|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
|
|
#812 |
|
Kazar Lady
|
tym sposobem zjeżdżam do 64/65 pod
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
no to prawidłowo... bo Ty szczuplutka jesteś
![]() ![]()
|
#814 |
|
Kazar Lady
|
Horo a gdzie Ty masz album z głową, hę?
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- byłam u Agnes - śliczna dziewczyna
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też byłam w odwiedzinach u Agnes -
|
|
|
|
#817 |
|
Kazar Lady
|
a ja nie mam zdjęć już z cycuchami..kurcze tylko same cycki a gdzie cycki z głową??
|
|
|
|
#818 |
|
Raczkowanie
|
Misia
cieszę się, że dzisiaj już lepiej
|
#819 |
|
Kazar Lady
|
lepiej lepiej, niech sie jeszcze psiakowi polepszy to już bedzie lux
|
|
|
|
#820 |
|
Raczkowanie
|
ojojojoj
to ja tez musze jakis album "przed" piersiowy utworzyć
|
#821 |
|
Kazar Lady
|
koniecznie - ja na siłe za namowa Żaby zrobłiam zdjęcia w bikini i teraz mam polewkę
|
|
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
jaka polewkę???????????????? narazie nie narzekam ale
chciałabym tak po drugim wyglądać!!
|
#823 |
|
Kazar Lady
|
Kochana jednak jest różnica w wielkościu biustu i jak porównuje przed i po w tych samych stanikach to zlać sie można
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Laski,
jjak patrzę na te Wasze fotki, to zastanawiam sie czy tworzyć wlasny "album prywatny" z twarzą...
|
#825 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I pomyslec, ze dr S reklamuje siebie i swoja klinike, jako w pelni profesjonalne miejsce operacji gwiazd i wymagajacych klientow ... Mya, moze trzeba by bylo dr S wyslac zalacznik z Twoim obecnym zdjeciem? Pewnie kosztow nadal by Ci nie zwrocil, ale tepa glowa moze w koncu zaakceptowalaby fakt ogromnej krzywdy jaka Ci wyrzadzil Ciesze sie, ze wszystko co zle jest juz za Toba! Niech dziewczynki wzorcowo sie goja i daja Ci wiele radochy ![]() brytyjska sieciowka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Misia, ale sa postepy ... sciagam na duzo dluzej niz czas prysznica ![]() Misiu, bylam dzisiaj na poczcie i wyslalam Ci moje niebieskie cudenka ![]() Horo, skrobnij mi czy te sukineczki trzymaja sie podanych rozmiarow. Taka dzianinowa tuniczke chetnie bym sobie do rureczek zamowila Cytat:
Ja tez po porannym treningu i pewnie jutro tez zaczne po 6.00. Tylko jeszcze nie wiem basen czy silownia ![]() No to roznica bardzo duza. 5 cm na obwodzie, to zupelnie inna rozmiarowka stanikow! Jestes tzw. bardzo scisliwa. Ja pod biustem mam 70 - 71 cm i ani milimetra mniej. Same zebra, ktore nie ma jak zacisnac wezszym obwodem ![]() Nie mniej przy 87 cm implant powinien byc dosc spory, zarowno w szerokosci jak i projekcji. Moj doktor mowil, ze implanty o projekcji sredniej czesto moga wygladac jak "nalesniki", dlatego wiekszosci klientek poleca projekcje wysoka. Z drugiej strony wiadomo, kazda z nas jest inna ... Cytat:
Chetnie tez obejrzymy np. Twoj zgrabny tylek, ale moze na poczatek zacznij od pieknej glowy! Wiem co mowie |
|||||
|
|
|
#826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#827 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#828 |
|
Raczkowanie
|
|
#829 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ja sie wypowiem o sukieneczkach jeśli można bo zamawiałam od galaktyki już i trzymają sie rozmiarów Pies jeden jeszcze ma nierozpoznane schorzenie ale dzięki Listopadowej i przebłyskom pamięci mojego męża powinno być szybsze działanie i bardziej celowane..( przypomniał sobie że "chyba "przejechał mu po łapie )Cytat:
![]() ![]() klask i: super album !!
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-01-07 o 15:00 |
||
|
|
|
#830 |
|
Raczkowanie
|
@anna_ivy
w obwodzie jak zmierze cm to na luzie 92, sciśniete to 87 ale biustonosze to zazwyczaj mam 85 ale i dużo 80-ek jest dobrych..z miską zazwyczaj tylko jest problem bo A to za małe zazwyczaj a w B to pełno luzu.. Możecie mi powiedzieć czym sie równi z mentorach cohesive 1 od 2? bo wymiary są dokładnei takie same.. Patrzę dla siebie za implantem króty byłby szeroki więc np mentor profil średni 450cc ma 13,7 srednice ale projekcje 4,1...za to w wysokim mentorze 450cc ma odpowiednio 12,7 i 5,2 a 500 cc juz 13,2 i 5,4.. teraz nie wiem pomiędzy 450cc srednim a 500 wysokim jest 0.5 cm róznicy na srednicy ale w projekcji to juz 1,3 cm.. Dodam, że ja mam piersi bardziej pełne górą anizeli dołem, a chciałabym uzyskac ta zjezdzalnie i miec pełniejsze ku dołowi i bokami..wiec moze wieksza srednica przy srednich implantach a mniejsza projekcja byłaby lepsza w tym wypadku??
|
#831 |
|
Zadomowienie
|
Misiu, dzieki za info! Jak piszesz, ze wszystko jest ok, to cos fajnego sobie zamowie
Trzymam kciuki za Twoje siersciuchy ... u nas jest tak samo, jak ktorys choruje to tak jakbysmy i my byli powaleni choroba aldi, zaraz lece do Ciebie |
|
|
|
#832 |
|
Kazar Lady
|
olgawro cohesive to twardośc impl im wyższa cyfra tym twardsze
Aniu za wszystko łba nie dam ale od tego użytkownika mam 2 kiecki z dzianinki są są super ja jeszcze dekoltów nie za bardzo bo jak nieruchome piersiaki to smiesznie wyglądają ale golfy czy carmen..
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-01-07 o 15:09 |
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
anna zapraszam, zaprzaszam
chociaz u mnie bez rewelacji bez ochów i achów hihihihihihi
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-01-07 o 15:14 |
|
|
|
#834 |
|
Zadomowienie
|
aldi, bylam, bylam
Nooo Kochana, kolejna zgrabniocha! I na szczescie blondynka Boshe ... hoduje te moje klaki i hoduje, a one wciaz do ramion Jak tak na Was dlugowlose Wizazystki patrze, to mnie zazdrosc skreca
|
|
|
|
#835 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez blondynka..dosłownie...i w przenośni!! Specjalistka od gaf!!!
|
|
|
|
|
#838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bohse nie da się tego opowiedzieć - dwie farby to było mało - ale za tydzień wracam do blondu no niestety najlepiej się czuję w tym kolorku ![]() co do zgrabniochy to się odezwała ta nieumięśniona ![]() ja wogóle nie ćwiczę - za leniwa jestem - ja tylko podziwiam i zazdroszcze u innych
|
|
#839 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale wierzę na słowo![]() P.S. Moje włosy to dopiero utrapienie ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- O nie, od gaf to ja jestem specjalistką , przykład z wczoraj |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

czyli tak sie chyba nie mierzy?

klask i: super album !!