|
|
#841 |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
dziś nie dam rady ale jutro poszaleję..musze zamówić jedwab bo sie kończy i te mleczką odżywkę Kallosa..cudnie pachnie i fajnie działa na włosy
|
|
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
listopadowa - zawsze zapraszam
ale u mnie "bez szału" hihihihi
|
#843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do koloru, to jeszcze na studiach zrobilam sobie czekolade na wlosach Boshe, bylam wtedy niesamowicie chuda (jakies 48 kg wagi), jakas taka po sesji blada i wygladalam jak cherlawa Zydoweczka z getta Oczywiscie takie transformacje czlowiek robi w najglupszym momencie, czyli przez wazna impreza. Mialam byc swiadkiem na slubie, slub na drugi dzien, a ja wygladam jakbym od miesiecy niedomagala, na przynajmniej smiertelna chorobe |
|
|
|
|
#844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no nie wytrzymam z Tobą
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#846 |
|
Kazar Lady
|
Ania dobre
|
|
|
|
#847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
dżizas... dwa dni mnie nie było, i od 12 strony mam zaległości
Miśka, te specyfiki o których piszesz wyżej są dobre nawet na te moje sztuczniaki więc żywe włoski tym bardziej powinny się czuć ok mnie ciekawią jakieś ampułki, chyba placenta jest w amp (też z kallosa) - moze któraś z Was miała takie ampułki?w ogóle, znowu zaczęłam olej kukurydziany ![]() ale czego kobieta nie zniesie... hihimam pilne pytanko do Ani, Pysi tudzież innych cwiczących lub mających styczność z ćwiczeniem dziewczyn dorobiłam się okrutnych zakwasów w klacie, mięśniach przy ramionach (nie wiem jak się nazywają, do niedawna nie wiedziałam nawet, ze aż tyle ich tam jest )rozćwiczyłam lekko i dziś już czuję je znacznie mniej, ale może znacie jakieś skuteczne sposoby na zakwasy (oprócz masażu) przeglądam po łebkach forum ![]() Olgawro - ja bym poszła do dr J jeszcze raz, ale jeśli dr N zrobił na Tobie lepsze wrażenie, to idź do niego. nie sugeruj się do końca forum, to ma być Twoja decyzja. dla mnie minusem cięcia pachowego jest fakt, ze jeśli kiedyś trzeba będzie pierś otworzyć z jakiejś przyczyny i wyjąć wkładkę, nie będzie tego można zrobić tą samą drogą - więc dojdzie kolejna blizna. stąd taki rodzaj cięcia był u mnie z góry skreślony. i jednak te blizny są widoczne, widziałam masę zdjeć i ich kondycja i wygląd nie różnił się od tych pod piersia. naprawdę zamaskowane są dobrze zrobione cięcia na otoczce, i taka jest prawda... w każdym razie z całą pewnością dr N robi też cięcia pod piersią i jeśli będziesz takie chciała to Ci takie zrobi ![]() Pysia, fajne ćwiczenia powstawiałaś
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-07 o 15:56 |
|
|
|
#849 |
|
Raczkowanie
|
Samii czekolada
)))
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Sami, pysia polecala mi magnez. Ja zazwyczaj radze sobie albo dluga goraca kapiela, albo sauna, albo masazem. Natomiast od innej dosc intensywnie cwiczacej dziewczyny slyszalam, ze pomaga ... piwo
Z piwem nie probowalam, bo nie lubie, ale jakby pomagalo winko, to pewnie te zakwasy mialabym codziennie Sami, to Ty ostro wrocilas do treningow
|
|
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
O nie, od gaf to ja jestem specjalistką
, przykład z wczorajja już zapomniałam.. Ja wciskam ciążę koleżanką , które w niej nie są... |
|
|
|
#852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz mi nic nie mow o ciazach. Pare dni temu jadac Metrem ustapilam miejsca wiszacej nade mna kobiecie, ze szczuplymi nogami i ramionami, ale pokaznym brzuchem ... Gdy tak dygam przed nia, ze wolne miejsce, ze jej sie bardziej przyda, ta odpiera gromko i z wsciekla piana na ustach "ale ja taka gruba, a nie w ciazy" ... tak przy tym na mnie spojrzala , ze az sie zawstydzilam, iz wiekszego sadla nie posiadam ![]() I badz tu czlowieku uprzejemny .... |
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
a ja??? też bym chciała
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#857 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Noo doczekałam sie .Ide zerknąć albumA tak wogóle to mam zastrzeżenie do każdej!!!!!! plissssssss...........
Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-01-07 o 16:38 |
|
|
|
|
#858 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja już zapomniałam..
Ja wciskam ciążę koleżanką , które w niej nie są... ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() O tak, produkcja tekstu idzie pełną parą ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o dr Skwiercz to raczej będziesz musiała przybyć na konsultację minimum miesiąc przed op. ![]() P.S. Wklej zdjęcie wyjściówki Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-07 o 16:36 |
||
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
a może ... tak na ochotnika... dla odmiany... chociaż jedna "nie śliczna laseczka" by się zaprezentowała ??? !!! bo śmiem podejrzewać, ze nie ma takowych "na fioletowym" ![]() ![]()
|
#860 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana, nie ten adres dzięki, nawet dobry pomysł ale ejstem na detoksie słodyczowym.. no chyba ze już nie mogę wytrzymać.. ale staram się, staram się nie zapychać Cytat:
masaż trudno zrobić, okolice ramienia, trice itp ciężko się masuje.. zapomniałam o kąpieli, kiedyś wrzucałam jakieś świerokowe czy takie tego typu coś z rossmana (taki proszek w saszetce) - kupię tego zapas ![]() dzięki za odzew piwo.... oj ![]() a bezalkoholowego też trzeba przy treningach unikać..? muszę ten temat zgłębić a cwiczyć zaczęłam wreszcie uczciwie bo wcześniej, to jak mi się przypomniało itd klata nie była ćwiczona od czasu przed op, czyli dłuuuugo, i teraz zareagowała odpowiednio ![]() ale już jej złość na mnie mija hihi, tylko trice dziś marudzą jeszcze ![]() Cytat:
o! o! o! popieram Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-07 o 16:27 |
|||
|
|
|
#861 |
|
Rozeznanie
|
Mya, musiałam zbierać szczękę z podłogi
Agnes, ale ty śliczna jesteś Aldi, a ja tez mogę?
|
#862 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny - probuje sie wgryzc w tez Wizaz i nie moge (troche duzo guziczkow i latajacych obrazkow). U mnie mija dzis 3 tygodnie, odkad jeste "po" (augmentacji piersi). Nie znam tu nikogo poza Sami (czesc Sam) i stad pare pytan ogolnych:
gdzie sa albumy forumowiczek i jak zrobic wlasny? Czy jest to jedyny watek, czy jest ich wiele (nt. pow. piersi)? Co zrobic by reklamy wyskakujace z wizazowych stron nie wybily Ci oka? (czy jest moze mniej graficzna wersja strony?)Z gory dziekuje. Pozdrawiam! |
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a szkoda, bo... znowu byłabym "piękna 20-letnia"
|
|
#865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
róź powinien byc usatysfakcjonowany ![]() Sami, ja z klatka jeszcze bardzo uwazam. I generalnie nie przez piersi, ale przez ten stan zapalny na miesniach ramion. Juz jest lepiej, ale ostatni zastrzyk mialam we wtorek i ortopeda kazal zachowac miesieczna wstrzemiezliwosc
|
|
|
|
|
#866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteś bardzo ładna, a córcia po prostu booooska
|
|
#867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hej kochana! mi się nie wyświetlają reklamy (korzystam z opery) więc w tej kwestii nie pomogę niestety ![]() album własny robi się jakoś w profilu, ale dziewczyny które już sobie zrobiły na pewno się wypowiedzą bardziej konkretnie niż ja ![]() to jest w zasadzie jedyny wątek o op (podobnie jak było na kafe), tylko jak się robi za duża liczba naklikanych postów, to jest zamykany i zakładana jest następna część co tam u Ciebie? jak efekt? już w porządku wszystko..? Aniulku, mi Broma powiedział, ze mogę już normalnie śmigać na siłce jak u niego byłam dwa miechy temu, dlatego zaczęłam. nie spodziewałam się, że zastałam się aż tak hihi ale nie przeginam, znam swoje możliwości na tyle, zeby raczej sobie krzywdy nie zrobić.. ale te zakwasy przedwczoraj mnie sparaliżowały - lewdwo moje torbisze targałam
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-07 o 16:48 |
|
|
|
|
#868 |
|
Rozeznanie
|
Jak nic pies ogrodnika! Sam nie mógł, to TŻ-owi choć przez miesiąc zabrania
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bardzo chciałabym przytyć i nieraz już o tym pisałam...ale nie mogę - stres (jestem dość nerwową osobą), praca po nockach... wszystko to zrobiło swoje ), a z zrzucaniem wagi zero kłopotów . Ale teraz waga ani drgnie w górę - na dzień dzisiejszy ważę 45 kg . Nadmienię, że jestem zdrowa - miałam szereg badań - wszystkie wyniki wzorcoweEdytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-07 o 16:52 |
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

ale u mnie "bez szału" hihihihi
Oczywiscie takie transformacje czlowiek robi w najglupszym momencie, czyli przez wazna impreza. Mialam byc swiadkiem na slubie, slub na drugi dzien, a ja wygladam jakbym od miesiecy niedomagala, na przynajmniej smiertelna chorobe
, bo inaczej albumów nie widać

.Ide zerknąć album
plissssssss...........

bo wcześniej, to jak mi się przypomniało itd