Październikowe PM :) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-19, 10:11   #2071
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe PM :)

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Widzę, że rozmowa na temat wódki, więc pozwolę sobie.
My w wersji wstępnej mieliśmy mieć Sobieskiego i taką też mieliśmy na bramki, na stoły zdecydowaliśmy się na Nemiroffa(nie ukrywam, że estetyka wzięła górę, butelki się ładnie na stołach prezentują) i nie było osoby która by narzekała.Jest kilka rodzai tej wódki ale my wzieliśmy biała za namową sprzedającego, gdyż łatwo "wchodzi", ma delikatny smak a to ważne wg mnie dla kobiet.

Bianka jesteś odważną kobitką, brawo za suknie!
no właśnie ja się też usilnie zastanawiam nad zakupem Nemiroffa a powiedz mi ile płaciliście?

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:35   #2072
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
no właśnie ja się też usilnie zastanawiam nad zakupem Nemiroffa a powiedz mi ile płaciliście?
nie chcę skłamać(nie ma męża on wiedział by dokładnie)ale wydaje mi się że ok25zł za 0.5(będzie to albo24 albo26zł na 99%)ale do każdej butelki dodatkowo dostawaliśmy 1 szczeniaczka smakowego, które rozdaliśmy przy czepku.
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 15:45   #2073
kata_g
Raczkowanie

[QUOTE=iwciag;15942278]... na stoły zdecydowaliśmy się na Nemiroffa(nie ukrywam, że estetyka wzięła górę, butelki się ładnie na stołach prezentują) i nie było osoby która by narzekała.Jest kilka rodzai tej wódki ale my wzieliśmy biała za namową sprzedającego, gdyż łatwo "wchodzi", ma delikatny smak a to ważne wg mnie dla kobiet."
a jak wychodzi ona cenowo, slyszalam ze jest drogawa??
kata_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:17   #2074
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez kata_g Pokaż wiadomość
a jak wychodzi ona cenowo, slyszalam ze jest drogawa??
Odpowiedź masz już wyżej

A Wy dziewczyny właśnie mi przypomniałyście o Nemiroffie. TŻ kiedyś o niej wspominał. Przyznam szczerze, że wcześniej nawet o niej nie słyszałam No, ale ja tam się na wódkach nie znam
No i w sumie tak patrząc w porównaniu z innymi to to wychodzi troszkę drożej.

Edytowane przez beaciunia
Czas edycji: 2009-12-19 o 19:18
beaciunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 20:58   #2075
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Odpowiedź masz już wyżej

A Wy dziewczyny właśnie mi przypomniałyście o Nemiroffie. TŻ kiedyś o niej wspominał. Przyznam szczerze, że wcześniej nawet o niej nie słyszałam No, ale ja tam się na wódkach nie znam
No i w sumie tak patrząc w porównaniu z innymi to to wychodzi troszkę drożej.
spytałam małżonka tak więc za 0.5 Nemiroffa white płacił 24.49 w makro plus jak pisałam wcześniej szczeniaczek0.2gratis do każdej połówki

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-12-19 o 21:25
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 08:39   #2076
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć Panny (jeszcze)

Bianeczka gratuluję wyboru sukienki, pewnie zaskoczysz wszystkich, ale do odważnych świat należy Już ciekawa jestem całokształtu

Ktoś pytał o to ile win? No to my mieliśmy na 60 osób ( w tym chyba 50 lub 55 dorosłych) 24 butelki (po 12 z białych i czerwonych - półsłodkie i półwytrawne) i ostały nieotwarte tylko dwie butelki białego.
A co do wódki to mieliśmy Smirnoffa, wszyscy chwalili i kosztowała jedyne 19.99 w promocji. Na bramy mieliśmy dla sąsiadów smirnoffa, dla meneli absolwenta, a na trzaskanie szkła luksusową

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 15:36   #2077
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Dziś Świąteczny czas
Dzwony biją w las
Mały karpik się uśmiecha
Wnet na pierwszą gwiazdę czeka
Uszka dziś się przysłuchują
Jak kolędę podśpiewują
Barszczyk pięknie jest czerwony
Zaś jak zwykle zawstydzony
Zdrowych Ciepłych i Pogodnych
Życzę wszystkim Świąt Radosnych
Stary 2009-12-24, 11:30   #2078
aicila
Rozeznanie

Dziewczyny życzę Wam
cudownych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych
i zdrowych świąt Bożego Narodzenia
upływających we wspaniałej, pełnej miłości atmosferze!

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 14:12   #2079
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Ja Wam również życzę cudownych, ciepłych, spokojnych i rodzinnych ostatnich "panieńskich" Świąt Bożego Narodzenia

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 21:31   #2080
aga1598
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
A ja byłam dzisiaj na targach ślubnych I znalazłam suknię piękną, ale musiałabym ją przymierzyć i boski bukiet! Na bukiet to już jestem praktycznie zdecydowana Znalazłam też przecudne torty
Zazdroszczę sukni jest piękna, ale u mnie w rodzinie czarny by nie przeszedł. Co do tortów z lukru plastycznego sa niezbyt dobre jak już większość wspomniała i wygląda trochę jak szmata narzucona na ciasto (chodzi mi o ten z kremowymi różami konkretnie).

Cytat:
Napisane przez lady1980 Pokaż wiadomość
Do tego miałam gładki welon obszyty na koncach krysztalkami i kwiaty mniej wiecej w takim stylu jak w załączniku, tyle że w kolorze brudnego różu

http://bp2.blogger.com/_bD7lpKQ7pws/...600-h/18+a.jpg
Ile płaciłaś za kalie? Bo w listopadzie pytałam w kilku kwiaciarniach i usłyszałam, że w tym okresie cena jednego kwiatka waha się od 25 do 35 zł w zależności od koloru...

I również życzę wszystkim zdrowych, radosnych i przepełnionych miłością Świąt Bożego Narodzenia
Stary 2009-12-27, 17:29   #2081
lady1980
Raczkowanie

Ile płaciłaś za kalie? Bo w listopadzie pytałam w kilku kwiaciarniach i usłyszałam, że w tym okresie cena jednego kwiatka waha się od 25 do 35 zł w zależności od koloru...

I również życzę wszystkim zdrowych, radosnych i przepełnionych miłością Świąt Bożego Narodzenia[/QUOTE]

Aga, Jakieś 9 zł za sztukę. Ja wziełam cantadeskie, kalie były za wielkie. Nie wiem w jakim miescie bedziesz brała ślub. Ja bralam w miescie liczącym 25 tyś mieszkanców i nie bylo problemu z tymi kwatami. Co prawda w pierwszej kwiaciarni powiedzieli mi ze mogą mi nie sciagnąć tych kwiatów, ale znalazlam inną i nie bylo problemu. No moze jeden, bo dla swiadkowej nie dowiezli kremowych i miala zrobiony taki bukiet jak z moich, tj. rozowych, ale w wersji mini.
Spytaj po prostu w kwiaciarni, jak już ją wybierzesz.
lady1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 19:54   #2082
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

ja za kantedeskie na X placilam cos kolo 10 zl

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 22:35   #2083
aga1598
Raczkowanie

ślub biorę w Krakowie... I właśnie mnie te ceny trochę przeraziły. Ale już mi trochę lepiej mam nadzieję, że też uda mi się upolować tańsze. A jeśli jesteś z Krakowa, Lady1980, to zdradzisz z usług której kwiaciarni korzystałaś?
Stary 2009-12-29, 10:59   #2084
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

I jak tam po świętach? Przejedzone?
My w święta z TŻtem zrobiliśmy ostateczną liczbę gości i spisaliśmy sobie jakie dokumenty gdzie zanieśc i jaką mają waznosć... ehhh powiem Wam ze sporo tego a najgorsze jest to, ze ja tak strasznie nie lubie chodzić po urzędach
Zaczynam sie też powolutku zastanawiać nad prezentami dla rodziców. W sumie to chce teraz jak najwięcej już znaleźć / ustalić żeby potem wszystko poszło gładko

Edytowane przez mądrala
Czas edycji: 2009-12-29 o 11:00
Stary 2009-12-29, 11:27   #2085
lady1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga1598 Pokaż wiadomość
ślub biorę w Krakowie... I właśnie mnie te ceny trochę przeraziły. Ale już mi trochę lepiej mam nadzieję, że też uda mi się upolować tańsze. A jeśli jesteś z Krakowa, Lady1980, to zdradzisz z usług której kwiaciarni korzystałaś?

Aga, nie jestem z Krakowa, tylko z mazur, wiec nie pomogę
lady sith napisala ze placila 10 zl za sztuke. Przypomnialo mi sie ze faktycznie mialam placic 8 czy 9 zl, ale jak tylko pani w kwiaciarni uslyszala ze to do slubu to cena wzrosła na 10 zl. Rozwala mnie to, ze jak cos ma w nazwie słowo "ślubne" to cena jest automatycznie wyższa . Same sie przekonacie na własnej skórze
lady1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 11:56   #2086
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
I jak tam po świętach? Przejedzone?
My w święta z TŻtem zrobiliśmy ostateczną liczbę gości i spisaliśmy sobie jakie dokumenty gdzie zanieśc i jaką mają waznosć... ehhh powiem Wam ze sporo tego a najgorsze jest to, ze ja tak strasznie nie lubie chodzić po urzędach
Zaczynam sie też powolutku zastanawiać nad prezentami dla rodziców. W sumie to chce teraz jak najwięcej już znaleźć / ustalić żeby potem wszystko poszło gładko
Trochę teraz zaciskam pasa i moja waga wraca do stanu sprzed świąt, także nie narzekam. Ale jeszcze trzeba przetrwać sylwestra i dopiero się za siebie wezmę, coby wybierając suknię ważyć mniej więcej tyle ile w dniu ślubu
I ile będziecie mieli gości?
Też już o tym myśleliśmy i póki co to przyszły nam do głowy ekspresy ciśnieniowe lub kina domowe, ale to narazie takie luźne rozważania. A Wy o czym myślicie?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 12:23   #2087
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Trochę teraz zaciskam pasa i moja waga wraca do stanu sprzed świąt, także nie narzekam. Ale jeszcze trzeba przetrwać sylwestra i dopiero się za siebie wezmę, coby wybierając suknię ważyć mniej więcej tyle ile w dniu ślubu
I ile będziecie mieli gości?
Też już o tym myśleliśmy i póki co to przyszły nam do głowy ekspresy ciśnieniowe lub kina domowe, ale to narazie takie luźne rozważania. A Wy o czym myślicie?
Oj tak, ja od nowego roku też się biorę za siebie, musze chociaż ze 3 kg zrzucić ale dam rade

Ja póki co przeczytałam sobie wątek na wizażu "co dać rodzicom zamiast kwiatów" i bardzo spodobał mi się pomysł z pamiątkowym albumem...hmmm może coś takiego przygotuję... chciałabym coś symbolicznego i "na pamiątkę"

Stary 2009-12-30, 18:43   #2088
aga1598
Raczkowanie

My też chcieliśmy dać album z naszymi zdjęciami, ale siostra TŻ nas ubiegła... Więc głupio się dublować.

Chciałam Was poinformować, że 17 stycznia w Krakowie na ul. Centralnej 41a są targi ślubne. Nie wiem, czy się to przyda, ale chciałam się podzielić
Stary 2010-01-02, 09:34   #2089
anus19
Raczkowanie

GG do anus19

Witam wszystkie Wizażanki! Cos tu drogie Panie cicho,a prZeciez zaczął się NASZ ROK Jeszcze 9miesiecy

anus19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 14:04   #2090
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez anus19 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Wizażanki! Cos tu drogie Panie cicho,a prZeciez zaczął się NASZ ROK Jeszcze 9miesiecy
Widzę że masz taką samą datę jak ja, więc zostało dokładnie 9 miesięcy i tydzień

U mnie od razu po nowym roku powrócił temat remontu, dobudowy, przebudowy i w ogóle wszystkiego naraz! A w dodatku jeszcze całą noc mi się śniło, że okazało się że jestem w ciąży i musimy szybko przełożyć ślub na luty hahaha więc całą noc dzwoniłam po salach, orkiestrach i fotografach pytając czy mają wolne terminy w lutym

Stary 2010-01-02, 18:15   #2091
Claris
Zakorzenienie

Witam w Nowym Roku ))

U nas dziś dokładnie 9 miesięcy
Stary 2010-01-06, 11:13   #2092
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Witam Was dziewczynki w Nowym Roku
Ale ten czas leci Jeszcze 9 miesięcy i będziemy mężatkami
A my jutro idziemy zarezerwować godzinę w kościele i tak się właśnie zastanawiam jaką godzinę wybrać. 15:00, 15:30, 16:00? To będzie 23 październik więc nie wiem jaki ten dzień już będzie. Czy po mszy na 16:00 nie będzie już trochę ciemno?
A Wy jakie macie godziny lub nad jakimi myślicie?
Stary 2010-01-06, 11:45   #2093
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was dziewczynki w Nowym Roku
Ale ten czas leci Jeszcze 9 miesięcy i będziemy mężatkami
A my jutro idziemy zarezerwować godzinę w kościele i tak się właśnie zastanawiam jaką godzinę wybrać. 15:00, 15:30, 16:00? To będzie 23 październik więc nie wiem jaki ten dzień już będzie. Czy po mszy na 16:00 nie będzie już trochę ciemno?
A Wy jakie macie godziny lub nad jakimi myślicie?
Po 17.00 to już trochę ciemno pod koniec października. Plener w tym samym dniu raczej odpada.
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:40   #2094
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Po 17.00 to już trochę ciemno pod koniec października. Plener w tym samym dniu raczej odpada.
Plener będziemy mieć w innym dniu
Stary 2010-01-06, 17:38   #2095
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

No właśnie ja też sie muszę wybrać do księdza.. Jezeli chodzi o naszą godzinę, to pewnie Was zaskoczę, ale my wybieramy 13:00 Wiecie, ja jestem ze Śląska a tu wszystko mamy inaczej Nawet tort kiedy indziej podają

Swoją drogą to ja się już doczekać nie moge...
A tak w ogóle to nie orientujecie się ile miesięcy wczesniej trzeba uzgadniać dekoratorów i cukiernika???

Edytowane przez mądrala
Czas edycji: 2010-01-06 o 17:46
Stary 2010-01-06, 18:23   #2096
aicila
Rozeznanie

Witam po dłuższej przerwie
My mamy w kościele na 14.00. Zastanawialiśmy się nad 15.00 jeszcze ale stwierdziliśmy, że jak będzie fajna pogoda to na godzinkę urwiemy się zrobić kilka zdjęć ze świadkami, bo taką prawdziwą sesję chcemy mieć w innym dniu na spokojnie.

Edit: My mamy już dekoratorkę sali zamówioną, a o dekoracji kościoła szczerze mówiąc jeszcze nie myślałam. A co do cukiernika, to my już jesteśmy zapisani w ciastkarni, ale na umówienie szczegółów mamy przyjechać dopiero we wrześniu.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"

Edytowane przez aicila
Czas edycji: 2010-01-06 o 18:24
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 19:24   #2097
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
No właśnie ja też sie muszę wybrać do księdza.. Jezeli chodzi o naszą godzinę, to pewnie Was zaskoczę, ale my wybieramy 13:00 Wiecie, ja jestem ze Śląska a tu wszystko mamy inaczej Nawet tort kiedy indziej podają

Swoją drogą to ja się już doczekać nie moge...
A tak w ogóle to nie orientujecie się ile miesięcy wczesniej trzeba uzgadniać dekoratorów i cukiernika???
No właśnie słyszałam, że typowo na śląsku to śluby są tak wcześnie. Ja też pochodzę z woj. śląskiego, ale moje miasto się nie zalicza do śląska hehe Wiadomo o jakie chodzi No i u nas są normalne godziny. Z resztą my i tak będziemy mieć ślub w świętokrzyskim więc jeszcze inaczej
A tort kiedy podają?

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Edit: My mamy już dekoratorkę sali zamówioną, a o dekoracji kościoła szczerze mówiąc jeszcze nie myślałam. A co do cukiernika, to my już jesteśmy zapisani w ciastkarni, ale na umówienie szczegółów mamy przyjechać dopiero we wrześniu.
Kurcze już zapisani w ciastkarni? Ja myślałam troszkę jakoś później a teraz sama nie wiem Co do dekoracji na sali to myślałam o siostrze, bo ona ma zmysł dekoratora No, a że u nas dekoracja będzie się ograniczała do czegoś na stołach (jakichś kwiatów albo coś ) to chyba nie ma sensu zatrudniać dekoratorki. Co do dekoracji kościoła to trzeba będzie kogoś znaleźć.

No a co do tej godziny to chyba jednak weźmiemy tą 15:00, bo z kościoła do sali mamy kawałek i też trochę czasu minie.

Edytowane przez beaciunia
Czas edycji: 2010-01-06 o 19:28
beaciunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 21:27   #2098
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Witam po dłuższej przerwie
My mamy w kościele na 14.00. Zastanawialiśmy się nad 15.00 jeszcze ale stwierdziliśmy, że jak będzie fajna pogoda to na godzinkę urwiemy się zrobić kilka zdjęć ze świadkami, bo taką prawdziwą sesję chcemy mieć w innym dniu na spokojnie.

Ja chyba sobie teraz w styczniu przedzwonię do dekoratorki i zapytam kiedy trzeba rezerwować termin (albo może uda mi się od razu zarezerwować...), szczegóły raczej bedziemy ustalać dopiero przed weselem bo ja nadal do końca nie jestem zdecydowana...ale chyba wybiorę ziolono- biały wysrój i bukiet też sobie zamówię zieolny albo biały....albo biało- zielony?

Jeśli chodzi o cukiernika to najpierw muszę dostać "próbki" tortów póki co nie mam koncepcji na smak...

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
No właśnie słyszałam, że typowo na śląsku to śluby są tak wcześnie. Ja też pochodzę z woj. śląskiego, ale moje miasto się nie zalicza do śląska hehe Wiadomo o jakie chodzi No i u nas są normalne godziny. Z resztą my i tak będziemy mieć ślub w świętokrzyskim więc jeszcze inaczej
A tort kiedy podają?
U nas tort podają jakoś mniej wiecej po obiedzie w formie "kolejnego" deseru

Cytat:
Kurcze już zapisani w ciastkarni? Ja myślałam troszkę jakoś później a teraz sama nie wiem Co do dekoracji na sali to myślałam o siostrze, bo ona ma zmysł dekoratora No, a że u nas dekoracja będzie się ograniczała do czegoś na stołach (jakichś kwiatów albo coś ) to chyba nie ma sensu zatrudniać dekoratorki. Co do dekoracji kościoła to trzeba będzie kogoś znaleźć..
Jeżeli nie musisz stroić sali, to faktycznie wystarczy jak sama z siostrą coś pokombinujesz, poszukaj wcześniej troche po internecie, bo można znaleźć naprawdę fajne pomysły My mamy problem z dekoracją koscioła właściwie rozwiązany, bo u ans w Kościele i tak jest jedna Pani, która zawsze zajmuje się kwiatami na ołtarz itp. i przed weselem wystarczy się z nią spotkać i ustalić jak ozdobi i za ile

Cytat:
No a co do tej godziny to chyba jednak weźmiemy tą 15:00, bo z kościoła do sali mamy kawałek i też trochę czasu minie.
No tak, trzeba liczyć, ze msza gdzieś 45 min do godziny (zależy od księdza), potem życzenia (w zależności czy u Was się składa pod kosciołem czy na sali) + dojazd na salę (a wiadomo że jak jadą wszyscy goście, to trzeba jechac wolniej, żeby gości nie zgubić )

Stary 2010-01-08, 09:01   #2099
kata_g
Raczkowanie

witam w Nowym Roku, my juz po krotkim urlopiku i wizycie w rodzinnych miastach, szkoda ze to tak szybko minelo, no ale coz trzeba sie zabrac do pracy, bo juz na horyzoncie drugi urlop tym razem majowy oczywiscie rowniez w Polsce

Co do kosciola to mamy zamowiony na 16.00 ja nawet chcialam na 17.00 ale skoro to pazdziernik na 17.00 jest rozaniec i ksiadz nie chcial sie zamienic, no coz, o godzine wiecej balowania

Zdecydowanie nie byl to leniwy urlop, wrecz przeciwnie bardzo pracowity. Sprawy slubne poszly bardzo do przodu. m.in. zamowilismy firme dekoratorska.
Upiekszeniem sali, kosciola, samochodu i naszymi bukietami zajmie sie firma Dekolife ze Skierniewic. Idee ubioru sali juz mniej wiecej mamy sprecyzowana, chociaz czekamy na fotki ze szkolenia na ktore jada w lutym, wiec wtedy dogadamy szczegoly. Co do ubioru kosciola to 2 bukiety z zywych kwiatow przy oltarzu, pokrowce na nasze i swiadkow krzesla i orszak wzdluz przejscia ale juz ze sztucznych kwiatow. Nie uzgadnialismy tylko wiazanek i stroju na samochod bo jeszcze go nie mamy. Tak wiec kolejny punkcik mamy odhaczony.

A teraz najlepsze, we wtorek zamowilam moja kreacje slubna. Jest cudna, ma w sobie wszystko co chcialam, prosta subtelna gore, koronki, falbanki no i ten tren. Ta suknia to moja kolejna milosc, oczywiscie po Adasiu i moim malenkim chrzesniaku Kubusiu, ktorego poznalam w swieta jaki slodki i kochany maluszek. Teraz tylko trzeba czekac az ja przysla i bedziemy robic ewentualne poprawki typu dlugosc, dobieranie dodatkow itp.

Ale jestem szczesliwa, no i kochane zostalo nam juz tylko 10 miesiecy zycia jako panienki, ale i tak nie moge sie doczekac chwili kiedy przestania nia byc.
kata_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 09:16   #2100
Claris
Zakorzenienie

kata_g jakie 10 miesięcy, policz dokładniej
No i pochwal się suknią
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości