|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Później przełączyłam na Pierwszą Miłość a tam jedna z dziewczyn kłamała, że jest w ciąży. Mówię do siostry, że mogłaby po prostu pójść na cytologię do tego samego lekarza co Majka i już by była w ciąży W ogóle na piątek za tydzień moja klasa ma przynieść zdjęcia z dzieciństwa, bo będą one na filmie przed studniówką. Wiecie taki pokaz na jakich poważnych ludzi wyrośliśmy Ha, mam takie czadowe w dresiku żółwie nindża
|
|
|
|
|
#1442 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę, masakrycznie czerwona jestem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie mam siły już nic pisać, jak mnie wszystko boli...!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
|
|
|
#1443 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Konto usunięte
|
u nas orkiestra jest załawiona juz dawno.
ale jest problem z wystrojem |
|
|
|
#1445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbym była gorzej sprawna fizycznie (z różnych powodów), to czułabym się bardzo źle już z tego powodu, że tak jest. że zawsze się mnie porównuje do lepszego, że ja nigdy nie mam szansy zabłysnąć, być doceniona, i nie dlatego, że nie umiem się nauczyć, tylko, że się nie da. takie osoby powinny cieszyć się z tego, że zrobiły postęp, w porównaniu do tego jak kiedyś sobie radziły, a nie w porównaniu do tego jaki ktoś inny jest szybki/zwinny/rozciągnięty. śpiewu, języków i wszystkich innych rzeczy można się nauczyć (w niewielu przypadkach śpiewać się nijak nie da , ale tu łatwiej coś z siebie dać), a sprawność fizyczną w szerokim spektrum rozumienia jej, w przypadku wielu przypadłości jest bardzo trudno polepszyć, o ile w ogóle się da.powinno się liczyć to, że ktoś się stara i robi tyle na ile JEGO stać. szkoła i nauka nie opiera się tylko na ocenach. a to że ktoś nie umie utrzymać się na drążku i z powodu rzekomo krzywego kręgosłupa nie robi niektórych ćwiczeń i także dostaje 5 na koniec, nie jest przynajmniej dla niego krzywdzące, a dla osób bardziej wysportowanych nie powinno być powodowem do irytacji, o ile te niemogące osoby faktycznie się w jakiś sposób starają na tym wfie. ale tak chyba jest, bo jak mówisz 3 mają te osoby, które się NIE starają. a jeśli tamte walą głupa że nic nie mogą, ofiary losu, to szkoda, że nauczyciel tego nie widzi i liczy się dla niego tylko to, czy ktoś jest na lekcji. ![]() dlatego zgadzam się z Martyną, że ocena z wfu w szkole, to pomyłka. Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16315485]u nas orkiestra jest załawiona juz dawno. ale jest problem z wystrojem a jaki
|
||
|
|
|
#1446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co tam? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16315485]u nas orkiestra jest załawiona juz dawno. ale jest problem z wystrojem U nas dzisiaj jest, strach się bać, co tam znowu wymyślą ostatnio wynikła ta kłótnia z zespołami ![]() Cytat:
![]() A ja w 4-5 klasie starałam się ładnie śpiewać, a babsztyl od muzyki mi stawiał tróje Ale zirytowana i tak się czuję, bo to staranie niektórych osób bynajmniej nie polega na ćwiczeniu, itd, ale zwykłym podlizywaniu się.
|
|||
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, fajny pomysł na czołówkę
![]() ja myślę co moja klasa zrobi ![]() w przyszłym tygodniu kręcimy ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- oczywiście o ile studniówka się odbędzie.. bo kolega ma na mnie focha i w ogóle powiedział, że jak mam problem (bo wczoraj mu zwróciłam uwagę na to, że nic nie jest opłacone) to mam sama to zorganizować i mi jutro odda wszystkie dokumenty od studniówki ;] on chyba śni. mógł 2 miesiące temu komuś to oddać, a nie kręcił do ostatnich dni. teraz zostały 2 tygodnie, a on piep.rzy, że go ludzie obgadali, a on tyle serca w to włożył ![]() zawsze najlepiej grać ofiarę losu, pewnie. mógł się za to nie brać jak ma teraz narzekać i szukać winnych. od razu trzeba było rodziców zaangażować, chociaż solidnie by to wykonali i na nich by było jakby z czegoś kiszka wyszła .
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Kolega-organizator?
a nauczyciele co na to, że tak jeden organizuje? U nas by się dyra nie zgodziła.Musimy załatwi kamerę ze stabilizacją obrazu, ale to już wychowawca, tylko koszty rosną ale przynajmniej będzie co innego niż inni
|
|
|
|
#1449 |
|
Raczkowanie
|
A ja jutro jadę do Bydgoszczy do siostry do akademika( tam zawsze jest tak śmiesznie) po sukienkie i buty
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nauczyciele ciągle się burzą, ale wiesz u nas jest tradycja, że studniówkę organizują rodzice, a szkoła się nie miesza, więc teoretycznie nic nie ma dyra do gadania, jest tylko gościem ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- ale rodzice nie są zaangażowani bo oczywiście organizator zamieszania i jego fanklub stwierdzili, że jesteśmy na tyle dorośli, że umiemy to sami załatwić, teraz wychodzi. szkoda, że tak się stało, mogłam się do niego nie burzyć tylko zebrać kasę i tyle. bo oczywiście teraz się nie będzie do mnie odzywał przez miesiąc, a później będzie udawał, że nic się nie stało
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
U nas rodzice, ale to dyrektor zbiera ich, to znaczy pierw organizuje komitet studniówkowy, potem zebrania. Kasę rodzice zbierają, na dniach dajemy ostateczną listę.
Poćwiczyłam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1452 | ||
|
Zakorzenienie
|
ostro.Cytat:
![]() Cytat:
O, kurna. Smarujesz się balsamem czy czymś?Ja byłam w poniedziałek na 5 minut, ale na super hiper turbo. Trochę mnie wzięło. Specjalnie w majtkach weszłam. --------- Idę na CSI, a potem do ... matmy. Do jutra.
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lizusy ![]() Martyna, a kolegę olej, jak będzie uważał, że wszystko jest ok. poza tym kurna, teraz cokolwiek mu powiesz, to przecież on i tak i tak, będzie przekręcał wszystko, żeby była innych wina, tylko nie jego. gdzie on chce zespół znaleźć w 2 tygodnie? autokar w jedną stronę? a to taki koszt wielki? no na prawdę. bardzo. nie żeby to była dużo większa wygoda ![]() ja na solarium nie idę, nie mogę przez retinoid do skóry w maści. poza tym i tak bym pewnie nie szła, za bardzo mnie solarium nie przekonuje, ani to jak bardzo to jest niezdrowe. już mówiłam - rajstopy w sprayu i leciem ![]() a transport to ja mam, 5 minut samochodem od domu ![]() tata przywiezie, taksówka odwiezie. |
|
|
|
|
#1454 | ||
|
Konto usunięte
|
Bollywood ;].
ciekawy motyw ale nie na studniówkę. nie podoba mi się. no ale większośc tak zdecydowała.demokracja . wkoło kolorowo, sukienki wieczorowe, materiały drogie i na dodatek jeszcze parę dni temu w ogóle nie było projektu ;] świetnie. zero organizacji. mój wychowawca miał sen , po prostu na styropianie był napis STUDNIÓWKA 2010 i porozwieszane balony wkoło Cytat:
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos mi sie zepsulo i nie moge polskich znakow pisac Wiecie co to moze byc ? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak tu zastanawiam co tu zrobić żeby na studniówce nie być białą Macie jakieś rady![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16317587]Bollywood ;]. ciekawy motyw ale nie na studniówkę. nie podoba mi się. no ale większośc tak zdecydowała.demokracja . wkoło kolorowo, sukienki wieczorowe, materiały drogie i na dodatek jeszcze parę dni temu w ogóle nie było projektu ;] świetnie. zero organizacji. mój wychowawca miał sen , po prostu na styropianie był napis STUDNIÓWKA 2010 i porozwieszane balony wkoło .[/QUOTE] A kiedy macie tą studniówkę że już bierzecie się za dekorację? My mamy 30 stycznia i jeszcze nic nie robimy Dopiero dźiś była pierwsza próba poloneza
|
|
|
#1457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam nadzieję, że zadziała do studniówki, ale nie zapowiada się. a tylko z polskimi znakami tak masz ![]() Cytat:
)tak czy siak będę pewno białaskiem, bo jak zwykle ciemny to mam... brzuch
|
||
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ale na gg sie normalnie pisze.
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna no to sytuację nie macie za ciekawą. -.- Chłopak chyba za dużą odpowiedzialność na siebie wziął. I trochę go to przerasta. -.- . Trzeba było wplątać w to rodziców i byłoby lepiej, no ale teraz to już chyba za późno.
Ja to nawet nie wiem co będzie, czy dj czy orkiesta. Ale chyba orkiestra. U nas było tak.: trójki klasowe szły na zebranie, tam się naradzali itp. itd. Potem konsultacja z wybranymi rodzicami i nauczycielami i tak małymi krokami wszystko jest załatwione. Ponad to po każdym zebraniu pytali o zdanie klasy. Także nie było nic z góry nażucone. Studniówkę mam jakieś 30 km od szkoły (ode mnie 23 km). Autokar zawiezie ich od szkoły do hotelu, a potem z hotelu do szkoły. To i tak dobrze, dla tych ludzi co mieszkają w małych miejscowościach. A przejazd chyba kosztuje 10 zł. Mnie mój szofer zawiezie (siotra )Kupiłam jedynie podwiązkę. Chciałam kupić bieliznę. Ale nie wiem czy to ja jakaś dziwna jestem, ale nie wydam za sam stanik 109 zł + pewnie min. 50 zł majtki. Cena mnie powaliła i to nie w jednym sklepie taka była. Byłam tylko w takim dużym centrum handlowych, ale jutro połażę po tych mniejszych sklepach. Po orto. zęby mnie bolą. Założyłam sobie, jakby to moja mama powiedziała orandż (orange) gumki. Oczywiście na żarty. Serial Majka W solarium nie byłam i chyba się nie odważę. Mam takie klaustrofobiczne myśli. -.- Z resztą nigdy jakoś nie chciałam tam iść. Tak w ogóle to cześć ;* Nie byłam w szkole, bo nie mogłam się zwlec z łóżka. Budzik 6:10, wyłączyłam, drzemka 7 min., godz. 6:17 stwierdzam, że pójdę na 9. Nastawiłam buzik na 7:00, no ale potem to już go tylko wyłączyłam i poszłam spać. Szukałam jakiegoś żakieciku, ale nie znalazłam (bo nie mam nic na początek studniówki, kiedy pewnie będzie zimno). Ja tak mam,że jak sobie wyobrażę jakąś rzecz to innej już raczej nie kupię Mama mówi, że ze mną ciężko cokolwiek kupować. Bo widziałam po świętach taki świetny żakiet chyba w Berhka, ale jak pojechałam potem to już go nie było ![]() dobra to się rozpisałam. Idę ćwiczyć. (już 4 dzień
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-07 o 20:57 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 | |
|
Konto usunięte
|
nawet wychowawczyni powiedziała, że przyniesie swoje
Cytat:
Moja koleżanka miała taki świetny wstęp. Ale oni ze wszystkimi klasami maturalnymi pojechali do jakiegoś klubu. I tam mieli taki klimacik w stylu lat 30-40. Wiecie, długie papierosy, długie suknie, koki. Chłopaki mieli jakieś pistolety, garnitury i kapelusze. Super to wyglądało na zdjeciach, ale oni sie mogli zgrać, nie to co my Ha, ja ze śpiewu zawsze dostawałam słabe oceny. Pamiętam jak miałam zaśpiewać hymn, to pan od muzyki podziękował mi po 1 zwrotce Prawdę mówiąc nie wiem, co nie zmienia faktu, że mam problem z powrotem
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-01-07 o 21:11 |
|
|
|
|
#1461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie nie to, że spaliło, teraz tylko jakoś się łuszczę naglę (a używam już 6 tygodni) no i chyba mnie wysypało . coś musiałaś w ustawieniach wizażu zmienić czy ogólnie w przeglądarce tak masz?Cytat:
a w H&Mie patrzyłas?ja tam pewnie kupię, bo potrzebuję bez ramiączek. i nie wiem co z pończochami/rajstopami ![]() a to normalne, że jak sobie coś wyobrazisz, to koniec, innej rzeczy nie kupisz też tak mam.brawo za ćwiczenie śpiochu.---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Justyna, fajne są lip dub'y |
||
|
|
|
#1462 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
byłam we wtorek, przykleiła dwa zamki i właśnie jeden poszedł Mi wpadł w oko taki świetny w H&Mie na wystawie, ale to jak byłam padnięta i nawet nie miałam siły tam wejść, tylko chciałam do domu może w niedzielę coś znajdę, a jak nie, to mam taki krótki, na krótki rękaw z ReservedCytat:
![]() Dlatego taki chcemy ![]() ---- Idę dłubać igłą z tym zamkiem, żeby go zdjąć
|
||||
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co ćwiczysz? ![]() Żeby sprawdzić czy będzie różnica i ... nie chciałam taka goluteńka tam wchodzić. Jak zwykle się skisiłam (choć tym razem sama przed sobą, ach to moje teraźniejsze roztrzepanie). Weszłam do tuby, włączyłam lampy i ... zapomniałam okularków założyć. No i stałam z zamkniętymi oczami. (choć powieki nie są zbyt grubą ochroną xD). Ale dobra, 5 minut było. Następnym razem nie zapomnę. ![]() A nawet czerwona nie byłam, od razu na brąz się opaliło. Taki delikatny, ale jednak. ![]() ---------- Wlazłam na chwilę, bo jutro mam na 9.45. Pani od angielskiego zachorowała. ![]() Ale mnie dziś wychowaczyni wychwaliła na wywiadówce.
|
|
|
#1464 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja centralnie nie byłam nigdy na solarium
. Nie wiem czemu, ale czuje przed tym jakąś obawę ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16317587]Bollywood ;]. ciekawy motyw ale nie na studniówkę. nie podoba mi się. no ale większośc tak zdecydowała.demokracja . wkoło kolorowo, sukienki wieczorowe, materiały drogie i na dodatek jeszcze parę dni temu w ogóle nie było projektu ;] świetnie. zero organizacji. .[/QUOTE]U mnie któraś szkoła też taki ma widzę, że dość oblegany temat w tym roku :P my nie mamy chyba jeszcze ustalonego w sumie to mi to wszystko obojętne.Jutro piąątek Mówię wam ale sie wziełam za siebie jak nigdy
|
|
#1465 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba się już jej nie doczekam Cytat:
![]() ![]() a co do Twojego kolegi - on zajmuję się sprawami studniówkowymi nie tylko Twojej klasy? wszystkich klas maturalnych? ile ich jest w Twojej szkole? nie wiem czy go podziwiać, czy współczuć. Cytat:
czy mi się coś pokićkało? ja też mam jutro na 10 w domu będę na 16, a o 17 korki z angielskiego. żyć nie umierać Cytat:
![]() nie oglądam jej, nie mam czasu. wolę nadrabiać House'a Cytat:
zacznę chodzić do solarium sobie od przyszłego tygodnia ![]() Cytat:
a nogi zawsze najwolniej mi się opalają.użyję tych rajstop w spray'u chyba też.. stosowałyście je? jeśli tak to jaką firmę? jakieś opinie? ![]() ja przed studniówką odbiorę prawko, ale będę się bronić, żeby nie jechać autem ![]() rano sobie pojadę do fryzjera i wrócę, pojadę po TŻ może
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale takie na studniówkę, jak ja potrzebuję, czyli bez ramiączek, to jeśli chodzi o stosunek cena/jakość jest ok. miałam jeden i gdyby tylko był większy, byłby super na takie przymusowe akcje jak sukienka bez ramiaczek ![]() a jeśli chodzi o porządne staniki, to właśnie ja dlatego nie kupuję, i mam dwa jeden z resztą zwężony.tylko nie wydłub nic więcej
|
|
|
|
|
#1467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[mi się podobały akurat te do 100$ )dokładnie, najwolniej nogi, najszybciej brzuch i on jest ciemny cały rok ![]() moja koleżanka poleca Sally Hansen ja jeszcze ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- -> KWC
|
|
|
|
|
#1469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do rajstop, to nie wiem czy brać cieliste czy czarne do fioletowej sukienki i czarnych butów, jak myslicie?
|
|
|
#1470 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) raz się opalała z "gołymi" oczami - "nie chciałam mieć białych powiek od okularków"![]() Cytat:
![]() Dokładnie, do fryzjera, a później niech wożą ![]() Cytat:
Spokojnie, tylko wydłubałam gumkę i wywaliłam zamek ![]() Ale chcesz iść wtedy bez rajstop? ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
ze względu na Tżta będą czarne pończochy ![]() Chyba, że sobie szczelę sukienkę w jakimś kolorze
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

ale

), każdy swoją
) zalicza na 2-3, nie umie się utrzymać na drążku, przewrotów nie robi ("bo ja mam proszę pani krzywy kręgosłup, ale no nie, zwolnienia nie mam, ale naprawdę
"), też zawsze ćwiczy i też ma 5 

mam abonament 75zł 
.
.
byłam we wtorek, przykleiła dwa zamki i właśnie jeden poszedł 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)