|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III
|
|
|
|
#542 |
|
Rozeznanie
|
pokaz cho0mika
![]() Ja mam szczura uwielbiam wszystko takie podobne gryzoniowate![]() mialam 8 chomikow w zyciu ![]() Dzien dobry kochane ![]() Czas do szkoly ale nareszcie ostatni dzien.. a to dopiero pierwszy tydzien po swietach a mi sie wydaje jakbysmy juz miesiac chodzili co najmniej [/QUOTE]to mój 3 chomiś ;p pochwalę się jeszcze moimi zakupkami i mimo, że już po świętach moje świąteczne pierniki na prezent ;p Wy do szkoły a ja dzis w domu i jeszcze na dodatek będe miala miłego gościa hihi
|
|
|
|
#543 |
|
Rozeznanie
|
Nie wszystkie, ja też dzisiaj w domu :P
Śliczne macie zwierzątka Ja nie mogę mieć kotów bo mam alergie na nie Dziewczyny co zamawiałyście tą bazę ona trochę twarda jest, ale ja ją zawsze nabieram troszkę paznokciem, później tak jakby rozcieram w palcach i dopiero na powiekę
|
#544 |
|
Zadomowienie
|
uff nadrobiłam....
U mnie okropnie , po 8 godz kupilam buty, ktorych i tak pewnie nie zaloze....zamowie chyba w ciemno z all...strzesznie poklocilam sie z rodzicami, bo tata sobie umanil, ze pojdzie na studniowke do pilnowania ![]() chodze przemeczona, dzis w szkole wszyscy pytali sie czy nie spalam wcale (zdazalo mi sie bardzo zcesto spac po 2-3 godz, ale wcale nigdy), nooo ale ja spalam od 1, tylko po tej wojnie w domu i lazeniu po sklepach to umieram![]() To aj wam pokaze moją kicię -przybłąkała się biedna miesiąc temu i nie miałam serca jej nie przygarnąć edit: nie załadowało się sprobuje zaraz
Edytowane przez aga3304 Czas edycji: 2010-01-08 o 13:12 |
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje bi
no niektóre sobie już dziś i jutro pobalują na 100dn ![]() ale macie cudaśne zwierzątka! mojego kitka to już każdy widział, więc już nie będę się chwaliła.. odnośnie matmy, to PaLLitQa nie martw się, jestem w takiej samej sytuacji nie wiem czy z niej zdam w tym roku szk. (mam taką matematycę..że aż mi się płakać chce jak mam z nią lekcje, ciągle nam dogaduje i wgl nas tak traktuje, że masakra.. lepiej traktuje się śmiecia.. no ale cóż jak ma wtyki to jej nic nie zrobią.) .. ale z maturą nie powinno być źle..a tak mnie dziś głowa boli, że chyba umrę zaraz ![]() edit: cao jaka mina kocuraska świetny !
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
zazdroszczę Wam tych słodkich kociaczków
jakbym miala mieć dziś lub jutro studniówkę, to bym się chyba załamała.. kompletnie by mi się nie chciało.. |
|
|
|
#547 |
|
Raczkowanie
|
wiiitam
![]() ale szalejecie z tym pisaniem ![]() a ja mam psa huskiego Bajt sie nazywa ;D jutro studniowka a ja spuchnieta jak ta bania:/ na twarzy i zab boli :/
|
#548 |
|
Raczkowanie
|
a tu moj Bajtek ale duzo chodzenia z nim jest:P zdjecie jak jeszcze bylo cieplo teraz juz podrosl ;p
|
#549 |
|
Raczkowanie
|
Fajne macie zwierzaczki
Uwielbiam ![]() Jutro mam studniówkę i strasznie nie chce mi się iść pewnie będzie beznadziejnie![]() ale przynajmniej sukienka mi sie podoba |
|
|
|
#550 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczęta
![]() co was tyle dziśw domu zostalo, hmm? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lucka, powodzenia na jazdach ![]() ==== jejku, dziewczyny jak mi te matury strasznie humor psują polski w miare ok, z 50% będzie, angielski 62% [będzie więcej bo nie wiem ile za list i notatke] a biologia dzisiejsza to zal mówić... jak narazie jakieś 56% a to mój najważniejszy przedmiot... masakra, no załamałam się
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
udanej studniówki dzisiejszym, jutrzejszym i pojutrzejszym (?
) studniówkowiczkom życzę ![]() idę spać
|
#552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez aga808 Czas edycji: 2010-01-08 o 14:13 |
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
no racja racja
ja potrafiłam nie iść do szkoły na 8 lekcji, bo biologii nie było a z tym chłopakiem to faktycznie...nie da rady jakoś tego zmienić czy coś? ![]() no własnie niby wiem, że czas jeszcze i wogóle..ale mnie porażki tak już załamują. zwłaszcza że o medycynie marze od podstawówki praktycznie i chyba w sferze marzeń ta medycyna zostanie
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
Jakbym czytała o sobie
też tak często robię![]() Rzeczywiście ja też tak mam, że jak mi się coś nie uda to mam doła i stwierdzam, że i tak nic mi nie wyjdzie, to po co mam się starać bez sensu, ja z kolei zawsze chciałam iść na prawo i nie wiem jak z tym będzie. licze na cud![]() A co do chłopaka to nie bardzo, bo mam studniówkę w tą sobotę więc raczej nic nie odwołam ale spróbuje się nastawić bardzo pozytywnie
|
|
|
|
#555 |
|
Przyczajenie
|
Witam was. Z reguły jak idzie się na jakąś uroczystośc to partner powinien być ubrany pod kolor swojej partnerki.
![]() Drogie panie czy czarna koszula z czerwonym krawatem będzie odpowiadać? Czy wiocha ? Ratujcie mnie proszę |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny! oj dawno mnie na forum studniówkowiczek nie bylo, jak zobaczylam,ze juz do 3 czesci wątku dobrnełyscie to sie załamałam
niezla lekturka weekendowa przede mna a dzisiaj niektore z was maja juz studniowke? to udanej zabawy! ja 16 stycznia i chcialabym zapytac czy przyjmiecie mnie do klubu zdjęciowego? bo po pobierznym przejrzeniu 2 czesci doczytalam sie,ze takie cos powstlo,a ja mimo,ze nie udzielam sie za czesto,to czytam odkad watek studniowkowy powstal, a zdjęciami ze studniowki to bym sie chetnie pochwaliła. z gory dzieki za odpowiedz i rozpatrzenie mojej prosby o haslo ( jak to powaznie zabrzmialo )
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#558 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=6673&zid=4
odebralam sukienke nie chce mi sie znow tutaj wstawiac wiec macie w szafie
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie wyglądasz
|
|
#560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bedziesz stylowo wyglądac,a tak na marginesie to moja kolezanka szyje bardzo podobna,ale watpie zebysmy sie na jednej studniowce spotkaly wiec badz spokojna
|
|
|
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
hej, mam nadzieje że mi pomożecie
mam czarna sukienkę - bombkę i nie wiem jakie rajstopy ubraćsiostra radzi mi żeby ubrać czarne takie kryjące a ja jakos nie jestem przekonana. Dodam też że nie mam za bardzo ta ładnych i chudych nóg a w szczególności łydek, |
|
|
|
#562 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laski
![]() mam studniówkę 30 stycznia - proszę o dopisanie mnie ![]() a teraz proszę o ocenę mojej sukienki i biżuterii. buty będą inne, jeszcze nie kupiłam. twarz zastawiłam bo wyglądam dziś koszmarnie. najwazniejsza sukienka na ostatnim zdj krawat dla TŻ
|
|
|
|
#563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam ze szkoly
![]() ubieralismy sale... a wlasciwie konstrukcje chlopaki robili pod sciany.... musialam isc do domu bo ksiedza mam... ale jaja byly z dyrem znow..... przyjechala 0 12 dekoratorka, przywiozla wszytsko na ten sufit... przyszedl jeden z rodzicow i poszli do dyra... pol godziny ich nie bylo... przyszli i powiedzieli ze z sufitu podwieszanego a pomiedzy tym zawiesza balony.... dyrek jak te balony zobaczy to w furie wpadnie chyba ale beda![]() nastrajam sie przed studniowka polonez tez dzis byl.... nawet dobrze wychodzi ale co jest trudnego w zatanczeniu 4 minutowego ukladu....kurcze zeby ten ksiadz wczesniej przyszedl to bym jeszcze pojechala do skzoly ta sale ubierac.... a ten pewnie o 20 przyjdzie.... Lucka91: piekna sukienka slicznie ci w niej---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Lucka91: a jaki to material? dobrze pamietam, uszycie kosztowalo cie 550zl?twoja jest idealnej dlugosci... a na moja sie wkurzam bo mi sie za krotka wydaje
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane
![]() Własnie wróciłam ze szkoły... Dzisiaj miałam kręconą czołówkę.... Myślałam, że sie ze śmiechu poplacze, a z mojego poloneza zrobili czystą parodię... ;p No, ale pochwałę dostałam xD |
|
|
|
#566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiec materialy: podszewka, satyna i muślin na wierzch ![]() ale ja tez swojej nie bede musiala trzymac, normalnie da sie w niej chodzic
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekna
|
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
ode mnie wlasnie ksiadz wyszedl
ale nawet fajnie bylo bo go lubie ;p---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- dziekuje bardzo, naprawde tak mi sie milo zrobilo ze ah
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
ja wam mowie... teraz bardzo zaluje ze nie szylam sobie sukienki... naprawde... wynioslo by mnie to tyle samo.... bo ta krawcowa do ktorej jezdze bierze ok. 40zl za szycie.... a mialabym wymarzona i niepowtarzalna...
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ładna sukieneczka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

nareszcie 

ale nareszcie ostatni dzien.. a to dopiero pierwszy tydzien po swietach a mi sie wydaje jakbysmy juz miesiac chodzili co najmniej 
(zdazalo mi sie bardzo zcesto spac po 2-3 godz, ale wcale nigdy), nooo ale ja spalam od 1, tylko po tej wojnie w domu i lazeniu po sklepach to umieram
nie wiem czy z niej zdam w tym roku szk. (mam taką matematycę..że aż mi się płakać chce jak mam z nią lekcje, ciągle nam dogaduje i wgl nas tak traktuje, że masakra.. lepiej traktuje się śmiecia.. no ale cóż jak ma wtyki to jej nic nie zrobią.) .. ale z maturą nie powinno być źle..