|
|
#2011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Tak jedzony kotlet smakuje lepiej. Tak samo tort smakuje lepiej jak się je każdą warstwę osobno a nie wszystkie na raz zostawiając czekoladowa polewę na koniec. Cytat:
Cytat:
Oraz młodsze społeczeństwo: na jakich melanżach sie było, jak sie paliło i piło, jak się pod stołem spało i rzygało, z kim sie spało i kogo się przeleciało itp. Niemowlak to dziecko od 1 miesiąca do 12 miesięcy. Jak skończy 12 miesięcy staje sie dzieckiem.
|
|
#2012 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedawno widziałam jakiegoś demotywatora z takimi bzdurami, ale już nie znajdę... Padłam, jak zobaczyłam te dwa: http://demotywatory.pl/699063/Kto-sp...razy-sie-modli http://demotywatory.pl/688908/Gdzie-sa-moi-fani
|
|
#2014 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
eee....w domu to w domu, ale stołówka to miejsce publiczne... swoją drogą zostałąm zlinczowana wzrokiem przez "kulturalne" towarzystwo za jedzenie w towarzystwie pierogów samym widelcem....a tak własnie powinno sie jeść, wtedy było mi autentycznie głupio bo nie wiedziałam co zrobić...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-08 o 14:51 |
|
|
|
|
#2015 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2016 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mnie jeszcze wnerwiają opisy na allegro (dział damski) "bluzeczka w fajnym kolorku, 50 cm od paszki do paszki, rękawek 60 cm, zapinana na guziczki, z miłego materiałku, na życzenie więcej zdjątek" Albo "kremik do buźki o miłym zapaszku" itp.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ![]() http://demotywatory.pl/661725/Matura-2012 jak widzę takie infantylne i anty-polskie wygibasy w necie, to krew ojczysta mnie zalewa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-08 o 15:27 |
|
|
|
|
#2018 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() no wiesz...rybe to widelcoma dwoma powinno sie jeśc ![]() chodzi mi o to generalnie-ze ja nie wnikam jak kto je i uwagi nigdy nie zwracam, ani werbalnie, ani "minalnie" , ale jak by mi ktoś dawał znaki i kapnęłabym sie ze cos nie tak, to bym sie szybko poprawiła i paliła głupa...ale jak mi ktoś daje znaki, a to ja robie "bardziej poprawnie" to jak zareagować-nie wiem ![]() chociaz mam słabośc pewną-wkurza mnie straszne jak ktoś trzyma nóż i widelec tak jakby trzymał 2 długopisy...i widelec wtedy trzyma w pozycji do "góry zębami"...no nie wiem ale drazni mnie to strasznie......ale nie daje poznac po sobie ze cos nie tak
|
|
|
#2019 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przypomniałem sobie, jak to w siódmej lub ósmej klasie podstawówki szykowaliśmy bodajże Wigilię klasową i koleżanka powiedziała na forum, że min. widelczyki do ciasta przynieść trzeba, na co kumpel na całą klasę: "Buahahaha!!! Ona cisto widelcem chce jeść!" Chociaż w domu jem i tak łyżeczką ![]() --- A komentarze pod zdjęciami na NK to niektórzy seryjnie chyba robią, tzn. kopiuj-wklej Byłem przed chwilą, tekst pod zdjęciem "śliczny chłopiec podobny do taty" - nie ważne, że z rysów twarzy to czysta mama Tak w ogóle to do końca nie wierzę w gadanie typu: "a do kogo podobny?/no nos to on ma za tatą/wykapany dziadek...", ale w tym przypadku faktycznie - mama jak nic
|
|||
|
|
|
#2020 |
|
Nindżopesz
|
No wiem, wiem
(powaga, wiem )Mnie wkurza jak ktoś mówi "jjem", "jjesz". |
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro już rzucamy demotami to ja wkleję taki: Załącznik 2770868
|
|
#2022 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mam kolege- takiego powiedzmy trendsettera , zna sie na modzie, bizuterii, bon tonie i wogóle.....no i na perfumach przede wszystkim .i np. zostałam przez niego pouczona ze nie ma czegoś takiego jak "perfumeria". Ze jest to archaizm, a w ogóle mówienie perfumeria jest w złym guście. No i ze teraz mówi sie DROGERIA. Nie chciało mi sie z nim dyskutować, ze to raczej jest po prostu co innego.....a Douglas jest raczej perfumerią, nie drogerią..... ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- ale wiesz-to zalezy jakom ![]() bo zwykłego panierowanego fileta to jednym, tylko takom rybe-rybe dwoma-albo nozem i widelcem tez mozna ponoc Cytat:
ale ze jak?
|
|
|
#2023 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jeszcze a propos jedzenia i związanych z tym zasad. W "Bell Jar" Sylvii Plath przeczytałam kiedyś ciekawą teorię. Że jeśli będzie się np. w restauracji jadło nietypowo, "nieprzepisowo", ale zrobi się to z wystarczającą pewnością siebie, to ludzie częściej są skłonni pomyśleć że jest się ekscentrykiem niż że się nie zna zasad zachowania przy stole.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2024 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A drogeria kojarzy mi się ze sklepem, w którym kupisz krem/proszek do prania/tapetę/pieluchy/mopa/średniopółkowe perfumy itd. (przynajmniej u mnie taka jest, za to perfumerii niet) ![]() Cytat:
![]() Edit: Kameno, chodzi Ci o "zupę" z płatkami wiśni i ekscentryka jedzącego sałatę rękoma?
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-01-08 o 15:54 |
||
|
|
|
#2025 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Taaaa, tryndsetterzy.. ..
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ledwie rozczytać moge, tłumaczyć z ichniego na nasze już mi się nie chce Cytat:
|
|
#2027 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mozna tez załoć ciemne okulary i robić za znanego ekscentrycznego artyste ![]() ja miałam kiedyśpomysła zeby pójść zrobiona "na gwiazde incognito" do Douglasa i zobaczyć co będzie..... tzn....założyc okulary, kaptur i mówić do pań "zmienionym głosem" rozglądając sie trwożnie na boki (czy mnie fani juz wyczaili)---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
no włąsnie dobrze ci sie kojarzy-dla mnie typową drogerią jest Rossman. jeszcze mnie poprawił ze mówi się perfumy Jila Sandera.... zgadnijcie kto żondzi w SB? ![]() po raz pierwszy od dawiem dawna nie ja ani madzik ![]()
|
|
|
#2028 |
|
To ja :)
|
Czyżby Polly??
![]() A ja w międzyczasie pyknęłam pierniczek, grochóweczkę i wstawiłam ptaszysko do pieczenia I tym zestawem powitam małża. Niech widzi, jak by miał dobrze, gdyby żona nie pracowała
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (ostatnio żondziłam na forum dla młodych mężatek, gdzie w sumie przypadkiem trafiłam...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-08 o 16:14 |
|
|
|
|
#2030 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a konkretnie o ekscentryka ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moj starszy syn od ukonczenia 12 miesięcy mówił prostymi zdaniami, w wieku 2 lat uzywał mowy wiązanej. Budził sensację w miejscach publicznych, tym bardziej ,ża samodzielnie chodzić zaczął dopiero w 14 miesiącu zycia ![]() Gadulstwo zostało mu do dzisiaj, niestety. Młodszy mówił później , za to pierwszy raz samodzielnie "puścił się " jak miał 10 miesięcy. ![]() Co, do demencji . Moge robic za eksperta.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-08 o 18:47 |
||
|
|
|
#2032 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz się nie ma co wypierać - my nic nikomu nie powiemy ![]() Cytat:
Specjalnie na takie okazje mam nową łopatę do odśnieżania - różowom ![]() Słyszeliście, że w Anglii bodajże zasypało w Sylwestra gości w pubie i po 2 czy 3 dniach dopiero ich odkopali? To dopiero się nazywa upojny Sylwester! ![]() Cytat:
Wróciłam z pracy w podłym humorze, żeby nie powiedzieć inaczej. Wyryczałam się w łazience i właśnie łamię moje szpinakowo-kurczakowe menu winem (wytrawne, co by było bardziej dietetycznie ).Choć przyznać muszę, że jak Was czytam to nawet parsknęłam śmiechem ze dwa razy,a to dziś już wielki sukces
|
|||
|
|
|
#2033 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
hej - ogłaszam weekend
Jest piątek i nie jestem padnięta, ale ten pierwszy tydzień pracy jakoś mi szybko zleciał, jeszcze jutro na angl i mam już fajrant. Cytat:
Nie mogę się oprzeć, aby się wypowiedzieć, bo ja też należałam do tych co dzieci owszem, tolerowały ale czyjeś na i 5 minut Ale przy moim dziecku zmieniłam poglądy.Jak się zajdzie w ciąże, poczuje potem pierwsze ruchy dziecka,zobaczy ja po raz pierwszy na usg a potem urodzi to podejście każdej, nawet najbardziej zatrwardziała przeciwniczka posiadania dzieci zmięknie. A jak nic nie poczuje do własnego dziecka to znaczy, że ma jakiś problem. Poprostu dzieci są super ![]() Cytat:
Polly zrób to, zrób to! Może znajomy trendsetter nie wie, że Jil to kobieta Gryxie - jaki av - no ale co zrobić jak same babskie grono....
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--------------------------------------------- Rozmowy niekontrolowane. Pokazuje koledze balsam imbirowy (takie malutkie okrągłe pudełeczko) LUSH: kolega: to się stosuje na sutki? ja: jak kobieta tym posmaruje sutki a ty się nimi pobawisz to masz szanse ze znajdzie sie tam gdzie powinien kolega: aleś ty się zbereźna zrobiła ja: ???
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie...co się stało?! O dzieciach i o dzieciach, albo o ciumkaniu...czy to jakieś barowe zapętlenie, czy jak?
Dawid Bowie piękny jest i zawsze mnie pociągał, oczywiście wg rodziców należy on do grupy tzw. "moich zasrańców" (zresztą bardzo licznej)
|
|
|
|
#2036 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Justyno o i jesteś, mam nadzieję, że wracasz do zdrowia
A propos - może nie do końca, bo byłaś na neurologii - jutro czeka mnie wizyta w prywatnej klinice psychiatrycznej u krewnego. Nie wiem czego się spodziewać. Bliska mi osoba, a tak się pogubiła.
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dotąd udało mi się nie mając biletu zrobić taką minę, jakbym go miała... ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś przytrafiło mi się posądzenie o obrabowanie Empiku...
|
|
|
|
#2039 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() opowiedz
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A D. Bowie lubię ale jako aktora. A kaczek to ja nie lubię pod większością postaci: jako instrumentów, człowieków i ptactwa parkowego. EDIT: o widzę skończyła się pora obiadokolacji i ruch w SB wraca
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-08 o 18:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Albo "kremik do buźki o miłym zapaszku" itp.

)

(czyt. ktoś stoi mi z bejzbolem nad głową) przyznaje sie bez bicia (czyt. nadal stoi z tym bejzbolem)
.