| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-07, 13:29 | #421 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XXIII - miłość aż po grób

o ludu kama   ales sie wygadala  i dzien dobry  jakas fota kapelusika  ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------  znalazlam sposob na diete Justysi musi odstawic ten carmex, czy jak mu tam, bo ona go zzera   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-01-07 o 13:32 | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:30 | #422 | |
| PIP. | 

Pisarko, mnie najbardziej rozwala, ze w kazdym pamietniku jest  Cytat: 

__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | |
|     | 
|  2010-01-07, 13:30 | #423 | 
| Zakorzenienie | 

i tak w ogole czesc wiewioora   i Pisarka   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:30 | #424 | 
| PIP. | 

Justys   lapiesz taga?   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:31 | #425 | 
| Zakorzenienie | 

Wszyscy wiedzą, że to para numer jeden  Tak samo w tych reklamach TVN - u...   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:31 | #426 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2010-01-07, 13:31 | #427 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:33 | #428 | |
| PIP. | 

Cytat: 
  no na tych reklamach to juz tego bardziej podkreslic nie mogli   
|     | 
|  2010-01-07, 13:35 | #429 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
      Coś w tym jest  ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- No łapie. Trzeci raz Ci to mówię   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-01-07, 13:36 | #430 | 
| Zakorzenienie | 

losowanie, bo cos malo, ja czasu nie mam , ale wkleje   MoniZałącznik 2768425 KamaZałącznik 2768426 IliosZałącznik 2768427 JustynaZałącznik 2768428 WiewiooraZałącznik 2768429 PisarkaZałącznik 2768430 crystalZałącznik 2768431 AnisiaZałącznik 2768432 
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:37 | #431 | 
| Zakorzenienie | 

jeszzce tego taga nie wziela Justyna    
|     | 
|  2010-01-07, 13:37 | #432 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-07, 13:38 | #433 | 
| Zakorzenienie | 

gotuje zupe, wydarłam sie na TZ bo leży jak królewicz a burdel na kółkach w domu, pierwsze co to posprzatalam zabawki piotrka porozwalane po chacie i ogarnelam kuchnie.. jak mnie wkurza takie chorowanie penisowe  jak mnie gardełko boli i smarkam, to nie mam prawa lezec w lozku, a ten kibluje na kanapie od Sylwestra   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:38 | #434 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:39 | #435 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: zakochanie 
				 | 

Cytat: 
 Niestety mamy taką sytuację, że TŻ nie ma włąsnego mieszkania :/ ja też nie... no i taka kicha, wiem ze i tak bedziemy musieli mieszkac w tym domu i to tez mnie dołuje, bo z moją rodziną naprawde cięzko sie dogadac... wiecie kupilam jakis czas temu meble - stoja w pomieszczeniu z ktorego kazdy korzysta... tylko ja i TŻ o nie dbamy... a reszta kłądzie na to ..... nie bede brzydko mowic... nawet cięzko im po sobie posprzatac.    maskara... cięzko odśnieżyć itd.... szlag mnie trafia :/ hej Kamuszko  Groniu  i  dziekuje za Majkusia   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! Edytowane przez wiewioora1 Czas edycji: 2010-01-07 o 13:42 | |
|     | 
|  2010-01-07, 13:39 | #436 | 
| PIP. | 

Justys   tag zwolniony   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:41 | #437 | 
| Zakorzenienie | 

zmieniałm se opatrunek tak jak kazali, czy wszyscy mysla ze ja jestem z drewna czy kamienia?tez mam jakas wytrzymalosc.boli ze oszalec idzie, w bucie nie boli a po wyjeciu idzie oszalec. mam szczerze dosyc wszystkiego już. 
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:43 | #438 | ||
| PIP. | 

Cytat: 
  ja nie wiem jak to jest, ze faceci zawsze cierpia 5x bardziej  z moim TZ tez tak bylo... jak wiecie - ja raz w miesiacu mam taka migrene, ze nie moge sie ruszyc nawet i trzyma mnie kilka dni. a TZa jak zabolala glowa, to juz mina cierpietnika i omdlenie prawie  ja nie wiem jak to niby ma byc plec silna  wydalo sie  no bo ja dzisiaj pracuje i co pisalas, ze moge Ci dac, to ja to z opoznieniem czytalam  Cytat: 

__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | ||
|     | 
|  2010-01-07, 13:43 | #439 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat:  Zawartość jak zawartośc, ale jak ładnie ten box wygląda  Porypało, oj porypało z ceną  Wszak żem nibylandzka gaduła, musze się wywiązywać z roli  Postaram się wieczorkiem wrzucić fotkę, tylko musicie mi przypomnieć  Zdrowie publiczne  No to nie kupuj carmexu w tubce, bo już mi się kończy, a też jakoś przed świętami kupowałam. No ten słoiczek to jednak mi trzyma te dwa miechy do trzech  Ja nie rozumiem jak można tego rok uzywac  Cytat: 
     | ||
|     | 
|  2010-01-07, 13:43 | #440 | |
| PIP. | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-01-07, 13:44 | #441 | 
| Zakorzenienie | 

bo on sie dzieckiem zajmował.. wchodze patrze a bejbe spi... normalnie zmeczyl sie jak nie wiem

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:44 | #442 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 dzieki. 
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | |
|     | 
|  2010-01-07, 13:45 | #443 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-07, 13:46 | #444 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: pod parasolem Michaela 
				 | 

Cytat: 
  już wiem, ile tracę śpiąc do południa  tyyyyle przygód  witaj   
				__________________   But I'm Only Human... | |
|     | 
|  2010-01-07, 13:47 | #445 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Najlepszy na świecie   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-01-07, 13:47 | #446 | 
| Zakorzenienie | 

A jeszcze Luśka mi pisała, że piesio ma coś nie tak z enzymami wątrobowymi, jakoś przed południem chyba miała jeszcze jechać do weta. Ale sikał w nocy 5 razy i zjadł rano kurczaka.

| 
|     | 
|  2010-01-07, 13:48 | #447 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: zakochanie 
				 | 

Cytat: 
   ja mam o tyle dobrze z TŻtem, że jak jestem chora, to każe mi leżeć i robi herbatkę i naprawde jest kochany... jak On jest chory to ja robie to samo  więc w tym temacie nie będę narzekać  a kredyt bierzesz, żeby kupić mieszkanie? 
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-07, 13:48 | #448 | 
| Zakorzenienie | 

Stosują go wszystkie gwiazdy w Holyłódzie      | 
|     | 
|  2010-01-07, 13:50 | #449 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 im sie naprawde wydaje, ze mozna kobiety rozkroic na zywca a jeszcze je opieprza ze wrzeszcza ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat: 
  Majkoool   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-01-07, 13:52 | #450 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 A w sumie jak się bardzo zastanowię to sam nie narzeka za bardzo... 
				__________________ | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

Ale spoko mam drugie słuchawki
 Ale spoko mam drugie słuchawki