|
|
#991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
Horo a Mucha ma implanty? zaprosmy ja na forum
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
podobno ma
![]()
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
o to niespodzianka nie wiedzialam .Tak czy inaczej ostatnio jej cialo jest
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wcześniej nie miala takiej "obfitej " klaty ... zreszta czytalam gdzieś w necie i w rozmowie z Magdą Molek padlo pytanie odnośnie jej "zrobionych piersi. więc pewnie jej też plastyk dopomógl
|
|
#995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie az mi sie lepiej zrobilo
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
czy moglabym dostac to zaproszenie do klubu i linki do poprzednich czesci watkow?Z gory bardzo dziekuje. ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Horo - widze ze tez jestes z druzyny dr Krajewskiego Powiedz, jakie masz dokladnie implanty i czym sie one roznia np. od Mentorow (wiem ze stopki jaka maja srednice i projekcje ale ile to jest mililitrow?) To Twoja pierwsza czy druga op.?
|
|
|
|
#998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zas teraz wszystko jasne |
|
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mozemy rownież pozapraszać indywidualnie
|
|
#1000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje są akurat te o najwyższej spoistości zelu, czyli niby najtwardsze ... ale juz są fajnie mięciutkie.I to moja druga op
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Horo - w takim razie czekam na zaproszenie
Byloby mi bardzo milo ![]() Marchwianka - rozumiem ze te emotikony wyrazaja zaskoczenie Otoz poprosilam o zaproszenie, bo wydaje mi sie byc to sprawa zupelnie normalna. O Wizazu powiedziala mi Sami, ktora znam juz od jakiegos czasu. Powiedziala, ze to wspaniale forum, z bardzo przyjaznym i wspierajacym siebie na wzajem gronem kobietek, gdzie z pewnoscia bede sie dobrze czula. Ja jestem w podobnej sytuacji mysle, jak niejedna z cycolinek - jestem juz po zabiegu ale nadal jedynie fora sa dla mnie miejscem, gdzie swobodnie moge rozmawiac na temat pow. piersi. Mam nadzieje ze nie bede zdyskwalifikowana jedynie ze wzgledu na moj staz na wizazu. Dzieki.
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do listopadowej napisz wiadomość na PW ( posilkuj się Sami... zeby wiedziala, ze jesteś po op i zainteresowana tematem) z prośba o przyjecie do Klubu
|
|
#1004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam 375 okragle Mentora, ale wyjsciowke mialam 70C, wiec wyszlo mi 95cm w biuscie i jakies 70F, dla mnie zbyt duze jak narazie, ale slyszalam ze apetyt rosnie w miare przyzwyczajenia.. ![]() sorry za blad w poprzednim poscie, za szybko pisze
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a biorąc pod uwagę moja wyjściówkę (stram sie zapomnieć co to bylo - ale coś ok. 70 B ) to doktorek dokonal cudu ![]()
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
Bosh.. Horo - normalnie masz czym pooddychac
Super ksztaltny biuscik. Normalnie tez chce taki album. Niech mi sie tylko podgoja troszeczke. Ile jestes po?Normalnie szkoda ze nie mamy takiego wspolnego albumu z glowami Jestem pewna ze na tym forum sa tylko slicznotki.. ![]() Dzieki Marchwianka
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektore dziewczyny mają juz albumy z glowami i wszystkie są prześliczne. Ja sie musze zabrać, bo albo jestem w pracy albo w domu za bardzo zabiegana.Moje cycuchy już 4 miesiace po op ![]()
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
4 miesiace.. hmm.. tez bym tak chciala.. to teraz juz mozesz sobie nosic te wszystkie cudenka bielizniarskie.. u mnie pancerniaki sportowe.. sobie czekam na luzniejsze jutro
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... bo różnie bywa
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
jakie dzisiaj humorki macie? bo czytałam, że wczoraj nie bardzo ![]() Widziałam Wasz zdjęcia...jesteście fajniutkie babeczki...tylko jakoś zdjęć Horo mi brak.. |
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poważnie, to dzisiaj jestem w pracy... od jutra weekend, więc dzieciaczki i nie mam za bardzo czasu. Ale obiecuję, ze jak tylko znajdę chwilkę to zrobię jakiś albumik
|
|
#1013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak to nie masz czym... Ja to dopiero nie mam czym.. pustki na klacie więc jedyne co mi zostało to się dziecmi chwalić i swoim wielkim nochalem |
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok. Zaproszenie już wysłane A teraz czekamy na fotki - wklej w klubie i jakiś prywatny albumik, bo my tu ciekawskie babki jesteśmy
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-08 o 11:42 |
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
bystrzacha
![]() ![]() (poza willma oczywiście )
|
#1016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mięsień się jakby "oddziela" wtedy - to wygląda jak na fotkach dziewczyn z DB, ale jak przestaniesz napinać, to wraca do swojego położenia - w skrócie. daj czas swoim nowym piersiom, jak dojdą do siebie na tyle, by móc je tak ćwiczyć by to zauważyć, to zauważysz na pewno ale na pewno nie przyspieszaj ćwiczeń na te okolice (swoją drogą, jeśli trochę ponad miesiąc od zabiegu dajesz radę grać w kosza, to gdybyś miała wkładki 50ml większe, o czym wczoraj była mowa w kontekście innej dziewczyny to też spokojnie dałabyś radę jestem pod wrażeniem hihi)a co do Muchy tudzież innych gwiazdek.. mogą sobie równie dobrze robić macrolane teraz.. i lekki tuning jest
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-08 o 11:49 |
|
|
|
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny a ja mam takie inne troszkie pytanie...chodzi mi o narkozę..
doktor J kazał mi zrobic EKG nie wiem czy to wymóg dla wszystkich?? I teraz ...ja nie mam chorego serca ale mam taka przypadłość, która sie zwie tachykardia, polega to na przyspieszonej akcji serca, czyli w moim przypadku moje normalne tetno to okolice 90 kiedy powinno byc w granicach 60-80.. Nie mogę brać niektorych tabletek nasennych bo robią mi one coś dokładnie odrotnego niz usypianie, serce wali jak oszalałe i chyba cos sie z cisnieniem dzieje...a szczególnie to cierpie po nocy kiedy sobie alkoholu popije, spuchnięte ręce, a serce wali jak oszalałe, czasem zasnąc nie moge bo tak głosno ![]() oczywiscie jak nie pije takich skutków nie ma, ale sobie mysle jak narkoza moze sie miec do szybkiej akcji serca i cisnieniu... bede dokładnie gadac z doktorem o tym w srode ale moze Wy cos wiece na ten temat?
|
#1018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze ja tez mam coś takiego.... oczywiście nie zdiagnozowane ale po tym opisie który tutaj czytam mam tak samo tzn po nocy "alkoholowej" puchną mi dłonie i serce łomocze jak zwariowane..... do tego mój normalny puls zaczyna się od 100...ale nigdy nie myślałam, żeby się w tej kwestii przebadać ![]() hmmmm może powinnam...
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co innego Holter Ekg ![]() Ja też mam w pewnych sytuacjach przyspieszoną akcję serca i puls; ekg nie wykazuje zmian (jedynie lekką niedomykalność zastawki mitralnej), ale holter już tak. Ja co prawda nie musiałam robić przed op. ekg, ale przyniosłam jednak ze sobą wszystkie moje wyniki badań kardiologicznych (łącznie z echem |
|
|
|
|
#1020 |
|
Raczkowanie
|
aldi090 no wlasnie to sie nazywa tachykardia zatokowa...moj normalny spoczynkowy to jakos 90-95 ale po zabalowanej nocy to 100 to minimum na liczniku...mam nawet takie specjalne tabletki "proplanolol" czy jakos tak..obnizaja one akcje serca i cisnienie spada, i sa super powiem szczerze, ale wlasnie nie wiem jak taka przypadlosc mialaby sie do pelnej narkozy nigdy nie mialam wiec nie wiem ...
doktora w srode spytam do dam ci znac ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- listopadowa no to mnie troszkę uspokoiłaś...tachykardie to mam chyba non stop,serce wali chce czy nie szybko w spoczynku,przy wysilku to wali jak młot pneumatyczny,czasem sie boje ze mi wyskoczy z klaty... ten kardiolog co u niego byłam zrobił mi ekg i usg serca, niby wszystko ok, ale z ta szybka akcja dal mi te tabletki i kazal jesc 2 razy dziennie...ale ja sie naczytalam na forach, ze to tak nie bardzo, bo jak zaczniesz je brac regularnie to potem nie mozesz ot tak ich odstawić,,,wiec biore tylko kiedy mam takie objawy, i zaczynam od pol tabletki nie wiecej niz 1, po pijackiej nocy lykam magnez i uzupelniam potasem, do tego duzo snu i wody i jakos jest ok..ale nie jest to przyjemne. Bałam sie ze to moze miec jakis zwiazek z narkoza ale to zadecyduje juz lekarz jak mu dam wyniki..ciekawe co mi powie, troche sie boje.. Bo co jak sie nie obudze np
13.04.2010 Mplus 450 mentor Edytowane przez olgawro Czas edycji: 2010-01-08 o 12:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

czy moglabym dostac to zaproszenie do klubu i linki do poprzednich czesci watkow?

jak to nie masz czym...
. Wie nie moge tego w lustrze zobaczyc - dlatego o to pytam.