|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiecym okiem o siatkówce i siatkarzach, czyli ŁONA FAJT?! cz. II ! ;D
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i gitara! Precz ze Sovią!! ![]() ![]() Si. Częstochowie tyż :D Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Przeprosiłam przecież ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Ja lecę na angielski, a po powrocie czekam na śliczne opisy!
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
10 powodów dla których Arki nienawidzi Skry:
(kolejność przypadkowa) 1) bo gra w niej SEHR... ![]() 2) i Gacek ![]() 3) bo mają okropne stroje 4) bo ich trenet to mega nieprzyjemny i zadufany w sobie typ 5) bo ich kibice w 99% to banda zakochanych w sobie narcyzów ( bez urazy Karoli ![]() ![]() 6) bo ich maskotką jest pszczoła? ![]() ![]() 7) bo ich kibice myślą że są tak za***iści że z ich meczy zrobią drugą kadrę i LŚ ![]() ![]() ![]() 8) bo ich wodzirej meczowy chyba porządnie uderzył się w głowę i myśli że jest 2 Gułagą i Magierą. ( 'Wszyscy ręce w górę! Nie wstydźmy się że jesteśmy kibicami skry!' ![]() ![]() 9) bo Zibi też ich niecierpi. 10) bo część zawodników jak ubierze koszulkę skry to uważa się za niewiadomo co i wychodzi na boiko napuszona niczym paw. Sorry pewność siebie jedno. Zarozumialstwo drugie. ![]() I BONUS: Bo działacze kochanej skry ładnych X lat temu zatrzymali Wlazłego na mega kasiorę ( na chama ) w klubie i zrobili z niego właśnie super mega gwiazdora >> SEHRA. A mógł być dalej 'Simple the best' Mariuszem z mojego ukochanego duetu WW ( czt. Winiarski & Wlazły ).
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
Podzielam Twoją opinię.
Lubię prawie każdego zawodnika Skry, ale nie w ich klubie i nie w klubowych strojach. ![]() A dodając spikera i niewypukło-wypukłe PGE to już w ogóle ... ![]()
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- tutaj się z Toba zgadzam. jego akurat nie lubię ![]() 3- kwestia gustu... Mi w tych strojach nic nie przeszkadza. Że są obcisłe- trudno. No, mówię. Mi to ryba ![]() ![]() ![]() 4- tutaj też się zgadzam. Z całym szacunkiem i uwielbieniem dla SKRY- Nawrocki to niewypał :/ 5- no ja myślę, że to nie do mnie ![]() ![]() ![]() ![]() 6- od żółto czarnych barw... I pszczołe wręcz ubóstwiam... Jak chyba wszyscy kibice Skry 7- Wracam do punktu 5... Wspieranie drużyny, ubieranie barw klubowych, przynoszenie flag, śpiewanie klubowych hymnów itd to wyraz wsparcia i zjednoczenia z zespołem (klubem, drużyną-zwał jak zwał ![]() ![]() A poza tym kibice kibicami. Ich się trzeba czepiać a nie podciągać ich zachowanie pod całokształt całego klubu. Co zawodnicy czy działacze sa winni zachowania niektórych jednostek na trybunach ![]() 8- a co ma robić... Ma siedzieć i zbierać kasę za to że przedstawi zawodników i trenera oraz resztę sztabu. Taka jego praca.Ma za zadanie rozbujać ludzi na trybunach więc to robi... Różnymi sposobami i różnym zachowaniem. Też nie widzę powodu żeby mieć do niego o cos pretensje. Zabawiacz jak każdy inny. Każdemu z takich wodzirejów zdarza się jakąs kichę odwalić. Omylność rzecz ludzka ![]() ![]() 9- ![]() ![]() ![]() 10- takiego zachowania tez u żadnego z zawodników nie zaobserwowałam. Ale ja na nich patrze przez inne pryzmaty ![]() Ufff... madre. Ale się naprodukowałam ![]() I znowu dyskusje o siatkówce ![]() ![]() I wracając do komentarzy... Przepraszam raz jeszcze za pominięcie. Obiecuję że to się więcej nie powtórzy i proszę dodać jakieś miażdżące opisy do zdjęć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zadomowienie
|
Tak, jak powiedziałaś, kwestia gustu.
Ty nie lubisz Sovii, my lubimy, i na odwrót ze Skrą. ![]()
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ej. Plecy mnie bolą... Chyba sie do siostry przejdę... poruszam się trochę bo przykleje sie do tego krzesła zaraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Zmieniam ja na siedzę, pachnę i kostnieję więc trzeba trochę du.pe ruszyć
![]() ![]() Jak wrócę zregenerowana to będę kontynuować moja tradycje dzisiejszego lenia ![]() ![]() Paaaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Dodatkowo. Czy zauważyłyście moje kochane że w skrze grają tylko tacy co dają sie podporządkowywać i przestawiać po kątach. Sory ale tak jest.
Takki Bąku do niego pasuje mi pieśń kościelna 'Jezu cichy i pokornego serca' Chłopak szczerozłoty ale charakteru zero. Działacze ustawiaja wszystko a jak ktoś się wyłamuje to fora ze dwora. Ja jestem typem 'wyłamywacza' zawsze mówię jak coś mi nie pasi. Jak Zibi. Myslicie że czemu Igła nigdy nie zagrzał w skrze miejsca? Jest najlepszy każdy to wie. I skierowi działacze też. I żal im ![]() ![]() Czemu np Kadzik nie dostal propozycji gry w skrze razem z Pliną po odejściu z JSW? Każdy wie jaki jest Łukasz. Kawał męskiego charakteru nie da sobie i już. Ostry jak żyleta. Nie boi sie. A w skrze nie ma dla takich rebeliantów miejsca. To samo Zibi. Kolejny rebeliant. Buntownik z wyboru. Zbyt kontrowersyjny i szczery. Zbyt ostry i silny. Indywidualista. 100% męskości. 100% nie dla skry. A Guma? Czemu nigdy jego nie chcieli dla siebie? Przeca to od lat wiadomo że on jest numerem jeden na świecie. Najlepszy bez 2 zdań i nawet braylantowo - platynowo - złoci brazylijczycy musieli pokornie to przyznać. Nasz najlepszy. Jedyny. I pod samym nosem. Czemu zakochochana w sobie bez pamięci i to z wzajemnością skra go nie chciała? Bo Guma jest jak kot. Chadza swoimi drogami. Inny typ człowieka ale też sobie nie pozwoli. Zna swą wartość i nikt mu skakał nie będzie ani palcem pokazywał. Wiec i nie nadaje się do 'wielkiej' skry. Jedynym wyjątkiem ( potwierdzającym regułę ) jest Winiar. Ale tu sprawa jest prosta. Winias odszedl. Stal sie rebelem. Kolejnym. Wybrał rozwój niż kase skry. Pokochalam go za to. Dlaczego więc pozwolili mu wrócic? Banał. Winiaś wyjechał i stał się światowcem. Graczem kompletnym kochanym i podziwianym wręcz niezastąpionym. Prawdziwa młoda legenda. Skra szczyci sie ze to ich wychowanek. Nie może się powstrzymac pomimo że to jeden z 'rebeliantów' pęd ku chwale jest zbyt wielki. Nagle u szczytu kariery problemy rodzinne sprowadzają Michała na ojczyzny łono. Skra wykorzystuje podbija stawkę ( taa znowu kasa za to tez ich nie trawie ) i łaskawie pozwala rebelowi wrócic w glorii chwały. Chwały Michała która niczym złoty płyn pływa również na nich wszystkich. Tak proste że aż okrutne w swej prostocie. Napisalam kilometrowego posta a tu wszystkie milczą. Co to bunt?! ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-01-08 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
wrociłam z zakupów i została mi kasa tylko na buty i torebkę na 100dn
![]() kupiłam słuchawki, ale pudru nie, bo jeszcze mam i kupię później ;P no a prawda jest taka, że wydałam te pieniądze na coś innego ![]() kupiłam sobie białą koszulkę z buldogiem w TS i sweterek ciemno-szary też tam ;P taki sweterek, ale w innym kolorze kupiłam sobie w środę i teraz nie mogłam się powstrzymać ![]() i w reserved zwykłą koszulkę z kolorze hm.. chabrowym.. czy coś w ten deseń ![]() ![]() miałam jeszcze ochotę na małą torebkę w Croppie, ale na moje szczęście pasek za krótki jak dla mnie xD no i tyle ![]()
#2652 | ||||||||||
Zadomowienie
|
łoszzz wysłałam post zanim wszystko wypisałam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
łii tam nie poczuwam się ![]() Cytat:
![]() ![]() yy nie wiem za kogo sie uważaja ja tam ogólnie na kibiców uwagi nie zwracam za bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-01-08 o 18:08 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | ||||
Zakorzenienie
|
matko kochana, chyba umieram.
mieliśmy dzisiaj te 2 godz. wfu z Mr Hottie i na jednej z nich stawaliśmy na głowie przy ścianie. no i oczywiście ja-kaleka, stanęłam ale nie wytrzymałam na rękach i runęłam na podłogę, dokładnie na kark. kości mi postrzelały, myślałam, że koleżanki będą już musiały zbierać zakrętki od butelek na mój wózek inwalidzki, ale na szczęście tylko skończyło się na cholernym bólu ;///. ![]() matko, blond włosy ![]() w tym wydaniu nie wygląda korzystnie, ale i tak urywa mi dupe 24/7 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | ||||
Konto usunięte
|
![]() no ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nigdy Skry nie uwielbiałam, oj nie, ale nigdy też jakoś specjalnej nienawiści do nich nie czułam też, przynajmniej sobie nie przypominam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż może się rzeczywiście trochę zmienił ostatnio ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
Miss -
![]() ![]() ![]() http://www.assecoresovia.pl/gfx/reso...1693719815.jpg http://www.assecoresovia.pl/gfx/reso.../757148416.jpg http://www.assecoresovia.pl/gfx/reso...1593476043.jpg Może jakaś tapetka na pulpit? ![]() Co do Skry - powiedzialam już co mialam do powiedzenia juz wiecie czemu na myśl o nich ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na pulpit chyba nie, bo to miejsce zajmują Nasi Złotopolscy ![]() ![]() ale chyba teraz czas na Dziubasa ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-01-08 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idealnie pasuje! ![]() ![]() No laski pokazcie swoje pulpity ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
a oto mój pulpit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oraz wcześniejsi Złotopolscy ![]()
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
O ludzie!
![]() ![]() Ja bym się bała ![]() Bo ten wzrok mówi: 'Ja wiem co robilas minionego lata'
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oto moje cudo ![]() ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-29 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Arki, ale jaki on gorrrąąąący
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-01-08 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Dobra Dziewuszki! Jak bedziecie grzeczne i wszystkie piknie pokażecie pulpity swe i uzbroicie sie odrobinę w cierpliwość to ciocia Arki ma dla was nie lada mega wypasiony prezent - gratkę kibica czyli to co Tygryski kochaja najbardziej
![]() ![]() ![]() ![]() Chcecie?
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to zdjęcie Złotopolskich mam na tapecie w telefonie ![]() a wzrok Kadzia jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() powiem ci że robi wrażenie ![]() Mój pulpit - tapeta systemowa Windowsa ![]() jakoś zawsze myślałam, żeby ją zmienić, ale nie miałam weny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chcemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Arki, no ba że chcemy
![]() ![]() I ja podzielę się z Wami moją tapetką, na której są moi ukochani ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Ale obiecajcie mi że wytrwacie do końca w skupieniu bo tego jednak trochem jessst.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
wytrwamy !
![]() ![]()
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
No to lecimy
![]() Pierwsza z serii nazwana przezemnie jakże poetycko: 'Dwa czopy' ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
Numer 2
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.