwierdziłam ze absolutnie nie będe uzywać , na nastepnej wizycie powiedziałam mu że pisze że nie można a on mi mówi że właśnie clotrimazolum można a to, że tak pisze to nic bo na duphastum też pisze że nie można absolutnie w ciąży a przecież wiele dziewczyn bierze je na podtrzymanie więc już nie wiem jak z tym wszystkim. wiem że ten ginekolog jest bardzo dobrym specjalistą więc chyba wie co mówi ?ale już się troche uspokoiłam bo faktycznie ani mnie brzuch nie boli ani nic innego mi się nie dzieje. dzięki bajka
Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-01-07 o 00:27 |
|
|
|
#2388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja mama i tesciu byli u nas na weselu, a tak apropo jak wszyscy sie tak chwala to ja mialam 27 czerwca moj tata nie dostal chociaz ma tutaj siostre, mamie dali warunkowa tylko na wesele i miala zastrzezenie w wizie ze na 2 tygodnie, a tesciu dostal na 10 lat i jego zona zreszta tez chociaz ona to zadna rodzina!! ehhh a ty czesto latasz?wiolek1 jak nic cie nie boli i nie ma tego duzo to lepiej sie nie martwic ale lepiej jutro idz do ginekologa. chociaz ja mysle ze po tego typu masciach cos takiego moze sie pojawic. roztrzepaniec989 witamy na forum
|
|
|
|
|
#2389 |
|
Zadomowienie
|
Basia odpisalam Ci na PW
|
|
|
|
#2390 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
było troche kłopotu z rodzcami moimi ale już przeszłość 11 września się urodził mały talibek i już wszystko ok jest, oczko w głowie dziadków ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- śliczna ciekawe czy mi gin da zdjęcie, ja już miałam usg i mi nie dała jeszcze zdj zrobiłam sobie komórka heh---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
ja już tez rośne ale to chyba na razie tłuszcz się zbiera:/
|
|
#2391 |
|
Rozeznanie
|
|
#2392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kurcze dopiero siedzę tu od pół godziny w pracy a już mi sie chce spać i czuje że wielki to trwa jakaś leniwa się robię
|
|
#2393 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Szczęśliwa data ![]() Cytat:
Oczywiście tego poradnika nie kupiłam ![]() U mnie chorobowo. Przeziębiłam się w kinie i przez dwa dni leżałam w łóżku. Ból gardła i katar. We wtorek wieczorem miałam gorączkę 37,5- przestraszyłam się trochę więc zadzwoniłam do gina czy moge sobie wziąć apap na gorączkę i tabletki od bólu gardła (bo płukanie ziołami i solą nie pomagało) oczywiście pozwolił. Dzisiaj jest dużo lepiej ale powiem wam ze strasznie bałam się o dzidzię zeby jej to moje przeziębienie nie zaszkodziło. Poza tym oczywiście dziś czeka mnie USG przesiewowe. Trochę mi smutno bo mieliśmy iść razem z mężem ale niestety musiał jechać do pracy i przyjedzie dopiero za 3 tygodnie- uroki pracy na telefon.
|
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
Też mam zamiar kupić tę książkę, aczkolwiek jestem ciekawa, czy znajdę ją w bibliotece.
W dlaszym ciągu mam całodniowe mdłości, które nasilają się rano i wieczorem. W związku z tym od wczoraj jestem na sucharkach z masłem. Herbatki z imbirem nie mogę przełknąć, bo sam zapach mnie odrzuca. Jak otwieram lodówkę, to z zatkanym nosem, bo mi jedzenie śmierdzi. Najgorzej z mięsem... Juz nie wiem, co mam robić, bo nie chcę do 13 tygodnia mówić w pracy, że jestem w ciązy. |
|
|
|
#2395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dziś na czczo do pracy przyjechałam, bo dopiero dziś na badanie krwi i moczu poszłam.
Nie wyobrażam sobie zjeśc drożdzówki, ani czegokolwiek, co ma zapach... Wczoraj kupiłam Prenatal Complex, ale nie miałam jescze okazji go wziąć. Oby chociaż troche pomógł. Edytowane przez martysek Czas edycji: 2010-01-07 o 10:26 |
|
|
|
#2397 |
|
Zadomowienie
|
Witam! Boże jak miałam nad ranem sen!!! Zwariowałam, wiedziałam że mam uraz do mojego exTż i ojca mojej Fasolki, ale podświadomość spłatała mi strasznego figla!
Śniło mi się, że zadzwoniła do mnie jakaś dziewczyna niby taka z którą on się spotyka, miałyśmy się spotkać u niego w domu i ja tam poszłam... i na dzień dobry ex zarobił kilka razy w twarz... nie wiedziałam że we mnie tyle złości...
|
|
#2398 |
|
CraftMod
|
Coś o sobie? 5,5roku temu z własnej nieprzymuszonej woli poddałam się obrączkowaniu, mam 4 letniego synka, mieszkam na podlasiu w niedużym miasteczku, rozmiar buta 38/9, nie posiadam kota ani psa, obecnie nie pracuję zawodowo, w wolnej chwili klecę kartki, czasami jakieś albumy. O ciąży dowiedziałam sie ok tyg przed wigilią (test) choć już po spóźnieniu okresu podejrzewałam taką możliwość. W sumie cieszę się z tego stanu, bo jakoś już tak mi chodziło kolejne dziecko po głowie, ale zdecydować sie nie mogłam
Pewnie trzeba szybciej było sie decydować, przynajmniej nie bylo by różnicy wieku
|
|
|
|
#2399 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze a ja mam cały czas temperaturę 37,3 już od miesiąca.
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
podwyzszona temperatura jest normalna w ciazy
ja od momentu poczecia po dzis dzien mam 37,1 wiec nie ma sie czym przejmowac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.

Ja jeszcze musze troche poczekac na swoj, mimo iz jestem niby dalej 

ale coz trzeba bedzie sobie jakos radzic....

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Już 28 cykle staramy się o dzidziusia