|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Dziekuje kolezance Listopadowej
ora z wszystkim nowym "zaprzyjaznionym" Jak tylko mi sie troche moje melonki podgoja - robie fotki, mysle, ze moze nie wytrzymam i cos napstrykam w ten weekend, a juz w nastepnym tygodniu mija mi 4 tygodnie i w sumie planowalam, zeby wtedy cos cyknac.. Teraz musze rowniez pytac o "pozwolenie" mojego Pana Yagusiowego, bo on sobie dziewczyny rosci prawo do wylacznego ich ogladania.. no zacietrzewil sie Powiedzial mi, ze jak cos bedzie wedlug niego za bardzo sexi, to jestem bez szans na publikacje ![]() Mialam tak kiedys z tyleczkiem (poniewaz moj facet jest zagorzalym ass-man'em - to jego ulubiona czesc ciala u plci przeciwnej), mialam super fotki tyleczka, pokazywac moge jedna (tyleczek troche przyodziany). Ale tym razem to ja rzadze :P |
|
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście u Ciebie będzie wszystko dobrze |
|
|
|
|
#1023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i w sekrecie Ci powiem, ze tez brałam jakiś czas propranolol ale szczerze nie widziałam poprawy i przestałam
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-01-08 o 12:38 |
|
|
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
Olgawro - wszystko bedzie dobrze - ja tez mialam rytm jak koliberek, ale mnie i uspili i obudzili. Odstaw slodzik i produkty typu "diet" - bo to koliduje z dobra narkoza i pogadaj dokladnie ze swoim anestezjologiem.
Trzymam kciuki! |
|
|
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny, naprawde mi ulżyło
a doradzicie mi jeszcze z jedym...ciagle nie wiem na jaki implant sie zdecydowac..i teraz pytanie ..czy lepiej przy szerokiej klatce wybrać implant szerszy ale z mniejsza projekcją, czy węższy i z projekcja większą..waham się tu pomiędzy mentor średni 450:13,7 i 4,1 a mentor wysoki 450:12,7 i 5,2 lub 500: 13,2 i 5,4
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja stawialabym zdecydowanie na szerokosć
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
A jakie masz wymiary? (tez wzrost i waga) - bo to chyba tylko o proporcje chodzi, mysle..
|
|
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
Yagnaa
wiec mam 174 i wagę 84 kg w tej chwili...duzo troche jest ale jakbys mnie zobaczyla to bys mi tyle nie dala, mam bardzo silna budowe ciala, grube kosci, do operacji chce zrzucic pare kg, do kwietnia mam czas i chce zejsc tak do 78gk. Przy tej wadze wygladam bardzo dobrze..ja szczupla nigdy nie bede,mam swoje predyzpozycje i jakiekolwiek diety potem wracam do swojej wagi ![]() ale budowe ciala mam proporcjonalna,szersze biodra,potem wciecie w pasie, klatka jest pod biustem ok 90 cm, super scisniete 87,na luzie z 92..wiec figure to ja mam tylko pare kg za duzo..teraz jak juz postatnowione o operacji to mam super motywacje i naprawde zamierzam zrzucic gdzies w czesci 3 wstawialam swoją wyjsciowke.. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- ok bede sie o to pytać..nie wiem tylko czy dr J nie pracuje tylko na mentorach,ale moze moglby zamowic jakies inne w razie takiej potrzeby, bede pytac. ja chce uzyskac te piesi piekne i szerokie lezki, wiec moze projekcja to nie najwazniejsze..zeby to tylko za plaskie bnie było :/
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
Wyjscioweczki nie widzialam, ale zgadzam sie z Horo - tez stawialabym na szerokosc, takie odpowiednio zakrywajace klateczke implanty wychodza najlepiej! Jestes wysoka - bedzie wygladalo super!
zapytaj rowniez swojego lekarza, czy ma fotki swoich pacjentek o podobnych do Ciebie wymiarach - zobaczysz co im powychodzilo.
|
|
|
|
#1030 |
|
BAN stały
|
Listopadowa a jakbys miala taka figure?? Jak myslisz ile ona moze wazyc??
A ja dzis mam male swieto ![]() Rocznica Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-01-10 o 13:06 |
|
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
no wlaśnie...ja tu czsami taki kompleks mam patrzac na te zdjecia, bo jakby nie bylo wszystkie dziewczyny jestescie super szczuple i/lub wysokie, nie spotkalam jeszcze dziewczyny podobnej do mnie chcącej lub mającej biust po powiększeniu..czy to dlatego, że z reguly takie pączusie jak ja mają naturalnie duże biusty z racji budowy ciała czy po prostu wygląda to smiesznie na duzej dziewczynie sztuczne piersi...sama juz nie wiem, mysle duzo na ten temat..moze Wy znacie jakies nie kruszynki po operacji? widzilyscie efekty?
mnie niestety natura nie obrodziła...płaska nie jestem ale ja czuje,ze powinnam miec duzy biust, tak to jakos gdzies mi w srodku siedzi..
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dr J pracuje na mentorach Nie chce się tutaj wymadrzać, ale musisz uważać z doborem implantow, bo... jednak takie duzo większe mogą sprawić, ze będziesz wyglądala "obficiej" niż w rzeczywistości. Wlaśnie to mi tlumaczyl mój doktorek Ale z drugiej strony nie mozesz wziąć za malych, zeby ich nie szukać na klacie. No i radzilabym profil wysoki
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
dzieki Horo
![]() no to w takim układzie jak wysokie to musialaby to yc 500 zeby miec ponad 13 cm w szerokosci...spytam doktora co mysli,bo nie chce wygladac na grybe babsko z wielkim cycem,ale tez chce zeby jakis efekt był... zaraz jeszcze te allergany sprawdze...
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
olgawro,
wspominalaś wcześniej, ze dr J zaproponowal Tobie 375 cc HP (średnica 12 cm). a mierzyl Tobie pierś u podstawy? bo w zasadzie ta szerokością piersi najbardziej się kierują ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- olgawro, sprawdzilam coś dla Ciebie... odnośnie tej średnicy: ES HP(dr N.) 500 cc - średnica 12,6 cm Mentor HP (dr J.) 425 cc - średnica 12,5 cm Mentor HP (dr J.) 450 cc - 12,7 cm
|
#1035 |
|
Raczkowanie
|
Horo dr J mierzyl mi wszystko, wszelakie mozliwe odleglosci,bliskosci..on mi na poczatku pokazal te 450 tylko jak ja to wlozylam do tego stanika co on mi dal to wydawalo mi sie monstrualnie wielkie
teraz to bym tam podskoczyla z radosci na te wielkosc ![]() jak sie mierzy piers u podstawy powiedz mi? to zaraz sobie zmierze..czy to srednica czy jak? ![]()
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... zresztą sama zobacz, czy masz piersi szerokie, czy raczej wąskie.
|
|
#1037 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie..dr N zaproponowal te 500...ale srednica w nich taka sama jak w mentorach 450, 1mm nawet wieksza w tych drugich...jeszcze zaraz porównam te allergany
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- hmm nie jestem pewna jak to dokładnie zmierzyc ale wzielam cm od strony mostka jakis cm jak sie górka zaczyna do konca i ucielam troche no i to jest jakies 16 cm chyba. pamietam ze dr mi powiedzail ze ciecie to bym musiala miec 2 cm ponizej piersi wiec to chyba zeby ta pelna piers na dole sie zrobila?
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podstawa to odleglość pomiędzy bokami piersi - ale mierzone nie po brodawce, tylko tak na plasko. więc centymetrem sie nie uda
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
no to wzięlam linijke i zaleznie gdzie to sie powinno skonczyc to bedzie jakies 12-13 cm o ile dobrze mierze...
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- czy wiesz gdzie moge znaleźć rozmiarowke allerganów? na stronie nic nie widze.
|
#1040 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny - takie pytanie nie w temacie - dlaczego mnie boli dol mostka, jak sie probuje wyprostowac (nie garbic) ?
Naprawde boli.
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teksturowane, profil wysoki czyli dlatego dobierają srednicę ok. 12,5 cm
|
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
Yagnaa a kiedy miałas operacje? moze to przez to jak ci doktor kieszenie robił to jeszcze moze byc podraznione?albo moze sie jakos miesien ciagnie albo cos? nie wiem za bardzo:9 mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie!
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- @ Horo a czy to dużo czy mało raczej jak ma sie tyle?
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale podejrzewam, zę to nic zlego ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- to jest taka "książkowa" szerokość piersi
|
|
#1044 |
|
Wtajemniczenie
|
Tini fajny avek
no ty taka kreatywna i tylko deserek serwujesz? na deserek masz być Ty;-))
|
#1045 |
|
Raczkowanie
|
ah ok dzieki..
sprawdzlam te allergany to 440-12,7 i 4,6 a 500 ma 13,5 i 4,7 a mentor wysoki 450-12,7 i 5,2 lub 500 13,2 i 5,4 ... a czy jak ma sie to ksiazkowe to mozna uzyc szerszego implantu niz to co mamy?? bo jesli tak to wtedy ten allergan 500 bylby super,ale czy znowuz to nie byloby za duzo.., zbieram tew szystkie pytania i bede doktora cisnąc...tymczasem zapisalam sie juz na usg piersi, bo jak przylece w kwietniu to od razu na stół
|
#1046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przyczyna chyba jest, to ze jestem chudzielec, malo mma skory wiesz to obce cialo jest wlożone jednak i ma prawo boleć jak masz wąski mostek to tez jest przyczyną( i wysoko umieszczony)
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1048 |
|
Zadomowienie
|
Olgawro ja znam dziewczynę-nie kruszynkę
po powiększaniu ale po dwóch, bo za pierwszym razem niestety efektu trzeba było szukać własnie, jak napisała Horo, na klacie..ma anatomiczne 615cc i dopiero teraz widać, że ma biust - proporcjonalny do sylwetki itd (jest niższa od Ciebie z 10cm) no i zdecydowanie, jak Horito radzi, szersze a płastsze jeśli masz szeroką klatę |
|
|
|
#1049 |
|
BAN stały
|
Agnes no lipa straszna lipa w tym roku
![]() W tamtym roku Tz zapomnial ,w tym mu od tygodnia przypominam.... ale pech chcial ,ze taki torcik z ketchupem to nie bardzo mu podchodzi Olga bierz wieksze,dla kolezanek z forum nawet nie wiesz jak my uwielbiamy ogladac takie armaty![]() Yagna dziekuje za mily komentarz,mam nadzieje ,ze w najblizszym czasie bede mogla sie odwzajemnic tym samym.Bo nie watpie ,ze jestes super laska ,bo tylko takie w tym gronie sa A mnie bolal nie tylko mostek ,ale i cale zebra przez pierwszy tydzien,a ty ile jestes po op,bo chyba przegapilam ? Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-01-08 o 14:07 |
|
|
|
#1050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- TiNi - nie ma sprawy tak mi sie spodobaly photeczki, ze cos nabazgralam pod nimi.. Cycuchy masz superanckie (a wlasnie - jak wygladaja operacje biustu w Szwecji? - gdybys miala wybierac: Polska - czy Szwecja?), a w tym avatarze to powinnas miec buzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

ora z wszystkim nowym "zaprzyjaznionym"
Powiedzial mi, ze jak cos bedzie wedlug niego za bardzo sexi, to jestem bez szans na publikacje 

zapytaj rowniez swojego lekarza, czy ma fotki swoich pacjentek o podobnych do Ciebie wymiarach - zobaczysz co im powychodzilo.

teraz to bym tam podskoczyla z radosci na te wielkosc 
... zresztą sama zobacz, czy masz piersi szerokie, czy raczej wąskie.

nawet nie wiesz jak my uwielbiamy ogladac takie armaty