|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
#3062 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio zrobiłam małe czystki w kosmetykach, częsć pójdzie na allegro, cześć do wymiany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Konto usunięte
|
Będę musiała kupić jakąś odżywkę, mój balsam się kończy, a moje ukochane szampony Joanny niestety plączą włosy i bez odżywki ani rusz... Kupię chyba Yunga, na próbę, a potem znowu litrowy Stapiz, chyba, że będę miała możliwość dostania Lorysa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się przyznać....
Po moich całkim niezłych osiągnięciach z podsumowania półrocznego w ciągu 2 dni wydałam 190 zł na kosmetyki ![]() Na obronę mam tylko to że kupiłam na zapas puder mineralny Catrice bo wstawili nową szafę w Naturze i jak spróbowalam i przeczytałam skład to popłynęłam na zapasach... i wydałam jeszcze na pierdółki paznokciowe i rozświetlacz oraz żel pod prysznic. Kupiłam też tusz Catrice i mogę powiedzieć że jest porównywalny z Borjuois Volume Glamur który używam od ponad 2 lat, a kosztuje 9 zł. Możecie bić.... ![]() Pełna lista zakupów to: 3x Catrice, puder mineralny prasowany - 3x 14,99 zł 3x Catrice, Mineral Powder Make Up, puder mineralny - 3x 19,99 zł Catrice, Glamorous Volume Maskara 8,99 zł Catrice, Multi Colour Rouge, róż rozświetlający - 12,99 zł Catrice, Nail Couture 60 second, 090 Dark Lavender 7.99 zł Essence, Express dry spray, 50 ml - 9,99 zł Catrice, płyn zmiękczający do skórek - 11,99 zł Essence, pure skin oil control paper grean tea 8,99 zł Essence, sun club oil control paper 8,99 zł Essence, chusteczki odświeżające - 4,99 zł Farmona, żel pod prysznic - 250 ml 7.99 zł jako gratis dostałam: Garnier, ekspresowy Roll-On antycellulitowy - 125 ml wydałam 187,85 zł ![]() a w Catrice sę zakochalam ![]() ![]() pewnie kupię jeszcze jakaś pomadkę albo dwie ![]() Edytowane przez favianna Czas edycji: 2010-01-07 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
A mi się tak zachciało kliknąć miniatury Meteorytków jak Hosenka! tak mocno mi sie zachciało! No ale przypomniałam sobie, że muszę zbierać na soczewki. Bo cóż mi z tego, ze będę umalowana meteorytami jak w okularach
![]()
#3066 |
BAN stały
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-01-08 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
i zapomniałam napisać, że po odłożeniu kilku kosmetyków dla kuzynki znowu mam taką ilość kolorówki jak przed pół rokiem
![]() Cytat:
![]() i w dodatku są jaśniejsze kolory niż w Essence były przegięłam z ilością? ![]() Edytowane przez favianna Czas edycji: 2010-01-07 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja np puder zużywam przez minimum rok! Daj znać jak się sprawuje wysuszacz do lakieru essence! ![]()
![]() |
#3070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3071 |
Konto usunięte
|
Catrice? Jakaś nowa naturowa seria? Dawno tam nie byłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zużyję, pół roku, rok czasu i zniknie, a pomyślałam sobie że jak wizażanki najadą na te minerały to już ich nie zobaczę ![]() Wysuszacz jest fajny, ale nie działa blyskawicznie, i tak rzeba moment odczekać. Jest dobry na 2 warstwy po których ja zazwyczaj siedzę 15 minut a teraz po nim to pewnie z 5. Tylko wg mnie za drogi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16322231]Catrice? Jakaś nowa naturowa seria? Dawno tam nie byłam
![]() No właśnie zaskoczona jestem, bo Catrice to ta sama firma co Essence, tylko ta marka jest o półkę wyżej niż Essence niby. Ja Essence za kilka produktów lubię, a teraz będę miała pewnie klika ulubionych z Catrice. |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zakorzenienie
|
proszę bardzo, ale będzie że kuszę
![]() I zapomniałam dopisac do rachunku pędzel za 16 zł, czyli wydałam 200 zł w 2 dni. Jeszcze nigdy tak nie poszalałam ![]() 1 zdjęcie to całość, a potem co ciekawsze "momenty" ![]() ----------------edit----------------- zapomniałam o tuszu, ale to już jutro Edytowane przez favianna Czas edycji: 2010-01-07 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
jaa??
![]() ![]() ale przyznaję się do nałogu.... to chyba faktycznie było jojo ![]() teraz widzę, że nie potrzebnie kupiłam ten rozświetlacz-róż, bo mam już o podobnym efekcie. w ogóle rozświetlaczy mam na zbyciu ![]() reszty chyba nie żałuję ![]() Edytowane przez favianna Czas edycji: 2010-01-07 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Miss Pudernica
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16322231]Catrice? Jakaś nowa naturowa seria? Dawno tam nie byłam
![]() To niemiecka firma, coś jak Essence. Mają limitowanki i ciekawe kosmetyki, a cena może trochę wyższa od Essence. Też mam ich stoisko w swojej naturze. Na puder mineralny w kamieniu Catrice skusiłam się rok temu i naprawdę jest dobry, ale nie wiedziałam, że ma taki naturalny skład ![]() ![]()
#3079 |
Konto usunięte
|
A z innej nieco bajki - możecie polecić jakiś tani brąz do policzków?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie pocieszyłaś z tym zużywaniem ![]() ja jak mam coś co lubię, a nie wiem czy będzie dostępne to lubię mieć w zapasie, rzadko tak robię, staram się tego oduczyc, ale nie mogłam się powstrzymać ![]() ----------edycja---------- Orlico, a co znaczy tani? Ja mam z Inglota AMC i jest ok ![]() Edytowane przez favianna Czas edycji: 2010-01-07 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Konto usunięte
|
Oddałam właśnie siostrze krem do rąk Joanny. Mi średnio pasował zapach, a ona kremu akurat potrzebowała, więc co mi tam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16322976]A z innej nieco bajki - możecie polecić jakiś tani brąz do policzków?
![]() Tania jest mapka brązująca Sensique http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-brazujaca.htm ja jej czasem używam i sobie chwalę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
favianno, bardzo fajne zakupy, ale za ten rozświetlacz i tak dla zasady bacik za to jojo być musi
![]() ![]() Jaka szkoda, że Natura w moim mieście to taka "podrabiana" i nie można w niej dostać połowy polecanych rzeczy, nie wspominając już o wszelkich gazetkowych cenach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
favianno, piękne zakupy.
![]() ![]() Aniu, dzięki za opinię nt. pomadki Isana. ![]() U mnie zużycia stoją w miejscu, ale niedługo powinnam skończyć kilka rzeczy: pastę wybielającą, żel pod prysznic, balsam, oliwkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Kupilam u menewren, ale nie ma tych zestawów wystawionych - zapytaj, może ma do wystawienia (ja tak zapytałam, bo info o zestawie miałam w mailu ze subskrypcjami, ale już był kupiony) i od razu wystawiła. Wystawione ma Pink Fresh. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
![]() ![]() Zapomniałam się przyznać, ze oprócz meteorytków, kliknełam u tej samej sprzedajacej brązer Hoola z Benefitu. Bardzo chwalony na wizazu, matowy no i ta cena ... 58 zł. Nie moglam się oprzeć, zwłaszcza, ze w dużym brązerze Deborah już pokaźne dno widać ![]() EDYCJA: wzięłam do pracy notatki z prawa administracyjnego - w niedziele mam pisemny egzamin, a ja w lesie z wiedzą ![]() ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-08 o 07:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
Przyznaje sie bez bicia. Kupiłam 2 kremy do rąk. Już dopisane w liczniku
Zuzyłam saszetke musu lirene |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba powystawiam parę rzeczy na All, może jakąś kaskę uda mi się zbić ![]() No właśnie, po co 2? Ja kiedyś nakupowałam kremów do rąk i stóp, a tak wolno mi one idą, że nie wiem kiedy wykończę. A nowych nie kupowałam chyba od roku!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.