|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiecym okiem o siatkówce i siatkarzach, czyli ŁONA FAJT?! cz. II ! ;D
heloł
melduję, że żyję, ale ledwo... ostatnio zasypiam na pierwsze lekcje, a potem na pozostałych i tak zasypiam.. weekend będę mieć baaaardzoooooo ciekawy... nauki tyle, że ho ho ;/ miałam mieć dziś korki z chemii, ale za tydzień będę mieć 2 godz. muszę dziś skoczyć do MM po słuchawki, bo kiedyś pożyczyłam bratu i zepsuł, miał odkupić i of kors nie kupił ;/ aaa pożegnałam dzisiaj Jadarowców Peggy, prawda, że jutro Jadar wygra? idę się chyba zdrzemnąć...
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O mamo. ja też bym się bardzo chętnie zdrzemnęła ![]() I trzymac mi jutro grzecznie kciuki za SKRĘ!! ![]() O fuck! Ja od brata kiedyś pożyczyłam MP3 i popsułam i miałam mu odkupić i zapomniałam... Ale on chyba też zapomniał... To co ja mu będę przypominać |
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z kim grają ;> ![]() eee to grubo
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu przeczytałam Kurek i pierwsza myśl: pewnie, że zostanie... jak zwykle ![]() No ale z tą MP3 to był przypadek... upadła mi na kostkę w ogródku i się rozsypała... Siajs Ah. Zapomniałam o zdjęciach Już wrzucam kilka ![]() 1- Apollo 2- zagryźli pszczołę ![]() 3- Gumiś w wersji wieczorowej Tudzież studenckiej- angielskiej ![]() 4- Możdżon 5- niezawodny Igła ![]() 6- łona fajt jeszcze w krótkich włosach (ale kto przy takim zdjęciu zwraca uwagę na fryzurę )7- ekhm... ciekawe co tłumaczył... ![]() 8- ![]() 9- sekrety
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-01-29 o 14:32 |
|
|
|
|
#2615 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ten gosc jest psychiczny jak on cos powie to nie wiem czy sie mam śmiac czy płakać niech sie cieszy zem go ze schodów nie zepchneła. ze tak klasykiem polece: 'spieprzaj dziadu' i niech turla dropsa do meksyku! to mój przekaz dla Niego na ten nowy rok.Cytat:
przez łeb! zamliczcie lepiej powiadam Wam babole wstretne![]() moj plan: nic nie planować ![]() a poza tym jak mozecie posądzać Bartosza o to ze ma nika Barbie no prosze Was to juz nawet jak na ten watek lekkie przegieciejakie focisze zabili gucia! jaki Zagumny mrr fajneee reszta ![]() Cytat:
![]() ![]()
że nie wiem o czym mówię Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-01-08 o 14:43 Powód: dopisek. |
||||
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty weź się przezwyczaj do mojego nowego guru to co on u chińczyka za 5zł kupił? to zdj. Gumy to nie wiem czy nie z czasów jak pisał maturę w jednym z radomskich LO ![]() a Możdżon - zdj z nk czyżbyś przeglądała galerię klas SMSu Spała?
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zawsze aktualne przesłania :D Wyrażają więcej niż 1000 słów ![]() Pani wybaczy, Prze Pani ![]() Ooo to to! I to jest bardzo dobry plan!! też go stosuję ![]() Znając jego głupie pomysły i lekkie porycie skłonna jestem posądzać go o wszystko co absurdalne ) kochany Kocham zdjęcia siatkarzy
|
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No robię co mogę ale ten magnetyzm KURKA jest silniejszy ![]() ![]() ![]() No so Tyyy... Thomsona Jakby od chińczyka to bym już dawno taki sam badziew odkupiła ale firmówka to już inna kwota ![]() A nie... Nie z NK. Z forum fanów... Bartosza Kurka... (dziwne nie... Co ja na takich forach robię ![]() )Ej no co z resztą lasek... Gdzie Miss, joaa, Viv, Calli, Klaudia, Marta, Peggy, Sylwia... Ah. marta zmaga się z netem a Klaudia na nartach No ale reszta! Gdzie te spamy jak za dawnych lat ![]() ![]()
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-01-08 o 14:58 |
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee no to rozumiem xD widziałam w gazetce Realu jakąś MP3 2gb, za bodajże 50zł heh xD widziałam gdzieś linka do takiego forum ;P
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 50 zł... Pewnie długo pochodzi ![]() Nie no jak mu sie tak kiedys przypomni o utraconej własności to mu odkupię tą MP3 ![]() Forum jest boskie... Tyle zdjęc i filmów i wywiadów
|
|
|
|
|
#2621 | ||||
|
Konto usunięte
|
chce żebyśmy mu liste powołań podsunęły
Cytat:
Cytat:
![]() Radom górą, 3:0 dla Jadaru ![]() przemyślę to Cytat:
![]() 1, 4, 5 , 7, 9 6 ![]() 8 Cytat:
chyba przypadkiem tan trafiłaś obecna
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko wizaz jest boski Reszta może być... fajna
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#2623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jestem totalnie i absolutnie oraz niezaprzeczalnie na TAAAAK!!!! Bo się pogniewamy ![]() ![]() EWENTUALNIE!!!??? Dobre i to ![]() Absolutnie przez przypadek. Szukałam jakiegoś innego forum ![]() No dobrze. Schodzimy sie pomalutku... Jeszcze tylko kilka osób nam brakuje ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() To z przyzwyczajenia... Że jak Bartek to od razu boskie ![]() No tak naturalnie Na tamtym forum to ja właściwie się nie udzielam Tylko zdjęcia oglądam ![]() ![]() ![]() Nie to co tutaj... Spamerka na medal (ew. na kokos wodza )
|
||
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny się schodzą, a ja idę wreszcie, bo muszę kupić kilka rzeczy, a taaaaak mi się nie chce.... ;]
|
#2625 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
mistrzostwo świata nasze ![]() wszyscy sa na tak tylko co na to resovia no będę będę ![]() oczywiście ![]() będzie spammmmm
|
||
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko godzinę na spam
Bo potem na Inglisz...
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#2627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jaki balsam dla oczu przy okazji ![]() ![]() A mnie Resovia to wiesz co... ![]() No to gitarka Wszyscy kibicują SKRZE i Jadarowi a nikt Sovii Do czasu jak przyjdzie Pani prezes antyfanklubu i zastepca prezesa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byle dużo Spam będzie!! Byle dużo ![]() Ehhh... Dobra i godzina. ja sobie dziś urządziłam dzień lenia Siedzę i pachnę
|
||
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karmelowy błyszczyk, normalnie czekoladka na ustach I no sorki, ale ja tam lubię Sovię
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2010-01-08 o 15:52 |
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
a słuchawki do kompa najtańsze jakieś, bo mam w nd. konf. redakcyjną, a brat mi zepsuł :P puder z Inglota, bo już niewiele mi zostało. jakieś żarcie dla kota ;P a jak coś mi w oko wpadnie to może szczelę sobie ciuszka jakiegoś
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-08 o 15:57 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham błyszczyki! To moja mania! Zawsze sobie jakiś muszę kupić kiedy na miasto nie wyjdę ![]() ![]() Wybaczam Ci ![]() ![]() ![]() Cytat:
http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/24857 Skarby moje jakie pracowite Jak pszczółki... Pewnie stąd ta ich maskotka klubowa ![]() A jak są zmęczenie to ja im (jemu!! ) mogę strzelić jakiś masaż ralaksacyjny ![]()
|
||
|
|
|
#2631 | |
|
Zadomowienie
|
No to tak:
Ty mi tu starych brudów na wierzch nie wyciągaj ![]() Cytat:
![]() Siedzę i pachnę - dobre hasło. ![]() Musiałam.
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---> Nooo dobra, dobra. Kibicujcie sobie komu chcecie ![]() Takie pasujące do nas ![]() Tobie też wybaczam
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam kilka podpisow do dodanych przez Ciebie zdjęć. Ale skoro nikt tu o mnie nie pamięta to sobie daruje. Co do Reso to powtórzę ostatni raz. KOCHAM! I bronić będę przed szmatławą Skrą do ostatniej kropli krwi. Ale ale z tego co wiem to ( cytując wspanialych kibiców ) dla wszy-skry w Pucharze Polski GAME IS OVER
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2634 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mnie dokładnie to samo i Czewie, Czewie jeszcze ![]() Cytat:
czyli takie oficjalne pozwolenie
|
||
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgrywus ![]() W domu jesteś już? ![]() GAME OVER na zawsze zapadnie w pamięć ![]() Może do tagów?
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Arki, jak sprawy dzisiaj ? Oddali kase ? Nawet jeśli byś chciała to .. Pododawały pełno tagów, jakieś "łona fajt", "dziubasy", "zua", teraz to już nic się nie zmieści.
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Oddali No i jestem w domu! A tu wszystko wydaje się prostsze ![]() A no i może wpływ na moj humor mają nowe spodnie i nowe buty Które dziś kupiłam Spoko jak wrócę do Wro znowu bedę mulić. Callie - o taaaak Game Over wymiata Az sobie zapisalam ich zdjęcie
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
O nieeeeeeeee to jest kara za to że Karola mnie tak traktuje!
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiedzialność zbiororowa?
![]() Nie zgadzam się!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

i pierwsza myśl: pewnie, że zostanie... jak zwykle 

przez łeb! zamliczcie lepiej powiadam Wam babole wstretne

) w końcu mu mówie:
) 

Bo potem na Inglisz...