![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
jezuuuuuuuuuuu jaką mam zgagę zwariuje zaraz
![]() normalnie już mam po wszystkim i nic nie pomaga ![]() chyba sobie sode zapodam bo umrę inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale z Was kozy jedne,
![]() to ja bidula siedze na starym watku i Was nadrabiam, cytuje, dochodze do konca i co? zwialyscie ![]() no i w ten oto sposob nie pamietam juz co ja chcialam napisac i zacytowac. ![]() Castilia niezle dni spedzasz w tym hotelu ![]() ![]() Rybcia no i jak tam, co Ci teraz twardnieje po tym ananasie? ![]() widze, ze jakas grupowa akcja na jedzenie ananasa jest ![]() a ja sie nazarlam chipsow i teraz mi niedobrze ![]() Ula gratuluje dziewczynki, nie bedzie niespodzianek przy porodzie ![]() Soraya ![]() ![]() Agape gratulejszyn za pepuszek. ![]() ![]()
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kancia - współczuję bo jak ja mam zgagę to też mi nic nie pomaga... Czasem rumianek mi pomagał pól na pół z melisą, ale tez nie zawsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
ja wczoraj miałam taka zgage,o 24ej najadłam sie galaretki zimnej i z 2godz potem mi podchodziła do góry!!!!
![]() tak tu piszecie o tych ananaskach i herbatkach...ja nic nie mam.tż dzis nie chce sie sexować bo boi sie ze to nastąpi zaraz ![]() ![]() wkurza mnie bo zaczynaja te rozstepy wychodzic a mała jeszcze rośnie,dziś ja ginek badał i niby waży 3159,ale 2,5tyg temu w szpitalu też tyle ważyła wieć ja to traktuje z przymrózeniem oka. madziulka super zdjecia ![]() ula super ze dziewczynka,mój znów dziś podejrzeć nie mógł,ale powiedział ze jak powiedział ze córcia to tak musi zostać.oby.... Edytowane przez filka2 Czas edycji: 2010-01-07 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Melduję się i ja
![]() Dwupack nadal. Ale mam nadizjeę, zw tej częsći się rozpakować ![]() Gosbaj, więc mnie tez ten urlop nie dotyczy ;( Castilia ![]() Edytowane przez kalka Czas edycji: 2010-01-07 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wlasnie przegladalam nasza liste i jest kilka dziewczyn które w poprzednim watku odezwaly sie 2 razy a niektore wogole. Moze by znowu porzadek na liscie zrobic.....co wy na to??
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
a ja Was tak podczytuję i podczytuję ale jakoś brak weny na pisanie
pochwalę się tylko że spakowałam torbę i jak poprasuję ciuszki to już tylko to zostanie do dopakowania no i rzeczy typu dokumenty+wyniki (choc to zawsze mam w torebce przy sobie), jakieś papcie, szlafrok, telefon... a mam jeszcze tylko takie pytanie dot. jednorazowych podkładów do przewijania do szpitala - ile miałyście ze sobą/planujecie zabrać o ile w ogóle? idę chyba powoli do łóżeczka bo ostatnio sypiam niewiarygodnie dobrze (nawet na siusiu się nie budzę!) castilia - bardzo dużo myślę o Twojej sytuacji słowa... to tylko słowa i obiecywać można wiele ale to czyny świadczą o człowieku więc niech się wykaże ten Twój TŻ, niech zawalczy o Was! niestety związek mieszany już sam z siebie jest związkiem "specjalnej troski" więc w takiej sytuacji niestety on musi wykazać się podwójnie - tak czy inaczej ślę dużo pozytywnej energii w Twoją stronę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Melduję się
![]() jejku, jak Wy tak szybko będziecie pisać to zanim ja się rozpakuję to będzie już VI część ![]() Piszecie tu o seksie i mi taką ochotę robicie na małe bara-bara z TŻtem, a tu ![]() ![]() ---------------- castilia ja bym jeszcze przetrzymała TŻta i tak szybko bym nie wybaczała, zwłaszcza, że bardzo CIę skrzywdził i nie da się ot tak wybaczyć i żyć jak dawniej. Dobrze, że się stara i niech dalej udowadnia, że mu na Tobie zależy. A Ciebie podziwiam, że jesteś taka silna ![]() ---------------- A ja się pochwalę brzuchemmm ![]()
Amelia ![]() ![]() Edytowane przez Zaslona Czas edycji: 2010-01-07 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
O a w poprzedniej części pierwsze miejsce zajęła aldii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
to i ja sie melduje na nowym watku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Dobrze ze zakonczylyscie tamta czesc, bo ja juz nie wiedzialam gdzie mam pisac
![]() Bardotka moj maz czytal troche ze mna i tez wpadla mu w oko Twoja wypowiedz odnosnie Wigilii z tesciowa. I poradzil, ze jak w przyszlym roku tesciowa bedzie z Wami chciala spedzac Wigilie, to zebys sie jej zapytala czy mamusia do nas przyjedzie czy przyleci ![]() Aldii tak dzis mam 27 urodziny, ale ten czas leci ![]() Castilia a bardzo chetnie, dobry pomysl z numerem telefonu, przesle Ci jutro! A kiedys dziewczyny robily liste z numerami telefonow, dostalas moze?? Dziekuje Wam jeszcze raz za przemile slowa!!!! ![]() Ide spac! Dobrej nocki! Hmmm mam nadzieje, ze tej nie pojade jednak jeszcze do szpitala, bo cos mnie brzusio zaczyna bolec.......
#44 |
Zakorzenienie
|
A Wy już tutaj:P To melduję się i ja póki mały śpi
![]() Soraya trzymam kciuki za Waszą dwójkę ![]() Agapee u mnie jak na @ były niegroźne.... te bóle rozwierające były jak najboleśniejsza@, potem doszły odczuwalne skurcze, więc ja wiedziałam, że to już.... czop odszedł mi z 3 dni wcześniej i pojawiał się na wkładach kolor różowawy, krwisty bardziej, czasem niteczkki krwi. Zaslona ale Ci zazdroszcze nadal, że figura nietknięta!!! Addiced ale ja już chciałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Donoszę, że Durczok w Faktach nic nie mówił ...bo nie urodziałam w CH
![]() Za to Pysia TVN 24 (jak to mawia mój mąż )Dostała o 4:30 sms-a ![]() Wieści od Eudaimonia: ..."Adaś urodził się o 3 ![]() ![]() Jutro (tj. miała chyba na mysli dzisiaj tylko pozniej hihi) napisze więcej "... GRATULUJEMY ![]() ![]() ![]() ************************* ****** A ja mam całą mase postów do nadrobienia ![]() Ale to za chwilkę.... idę po piciuuuuuuuuu ![]()
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję!
A ja witam z rana, noc sobie była znowu z fałszywym alarmem, obudził mnie ból krzyża, taki promieniujący, no to leżałam skulona i czekałam na bóle coraz mocniejsze tak poleżałam godzinę i przeszło ![]()
#48 |
Zakorzenienie
|
kocurazab obydwoje dostaniecie kaskę
![]() eudaimonia GRATKI no doczekała się a tez nic sie nie działo ![]() ![]() ja nadal umieram od zgagi chyba na stałe mnie zaatakowała, wczesniej mleko i renie jakos pmagałao choc na chwile ![]() wczoraj soda dała rade ale nie chce jej stosowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wow.... ![]() ![]() ![]() Kolejna rozpakowana,to teraz się posypie pewnie ![]() ![]()
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2010-01-08 o 08:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
EUDIMONIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Nowy watek i od razu nowa mamusia ![]() A ja dzisiaj pomykam do fryzjera zrobic sie na bostwo bo pozniej juz nie bedzie to tak predko mozliwe a moje wlosy wolaja o pomste do nieba ![]() ![]() Good Bye ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Cuś nie mam dzisiaj weny do pisania, ale chętnie bym was poczytała więc do dzieła moje drogie
![]()
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to tak jak ja ![]() chyba jakieś zajęcie trzeba sobie wynaleźć ![]()
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Kancia a czemu nie weźmiesz reni czy manti?
po co się tak męczyć?
#54 | ||||
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]() Dzis Tz zrobil mnie w konia, bo zawsze jak wychodzi do pracy to daje buziaka i sie wtedy troche przebudzam, a dzis chyba nie dal i sie nie obudzilam. i co? wstalam dopiero o 8.30 ![]() a pozatym smieje sie ze mnie, ze jestem ZORRO, bo jak sie kladziemy to on musi miec TV wlaczony bo inaczej nie zasnie, a ja musze miesc cisze i spokoj, no to wymyslilam, ze bede wkladac sobie zatyczki do uszu i maske na oczy. i sie sprawdza w 100%, ale mezus sie smieje, ze jestem ZORRO ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() omamo, a Ty ciagle taka chuda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny a czy Wy sie w dzien nie mozecie rozpakowywac??? czemu wszystkie w nocy?? ![]() ![]()
![]() |
#55 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
najbardziej mnie denerwuje jak ledwo co wstane z łóżka i nie zdążę nawet wody sie napić a zgaga juz sie pojawia ![]() brzusio ślicznie rośnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja biorę sie za sprzątanko : naczynia i podłogi ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny i ja się melduję
![]() Próbuję Was nadrabiać, ale marnie to idzie. Z dwójką to jest dla mnie szok ![]() Maja ma kolki ![]() Dziękuję wszystkimza komplementy dla Mai ![]() ![]() ![]() Wielkie gratulacje dla Malgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: jupi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eudaimonia wreszcie się doczekałaś na synka!!!!!!!!!Super ![]() ![]() ![]() Nie pamiętam za bardzo żeby odpisywać na posty ![]() Castilia ![]() Agape śliczna córcia Zebciu śliczny synek, jakie ma filuterne oczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
melduję się na nowym wątku
![]() nadal 2w1 ![]() jak dzisiaj się samo nic nie ruszy to ja już sobie jutro pogadam z moim lekarzem jak pojadę na ktg.. gdyby nie wizja cc z powodu wagi Małej która pewnie jeszcze rośnie ![]() ![]() mówię do brzucha, żeby już wyłaziła ale ona nic ![]() ![]() Eudaimonia gratulacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Będę Was podczytywać w wolnej chwili. Szkoda, że już nie tak dokładnie, ale nie da rady
![]() Trzymam kciuki za kolejne mamusie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
gratuluje eudaimona!!
z tego co się zorientowałam,to dosyć szybko jej poszło,bo jeszcze o 21:30 była zalogowana na wizażu,a urodziła o 3!super szybki poród!
#60 |
Zakorzenienie
|
Eudaimonia gratuluję serdecznie!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.