|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV
subs.
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ciekawe ile ta faza bedzie jeszcze trwac |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;1631263 8]o, to ja wszystkie wlosy takie mam,ze sie klada na ramionach i przez to wydaja sie jeszcze krotsze niz sa
ciekawe ile ta faza bedzie jeszcze trwac Myślę, że do czasu, aż "nie starczy ramienia", bo będą za długie Wkurzające to jest, ale ja się cieszę, że już za mną etap sterczących antenek, to dopiero jest straszne |
|
|
|
#34 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś zmierzyłam odrost no i jest 2 cm
a przez ostatni czas nie używałam nic na skalp jadłam tylko czasem drożdże i cynk forte ale od dziś zaczynam wcierki
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." 2014 nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych Edytowane przez Paulinka675 Czas edycji: 2010-01-07 o 22:54 |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
kolejna część ale fajnie
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na początku (jak myłam tylko raz włosy szamponem) nie było fajnych efektów, włosy były splątane, nieciekawe... Dopiero jak odkryłam, że lepiej gdy włosy myje się 2 razy (czyli umyc szamponem-> spłukac, umyc ponownie szamponem -> spłukac -> odzywka itd) to na prawdę włoski są odżywione, miękkie, nawilżone. Ogólnie je lubię ale nie są jakąś tam REWELACJĄ
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...owa-wersja.htmna allegro 150 ml (starcza na miesiąc)kosztuje ok 20-25 zł (razem z przesyłką) Cytat:
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz namietnie szukam wody brzozowej/pokrzywowej (dzis obszukalam pare miejsc ale nie znalazłam ale wkoncu ja dorwe) i bede wcierac w skalp
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
O - nowa część
![]() ![]() Cytat:
mam nadzieję, że będzie mi pasował![]() Yes - a miałaś może ten wzmacniający przeciw wypadaniu? bo jest następny na mojej liście must try
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje wlosy rosną strasznie wolno....nawet z pomocą różnych preparatów i wcierek urosły zaledwie 2cm w ciągu miesiąca
![]() Cytat:
przez to, że włosy mi strasznie wypadają, robią się strasznie piórkowate i zawsze podcinam.....
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Znalazłam przed chwilą Wasze forum w internecie i od razu się zapisałam!!! Dziewczyny
poratujcie! Już sama nie wiem jak sobie pomóc ;/ Może zacznę od początku kiedy to palma mi uderzyła do głowy i postanowiłam pomalować włosy na jasny blond ;/ nic w tym dziwnego bo moje naturalne włosy też są w kolorze blondu tylko nie zdawałam sobie wtedy sprawy, jak szkodliwe dla włosów jest nie profesjonalne rozjaśnianie teraz mam za swoje, moje włosy cierpią, dużo je obcięłam i nie rosną mi praktycznie w ogóle mimo, że dosyć często je podcinałam (raz na dwa-trzy miesiące). W końcu stwierdziłam, że nie będę ich więcej niszczyć i zeszłam do swojego naturalnego koloru, trochę odżyły, ładnie lśnia i się zagęściły, ale dalej rosną w ślimaczym tempie (0,5 - 1 cm na miesiąc). Należę do osób niecierpliwych i postanowiłam iść na łatwiznę. Zamówiłam na allegro pasemka i mikroringi i przedłużyłam włosy. Wyglądały fantastycznie, ale co z tego po 2 miesiącach noszenia moje włosy strasznie się splątały, wczoraj je zdjęłam i postanowiłam być cierpliwa i poczekać aż naturalnie mi odrosną, przynajmniej do 50 cm (obecnie moje włosy sięgają ramion), słyszałam wiele opinii odnośnie przyśpieszenia wzrostu włosa i mam pytanie czy może któraś z Was używała szamponu GROW FAST?? jestem ciekawa czy są po nim takie dobre rezultaty jak firma to opisała na opakowaniu. Z góry Dziękuję Wam za pomoc i rady pozdrawiam Martyna ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Dymka masz przepiękne włosy, marzę o takich
Edytowane przez martynaa89 Czas edycji: 2010-01-08 o 12:26 |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poratujcie tylko nie bijcie ze pytam o cos co juz na pewno było pisane
Wpisuje w opcje PRZESZUKAJ WATEK jak zmierzyc wlosy, mierzenie itd ale zadne konkrety mi nie wyskakują. Mogłaby któraś pomoc mi znaleźć gdzie byla o tym mowa?Chodzi mi o mierzenie calosci, czesto widze podpisy w opisach np "dąże do 70 cm" ![]() Martyna u góry strony jest taka opcja PRZESZUKAJ WATEK, wpisz tam grow fast, moze cos sie pojawi jeśli byla o nuim mowa (ale radze szukać nie w tej czesci a w III) Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-01-08 o 12:46 |
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, używała któraś tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-do-wlosow.htm ? jak rezultaty?
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
O viki o tej samej godzinie poradziłysmy Martynie to samo - zeby przeszukala watek
![]() Dziewczyny jeszcze mala prosba: moze ktoras umie zrobic symulacje koloru? Tu jest moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post16328464 stary ale go odświezylam (ostatni post) po prostu chcialam sie przekonac jak by mi było w innych kolorach
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-01-08 o 12:52 |
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki śliczne
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na allegro w jakiejś aptece internetowej znalazłam dokładny opis szamponu Pharmaceris h keratineum i działa on na porost podobno, jest dość tani ok 20zł ja go używałam z próbek, pod koniec miesiąca kupię sobie pełną wersje
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." 2014 nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych Edytowane przez Paulinka675 Czas edycji: 2010-01-08 o 13:07 |
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do Waszego grona
Odkąd postanowiłam wrócić do naturalnych włosów zainteresowałam się tematem szybszego porostu Kupiłam ampułki Radical, Wax L'biotica (do włosów blond) i herbatę z pokrzywy Użyłam już 6 ampułek Radicalu i widzę poprawę - wraca mój naturalny skręt. Niestety żeby wrócić do naturalnych obciełam na bardzo, bardzo krótko Teraz z tym skrętem mam fryzurę a'la Jerzy Połomski
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedys jak jeszcze nie odkrylam wizazu, ku[ilam w sklepie tonik schwarzkopf Activ F przeciw wypadaniu i stymulacji wzrostu włosów w różowym opakowaniu, jest jeszcze szampon oraz seria dla mężczyzn, i był świetny, zuzyłam kilka opakowan, obawialam sie ze włosy bede musiala myc czesciej a tu niespodzianka, wogóle mi sie nie przetłuszcały, wciarałam codziennie raz lub dwa, włoski myłam 1lub2 razy w tyg,i ten zapach naprawde super, mysle zeby do niego wrocic, tylko niestety jest drozszy niz seboradin, a dzialanie godne polecenia, nie wim czy ktos uzywał tego toniku, na wizazu jakos malo o nim sie mowi, moze tylko ja odczułam dobre jego dzialanie
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=yes;16331070]a moje włosy kochają silikony i inne takie, więc boję się, co będzie jak przejdę na ziołowy szampon Radical
![]() Mi ten szampon nic nie dal |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda - pewnie sama przetestuję kiedyś
Dziś wieczorem testowanie Kadusa dla wrażliwców
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Dymka ale masz piękne włosy
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz zostanę pewnie zbesztana za offtopowanie, ale bardzo dziękuję
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Co do mierzenia - dziekuje za pomoc. Tylko czy mam mierzyc od czubka głowy czy od karku.Na logike to biore np najdłuższego włosa i mierze od cebulki po koniec tak?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

subs.

ciekawe ile ta faza bedzie jeszcze trwac 
Wkurzające to jest, ale ja się cieszę, że już za mną etap sterczących antenek, to dopiero jest straszne
)

21.06.2014r.

przez to, że włosy mi strasznie wypadają, robią się strasznie piórkowate i zawsze podcinam.....
poratujcie! Już sama nie wiem jak sobie pomóc ;/ Może zacznę od początku kiedy to palma mi uderzyła do głowy i postanowiłam pomalować włosy na jasny blond ;/ nic w tym dziwnego bo moje naturalne włosy też są w kolorze blondu tylko nie zdawałam sobie wtedy sprawy, jak szkodliwe dla włosów jest nie profesjonalne rozjaśnianie