CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 22:14   #2881
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Blondynka

Fajnie, ze poszukalas wozkow, pierwsza propozycja za ponad 4 tys zl to chyba lekka przesada ale ten ostatni juz jest ok, waski i mozna dzieciaczki posadzic przodem do mamy, no i cena normalna - ja swoj kupilam za 500euro, wiec nie jestem w szoku.

Ursull

Ja myslac teraz o drugim dziecku kieruje sie wylacznie wygoda - poki co- jakbym jutro zaszla w ciaze, to jakos dalabym rade Zastanawiam sie caly czas czy lepiej "za ciosem", czy moze jednak rok dluzej zaczekac, a moze dwa... Prawde mowiac jeszcze dobrze po jednej ciazy nie doszlam do siebie i jak mam sie znowu tak "zalamac" fizycznie, to srednio mi sie to podoba, bo pozniej to juz w ogole nie dojde do ladu z sama soba. Zobaczymy...

Mell

Myslalam dzisiaj o Tobie
oczekuję wyjasnień

a co do drugiego dzidziusia,też mialam obiekcję dalej mam,ale jak będę odwlekała to nigdy się nie zdecyduję,znam siebie.Wolę raz,a konkretnie.I ta mała różnica wieku bardzo do mnie przemawia,zresztą okrutnie spodobało mi się macierzyństwo.Kiedyś w zyciu bym tego nie powiedziała.Ludzie się zmieniają. Ja już doszlam do siebie fizycznie,tylko brzucha troszkę zostało i kilogramków,ale da się z tym żyć.Tym razem nie zdecyduję się na SN,ale zażyczę sobie cesarkę. Ostatnio oglądałam fotki Milusi od urodzenia i zatęskniłam strasznie za takim,nieporadnym maluszkiem i to przesądziło A twoje argumenty są logiczne i jak najbardziej je rozumiem,tym bardziej,że musisz i tak odczekac po CC. Wózek ostatni też mi sie podoba,ale serio o tym jeszcze nie myślałam.To ostateczność,jak już będę w ciązy to wtedy zacznę rozglądać się za wozkiem na powaznie.

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 22:15   #2882
Eve1603
Zakorzenienie

Mell

A tak sobie pomyslalam, ze ostatnio to tak Ciebie tutaj malo

Doris

Wybacz, ale ja ostatnio jakos tez zaniedbalam miesiecznice ... Co nie znaczy, ze "nasze" dzieciaczki mnie nie obchodza - co to to nie !!!

Ursull

Tak mnie wozki pochlonely, ze przegapilam Milusie... Slicznie stoi

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 22:19   #2883
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Ursull-a prosze
nie,prezencikow nie robilismy ,bo dopiero co byly Swieta i ogolnie grudzien byl caly w wydatkach..ale w sumie tez nie o to chodzi..Kala moim zdanie ma wystarczajaco duzo zabawek,zeby jeszcze jej dokladac.Ot ,uczcilismy,pojedli,posmi ali i tyle
Na roczek beda,tymbardziej,ze pierwszy raz zobacza dziadkowie Kale
wiec pewnie bedzie fajniecos sie zorganizuje..
A jesli mowa o prezentach,to moja corcia dzis pierwszy raz na okraglo gadala mamaaaaa ammmmm maaa
to bylo jak mama-prawie
dla mnie to bylo piekne
nie swiadome..ale piekne...

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Eve-spoko,
ja rozumiem..tylko czasem tak troche przykro..
ale dobra juz nie gadajmy o tym,
wiem ze dla kazdej z nas nasze dzieci sa wazne!i niech tak pozostanie

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
oczekuję wyjasnień
hehehe...
wiedzialam jak to czytalam,ze sie narobi
Eve ,tlumacz sie)
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 22:25   #2884
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
Dziewczyny odpislalm kazdej z Was osobno,napradwe..troche mi to zajelo(ale nie smiejccie sie..na kartkach,dopiero potem na to wpadlam,ze mogalm ..inaczej..blondynka ,a ze zaleglosci mialam nie waskie to mam ich cala laweJutro zrobie z tym porzadek i wysle...sorki...

Dzis bylismy w ambasadzie,zlozyc wniosek na paszport tymcz.dla Kali.
I gdyby nie to ,ze zima zaskoczyla..to obrocilibysmy w 2 godz
a tak ,wyszlismy o 10.30 z domu a bylismy spowrotem na 1.30
Kalinka,cala droge w ta i spowrotem przespala
Na miejscu otworzyla oczy ,popatrzyla na ludzi,potem karmieni ,amiana pieluszki i do domu.
Bylo super!
Ludzi prawie wogole nie bylo,zalatwilismy wszystko szybko i sprawnie ,a tak sie balam tej wyprawy.
Ja sie tylko obdzwigalam ,bo mialam wielka torbe(X-Landera)wypchana doslownie wszystkim!(przezciez moj Tz zdomu by nie wyszedl jakby tam czegos brakowalo,a sam pakowal)oraz fotelik na wypadek ,gdybysmy musieli wracac taxi.Tz niosl Kale w nosidelku,a ja taszczylam "bagaze"..
Noga jeszcze w dodatku pobolewala..
ale nie narzekam,grunt ze szybko poszlo.
To się wybraliście jak na wakcje,a nie do konsulatu,to ile toreb pakujecie,gdy gdzieś dalej się wybieracie
Dobrze,że się udało zalatwić.My też nie mięliśmy problemów,a paszport do domku nam przysłali.W Polsce zlożymy wniosek o normalny,a TŻ poleci po miesiącu odebrać i będziemy mogli latać po calym świecie

Cytat:
Ursull-Milunia bardzo ladnie stoi przy pchaczu
Tylko patrzec jak przy nim zacznie chodzic,pieknotka mala
Nasza gwiazda to przy tym pchaczu ,to tak szaleje..lezac na macie naciska przyciski lapkami,doslownie wali w niez calej sily i zarazem delikatnie w lauszkach przeklada ksiazeczke,ktora zmienia wutomatycznie melodie
albo nozkami,po przyciskach
To byl naprawde trafiony prezent gwiadkowy
a z czasem posluzy jako podporka
Pchacz jest boski.Milucha to samo wyprawia co Kala.Śmieję się,że jest leniwa jak mama i dlatego nogami sobie gra,bo nie chce jej się rączkami ruszać.A motylek to namiętnie jest przez nią maltretowany i próbuje go wyrwać.Naprawdę świetnie to ktoś wymyślił

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Ursull-a prosze
nie,prezencikow nie robilismy ,bo dopiero co byly Swieta i ogolnie grudzien byl caly w wydatkach..ale w sumie tez nie o to chodzi..Kala moim zdanie ma wystarczajaco duzo zabawek,zeby jeszcze jej dokladac.Ot ,uczcilismy,pojedli,posmi ali i tyle
Na roczek beda,tymbardziej,ze pierwszy raz zobacza dziadkowie Kale
wiec pewnie bedzie fajniecos sie zorganizuje..
A jesli mowa o prezentach,to moja corcia dzis pierwszy raz na okraglo gadala mamaaaaa ammmmm maaa
to bylo jak mama-prawie
dla mnie to bylo piekne
nie swiadome..ale piekne...

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Eve-spoko,
ja rozumiem..tylko czasem tak troche przykro..
ale dobra juz nie gadajmy o tym,
wiem ze dla kazdej z nas nasze dzieci sa wazne!i niech tak pozostanie

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

hehehe...
wiedzialam jak to czytalam,ze sie narobi
Eve ,tlumacz sie)
Och pamiętam "mamamama" Milusi,aż za serducho łapie.
Milucha też ma zadużo zabawek i już rodzince zpowiedziałam,ze narazie embargo na zabawki mają. Jak znam życie to i tak u dziadków tego od cholery na małą czeka,najwyżej zostawimy je w Polsce.My na roczek planujemy wyjazd do Grecji i tam będziemy go obchodzić.To taki prezent trochę dla Milusi,trochę dla nas,a przede wszystkim zasłuzony wypoczynek
Musze ci wyznać,ze ja bardzo lowam Eve a do tego starsznie zazdrosna jestem i nie toleruję skokow w bok.Znaczy się ja mogę,ale ona nie

Stary 2010-01-06, 22:31   #2885
Haruno
Zadomowienie

Znowu tyle naskrobalyscie
Wygralam aukcje w ostatniej sekundzie przebilam, wylicytowalam za 377 zl. Co do zaplaty to musialam tate zaangazowac i on z Polski zrobi przelew a ja mu w liscie kase wysle. Masz racje Ursull, ze te pieniadze to maga byc automatycznie pobierane z konta bankowego a do konca nie jestem pewna bo np.w moneybooker to masz opcje wplac pieniadze na konto moneybookers no to tyle mojego zrzedzenia na ten temat Maly usnal to jakis cud, ze tak wczesnie

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Moj maly brzdac powtarza w kolko "gdzie, a gdzie, gdzie?"

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Oczywiscie zadnego mama tata nic tylko obama byl przez tydzien walkowany

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Ide bo musze paznokcie dokoczyc bo piec zrobionych tylko mam i tak laze jak... ...Dobranoc

"Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse
Haruno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 22:33   #2886
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haruno Pokaż wiadomość
Znowu tyle naskrobalyscie
Wygralam aukcje w ostatniej sekundzie przebilam, wylicytowalam za 377 zl. Co do zaplaty to musialam tate zaangazowac i on z Polski zrobi przelew a ja mu w liscie kase wysle. Masz racje Ursull, ze te pieniadze to maga byc automatycznie pobierane z konta bankowego a do konca nie jestem pewna bo np.w moneybooker to masz opcje wplac pieniadze na konto moneybookers no to tyle mojego zrzedzenia na ten temat Maly usnal to jakis cud, ze tak wczesnie

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Moj maly brzdac powtarza w kolko "gdzie, a gdzie, gdzie?"

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Oczywiscie zadnego mama tata nic tylko obama byl przez tydzien walkowany

Super. A nie boisz się kasy w liście wysyłać? Doris jest na lini to podpytaj ją o tego PayPala,ale mi zawsze odrazu z konta pobierają jak place na ebayu
Tak wyraźnie i czysto mówi: a gdzie?
Obama Co ty dziecku pranie mózgu robisz? Nie krzywdź go,pokaz mu,że świat to nie tylko USA i Obama,ale np. teletubisie i smerfy
A wjakim jęzku z nim rozmawiasz,a jak do Danielka zwraca się twój TŻ.no i w jakim języku rozmawiasz z TŻtem?

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-01-06 o 22:35
Stary 2010-01-06, 22:52   #2887
Eve1603
Zakorzenienie

Ursull

Nie czuje sie winna Ty co drugi dzien romansujesz z innymi, a mnie sie to zdarzylo PIERWSZY raz !!! Planujesz jakies randki w Polsce, ogladasz gole zdjecia Anulki i co chwila piszesz komus, ze kochasz To Ty mi sie tlumacz, bo jak nie to cienko Cie widze

Mnie wlasnie o te dodatkowe kilogramy chodzilo, kiedy pisalam o fizycznym dojsciu do siebie - nie chcialabym zachodzic w kolejna ciaze majac pozostalosci po poprzedniej, bo pozniej to juz marne szanse na powrot do stanu wyjsciowego, a ja nie umiem z tym zyc i nie pogodze sie nigdy z wygladem wieloryba

Od razu zaznaczam, ze nie uwazam , ze wygladasz jak wieloryb Pisze o sobie

Chyba skoncze na dzisiaj bo cos mi sie z kompem dzieje, napisanie 1 posta zajmuje mi pol godziny - zawiesza sie czy cos

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 22:59   #2888
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
To się wybraliście jak na wakcje,a nie do konsulatu,to ile toreb pakujecie,gdy gdzieś dalej się wybieracie
Dobrze,że się udało zalatwić.My też nie mięliśmy problemów,a paszport do domku nam przysłali.W Polsce zlożymy wniosek o normalny,a TŻ poleci po miesiącu odebrać i będziemy mogli latać po calym świecie

Pchacz jest boski.Milucha to samo wyprawia co Kala.Śmieję się,że jest leniwa jak mama i dlatego nogami sobie gra,bo nie chce jej się rączkami ruszać.A motylek to namiętnie jest przez nią maltretowany i próbuje go wyrwać.Naprawdę świetnie to ktoś wymyślił[COLOR="Silver"]

Och pamiętam "mamamama" Milusi,aż za serducho łapie.
Milucha też ma zadużo zabawek i już rodzince zpowiedziałam,ze narazie embargo na zabawki mają. Jak znam życie to i tak u dziadków tego od cholery na małą czeka,najwyżej zostawimy je w Polsce.My na roczek planujemy wyjazd do Grecji i tam będziemy go obchodzić.To taki prezent trochę dla Milusi,trochę dla nas,a przede wszystkim zasłuzony wypoczynek
Musze ci wyznać,ze ja bardzo lowam Eve a do tego starsznie zazdrosna jestem i nie toleruję skokow w bok.Znaczy się ja mogę,ale ona nie
Ad.1-Ursull,dalej to my sie jeszcze nie wybieralismy
W sumie to musielismy sobie to dobrze zorganizowac,nie majac auta..
Moj Tz.jest taki,ze woli miec doslownie "wszystko"na wypadek czego.
Zawsze powtarza,ze jak bedziemy miec to mzoe sie nie przydac a nie bedziemy to akurat bedzie
W sumie to tylko jedna ta torbe mielismy,a tam nasze rzeczy,paszporty,dokument y,przekaski(sok,czekolada ,gdybysmy zglodnieli po drodze)Kali,2 butle-jedna z woda i mleczkiem w dozowniku,w 2 woda na herbatke.Pieluszki-terrowa+ew.3pampki na zmiane,husteczki,telefony ,aparat
no i ten fotelikzarabany..
Do Pl planujemy leciec British Air. bo maja dodatkowy bagaz dla malej
My w Pl zlozyl;ismy(tzn.tesciowa) wniosek o dowod osobisty,paszport bedzie miec przez rok wazny a potem na dowodziku bedziemy se latac..
do krajow UE

Ad.2-no ..dla tego kogos
ale wiesz,ze moja Kala,mam takie wrazenie,ze woli "badac"swiat stopkamihmm..al bo i stopkami

Ad.3-no dokladnie..ja uwazam ,ze jak dziecko ma za duzo zabawek to tak naprawde zadnej nie "szanuje"tzn.ma je i sie bawi ale bez wiekszej przyjemnosci...Ja nie daje od razu wszyzstkiego,albo chowam i stare sa znowu noweprzesyt nie jest wskazany
ale ja wiem...dziadkom tez nie mozna tej przyjemnosci odmowic..przeciez wiesz jak to radosc dla nich-jak maja dla kogo kupowac
Ojej!!!Grecja...ale Wam zazdroszcze..To bedzie mily prezencik dla Waszej calej rodzinki
My lato mamy zarezerwowane do PL..ale nst.rok to na bank gdzies musimy wyskoczyc..oderwac sie..odpoczac..i przywiezc bobaska
Ja bardzo chcialabym raz jeszcze pojechac do Chorwacji..jest piekna,niedroga,a klimat,moze,zabytki..ochh hhhhh..cudnie tam.Tylko w inne miejsce niz poprzednio,tam bylo super ale chcialabym zobaczyc wiecej Ch-cji

Ad.3-ja wiem..ja wiem..
a tym, ze ty mozesz-to dobre..dobre
fajny uklad

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Haruno-jest dokladnie tak jak pisala Ursull,
Twoje konto PayPaljest polaczone z Twoim kontem bankowym,wiec mozesz wyslac pieniadze nawet jesli stan Twojego konta PayPaljest 0!PayPal automatycznie wtedy wezmie pieniadze z Twojegokonta bankowego.
Niesety w druga strone to juz tak nie dziala..,czyli jesli ktos Tobie wysle pieniadze przez PayPal,to na Twoje konto bankowe musi je wyslac "recznie"

andersen
Stary 2010-01-06, 23:01   #2889
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze powtarza,ze jak bedziemy miec to mzoe sie nie przydac a nie bedziemy to akurat bedzie
W sumie to tylko jedna ta torbe mielismy,a tam nasze rzeczy,paszporty,dokument y,przekaski(sok,czekolada ,gdybysmy zglodnieli po drodze)Kali,2 butle-jedna z woda i mleczkiem w dozowniku,w 2 woda na herbatke.Pieluszki-terrowa+ew.3pampki na zmiane,husteczki,telefony ,aparat
My w Pl zlozyl;ismy(tzn.tesciowa) wniosek o dowod osobisty,paszport bedzie miec przez rok wazny a potem na dowodziku bedziemy se latac..
do krajow UE

Ad.2-no ..dla tego kogos
ale wiesz,ze moja Kala,mam takie wrazenie,ze woli "badac"swiat stopkamihmm..al bo i stopkami

Ad.3-no dokladnie..ja uwazam ,ze jak dziecko ma za duzo zabawek to tak naprawde zadnej nie "szanuje"tzn.ma je i sie bawi ale bez wiekszej przyjemnosci...Ja nie daje od razu wszyzstkiego,albo chowam i stare sa znowu noweprzesyt nie jest wskazany
ale ja wiem...dziadkom tez nie mozna tej przyjemnosci odmowic..przeciez wiesz jak to radosc dla nich-jak maja dla kogo kupowac
Ojej!!!Grecja...ale Wam zazdroszcze..To bedzie mily prezencik dla Waszej calej rodzinki
My lato mamy zarezerwowane do PL..ale nst.rok to na bank gdzies musimy wyskoczyc..oderwac sie..odpoczac..i przywiezc bobaska
Ja bardzo chcialabym raz jeszcze pojechac do Chorwacji..jest piekna,niedroga,a klimat,moze,zabytki..ochh hhhhh..cudnie tam.Tylko w inne miejsce niz poprzednio,tam bylo super ale chcialabym zobaczyc wiecej Ch-cji

Ad.3-ja wiem..ja wiem..
fajny uklad
To wy nie macie samochodu? My tez nie? A British Air.ile kosztuje i dokąd w Polsce lata,pewnie tylko do Warszawy
Gdzie byłaś w Chorwacji? Ja byłam w Podgorze to jest w Dalmacji,w sumie Makarska.Chorwacja jest cudna,szczególnie Dubrovnik,ale Grecja bardziej mi się spodobała (byłam już raz) i fajniejsze są w Grecji plaże. My paszport chcemy,bo do Japonii chcielibysmy polecieć,mamy tam koleżankę,którj synus jest o jeden dzień starszy od Milusi. Dowód chyba też zrobimy,tak na wszelki.
A o tym układzie to Eve jeszcze nie wie

Stary 2010-01-06, 23:08   #2890
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Ursull

Nie czuje sie winna Ty co drugi dzien romansujesz z innymi, a mnie sie to zdarzylo PIERWSZY raz !!! Planujesz jakies randki w Polsce, ogladasz gole zdjecia Anulki i co chwila piszesz komus, ze kochasz To Ty mi sie tlumacz, bo jak nie to cienko Cie widze

Mnie wlasnie o te dodatkowe kilogramy chodzilo, kiedy pisalam o fizycznym dojsciu do siebie - nie chcialabym zachodzic w kolejna ciaze majac pozostalosci po poprzedniej, bo pozniej to juz marne szanse na powrot do stanu wyjsciowego, a ja nie umiem z tym zyc i nie pogodze sie nigdy z wygladem wieloryba

Od razu zaznaczam, ze nie uwazam , ze wygladasz jak wieloryb Pisze o sobie

Chyba skoncze na dzisiaj bo cos mi sie z kompem dzieje, napisanie 1 posta zajmuje mi pol godziny - zawiesza sie czy cos
Ja,ja romansuję? A w życiu,jakbym mogłaW Polsce to nie randki tylko spotkanie biznesowo-branżowe,aby o dzieciach pogadać, na szczęście gołych zdjęć Anulka mi nie przysłała,było tam coś na nich,masz zle informacje,a piszę,że kocham,żeby sobie konto w "banku przysług" otworzyć.Jak ktoś czytał Zahira to wie o co chosi? Ja tylko ciebie,szczerą miłością

Przecież ty chudzina jestes,więc o co chodzi? Ja już mam doświadczenie i wiem,że w ciązy nie nalezy się obżerać.Ja przytyłam 22kg,bo żarałam jak leci i podjadałam w pracy sery,a do tego mało się ruszałam.Teraz nie popełnię tego błędu.

Ja też uciekam,bo rano pan elektryk przychodzi i muszę jakoś wyglądać.Nawet nogi ogoliłam
Dobranoc kochana ma

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-01-06 o 23:09
Stary 2010-01-07, 00:11   #2891
DORIS0208
Rozeznanie

Ursull-ano wyobraz sobie ,ze nie
w dzisiejszych czasach
2lata temu kupilismy w PL,na potrzeby zwiazane ze slubem ale odsprzedalismy mojemu bratu,z umowa ze jak bedziemy w PL to bedzie do naszej dyspozycji
Tutaj jak dotad nie byl nam potrzebny...ale myslimy o zakupie,wiosna,moze latem..Jak do tej pory nie wyobrazalam sobie ruchu prawostronnegoa le moja kolezanka niezle sobie radzi,wiec i ja dam radeJuz zreszta przeszedl mi strach

W Chorwacji-bylismy w Splicie(20km.od lotniska,tam tez znalezlismy sobie wczesnie domek dla nas)i w Trogirze(2km.od lotniska)W Trogirze byl moj brat cioetczny z zonka,wiec mielismy okazje sie spotkaci razem zwiedzic oba te miasta...sliczne
Po kilku dniach..zabralismy nasze manele i wsiedlismy na statek plynacy na wyspe Bol-z plaza o nazwie Zloty RogOsiedlismy juz tam do konca..Z tym,ze codziennie wsiadalimy na statek i zwiedzali pozostale wyspy
Moj Tz.niestety(a moze stety.. nie nalezy do soob plackiem lezacych na urlopie,wiec duzo zwiedzalismy )
A Dubrownik..wiem ze jest piekny..Wlasnie tam nie bylismy..a w sumie to niedaleko..ale czasu juz nie starczylo,wiec moze on

Tak,B.A tylko do Wa-wy,mnie w sumie bez roznicy czy to W-wa,K-ow,czy K-wice..mam przecietnie 150km.wszedzie,od Kielc
A czy jest drogi?wiesz jak sie stosunkowo wczesnie zabukuje przelot, nie kosztuje to jakos strasznie duzo,doliczajac jeszcze dojazd do lotn.(tutaj)i spowrotem to na jedno wychodzi,(jesli bysmy lecieli innymi liniami), Heatrow mamy najblizej,jakies 30min. drogi autem
W dodatku jak lecisz to mozesz normalnie wyciagnac nogi,co w przypadku mojego Tz jest wazne,chyba ze zamowi sobie te miejsca po srodku,tam jest wiecej m-sca..w innych linich lotniczych..
no i te przekaski,zimne drinki
Ja lubie B.A

Ursull-tak sie zastanawiam,dlaczego w PL chcecie robic Milusi drugi paszport(chyba,ze zle zrozumialam..)?Lecicie pierwszy raz?nie?Na rok tymcz.jest wazny,a potem nst.staly(bodajze),to Tz musialby specjalnie leciec ,zeby odebrac paszport w PL?ten drugi?czy jak?
albo cos pokrecilamalbo nie bardzo rozumiem...

Ty to masz fajnie,jak nie hydraulik to elelktryk
Czy Ty aby specjalnie nie majstrujesz przy "sprzecie domowym"pod pretekstem urozmaicania sobie dzionka??

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

cze Malutka

jak sie masz?
slyszalam,ze z mezulkiem juz ok?to dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 00:17   #2892
ursull
Zakorzenienie

Doris

A już się kładałm,ach ten nałóg.

Byłam na wyspie Bol i plazowałam na Złotym roguJa też jestem z tych co zwiedzac wolą,niż się byczyć na plaży.
Co do paszportu to sobie wymyślelismy,że skoro teraz jedziemy to złozymy w Polsce wniosek o pięcio-letni i dowód odrazu,a że TŻ i tak ma jeszcze kilka dni urlopu to poleci odebrać,a przy okazji troszkę rzeczy przywiezie,jak np;kaszki. Jak wspominałam,mamy tu polski sklep,ale bidny jak cholera i kaszek dwa rodzaje: na noc i bananowa od 9mc. Moja miescina malusia jest,nie to co Londyn.Paszport w Manchesterze musimy wyrabiac,a to też dośc daleko dla nas. Mi BA nie poejdzie,sprawdziłam, latają tylko z Londynu i tylko do Warszawy,za daleko i tu i tu. No i dość drogo,w sumie ja zapłaciłąm z Ryanaira tera 150 funtów w obie strony,a w BA życzą sobie 450,spora różnica.Domyślam się,że komfort większy itd,ale to w sumie tylko 2 godz lotu,więc damy radę.
Teraz już idę spać.
Aha,hydraulik ma byc pojutrze,bo bojler znowu cieknie

Dobranoc

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-01-07 o 00:18
Stary 2010-01-07, 00:50   #2893
DORIS0208
Rozeznanie

okidok,ide i ja spac,skoro wszyscy spia
(spiochy jedne)

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

echhhh ursullka wrocila

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Ursull-ceny sa wieksze ale nie az tyle??Ty sparwdzasz cene dzis na za 3-4 czy 5m-cy na przod?bo jesli tak,to w szoku jestem
Jakies 2-3latka temu lecielismy i roznica wynosila niecale 100f,doliczjac dojazd do innych lotnisk ,dalej polozonych wychodzilo moze jakies 20f wiecej-wiec co to za roznica a jaki konfort!
no niestety takie maja tylko loty z Londynu do W-wy..
Zrobcie sobie wycieczke do Londka,ze zwiedzaniemPotem na lotnisko od nas to juz rzut beretemJa wiem,ze tym razem to juz troche pozno na takie szalenstwa..ale nst.?czemu nie

Wiesz ,z tym lezakowaniem..to ja tez nie do konca..co prawda kocham wode,slonce,slodkie leinstwo(zwlaszcza,ze w pracy ruchu to ja mialam az nadtow przeciwienstwie do mojego Tz)ale z perspektywy czasu ,ciesze sie ze nie byczylismy sie tylko pozwidzali,zobaczyli cos jeszcze
Nie wyobrazam sobie takiej wycieczki jak np.polecieli nas znajomi na Dominikane...Lot cos ponad 12h,potem kawalek plazy i troche morza,baseny w obrebie hotelu i tylePrzez cale 2 tyg!!!sorry,jesli ktos tak lubi ale ja bym oszalalajak w klatce..My lubimy takie miejsca,gdzie w kazdej chwili mozemy sie przemiescic,zobaczyc cos wiecej niz oferta hoteluJa wiem,ze to wygoda,oll.incl.ale zero frajdy(jak dla nas)

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

acha..czyli dobrze zakumalam z tym paszp.dla Milki
I rozumiem dlaczego tak robicie..jasne ze tak jest lepiej

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Doris

Byłam na wyspie Bol i plazowałam na Złotym roguJa też jestem z tych co zwiedzac wolą,niż się byczyć na plaży.
oj........jest rewelacyjna,najlepsza w Ch-cji

a na jaka plaze chodzilas?
tzn.po ktorej stronie Rogu,sie opalas/plywalas?

bo ja odkad zobaczylam,ze jest tam dla naturystow to juz na zwykla nie chcialam
ale czadluesblues

uciekam
Dobranoc
Stary 2010-01-07, 07:57   #2894
iwciag
Wtajemniczenie

no to ja dziś pierwsza(nie licząc co spać nie mogą i po24urzędują tu)
dzisiejsza nocka już była ok, obudził się szkrab ale dosłownie na kilka minut i bez płaczów, wypił herbe i kimono

Mówicie o wycieczkach i ja dziś przez to całą noc w morzu pływałam i opalałam się toples no i teraz czuję się jak nowo narodzona

Ursull ja wiem, że nie wglądam jakoś źle, ale nie wyglądam jeszcze jak przed ciążą, a każda chyba z nadbagażem po ciążowym tego by chciała. No i paznokietki nawet na różowo pomalowane i u rąk i u stóp
Zdaj relacje z dzisiejszego poranka, Ty dość często sobie tych fachowców wzywasz

Haruno no to Twój mały dobry jest zamiast mama to obama, no podobne trochę Może polityk Ci rośnie!?

Doris opowiedz coś o plaży dla golasków Jestem bardzo ciekawa, nigdy nie byłam
Tort piękny A co do życzeń, to masz rację, zapominalskie te mamusie ostatnio takie, że ho!! No to zaległe sto lat dla Kalinki dużej dziewczynki

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-07 o 08:01
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 08:43   #2895
kuroikaze
Wtajemniczenie

Blondynka no niestety na razie nas nie stac moze by i dalo sie odlozyc do wakacji ale w maju trzeba robic roczek

Ursull tak dokladnie nie szanuja kobiet. odstawiam bo chce zeby organizm troche odpoczal, tzn watroba. uciekam bo na wieczor musze miec gotowy obraz bo jutro zaliczenie
a pytalas skad jestem? czy cos mi sie pomylilo? z cieszyna na slasku, miasto graniczy z czechami
a Milucha slicznie prowadzi

Marika ale sa w moim albumie
no to jak tam pojedziesz komus nakopac to po drodze wejdz na kawe do mnie

Milena

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 09:24   #2896
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Witajcie

Ursull, w ciąży nie jestem, przynajmniej na 99,9%, chyba że jakiś cud się zdarzył. My z tż tak rzedko się kochamy, że to byłby prawdziwy cud, gdybyśmy znów zafasolkowali.

Marika, Marcel od 1-1,5 miesiąca już nie pije w ogóle samego mleka, to mleko nan2R z kleikiem ryżowym jest bardzo rzadkie i przypomina konsystencją samo mleko, pozostałe pokarmy Marcel ma zagęszczone. Wydawało mi się że samym mlekiem juz się nie najada, dlatego zmieniłam mu dietę na gęstszą. Nie zauważyłam przy tym żeby był jakoś specjalnie grubszy, raczej ma średnią budowę.

A wy jak karmicie dzieciaczki, dajecie jeszcze samo mleko raz lub kilka razy dziennie?

Planujecie wakacje, ja też chętnie gdzieś bym się wybrała, byłoby nas stać, ale ja cholernie nie lubię podróżować, gdyby się dało jakoś teleportować na miejsce to owszem, ale podróż nawet kilkugodzinna strasznie mnie męczy, mam poza tym chorobę lokomocyjną. I w ogóle nie wyobrażam sobie odpoczynku z tak małym dzieckiem, a już wylegiwania się na plaży to w szczególności. My może gdzieś na Słowację się wybierzemy na wakacje, bo to jakieś 1,5 godz. jazdy autem, są tam fajne baseny, albo Węgry też mamy blisko.

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 09:30   #2897
ursull
Zakorzenienie

Wilegachny buziak i najserdeczniejsze życzonka dla Olusia

U nas noc taka sobie.Pan elektryk miał być godzinę temu i oczywiście wciąż go nie ma.To takie typowe dla tego narodu-spóźnianie się
Milusia próbuje raczkować i wścieka się,bo jej nie wychodzi,ale krzyczy i piszczy

Doris ja sprawdzałam bilety od 12.01 do 25.01 i wyszło na dwoje 450 fuli.Minie dojazd do Londynu kosztuje sporo,więc opcja BA zdecydowanie odpada.Na wycieczkę piszę się chętnie i czuję się zaproszona.Pomyslimy jak sie cieplej zrobi,a wy do nas musicie przyjechać,ale najlepiej jak będziemy mięli już samochód,bo tutaj tylko autem mozna coś pozwiedzać,a jest co.Dla mnie to masakra,aby wydać mnóstwo kasy na wycieczkę,lecieć kupę godzin,a potem spędzić urlop nad basenen,szkoda tych pieniędzy.Moje znajome były w tym roku w Egipcie,gdy zapytałam czy pojadą zobaczyć piramidy,to one,że szkoda czasu,bo tylko na tydzień lecą (wycieczka do piramid dwu dniowa) i szkoda kasy.W końcowym efekcie były tylko na Saharze,a tak cały urlop w hotelu spędziły przy basenie i drinkując.Dla mnie zmarnowany czas.Co innego,gdy sie z malutkim dzieckiem jedzie,albo w jak Iwciag,w ciąży.My,mimo,że z Milenką jedziemy to i tak sprobujemy coś zobaczyć.
Na Bolu byłam tylko z wycieczką fakultatywną,na jeden dzień,więc nie mam pojęcia,która to była plaża,napewno nie nudystów.Byłam w szoku,jak zobaczyłam wysokość fal.W naszej Podgorze wogóle wiatru i fal nie było.Co do plazy nudystów to nigdy nie byłam aż tak odważna,ale zawsze miałam ochotę się wybrać. A co do wycieczek życia,to zdecydowanie Kenia,chociaz najfajniej bawiłam się w Grecji.
Co do all incl. to wyczytałam,że w niektórych hotelach szykują prowiant,jeśli jedziesz na wycieczkę,więc nie brzmi to źle,a darmowe drinki przemawiają do mnie.Jeszcze się zastanowię,nieukrywam,ze zalezy to od ceny

Iwciag uznaję łaskawie,że byłas dziś pierwszaNo piekne sny masz.Fachowiec własnie dotarł,nawet ładny tylko zbytnio wychudzony jak dla mnie

Kuro powodzenia na zaliczeniu,a pokażesz obraz? Czy to ten sam? Wiem,gdzie Cieszyn,fajnie masz,możesz po absynt do Czech wpadać

Katrin cuda się zdarzają Pewna dziewczyna z mojej okolicy (Angielka) jest w ciąży,a TŻ nie ma,a co ciekawsze nawet dziewczyna nie wie kiedy,z kim i jak to się stało .I jak tu w cuda nie wierzyćJa podaję Milusi samo mleko dwa razy dziennie,a dwa razy z dodatkiem kleiku ryżowego Słowacja,jak i Węgry są piękne,ale jeszcze bardziej polecam Bułgarię

Stary 2010-01-07, 09:31   #2898
Mell_xx
Wtajemniczenie

Czeeesc
Nie wyspałam sie dzisiaj ale cóż...
Wkoncu zalatwiłam sobie urlop wychowawczy...tzn swiadczenia tylko bo pieniazki mi sie nie naleza....
Poszłabym dzisiaj z Aleksem na spacer ale boje sie ze po sniegu nie ujade.

Cytat:
Mell

A tak sobie pomyslalam, ze ostatnio to tak Ciebie tutaj malo
Juz sie tłumacze
-jestem w Polsce wiec wiadomo mniej czasu, bo "wieczne odwiedziny"
-kilka dni spałam u mamy zeby sie wnuczkiem nacieszyla
- kilka dni net mi straaasznie chodzil (od wczoraj lepiej)
i... obiecuje poprawe -od wczoraj

Iwciag hahaha ale miałas sen no prosze takim to dobrze...i to z gołymi ................ po plazy biegała i obcych facetow kusiła
a dzieckiem to kto sie w tym czasie zajmował?
Stary 2010-01-07, 09:32   #2899
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej Aleks wczoraj wieczorem przez godzinę podnosił się w łóżeczku i wystawiał głowę na zewnątrz Bo on jeszcze śpi na najwyższym poziomie...do tej pory nie był w stanie się nic dźwignąć więc nie było problemu. Więc w weekend obniżamy łóżeczko

DORIS, ups zapomniałam zupełnie...całuski dla Kalusi z okazji pół roczku Ojej, u nas Aleks wczoraj po raz pierwszy powiedział mamm...to prawie jak mama, może w końcu zacznie mówić

Ursull, nie no ja już się nie zamierzam rozmnażać, Aleks zostanie jedynakiem Nie stać nas na więcej dzieci a ja nie chciałabym się raczej oglądać po drugiej ciąży Nadal mam 4 kilo na plusie i chyba nigdy nie zejdą I ta wiotka skóra na brzuchu, błeee, już nigdy nie będę mieć swojego ślicznego brzuszka

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 09:41   #2900
iwciag
Wtajemniczenie

Kartin Iwo od jakiś 2 tyg jada tylko 2 razy mleko(nie wiem czy to nie za mało) i obydwie porcje zagęszczam mu czy to kleikiem czy kaszką. Czasem zjada rano gęstą owsiankę.

Ursull ja też nie lubię chuderlaków, a mój tż do póki nie przyjęłam go pod swoje skrzydła był właśnie chudzielcem.
Dzięki za łaskawość Twą!

Mell o a dziecka nie było we śnie, nawet tżta nie było!
A ja w ubiegłym roku się odważyłam i opalalam się toples, ale miałam ładne cycuchy wtedy
Mnie też żadne pieniążki za wychowawczy nie przysługują
A ja się dziś wyspałam i to jak!!!!!

Gosik no właśnie o tym wczoraj pomyślałam sobie, że z dnia na dzień te nasze dzieciaczki takie postępy robią! Super
Stary 2010-01-07, 09:55   #2901
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katrin1 Pokaż wiadomość
Witajcie

Ursull, w ciąży nie jestem, przynajmniej na 99,9%, chyba że jakiś cud się zdarzył. My z tż tak rzedko się kochamy, że to byłby prawdziwy cud, gdybyśmy znów zafasolkowali.
.
No kochana cuda sie zdarzaja...ciekawe czy mi sie nie zdarzyl bo powinnam okres w swieta dostac a do tej pory cisza...
Ale to pewnie szalenstwa hormonow
Stary 2010-01-07, 10:04   #2902
Haruno
Zadomowienie

Cytat:
Super. A nie boisz się kasy w liście wysyłać? Doris jest na lini to podpytaj ją o tego PayPala,ale mi zawsze odrazu z konta pobierają jak place na ebayu
Tak wyraźnie i czysto mówi: a gdzie?
Obama Co ty dziecku pranie mózgu robisz? Nie krzywdź go,pokaz mu,że świat to nie tylko USA i Obama,ale np. teletubisie i smerfy
A wjakim jęzku z nim rozmawiasz,a jak do Danielka zwraca się twój TŻ.no i w jakim języku rozmawiasz z TŻtem?
Ursull nie boje sie wysylac juz mase razy tak pieniadze do Polski wysylalam i jeszcze nie zginely, nawet w czasie swiat wszystko doszlo, no ale pewnie, ze to ryzyko i moze sie zdarzyc, ze w koncu ktoregos razu przepadna
Nooo Daniel powtarzal Obama po tym jak obejrzal z nami w tv koncert na czesc Obamy
Z Tż rozmawiam po dunsku tylko i od samego poczatku, do Daniela mowimy po dunsku, kurdyjsku, angielsku ale glownie po polsku z nim rozmawiam Tak to "gdzie, a gdzie" jest bardzo czyste i wyrazne, nawet czasem "czesc" mu wyjdzie tylko to juz jest takie bardziej "tieść" Moj Tż zwraca sie do niego po dunsku przede wszystkim no i troche po kurdyjsku czasem

Cytat:
do krajow UE

Ad.2-no ..dla tego kogos

Ad.3-ja wiem..ja wiem..
fajny uklad

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Haruno-jest dokladnie tak jak pisala Ursull,
Twoje konto PayPaljest polaczone z Twoim kontem bankowym,wiec mozesz wyslac pieniadze nawet jesli stan Twojego konta PayPaljest 0!PayPal automatycznie wtedy wezmie pieniadze z Twojegokonta bankowego.
Niesety w druga strone to juz tak nie dziala..,czyli jesli ktos Tobie wysle pieniadze przez PayPal,to na Twoje konto bankowe musi je wyslac "recznie"

andersen
Dziekuje Doris dobrze wiedziec na przyszlosc

"Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse

Edytowane przez Haruno
Czas edycji: 2010-01-07 o 10:05
Haruno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 10:20   #2903
Mell_xx
Wtajemniczenie

Sprawdziłam jest minus 5... myslicie ze mozna spacerowac?

A to jeszcze raz ja w wersji "dziwny brąz" (karmienie na chrzcinach)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 10:23   #2904
*kaalinaa*
Zadomowienie

Hej
Moje Maleństwo wczoraj w nocy nas zaskoczyło, obudziło się o 23 i nie chciało spać więc przyszła spać do nas do łóżka, pomyślałam, że odłoże ją jak zaśnie po następnym karmieniu. Ona kilka razy budziła sę ale jak dałam jej smoczka czy nie reagowałam chwilkę to zasypiała znowu i na dobre obudziła się dopiero o 6.10!!! Cholercia a w swoim łóżeczku to co 2 godz. się budzi

A w ogóle to nie wiem już co robić od kilku dni jest coś nie tak z Kaliną, strasznie płacze po obudzeniu się jest jakaś godz. normalna, że się bawi a potem zaczyna wyć i to tak żałośnie, łzy jak grochy jej lecą i pręży się cały czas. Zaglądałam w buziulkę ale moim zdaniem to chyba jeszcze nie zęby. Mam wrażenie, że boli ją strasznie brzuch, układanie na nim nie pomagają, masaże nie pomagają bo drze się jeszcze gorzej. Zatwardzenia nie ma i biegunki też nie a najśmieszniejsze jest to, że4 nic nie zjadłam takiego bo od kilku dni jadę na ryżu i marchewce bo chciałam sprawdzić czy coś co zjadam normalnie jej szkodzi a tu zamiast być lepiej jest gorzej. Widzę, że niepotrzebnie się katuję. Ale aż żal patrzeć jak ona się męczy...

Doris przez te problemy Kalina nie miałam jak napisać, oczywiście gorące całusy dla Kalinki My pamiętamy z Kluseczkiem o Was.

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
bo mamy dzis 3 rocznice slubu
Gratulacje!!! My obchodzilismy w październiku dopiero pierwszą

Cytat:
Blondynka ależ wiecie,wiecie,od kilku dni trabie,ze z TŻ zaczęliśmy starania o drugie maleństwo
Co do wycieczek,słyszałam rożne wersje.Kupela była na Zante z rocznym synkiem i wykupili tylko self catering i wróciła zadowolona,bo wiekszość czasu byli w rozjazdach (też wynajęli samochód),więc z all incl.nie wiele by skorzystali.Natomiast dwie kolejne babki były w Egipcie (bez dzieci) i wzięły all incl. i bardzo były zadowolone,ale za to one nic nie zwiedzały (poza barami i dyskotekami).Ja bym chciała i wypocząć i coś zobaczyć
Ja byłam w 2008 w Egipcie w podróży poślubnej i tuż przed wyjazdem okazało się, że jestem w ciąży. Podróż przespałam, nic nie zwiedziłam i przechorowałam bo brakowało mi polskiego jedzenia, miałam ochotę na ogórka kiszonego i mielonego i ruskie więc czekałam jak zbawienia powrotu do domu

Cytat:
podziwiajcie
Łał jak Milucha ślicznie stoi a jaką ma bujną fryzurkę, moja Kalina to łysolek

Cytat:
pokaze Wam widok z okna mego,przez pryzmat kwiatka
oraz torcika jaki zrobila dla Kali, moja sis
(a jak smakowal)
Ale tort wygląda apetycznie, mniam..

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 10:26   #2905
gosikk_s
Zakorzenienie

Katrin, mojej koleżance zdarzył się taki cud, ma już 3,5 miesiąca

Iwciag, a jak się ucieszyłam że próbuje się w końcu ruszać Fakt że podnosi się trzymając się karuzelki ale ważne że próbuje

Mell, pewnie że można wychodzić, Aleks siedzi w domu wyłącznie przy dużych mrozach, -5 to jeszcze ok.

Stary 2010-01-07, 10:27   #2906
pakusia86
Zakorzenienie

u nas spoko... tylko ja jakas taka rozstrzesiona... tz mnie namowil na jakis horror i spac nie moglam... normalnie mam dreszcze...
ale filmek polecam dla tych co lubia wlasnie takie o duchach i jakis demonach... myslalam ze umre podczas tego filmu... to film cos w stylu blair witch project... krecony amatorska kamera ktora rejestruje jakiegos demona co nawiedza dziewczyne.... jeju myslalam ze sie posram normalnie efekt tego filmu byl taki ze nie spalam cala noc bo sie balam... masakra jakas.... egzorcyzmy to przy tym pikus normalnie.... film nazywa sie "paranormal activity"

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 10:30   #2907
gosikk_s
Zakorzenienie

Kaalinaa, biedna malutka po czym tak bardzo może boleć ją brzuszek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 10:30   #2908
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Sprawdziłam jest minus 5... myslicie ze mozna spacerowac?

A to jeszcze raz ja w wersji "dziwny brąz" (karmienie na chrzcinach)
Myślę, że można spacerować i my dziś też jak tylko tż nam wózek dostarczy pójdziemy na dłuższy niż wczoraj spacer

W jakiej dziwnej!? w super wersji i to oboje Pokaż się cała chciała bym zobaczyć bo coś interesującego masz na sobie!!!!!!

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-07 o 10:37
Stary 2010-01-07, 10:37   #2909
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
W jakiej dziwnej w super wersji i to oboje Pokaż się cała chciała bym zobaczyć bo coś interesującego masz na sobie!!!!!!

eee tam nic interesujacego, sukienka prosta
Stary 2010-01-07, 10:42   #2910
iwciag
Wtajemniczenie

Mellkłamiesz:P
Myślałam, że to całość z tą siateczką
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości