Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-08, 17:49   #631
MyLastHope
Rozeznanie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

chyba tak ;p
i masz rację Lucka nie warto się przejmować ;p
moja sukienka mi się podoba, a to chyba najważniejsze.
Twoja też jest piękna, a to ramiaczko tylko dodaje uroku i sprawia, ze jest niepowtarzalna

"ja to bym te dziwne ramiączko obcieła"
"sukienka ładna, ale zawsze się zastanawiam po co to **ujowe ramiączko (nie raz się z takim spotykam). psuje wszystko ;/ gdyby było z tyłu takie to by tak nie raziło, ale z przodu? po co ono?! co za durny projektant je wymyślił?"

haha

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

chyba muszę usunąć ten wieszak (da się, nie?) jak się nie chce zdołować ;p

Edytowane przez MyLastHope
Czas edycji: 2010-01-08 o 17:47
MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 17:56   #632
winyl
Zakorzenienie

Wizażanki komentujące szafę są po prostu okrutne . Lucka , Twoja sukienka jest cudna (jakby ktoś nie wierzył - https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=6673 ) i pięknie się w niej prezentujesz! Aż żałuję, że jestem takim kurduplem, że nie mogę mieć długiej sukienki! (a wcześniej mi się długie nie podobały, patrz jak na mnie działasz :P)

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2010-01-08 o 18:00
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 17:58   #633
MyLastHope
Rozeznanie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post16336158
kurde już sama nie wiem...
a jak Wam się widzi ta sukienka? szczerze ;d
Stary 2010-01-08, 18:00   #634
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
misiek, ale ja serio mam jakies mysie i okropne wlosy ;p zafarbuje na taki ze nawet nie zauwazycie roznicy, serio

no chyba
Ja Ci zafarbuję!

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
Mi sie za bardzo nie podoba, ale nie przejmuj się tymi komentarzami, najważniejsze, że Ty taką chcesz Ale na pewno nie jest wulgarna, co za głupota

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:07   #635
cao
Zadomowienie

a ja właśnie zafarbowałam włosy
cao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:16   #636
L I L Y
Zakorzenienie

Dziewczyny pisałyście może List Motywacyjny? Bo ja właśnie mam napisać na PP i nie wiem do jakiej firmy napisać i na jakie stanowisko? Bo o jaką pracę można ubiegać się po LO? Mam już CV i teraz ten list... A to nie ma być jakaś bajka tylko mamy to wszystko tak prawdziwie opisać i nie można sobie wykształcenia jakiegoś dopisać.. i nie wiem

Mamy znaleźć jakieś ogłoszenie i do niego napisać ten list... tylko przejrzałam tyle ogłoszeń i do wszystkiego są studia potrzebne.. suuuuuuper.

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:24   #637
MyLastHope
Rozeznanie

wiecie co? to nie był dobry pomysł z dodaniem tego wieszaka, tylko niepotrzebnie sobie zepsułam humor, aż mi się odechciało tej calej studniówki ;/

"

Black Cat, 2010-01-08 19:21
do zabwiania panów w saloonach jest IDEALNA
na studniówkę i INNE MIEJSCA- NIE!!!
coźż za KICZ!!!"
super, nie?
Stary 2010-01-08, 18:25   #638
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Wizażanki komentujące szafę są po prostu okrutne . Lucka , Twoja sukienka jest cudna (jakby ktoś nie wierzył - https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=6673 ) i pięknie się w niej prezentujesz! Aż żałuję, że jestem takim kurduplem, że nie mogę mieć długiej sukienki! (a wcześniej mi się długie nie podobały, patrz jak na mnie działasz :P)
ojej jak milo uslyszec takie dobre slowa az sie czlowiekowi studniowki chce teraz zaraz anulka za pol godziny bedzie ploneza tanczyc
Stary 2010-01-08, 18:26   #639
PaLLitQa
żona

Cytat:
a ile masz wzrostu bo ja tez nie wiele a ide w dlugiej

____
Czekam na Tż i idziemy na bilarda a potem na moja ulubiona salatke z tuńczyka mniami
ale sie odchudzam przed studniówką
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:28   #640
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co? to nie był dobry pomysł z dodaniem tego wieszaka, tylko niepotrzebnie sobie zepsułam humor, aż mi się odechciało tej calej studniówki ;/

"

coźż za KICZ!!!"
super, nie?
wiesz co może usuń po prostu ten wieszak i olej ich.. zazdrość i tyle Ci powiem.. coś o tym wiem.. więc Kochana uszy do góry ! masz piękną sukienkę!

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:28   #641
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:

"

coźż za KICZ!!!"
super, nie?
no to faktycznie nie byl dobry pomysl, bo co te wizazanki wypisuja to az glowa boli... wiekszosc krytyki jest zupelnie bezpodstawna i bez sensu...
nie przejmuj sie tym, nie ma co. Troche niepotrzebnie dodalas to zdjecie 3, gdzie widac jak za dluga jest ta sukienka, bo tam faktycznie niekorzystnie wyglada. Pokaz juz po poprawkach, i w butach przede wszystkim
Stary 2010-01-08, 18:30   #642
touch of pink
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cao Pokaż wiadomość
a ja właśnie zafarbowałam włosy
pokaż pokaż bo ja też się zastanawiam jaką farbę wybrać, w jasnym brązie

Lucka - cudowna ta sukienka jedynie co, to ja nie lubię takiego materiału, ale pięknie w niej wyglądasz przez Twoją suknie żałuję że mam krótką

a moim zdaniem wszyscy którzy komentują na szafie są przyzwyczajeni do takich samych ubrań, i kazda nowość krytykują no, moze nie wszyscy, ale dużo osob...

mam czarną sukienkę i czerwone dodatki i teraz będziemy kupować rzeczy dla tż garnitur czarny gładki, i zastanawiam się czy stalowa koszula i czarny/czerwony krawat czy może czerwona koszula i czarny krawat, czy jak? myślałam że z nim będzie najmniejszy problem, a teraz nie wiem.. najbardziej by sie mi podobala stalowa koszula i czarny krawat.. ale czy wtedy bedzie wiadomo, że jest ze mną? ;D

Edytowane przez touch of pink
Czas edycji: 2010-01-08 o 18:32
touch of pink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:31   #643
wenus2029
Raczkowanie

Cytat:

"

coźż za KICZ!!!"
super, nie?
Nie dołuj się, Tobie ma się podobać nie innym Moja też się nie wszystkim spodobała ale jestem z niej zadowolona

Wybieram grupę Color!

I ja próbuję swoich sił Proszę o wsparcie

Strony internetowe Bydgoszcz
wenus2029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:32   #644
pragnienie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
Jo, pewnie wypisałaś wszystkie nicki, które są na pierwszej stronie, żeby potem każdy Ci dziękował, że pamiętałaś!

Ojej.. za rok.
Za rok ja już będę stara studentka!
mnie nie o mnie nikt jak zwykle nie pamięta

Cytat:
kup sobie wkladki zelowe, zdaja egzamin na 6 powaznie
u mnie coś nie zdały dokupiłam jeszcze kolejne za piętę i mam nadzieję, że będą się trzymać, bo ostatnio na próbie buty mi zlatywały ze stóp
wgl beznadziejnie się zapowiada moja 100 - na forum naszej szkoly rozgorzała dyskusja, z której się dowiedziałam, że rodzice pilnujący imprezy mają zostać przeszkoleni odnośnie wpuszczania osób, pilnowania szatni i podobno - sprawdzania, czy ktoś ma alkohol, czyt. przeszukiwania! oczywiście wszyscy od razu wyskoczyli z jakimiś prawami etc. i nikt się nie da najsmutniejsze jest dla mnie to, że rodzice nie mogą wejść na poloneza, bo uwaga - popsują dekorację oraz jest jakiś przepis, że powyżej 500 osób musi być strażak na imprezie czy coś generalnie tworzą jakieś nowe zasady na potęgę, co jest żenujące. Z tego wszystkiego wyszła jak na razie impreza dla organizatorów (rodziców) a nie dla młodych.

a zapomniałam! Lucka - przecudowna sukienka i ten kolor

pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:33   #645
MyLastHope
Rozeznanie

masz rację, tylko sobie zepsułam cały nastrój studniówkowy ;p
zaraz usunę... tylko hmm jak się usuwa?
Stary 2010-01-08, 18:34   #646
cao
Zadomowienie

pokarzę ale to może jutor bo nie mam aparatu ale powiem Ci ze mam kaszmirowy jasny brąz ze Schwarzkopf'u i jest fajny
cao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:35   #647
wenus2029
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość

wgl beznadziejnie się zapowiada moja 100 - na forum naszej szkoly rozgorzała dyskusja, z której się dowiedziałam, że rodzice pilnujący imprezy mają zostać przeszkoleni odnośnie wpuszczania osób, pilnowania szatni i podobno - sprawdzania, czy ktoś ma alkohol, czyt. przeszukiwania! oczywiście wszyscy od razu wyskoczyli z jakimiś prawami etc. i nikt się nie da najsmutniejsze jest dla mnie to, że rodzice nie mogą wejść na poloneza, bo uwaga - popsują dekorację oraz jest jakiś przepis, że powyżej 500 osób musi być strażak na imprezie czy coś generalnie tworzą jakieś nowe zasady na potęgę, co jest żenujące. Z tego wszystkiego wyszła jak na razie impreza dla organizatorów (rodziców) a nie dla młodych.
Jakbym słyszała opinie u nas w szkole... Moi kumple mają takie patenty na wniesienie alkoholu, że głowa mała :p
mam nadzieję, że jednak tego wszystkiego nie będzie, przez takie głupie zasady aż się odechciewa...

Wybieram grupę Color!

Stary 2010-01-08, 18:37   #648
PaLLitQa
żona

dziewczyny nie ma co sie przejmowac opiniami na szafie...
kazdy ma inny gust,, a gust gustem i przyzwyczajenie do gloupiego komentowania. Te co tak chamsko komentuja to zaloze sie ze swoją by wybrały mini pękającą w szwach.. no ale coz...
\

Pragnienie ja kupilam dzisiaj buty i mam dwie wkladki na podbiciu i zapietki:d inaczej buty w rozmiarze 35 zlatywały by mi
Stary 2010-01-08, 18:38   #649
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
no to faktycznie nie byl dobry pomysl, bo co te wizazanki wypisuja to az glowa boli... wiekszosc krytyki jest zupelnie bezpodstawna i bez sensu...
nie przejmuj sie tym, nie ma co. Troche niepotrzebnie dodalas to zdjecie 3, gdzie widac jak za dluga jest ta sukienka, bo tam faktycznie niekorzystnie wyglada. Pokaz juz po poprawkach, i w butach przede wszystkim
masz rację...
da się wogole usunąć ten wieszak? albo chociaż zdjecia.. bo nie widze gdzie...
Stary 2010-01-08, 18:39   #650
touch of pink
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cao Pokaż wiadomość
pokarzę ale to może jutor bo nie mam aparatu ale powiem Ci ze mam kaszmirowy jasny brąz ze Schwarzkopf'u i jest fajny
no ja zawsze farbuję schwarzkopfem i się fajnie trzyma zastanawiałam się czy nie zmienić na inna, ale chyba jednak zostanę u wierna tylko zawsze farbowałam czekoladką, teraz planuję jaśniejszy
touch of pink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:39   #651
shironi
Raczkowanie

A ja coś opowiem... Juto studniówka, więc dzisiaj była ostatnia próba poloneza. i porażka... dlaczego?
a) Była tylko jedna (sick!) próba dla osób z zewnątrz, gdzie połowa tańczących ma partnera z zewnątrz... ;/
b) Mieliśmy 8 prób od początku
c) Idzie za duuużo ludzi w turze, 48 par, gdzie miejsca jest na 30-35...
d) Wiekszość sobie tę próbę olewała
e) wprowadziliśmy nowe elementy dzień przed studniówką

... Wygląda to tym bardziej ciekawie, że udało mi sie (hip hip hurra) do stać na drugą parę... I na pierwszej i trzeciej idą moje koleżanki, więc może początek ogarnie... ale koniec? BÓJ SIĘ BOGA....

A poza tym; wszystkie suknie, które widziałam na tym forum (i poprzednich cześciach) były albo ładne, albo prześliczne.. więc nie przejmujcie sie komentarzami... peweni piszą je takie laski z 2 gim co tylko różowe zakładają...
shironi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:41   #652
nonsensical
Raczkowanie

GG do nonsensical Send a message via Skype™ to nonsensical

dziewczyny, gdzie można kupić taką dwustronną taśmę do ciała aby sukienka sie nie zsuwala? czytalam o tym na necie ale znależć bardzo trudno..

Edytowane przez nonsensical
Czas edycji: 2010-01-08 o 18:43
nonsensical jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:43   #653
pragnienie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość

Pragnienie ja kupilam dzisiaj buty i mam dwie wkladki na podbiciu i zapietki:d inaczej buty w rozmiarze 35 zlatywały by mi
jak włożyłam wczoraj jedną na podbiciu i zapiętki to nie mogłam włożyć nogi w grubszych rajstopach dzisiaj mam już spuchnięte stopy więc się nawet nie zabieram za przymierzanie, jutro sprawdzę

pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:44   #654
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
a ile masz wzrostu bo ja tez nie wiele a ide w dlugiej

____
Czekam na Tż i idziemy na bilarda a potem na moja ulubiona salatke z tuńczyka mniami
ale sie odchudzam przed studniówką
165cm, chyba nawet niecałe .
No co, sałatka i to z tuńczyka, czyli białko + warzywa, elegancka kolacja . W sam raz na odchudzanie!

Cytat:
Napisane przez touch of pink Pokaż wiadomość
pokaż pokaż bo ja też się zastanawiam jaką farbę wybrać, w jasnym brązie

Lucka - cudowna ta sukienka jedynie co, to ja nie lubię takiego materiału, ale pięknie w niej wyglądasz przez Twoją suknie żałuję że mam krótką

a moim zdaniem wszyscy którzy komentują na szafie są przyzwyczajeni do takich samych ubrań, i kazda nowość krytykują no, moze nie wszyscy, ale dużo osob...

mam czarną sukienkę i czerwone dodatki i teraz będziemy kupować rzeczy dla tż garnitur czarny gładki, i zastanawiam się czy stalowa koszula i czarny/czerwony krawat czy może czerwona koszula i czarny krawat, czy jak? myślałam że z nim będzie najmniejszy problem, a teraz nie wiem.. najbardziej by sie mi podobala stalowa koszula i czarny krawat.. ale czy wtedy bedzie wiadomo, że jest ze mną? ;D
No właśnie w tym sęk, że są pewne style, które się podobają, a jak coś jest inne to trzeba skrytykować. Gdyby to była konstruktywna krytyka, albo chociaż samo "mnie się nie podoba", no ale niestety, są kąśliwe uwagi ... żenada!

Właśnie, to krawat czy koszula powinny być pod kolor sukienki? Czy po prostu to i to powinno pasować do sukienki?? Mnie by się podobała czerwona koszula i czarny krawat .
A jak do czerwonej sukienki?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:46   #655
martus9191
Zakorzenienie

Cześc dziewczyny Też jestem studniowiczką 2010 I mam problem z doborem dodatków, makijażu i fryzury, może mogłybyście pomóc Dołączam zdjęcie sukienki , ( mną się nie przejmujcie, po pierwsze zdjęcie od dołu po drugie bez makijażu żadnego i po całym dniu łażenia po sklepach :P) A teraz już sama nie wiem czy mi się ta sukienka podoba:P No i miałam ochotę to szarfę zamienic na cos w kolorze dodatków Co do fryzury mam pewien pomysł też dołącze zdjęcie, chociaż mam ocohtę grzywkę zaczesac do góry (troszkę ją podnosząc mam nadzieję że wiecie o co chodzi a no i kucyk kręcony by był) No i dodatki jaki kolor proponujecie? Stawiac na czern? Z drugiej strony trudno mi będzie kupic inne buty gdyz mam 35 rozmiar a w moim miescie trudno cokolwiek na ten rozmiar dostac no ale moze akurat Za każdą radę będę bardzo wdzięczna

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:47   #656
MyLastHope
Rozeznanie

super ;/ nie da się usunąć, wiec bede chyba musiala znosic jakos ta krytyke...
Stary 2010-01-08, 18:49   #657
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość
jak włożyłam wczoraj jedną na podbiciu i zapiętki to nie mogłam włożyć nogi w grubszych rajstopach dzisiaj mam już spuchnięte stopy więc się nawet nie zabieram za przymierzanie, jutro sprawdzę
sprobuj koniecznie
ja tez teraz paraduje w moich butach zeby je sprawdzic

Cytat:
165cm, chyba nawet niecałe .
No co, sałatka i to z tuńczyka, czyli białko + warzywa, elegancka kolacja . W sam raz na odchudzanie!

No właśnie w tym sęk, że są pewne style, które się podobają, a jak coś jest inne to trzeba skrytykować. Gdyby to była konstruktywna krytyka, albo chociaż samo "mnie się nie podoba", no ale niestety, są kąśliwe uwagi ... żenada!

Właśnie, to krawat czy koszula powinny być pod kolor sukienki? Czy po prostu to i to powinno pasować do sukienki?? Mnie by się podobała czerwona koszula i czarny krawat .
A jak do czerwonej sukienki?
no to nie placz o wzrost bo ja mam 162 a kolacja naprawde niskokaloryczna mnie czeka

A co do partnera to krawat dobiera sie pod kolor Ale jesli masz np czerwona sukienke to mozesz tez partnera ubrac w czerwona koszule i czarny krawat tez bedzie pasowalo
Stary 2010-01-08, 19:00   #658
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny Też jestem studniowiczką 2010 I mam problem z doborem dodatków, makijażu i fryzury, może mogłybyście pomóc Dołączam zdjęcie sukienki , ( mną się nie przejmujcie, po pierwsze zdjęcie od dołu po drugie bez makijażu żadnego i po całym dniu łażenia po sklepach :P) A teraz już sama nie wiem czy mi się ta sukienka podoba:P No i miałam ochotę to szarfę zamienic na cos w kolorze dodatków Co do fryzury mam pewien pomysł też dołącze zdjęcie, chociaż mam ocohtę grzywkę zaczesac do góry (troszkę ją podnosząc mam nadzieję że wiecie o co chodzi a no i kucyk kręcony by był) No i dodatki jaki kolor proponujecie? Stawiac na czern? Z drugiej strony trudno mi będzie kupic inne buty gdyz mam 35 rozmiar a w moim miescie trudno cokolwiek na ten rozmiar dostac no ale moze akurat Za każdą radę będę bardzo wdzięczna
ładna sukienka co chcesz Mi się podoba
a z dodatkami to tu patrz
http://www.polyvore.com/cgi/search.s...ery=prom+dress
Cytat:
Dla mnie taka średnia , każdy ma inny gust , ja tam nie lubię długich
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 19:05   #659
wenus2029
Raczkowanie

Dziewczyny mam prośbę o opinię, zdjęcie w albumie

I mam pytanie odnośnie rajstop czy pończoch: buty mam bez palców, z rajstopami moim zdaniem wygląda to strasznie, najchętniej poszłabym bez, no ale... nie wiem. Co Wy zakładacie do takich butów?

Wybieram grupę Color!

Stary 2010-01-08, 19:14   #660
Barbie Killer
Raczkowanie

Dziewczyny co mam zrobić jak mi buty spadają...
Jak je przymierzałam w sklepie to było ok a teraz mi spadają z pięty jak idę szybciej.
I tak mam niby rozmiar mniejsze niż normalnie buty
Aż się boje w nich tańczyć poloneza (ale by był śmiech jakby mi buty pospadały)

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości