|
|
#781 |
|
BAN stały
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
|
|
|
|
#782 |
|
Kazar Lady
|
MyaDiva - piękności masz wyczarowane !!!! jak na 3 tygodniowe oseski wyglądają na takie ułożone..
a topik jaki fajoski - gdzie kupilaś kup i mi ![]() a włosy....włosy... :p ala: zazdraszczam
|
|
|
|
#783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Maya ja to tak przeżywam że nie śpię już kilka nocy. Mayu a jak myślisz na jaki rozmiarek mam sie nastawiać? Ach piersi masz piękne, jestem już przekonana na 100% do wyjazdu do Gdyni, a topik - staniczek piękny, podaj rozmiar i producenta.
17.06.10 425cc hp dr Jarliński Edytowane przez ilma79 Czas edycji: 2010-01-07 o 10:01 |
|
|
|
|
#784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dziewczynki... dopiero i... ledwo przemknęłam przez posty - ile tego naprodukowalyście??? !!!
Pewnie zapomnę, co chcialam napisać, ale... póki jeszcze coś mi zostalo w główce: Mya, piękne cycuchy, aż sie wierzyć nie chce, ze ta przemiana okazala sie mozliwa ![]() Miskaa, wznoszę zalegly toaścik... a co, dziosiaj tez od rana można ![]() Willma, 35 to ja już zapomniałam kiedy to było.... hihihihi... ale cycusiom pomogłam, to i ze zmarszczkami dam sobie radę ![]() olgawro, ja bym stawiała na Jarlińskiego, ale... z większymi implantami. Piersi Niemkiewicza (poza chyba 3-4 wyjatkami) nie wychodzą ladnie... pewnie przez to cięcie pod pachą. Jarliński początkowo proponuje rozmiar "estetycznie", a N od razu daje max, który można włożyć (na marginesie - u mnie byloby to 700-800). Więc wal do J i powiedz, ze chcesz duży biust, a na pewno zgodzi się na większe implanty. Poza tym Mentory, ktore daje J są większe i zdecydowanie lepsze od ES, ktore wklada N. (i tak 500 cc ES to odpowiednik ok. 425 cc Mentor), więc... dziewczyny, śliczne jestescie, a fotki w albumach powalają
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
hej!
MyaDiva masz sliczne piersi, jestem naprawde pod wrazeniem!!!!!! a te wlosy??? ja musialam wczoraj myknac, bo corka sie budzila, dzis o 6tej juz pobudka :-/ teraz doprawiam sie 2 kawa, fajnie ze macie swoj klub ![]() i znacie sie nie tylko ze zdj cyckow ![]() moze kiedys do Was dolacze ![]() jestem bardzo ciekawa opinii dziewczyny ktora dzis miala miec wizyte u dr
|
|
|
|
#788 |
|
Kazar Lady
|
HORO - no to pijemy od rana
moje bimbałki dziś wstały takei ruchome że szok ..normalnie złączają sie ze sobą![]() Willma to były żarty, nie bierz tak do siebie przecież żone Freda znają wszyscy...a że nas czasem głupawka dopada, chociaz powinnam napisac że czasem głupawka nas opuszcza..
|
|
|
|
#789 |
|
Rozeznanie
|
dr zdzialala cos prześlicznego
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
no to pijemy... zaczynam od kawki, ale... nie wykluczam czegoś mocniejszego - od wczoraj chodzi mi po glowie lampka winka
![]() a staniczek jest śliczny... i mnie bardziej podoba się bialy niz czarny
|
#791 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ja już po kaffce teraz trzeba sie za coś wziąć.. a staniczk..i biały i czarny fajny chociaż najfajniejszy był ten czerwony ale nie było rozmiaru..czyli mamy info za SA kupujemy w rozmiarze bez zaniżania ani obwodu ani misek |
|
|
|
|
#792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie no spoko..płakałam pół nocy..zasmarkałam dwie poduchy..wyżarłam pół lodówki..i przeszło... |
|
|
|
|
#793 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a na pifcio ide jutro ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
willma,
tutaj masz wszystko: http://moda.allegro.pl/show_user_auc...hp?uid=5265955
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
Horo tak też robie własnie, 13-ego stycznia ide jeszcze raz do dr J i tam będę prosic o wieksze żele.
N powiedział mi , ze ja tez moglabym miec to co Ty(700-800) i by dobrze bylo, no ale chyba ja bym nie dała rady z takimi wielkimi bąblami..ale mysle ze 500 to takie akurat. Zaraz porównam sobie ES z mentorami. @MyaDiva Dr N zaproponowal ES 500-550 okrągłe HP teksturowane (ale 500 to maks i 550 musialoby byc na zamowienie) Więc teraz to tylko czekam do następnej środy i do doktorka J mykam i bede prosić o coś zacnego dla mnie no i w kwietniu siup na stół!Mya Twoje nowe dziewczynki wygladaja pieknie, a ten biay styaniczek to cudo I jeszcze mam pytanko, czy mam zkupic wlasnie tego typu staniczkow po operacji i kiedy bedzie mozna zaczac w tym chodzic? no i spac non stop?
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki!
Przede wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! ![]() Nie mam czasu z Wami pisać.. moja rodzinka wkroczyła w Nowy Roczek z wielkim choróbskiem.. więc w miarę możliwości podczytuję Was aby być na bieżąco.. Wstawiłam kilka fotek w album więc zapraszam do odwiedzin.. Dziewczynki macie super cycuchy ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich |
|
|
|
#798 |
|
Kazar Lady
|
a po co chcesz spać w staniku non stop?
|
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
nie no jesli nie trzeba to nie chce
tak sie tylko pytam bo to juz niedlugo czasu do op mi zostalo i chce zdobyc jak najwieksza wiedze...czyli to trzeba tylko przez jakis czas spac zanim sie biust ulozy a potem czyli po paru miesiacach(?) mozna tego zaniechac?
|
#800 |
|
Kazar Lady
|
Wszystko zalezy od zaleceń danego lekarza i tego trzeba się słuchać ale to spanie ciągłe w staniku to jest takie róziowe..tam to chyba do końca życia będą spać i chodzić w stanikach i zdejmować tylko na prysznic
Mój dr po miesiącu kazał stanik wywalić i zyć jak przedtem ( i masować blizny)
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-01-07 o 12:09 |
|
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
dla mnie jak na razie to wszystko to taka abstrakcja jeszcze..
złapałam siebie na tym ze łapie sie za to co mam i mysle jak to bedzie z takimi dużymi D..no i nie moge sie doczekac... teraz siedze i czytam te cale tabele z rozmiarami implanotów, porównuje... jak na razie mentory przemoily do mnie bardziej niz ES, szczegolnie przy mojej szerokiej klatce mentor bylby lepszy bo jest szerszy a projekcja to podobna..dorwalam jeszcze tabele mcghan no i kalkuluje...
|
#802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki A co się stało z Dagą gagą? |
|
|
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
nareszcie udalo mi sie zrobic album, Boze przez ten ekran nadal nie widze co piszeci dokladnie
Horo- czekam na fotki! ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Mya ale masz apetyczny biust, bardzo mi sie podoba
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka ja za sladami ani zaczelam dzien o 5.30 i pojechalam na trening ,prysznic i praca.
Dzisiaj udalo mi sie spalic 800 kcal i zajelo mi to 1h i 45 minut ![]() Taka jestem z siebie dumna ![]() Teraz mam chwilke przerwy , ale od 14 zaczynam zajecia w szkole dzisiaj siatka i kosz . Mya sliczne piersi normalnie brak slow ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Daga ma duzo pracy , ale czasami wchodzi jeszcze na forum
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj zrobię i wstawię jak mi się uda... malo czasu, bo mam chore dzieci w domu
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
wow Pysia jak Ty to robisz...ja jeszcze z piżamy nie mogę wyjśc
![]() jeszcze raz przeszlam przez oba fora, jesli dr J sie zgodzi na cos wiekszego to bede szla do niego..jeszcze nie spotkalam negatywnej opinii na temat efektów jego pracy, no i faktycznie to ciecie pod pachą i ten wielki implant to chyba srednio tak.. mam jeszcze takie pytanko.. z czego lepiej zrezygnowac..z większej projekcji czy z szerokości implantu..mówie tu o klatce 92cm, marza mi sie te piekne duze piersi lezki pelne na dole..nie wiem czy dobrze rozumuje ale wydaje mi sie ze w tym przypadku szerokosc powinna byc czynnikiem decydującym by uzyskac efekt.. no ale jeszcze spytam co Wy o tym myślicie
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baaardzo ciasno na wydechu, czyli tak, zeby byo jak najmniej i centymetr musi iść rowno po obwodzie. prosze o to, bo moja babcia ma 96 cm pod jak ja ją zmierzę
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
Horono ścisnęłam się i nie chce byc inaczej 90cm ;(
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- a jak docine na maksa to zejdzie do 87..
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... 5 cm mniej
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
92 to tak na luzie bez ściskania, 87 to tak na maksa ściśnięte, że się cos tam wylewa
czyli tak sie chyba nie mierzy?
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.

Co do trenerow, to jest tam ich ze 20 i w kazdym mozna znalezc cos przystojnego 

:p ala:
. To przemiła osoba, z którą znamy się już troszkę
baaardzo prawdopodobne
za to ja Cię pamiętam,czego się pewnie nie spodziewałaś..i Twoje cycusie też..

Oni chyba ślepi kompletnie...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)