etorebka.pl część IV - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-07, 19:54   #4381
Dominiique
BAN stały

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zlitujcie sie Dopiero bylo Boze Narodzenie, a wy juz o prezentach na Wielkanoc....
No cóż, trzeba sobie jakos wyznaczać zakupowe etapy
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 19:55   #4382
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martencjaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam już u siebie zieloną Anę Jest śliczna Nie mogę na razie zrobić zdjęć, ale postaram się w najbliższym czasie.
Co do Any - jest naprawdę bardzo ładną, porządnie wykonaną torebką. Skórka jest gruba, matowa, no idealna Wielkość też jak dla mnie w sam raz, torebka należy do dużych, ale nie jest wielka, ale w sam raz jak dla mnie, czyli na co dzień, do dźwigania książek,notatek,fartucha itp... Jednym słowem baaardzo udany zakup i na pewno nie ostatni I dzięki,że doradziłyście mi Anę Gorąco ją polecam
Zielona Ana marzy mi się cały czas ... Tylko ten kolor - nie bardzo wiem do czego bym ją nosiła ?
Ale cały czas się wstrzymuję z zakupami w oczekiwaniu na nową kolekcję ... Jak nic nie będzie mi się podobać to z chęcia kupię coś z tej kolekcji a torebek które bym chciała jest kilka :
zielona Ana, jasna szara Mari, Jeissa morska, może Noel niebieska ?
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 19:58   #4383
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
A Andi już w drodze .... Biedna Elvie - musisz ją zacząć nosić bo jak się spakujesz w Andi pudrową to już koniec
Na szczescie Andi mi nie bedzie za bardzo pasowac do plaszcza, wiec mysle, ze jednak Elvi bedzie miec pierwsza swoj debiut Zreszta ja i tak bardziej szykowalam sobie Andi na wiosne
Tyle ze wy ja tak zachwalacie, ze nawet majac swiadomosc robienia z siebie wiesniary, pewnie sie skusze i ja zaloze
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 19:59   #4384
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Zielona Ana marzy mi się cały czas ... Tylko ten kolor - nie bardzo wiem do czego bym ją nosiła ?
Ale cały czas się wstrzymuję z zakupami w oczekiwaniu na nową kolekcję ... Jak nic nie będzie mi się podobać to z chęcia kupię coś z tej kolekcji a torebek które bym chciała jest kilka :
zielona Ana, jasna szara Mari, Jeissa morska, może Noel niebieska ?
Ja bym z tych 4 brała zieloną Anę i Mari.
A zieleń pasuje do zielonego, turkusowego, szarego, grafitowego, czerni, brązu, beżu, sliwkowego.
Stary 2010-01-07, 20:00   #4385
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

kto chce Iko w idealnym stanie? mogę się wymienić na inną

Edytowane przez bejbi19
Czas edycji: 2010-01-07 o 20:01 Powód: błąd
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 20:04   #4386
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczescie Andi mi nie bedzie za bardzo pasowac do plaszcza, wiec mysle, ze jednak Elvi bedzie miec pierwsza swoj debiut Zreszta ja i tak bardziej szykowalam sobie Andi na wiosne
Tyle ze wy ja tak zachwalacie, ze nawet majac swiadomosc robienia z siebie wiesniary, pewnie sie skusze i ja zaloze
Eeee jakiej wieśniary - jeśli masz szary płaszczyk to Andi różowa będzie się ślicznie prezentowała - ja bym dodała np. szaliczek w podobnym kolorze i A na wiosnę to już w ogóle cudo !

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Ja bym z tych 4 brała zieloną Anę i Mari.
A zieleń pasuje do zielonego, turkusowego, szarego, grafitowego, czerni, brązu, beżu, sliwkowego.
Hmmm masz rację - a moje ulubione kolory to szarości, śliwka, beż - mam też sporo rzeczy w morskim kolorze, trochę czerni ... W sumie to może by mi pasowała Ana zielona ? Tylko jeszcze ta Jeissa morska mnie kusi ...
Bo Mari raczej wezmę na wiosnę .... Chociaż konkurentką Mari jest jasna Simon ... I kółko się zamyka znów jestem w kropce
Ale do wiosny jeszcze trochę czasu na szczęście
Stary 2010-01-07, 20:10   #4387
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
A co jest nie tak z Iko? Bo wczoraj ją zamówiłam...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 20:10   #4388
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
E
Hmmm masz rację - a moje ulubione kolory to szarości, śliwka, beż - mam też sporo rzeczy w morskim kolorze, trochę czerni ... W sumie to może by mi pasowała Ana zielona ? Tylko jeszcze ta Jeissa morska mnie kusi ...
Jeisa jest typowo butelkowo-zielona. Zdjęcie katalogowe z ich strony przekłamuje jej kolor.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 20:11   #4389
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wlasnie za jakis czas pomysle o niej, tyle ze w kolorze czarnym Na razie jestem splukana

Skoro sie zle czujesz to moze rzeczywiscie wymien Siomon tez jest piekna Mi sie wydaje, ze Simon jest troche mniejsza, ale przede wszystkim ma inny ksztalt - Ana jest szersza i nizsza, a Simon jest wezsza, ale wyzsza
Znalazłam zdjęcie, wklejane przez Wizażankę, na którym jest porównanie Simon i Andi - widać, że Simon jest mniejsza, ale nie wyższa - a skoro Andi rozmiarowo jest taka sama jak Ana, tzn. że Simon będzie mniejsza od Any?
dobrze to wykombinowałam?

link do zdjęcia:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1022

Cytat:
W kwietniu jest Wielkanoc czyli Zajączek przynosi prezenty przynajmniej ja tak myślałam jak byłam mała

no właśnie doczytałam że nie tylko ja "wierzyłam" w Zajączka
u mnie w domu nie było Zajączka ale zawsze w sumie można go zainicjować
Stary 2010-01-07, 20:26   #4390
maggie82
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16319087]Jeisa jest typowo butelkowo-zielona. Zdjęcie katalogowe z ich strony przekłamuje jej kolor.[/QUOTE]

To znaczy że jest taka jak Ana zielona ? Bo to jest dla mnie butelkowa zieleń - przynajmniej na zdjęciu
Stary 2010-01-07, 20:31   #4391
Martencjaaa
Raczkowanie

Cytat:
Ale ten zielony kolor nie jest jakiś "agresywny" czy bardzo rzucający się w oczy czego się obawiałam. Jest to bardzo ładna,ciemna nasycona zieleń i myślę,że pasuje i do czerni,szarości, brązu i wszelakich odcieni zieleni...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 20:43   #4392
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoola08 Pokaż wiadomość
Wreszcie sie doczekałam kuriera !

ale kazał mi zrobic dziwną rzecz w rubryce z podpisem wpisac nr dowodu osobistego ! Ja zbaraniałam i juz sie odwracam zeby isc po dowod a on do mnie zebym sie nie wygłupiała tylko wpisała jakikolwiek nr, zby tylko było

co do Andi to spodobała mi sie bardzo
kolorek fajny, nie jakas tam krzykliwa czerwien, skórka mięciutka, ładnie sie układa, torebeczka bardzo pojemna, ładnie wygląda gdy ją trzymam na prostej rece i na łokciu, na ramieniu moim zdaniem wygląda fatalnie....
jestem bardzo zadowolona moje oczekiwania zostały spełnione !

jest jeden minus...........TOREBKA NIESAMOWICIE ŚMIERDZI !
dziewczyny czy wasze Andi tez tak jadą ?

Nie wiem ja mam jakos tak dziwwnie z tymi torebkami, znowu nie było wszystkich osłonek.... zamowiłam 3 torebki z czego 2 miałam ze zwrotu moze dziewczyna ja zwrociła przez ten smród ? Bo oglądnełam ja dokladnie i nie widze niczego niepokojącego...

Ja Andi czerwoną polecam ! NIe wiem dlaczego tylko 3 takie torebki są w katalogu, ale jest naprawde swietna !
bardzo ładna kolor świetny!

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
hehe, dziewczyny ciekawi mnie jak często zamawiacie torebki?
ja znam etorebke od ponad roku a mam dopiero 3 torebki. Po pierwsze mam tysiące innych wydatków i kupowanie toreb zalegających szafę byłaby dla mnie marnotrawstwem a po drugie nie mam takich potrzeb torebkowych i kupuję takie, które mi sie bardzo podobają i rzeczywiście bede je używała

Cytat:
Napisane przez Martencjaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam już u siebie zieloną Anę Jest śliczna Nie mogę na razie zrobić zdjęć, ale postaram się w najbliższym czasie.
Co do Any - jest naprawdę bardzo ładną, porządnie wykonaną torebką. Skórka jest gruba, matowa, no idealna Wielkość też jak dla mnie w sam raz, torebka należy do dużych, ale nie jest wielka, ale w sam raz jak dla mnie, czyli na co dzień, do dźwigania książek,notatek,fartucha itp... Jednym słowem baaardzo udany zakup i na pewno nie ostatni I dzięki,że doradziłyście mi Anę Gorąco ją polecam
gratuluję Any
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 20:46   #4393
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Co do czarnych torebek wydaje mi się że Simon jest matowa Andi niedługo się pokaże na stronie więc warto zaczekać Co do szarej Andi to jest absolutnie matowa, skórka jest mięsista i gruba - bardzo ładna Mam nadzieję że właśnie taką zrobią czarną Andi

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

śliczna jest sama chyba ją kupię na wiosnę ! Absolutnie jej nie odsyłaj - super z nią wyglądasz
Bardzo dziękuję, własnie takiej informacji potrzebowałam W takim razie poczekam do końca stycznia, w razie czego wezmę Anę
Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Znalazłam zdjęcie, wklejane przez Wizażankę, na którym jest porównanie Simon i Andi - widać, że Simon jest mniejsza, ale nie wyższa - a skoro Andi rozmiarowo jest taka sama jak Ana, tzn. że Simon będzie mniejsza od Any?

link do zdjęcia:

u mnie w domu nie było Zajączka ale zawsze w sumie można go zainicjować
W tym porównawczym Simon nie wygląda na dużo mniejszą, w zasadzie pasował by mi nawet ten rozmiar, ale już ją zdyskwalifikowałam ze względu na ten nieszczęsny zatrzask
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 20:52   #4394
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie doczytałam że nie tylko ja "wierzyłam" w Zajączka
U mnie też był zajączek który przynosił mi prezenty, ale odkąd "dorosłam" (wieczne dziecko) ta tradycja wygasła

Cytat:
Napisane przez Reavela Pokaż wiadomość
kupuj, kupuj Iko.
Nie kuś

Cytat:
Ale szykuja sie kolejne dwie
Wszystko zależy ile funduszy dostanę na urodziny

Cytat:
Za to dzisiaj nabyłam fajną małą torebeczkę (taką ze 4 razy mniejszą od Amberlyn) w musztardowo-karmelowym kolorze w C&A na wyprzedaży - za 19 zł
Pochwal się

Cytat:
Ja z siebie robię wieśniarę mam buty takiego koloru (załącznik) a noszę do nich Elvie - kompletnie to nie pasuje ale co tam

Cytat:
dobrze że się rozumiemy nawzajem i wspieramy w tym torebkoholizmie Chociaż to zdrowe nie jest
Dla nas tak ale nie dla naszego portfela

Na tym wizażu jest nas za dużo - ktoś musi wyjść

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2010-01-07 o 20:54
kali765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:26   #4395
Konto usunięte

Cytat:
To znaczy że jest taka jak Ana zielona ? Bo to jest dla mnie butelkowa zieleń - przynajmniej na zdjęciu
Wydaje mi się, że tak. Spójrz na moje zdjęcia w katalogu, całkiem nieźle oddają kolor. Mogę też zrobić dodatkowe, np. na ramieniu jeśli chcesz.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 21:50   #4396
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
U mnie też był zajączek który przynosił mi prezenty, ale odkąd "dorosłam" (wieczne dziecko) ta tradycja wygasła

Nie kuś

Wszystko zależy ile funduszy dostanę na urodziny

Pochwal się

Ja z siebie robię wieśniarę mam buty takiego koloru (załącznik) a noszę do nich Elvie - kompletnie to nie pasuje ale co tam

Dla nas tak ale nie dla naszego portfela

Na tym wizażu jest nas za dużo - ktoś musi wyjść
Hm,może mam dziwne poczucie estetyki, ale moim zdaniem do takich butów Elvie pasuje - oba kolory to ciepła tonacja, do brązowo-rudego czy też karmelkowego koloru butów (trudno mi jednoznacznie określić ten kolor ze zdjęcia) torebka w ciepłym kremowo-beżowym kolorze pasuje, wg mnie.

A Andi nie nosisz ze względu na te buty? A nie masz jakichś czarnych zimowych albo szarych? Teraz są wyprzedaże, może coś upolujesz?

A moją torebeczką już się chwalę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=394755
Stary 2010-01-07, 21:51   #4397
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Wklejam zdjecie Amberlyn, niestety mam tylko aparat w telefonie, jak złapię lepsze światło to sfotografuję Ane i Eline
Po tym zdjeciu wiem ze musi byc moja

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:52   #4398
Dominiique
BAN stały

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16321161]Wydaje mi się, że tak. Spójrz na moje zdjęcia w katalogu, całkiem nieźle oddają kolor. Mogę też zrobić dodatkowe, np. na ramieniu jeśli chcesz.[/QUOTE]
Ana ma zupełnie inny kolor niż Jeisa na tym zdjęciu...
Stary 2010-01-07, 21:52   #4399
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoola08 Pokaż wiadomość

Ja Andi czerwoną polecam ! NIe wiem dlaczego tylko 3 takie torebki są w katalogu, ale jest naprawde swietna !
bardzo ladna zebym nie miałam innej podobnej czerwonej napewno bym sie zastanowila

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 22:05   #4400
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Eeee jakiej wieśniary - jeśli masz szary płaszczyk to Andi różowa będzie się ślicznie prezentowała - ja bym dodała np. szaliczek w podobnym kolorze i A na wiosnę to już w ogóle cudo !
Sek w tym, ze mam granatowy plaszczyk Aczkolwiek mam tez drugi rzadziej uzywany ciemny szary - zobacze jak to sie bedzie komponowac jutro
Stary 2010-01-07, 22:11   #4401
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

ponawiam prośbę do posiadaczek Simon i Any - czy Simon jest mniejsza od Any? Widziałam zdjęcia porównawcze Simon i Andi - i na nich Simon jest sporo mniejsza od Andi - więc może od Any także...
Z wymiarów podanych na etorebce wynika, że Simon ma 42 cm szerokości, a Ana 40 .
Natomiast Ana jest wyższa bo ma 34 cm, a Simon 29 cm.

Cytat:
Moja pudrowa Andi też czeka na wiosne ... no chyba, że upoluje do niej teraz jakis szary szaliczek

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 22:15   #4402
Konto usunięte

Cytat:
Ana ma zupełnie inny kolor niż Jeisa na tym zdjęciu...
Widzisz, tak to jest jak się z jednej strony na zdjęciach tylko opiera swoją opinię - Ty masz (miałaś?) Anę, ja Jeisę i musimy jakoś dochodzić do tego jaki to kolor Spojrzałam raz jeszcze - ciemne mi wtedy to zdjęcie wyszło. Ana wygląda bardziej... zielono na zdjęciach od Jeisy. Ona jest nieco ciemniejsza w naturalnym świetle, a nieco bardziej morska w sztucznym - jednej wizażance udało się to uchwycić na zdjęciach.
Stary 2010-01-07, 22:24   #4403
Dominiique
BAN stały

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16322438]Widzisz, tak to jest jak się z jednej strony na zdjęciach tylko opiera swoją opinię - Ty masz (miałaś?) Anę, ja Jeisę i musimy jakoś dochodzić do tego jaki to kolor Spojrzałam raz jeszcze - ciemne mi wtedy to zdjęcie wyszło. Ana wygląda bardziej... zielono na zdjęciach od Jeisy. Ona jest nieco ciemniejsza w naturalnym świetle, a nieco bardziej morska w sztucznym - jednej wizażance udało się to uchwycić na zdjęciach.[/QUOTE]
Dla mnie Jeisa ma tę zieleń czymś złamaną, własnie troszkę jest taka "morska", natomiast Ana jest typową ciemną stonowaną zielenią
Stary 2010-01-07, 22:33   #4404
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie Jeisa ma tę zieleń czymś złamaną, własnie troszkę jest taka "morska", natomiast Ana jest typową ciemną stonowaną zielenią
Dla mnie ta zielen Any jest cudna Znow zaczelam o niej myslec...
Stary 2010-01-07, 22:39   #4405
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się bardzo podoba ta zieleń, ale Any raczej nie kupię bo jest bardzo podobna do Andi ... wolałabym już nie kupować nic w podobnym fasonie bo czuję lekki przepych

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 22:50   #4406
Dominiique
BAN stały

Cytat:
A owszem, to bardzo ładny kolor
Stary 2010-01-08, 05:56   #4407
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Może ja bym chciała
Stary 2010-01-08, 07:29   #4408
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Z wymiarów podanych na etorebce wynika, że Simon ma 42 cm szerokości, a Ana 40 .
Natomiast Ana jest wyższa bo ma 34 cm, a Simon 29 cm.
Tylko ja do końca nie wierzę w te wymiary podane na stronie - bo wg nich, Andi (szer. 40 cm, wys. 34) powinna być mniejsza od Simon (szer. 42 cm, wys. 29) a na zdjęciu widać, że jednak to Simon jest mniejsza - a już na pewno węższa (a na tym mi najbardziej zależy ).
No nic - może jakaś Wizażanka wklei zdjęcie porównawcze
a z tego co wiem, to Andi i Ana są podobnej wielkości...

Cytat:
Kolor rzeczywiście przepiękny - tylko chyba nie miałabym go do czego podpasować...

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2010-01-08 o 07:56
assicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 08:27   #4409
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Mi też się bardzo podoba ta zieleń, ale Any raczej nie kupię bo jest bardzo podobna do Andi ... wolałabym już nie kupować nic w podobnym fasonie bo czuję lekki przepych
Ja stwierdzilam, ze zrobie tak - najpierw potestuje sobie przez dluzszy czas i Andi (wielkosciowo i fasonowo rzeczywiscie przypomina Ane) i Liye (nadal sie zastanawiam jak to bedzie z tym zatrzaskiem za jakis czas), jezeli sie sprawdza to wtedy sie zastanowie nad zakupem Any i Simon...
Stary 2010-01-08, 08:55   #4410
zoola08
Zadomowienie

GG do zoola08

Cytat:

link do zdjęcia:

a mnie to zdj wlasnie przekonało do tego ze wole Ane niz simon
ale jak narazie mam post ! Ja niedobra dziewucha mam dosc torebek, ! (miesiąc i juz kupiłam 3 torebki, dobry wynik)

dobry pomysł z tym zajączkiem na kwiecien
a potem w maju mam imieniny i w czerwcu dzien dziecka
mam torebkowe plany juz na poł roku z góry

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Ana zielona jest cudna ale garderoby do niej kompletnie mi brak
wystarczy ze do Andi czerwonej juz sobie kompletuje dodatki
zoola08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości