Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-09, 09:14   #1681
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość

Was też tak zasypało?
niestety i wciąż pada......najgorszy jest wiatr.....byłam na chwile na balkonie i od razu mnie zawiało.......brrrrrrrrrr

niby styczeń a ja już marzę o wiośnie
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 09:17   #1682
19agusia91
Zakorzenienie

dobra, to ja idę robić szósteczkę, a potem wrócę nadrobić Was
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 09:21   #1683
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
niestety i wciąż pada......najgorszy jest wiatr.....byłam na chwile na balkonie i od razu mnie zawiało.......brrrrrrrrrr

niby styczeń a ja już marzę o wiośnie
Ja tylko taras otworzyłam, żeby kotkę na spacer wypuścić i tak zawiało, że nie wiedziałam, gdzie się schować
A kotka cała szczęśliwa jeszcze zaczęła się tarzać w świeżych zaspach..

Też już o wiośnie marzę i o lecie i zamianie kozaków na japonki

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja najpierw muszę się dobudzić i coś zjeść
Stary 2010-01-09, 09:28   #1684
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Jak Ci idzie? Który już dzień? Ja będę robić dzisiaj 11 dzień - 3x10. Na razie nie jest źle
Cytat:
Ja tylko taras otworzyłam, żeby kotkę na spacer wypuścić i tak zawiało, że nie wiedziałam, gdzie się schować

Też już o wiośnie marzę i o lecie i zamianie kozaków na japonki :
Jak dla mnie jest o jakieś 30 stopni za zimno i też chętnie wskoczyłabym w japonki, bluzeczkę na ramiączkach i szorty .
U mnie wczoraj tak zasypało, jak wracałam z olimpiady, to widziałam, że rzeczywiście lasy były pięknie zasypane.

Właśnie próbuję sklecić jakiś wierszyk
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 09:31   #1685
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam japonki latem zawsze kupuje sobie w dziale męskim w h&mie są dużo ładnejsze i trwalsze niż te z damskiego i najchętniej chodziłabym w nich cały rok
tżet-amator damskiego obuwia na obcasach nienawidzi japonek i ciągle na mnie pokrzykuje żebym założyła jakieś szpileczki od niego
pochwalę się nieskromnie, że od tżeta mam chyba z 12 par szpilek
Stary 2010-01-09, 09:39   #1686
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam japonki latem zawsze kupuje sobie w dziale męskim w h&mie są dużo ładnejsze i trwalsze niż te z damskiego i najchętniej chodziłabym w nich cały rok
tżet-amator damskiego obuwia na obcasach nienawidzi japonek i ciągle na mnie pokrzykuje żebym założyła jakieś szpileczki od niego
Wow świetny TŻ
Ja szpilki mam jedne - jakoś niepewnie się czuję na tak wąskim obcasie A japonki kocham całym dymkowym serduchem i mam już niezłą kolekcję - ukochane w stylu indyjskim wyszywane brązowymi i turkusowymi koralikami, a w takich zwykłych piankowych z reserved biegam po domu dopóki temperatura nie zmusza do noszenia skarpetek
Stary 2010-01-09, 09:48   #1687
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Co Ty masz za Kotkę? ;o Moja siedzi w domu i śpi

Cytat:
Ja nie mam nawet 5 par butów w ogóle :P
A japonek nie znoszę. Zawsze mam po nich odparzenia ;/
Stary 2010-01-09, 09:51   #1688
Magdzia94
Zakorzenienie

dzień dobry

umyłam włoski i czekam na kolędę

będę musiała wyszyć suszarką, bo nie pokażę się z mokrą głową

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

desporadko no witam Cię nareszcie już myślałam że o nas zapomniałaś.

a wierszyk

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 09:52   #1689
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Wow świetny TŻ
Ja szpilki mam jedne - jakoś niepewnie się czuję na tak wąskim obcasie
trening czyni mistrza
mnie wkurza w szpilkach to, że stopy się w nich męczą po paru godzinach i że dużo wolniej się poruszam w nich niż normalnych butach, a ja lubię szybko chodzić i zwykle gdzieś pędzę no i szybko się niszczą obcasy, zwłaszcza podczas prowadzenia samochodu
ale obasy lubię i moim 163cm wzrostu służą
Stary 2010-01-09, 09:59   #1690
mOna01
Zakorzenienie

WIERSZYKI, OPISY I WSZYSTKO INNE PROSZĘ DO MNIE NA PW

później będzie niespodzianka dla wszystkich jak wszystkie zebrane poetyckie (i nie tylko) cuda ujawnię

Macie pomysł co zrobić z za małą tartą? Zrobiłam wg przepisu ale mam chyba większą formę i nie starczyło mi na brzegi, głupio upiekłam i mam teraz takiego placka i nie wiem co z nim zrobić... Pomóżcie
Później zrobiłam jeszcze jedną, już dałam więcej składników i wyszła doskonała! Moja nowa miłość, tarty

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 10:00   #1691
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Co Ty masz za Kotkę? ;o Moja siedzi w domu i śpi
Moje kocury też też śpią w pobliżu kaloryferów - tylko kotka taka szalona, najmniejsza, najchudsza i wychodzi na spacer na godzinę, dwie i do domu niemożna jej zagonić
Cytat:
trening czyni mistrza
mnie wkurza w szpilkach to, że stopy się w nich męczą po paru godzinach i że dużo wolniej się poruszam w nich niż normalnych butach, a ja lubię szybko chodzić i zwykle gdzieś pędzę no i szybko się niszczą obcasy, zwłaszcza podczas prowadzenia samochodu
Ja powoli się przekonuję to obcasów, trenuję, ale zdecydowanie lepiej się czuję na szerszych słupkach, zwężających się, ale nie do typowej szpilki i takich butów mam kilka par

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 10:02   #1692
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desporadka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Może któraś ma jakieś prześwity pamięciowe dot. mojej osoby
Czytam was cały czas, niestety nie mam za bardzo czasu pisać, wiem, że jak się już odezwę to wpadnę w wir wizażowania Niestety, szkoła + czas dla TŻ + problemy rodzinne i osobite.
Muszę Wam powiedzieć, że czasem naprawde nieźle mi poprawiacie humor !
Moje włosy ostatnio popędziły, widzę że rosną z czego się strasznie ciesze
Miałam dzisiaj sobie odespać cały tydzień szkoły () ale musiałam wstać wczesno, mam jechac do kosciola, zostane jutro matka chrzestną takiego słodziaczka...
P.S. Dymko, (avatar) włosyyy....

Tak sobie podczytywałam Was teraz z rana i na szybko też skleiłam dla was taki wierszyk, narazie tylko trzy zwrotki, mogę kiedyś dopisać

Wizażowe dziewczyny to istne maszyny !
Włosowe produkcje postów
nie tyczą się tylko farb i odrostów.
Tutaj mamy inne życie,
zaglądniecie - zobaczycie.
Praca, dom, psiaki, koty
bo to w końcu są offtopy.

Mamy tutaj postów guru,
ono strzeże wątku murów.
Miła, ciepła, rozgadana
świnki trzyma na kolanach.
Postów dziennie skrobie ze sto cztery
olejując swe mohery.
Kombinuje rozmarzona
jak tu dojść do Oszołoma...
By Lorysów kilka chwycić
i do domu znów przemycić.
Wężowego dać na włosy
i usłyszeć nasze głosy:
"Och Motylku, Twa czupryna !
Toż to marzeń jest wyżyna ! "

Jest tu też szalona babeczka
wiecie, zwie się Blondyneczka.
Ona przy biurku w pracy
nie patrzy już na podrywaczy,
tylko wątek podczytuje
i piętnastej wyczekuje, (dobrze?15?
by do domu szybko wrócić
płaszcz i torbę gdzieś tam rzucić
szybko biec do komputera...
takie życie jest spamera !
Pamiętamy, pamiętamy. Mam nadzieję, że szybko się problemy rozwiążą... i gratuluję chrześniaka
A wierz jest super

Cytat:
Was też tak zasypało?
U mnie nic chyba nie padało. Tylko jest silny wiatr. Ale już temperatura na plusie i niedługo znowu odwilż...

Cytat:
Też lubie japonki i facetów w japonkach (niektórzy uważają, że japonki są niemęskie, a mi się szalenie podobają na męskich stopach ).
12 par szpilek od TŻ? wow, tylko pozazdrościć

Cytat:
Wow świetny TŻ
Ja szpilki mam jedne - jakoś niepewnie się czuję na tak wąskim obcasie A japonki kocham całym dymkowym serduchem i mam już niezłą kolekcję - ukochane w stylu indyjskim wyszywane brązowymi i turkusowymi koralikami, a w takich zwykłych piankowych z reserved biegam po domu dopóki temperatura nie zmusza do noszenia skarpetek
Też czuje się niepewnie na obcasach, dla mnie mogłyby nie istnieć. Wolę płaskie obuwie i już chyba nigdy się nie nauczę chodzić w wyższych butach...

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja nie mam nawet 5 par butów w ogóle :P
A japonek nie znoszę. Zawsze mam po nich odparzenia ;/
Ja mam chyba ze 40 par. Muszę kiedyś wszystkie policzyć, bo sama jestem ciekawa ile ich jest

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 10:06   #1693
aanika
Zakorzenienie

Spłodziłam jakiś wierszyk, do Waszych się nie umywa, ale cóż . Może jeszcze go trochę poprawię i wyślę do Mony
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 10:11   #1694
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Też lubie japonki i facetów w japonkach (niektórzy uważają, że japonki są niemęskie, a mi się szalenie podobają na męskich stopach ).
O tak - facet w japonkach

Cytat:
Też czuje się niepewnie na obcasach, dla mnie mogłyby nie istnieć. Wolę płaskie obuwie i już chyba nigdy się nie nauczę chodzić w wyższych butach...
Ja mam chyba ze 40 par. Muszę kiedyś wszystkie policzyć, bo sama jestem ciekawa ile ich jest
Zwykłe obcasy nie są takie złe, ale szpilki mnie trochę przerażają - mam wizje, że utkną gdzieś miedzy kostkami pozbruku
A swojej kolekcji butów wolę nie liczyć samych kozaków mam 5 par, dodając martensy, grindersy, trekingowe i wysokie skórzane trampki z korzuszkiem jest już 9 par zimowych

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Spłodziłam jakiś wierszyk, do Waszych się nie umywa, ale cóż . Może jeszcze go trochę poprawię i wyślę do Mony
Aniko - ale tu też wstaw
Stary 2010-01-09, 10:12   #1695
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
WIERSZYKI, OPISY I WSZYSTKO INNE PROSZĘ DO MNIE NA PW

później będzie niespodzianka dla wszystkich jak wszystkie zebrane poetyckie (i nie tylko) cuda ujawnię
mam nadzieję, że wierszyk będzie i o mnie

Cytat:
Macie pomysł co zrobić z za małą tartą? Zrobiłam wg przepisu ale mam chyba większą formę i nie starczyło mi na brzegi, głupio upiekłam i mam teraz takiego placka i nie wiem co z nim zrobić... Pomóżcie
Później zrobiłam jeszcze jedną, już dałam więcej składników i wyszła doskonała! Moja nowa miłość, tarty
a nie możesz wykorzystać jako spód? połóż coś na wierzch i będziesz miała taki placuszek a może zdradzisz mi swój przepis na tartę? bo moja zawsze mi pęka

Cytat:
Ja powoli się przekonuję to obcasów, trenuję, ale zdecydowanie lepiej się czuję na szerszych słupkach, zwężających się, ale nie do typowej szpilki i takich butów mam kilka par
aaaaa, to zmienia postać rzeczy, bo dla mnie szpilka to but na obcasie w takim razie takich rasowych szpilek mam z 5-6 par reszta to różnego typu obsasy/koturny itp
mimo, że moja stopa dużo lepiej się prezentuje w szpilkach to ja wolę stabilniejsze obcasy

Cytat:
też uwielbiam męskie stópki w japonkach kobiece zresztą też
a mój tżet nawet nie chce słyszeć o japonkach
Stary 2010-01-09, 10:14   #1696
dymka
Zakorzenienie

Ale czemu tylko na priv? przecież miałyśmy głosować na najlepszy
Stary 2010-01-09, 10:16   #1697
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
a nie możesz wykorzystać jako spód? połóż coś na wierzch i będziesz miała taki placuszek a może zdradzisz mi swój przepis na tartę? bo moja zawsze mi pęka
http://www.gotujmy.pl/tarta-z-piecza...isy,49362.html
stąd wzięłam przepis ale było za mało ciasta i dałam:
3 szklanki mąki
ok.120g masła
2 jajka

Składników do nadzienia też dałam więcej, na oko, bo wagi nie mam, ale wyszła doskonała I nie pękała

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Ale czemu tylko na priv? przecież miałyśmy głosować na najlepszy
Chodzi o to żeby zebrać wszystkie razem i później wkleić już zebrane oczywiście możemy zrobić inaczej, jak chcecie, ja bym tam wolała taką niespodziankę

Stary 2010-01-09, 10:21   #1698
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaa, to zmienia postać rzeczy, bo dla mnie szpilka to but na obcasie w takim razie takich rasowych szpilek mam z 5-6 par reszta to różnego typu obsasy/koturny itp
mimo, że moja stopa dużo lepiej się prezentuje w szpilkach to ja wolę stabilniejsze obcasy
Ja rozróżniam szpilki, czółenka, koturny i inne i właśnie szpilki mi kłopot sprawiają - inne powoli oswajam

Dobra - zmykam ćwiczyć, sprzątać i robić inne mniej interesujące od wizażu rzeczy

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Chodzi o to żeby zebrać wszystkie razem i później wkleić już zebrane oczywiście możemy zrobić inaczej, jak chcecie, ja bym tam wolała taką niespodziankę
Monuś - oczywiście możesz zebrać i wszystkie razem wkleić kupa śmiechu będzie - tylko nam nie każ czekać do następnej części jak już zbierzesz wszystko o Motylku i minie jej dzień to wklej, bo też się pośmiać chcemy poza tym takie przypominanie o całej akcji rozbudzi naszą twórczość dotyczącą innych Włosomaniaczek

A ja się zgłaszam na ochotnika do zbierania wierszyków o Monie, bo też musi mieć niespodziankę
Stary 2010-01-09, 10:22   #1699
malina19
Zakorzenienie

Witam wszyttkivh w taki mroźny i brzydki dzień

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
od siebie powiem tak: nie kazdego umiem opisac, bo jedne znam lepiej, inne gorzej,a Ty to widzisz tak, ze do kazdej osoby maja sie zglaszac najpierw chetne, czy wystarczy ze ja sie zglosze ogólnie, ale nie wiem czy na kazdego cos uloze
ja mam tak ta samo z może takim jeszcze utrudnieniem że nie znam Was dobrze, nawet wiem o Was niewiele i raczej nic dobrego nie wymyśle, bo to by bylo takie na siłe, ale pomysł zabawy genialny ale niestety tm razem z niego nie skorzystam

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Mozna Ziaje, czesto maja te trudniej dostepne produkty - sama ostatnio kupilam tam zel z wapniem HLC, ktorego nie moglam dostac nigdzie. Kupilabym tez peeling enzymatyczny, ale akurat zabraklo, a ja na szczescie znala6zlam w aptece.
Maja tez duzo Farmony - szampony, sera do wlosow, "wcierki" (np. tak chwalony na wizazu Jantar mozna tam dostac.
Poza tym Joanna (tez maski i odzywki czesto), Gloria, Bielenda... Najlepiej jak sie sama kiedys wybierzesz Tylko ostrzegam - przewaznie (choc nie zawsze) maja nieco drozej niz gdzie indziej. No ale jak czegos na gwalt potrzebujesz (tak jak ja ostatnio ), albo nigdzie indziej nie mozesz dostac, to da sie przezyc. Zawsze to i tak taniej, niz koszty przesylki przy zamowieniach internetowych
dziękuje Ci bardzo za odpowiedz, w następnym semestrez dość czesto bedę w Katwicach więc napewno tam zajrze, szkoda że jest taka pogoda bo pewnei bym pojechala tam niedługo

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
To dlatego, że Ci zazdroszczą, mi włosów zazdrościli i zaczęły mi wypadać. Wiem, że to takie głupie przesądne gadanie, ale to się naprawdę sprawdza w życiu
zgadzam się też tak miałam wszyscy mi zazdrościli kręconych grubych włosów, a teraz już mam (po pielegnacji bo wczesniej było siano) siano na wpół z kręconymi, krotsze, i niestey już nie tak gęstę ale wzmocnie je, zapuszcze i coś jeszcze ale nie wiem co

Cytat:
Was też tak zasypało?
no niestety

Cytat:

Ja najpierw muszę się dobudzić i coś zjeść
jha też kocham lato japonki spódniczki krótkie i spodenki a teraz z każdym wyjściem na dwór nie dość że czuję się jak eskimos (mam dużo warstw ubrań na sobie) to jeszcze nadal jest mi zimno

a rano miałam niezłą pobudkę, siostra rano jechała samochodem do pracy, jak wychodziła z domu tata z nią oraz z psem wyszedł by pomóc jej w odśnieżaniu samochodu bo był zamarżnięty, pies po dworze nie chce chodzić bo z racji tego że śnieg jest zamarżniety to jak na niego wchodziła to się zapadał pod nią
póżniej dzwoniła siostra (jeszcze zanim tata wrocił z psem) że chce żeby tata do niej przyjechał (ja już myślałam o wszystkim że miała jakąś stłuczkę, w taką pogodę o to nietrudno, a ona że jej świece zalały, musiałam eksprsowo się ubierać, szukać taty , pomóc mu odsnie żać samóchód i pojechać z nim bez śniadania jeszcze z wielkim siniakim, bo w drodze na parking się wywaliłam bo normalnie na całekj szerokości drogi był lód

Cytat:
zazdroszczę
ja mam mniej szpilek niestety
ale w sumie w zimę wolę chodzić w kozakach płaskich gdyż jak chodziłam w szpilkach po śniegu to mi się obcasy zapadały

Cytat:
trening czyni mistrza
racja trening czyni miszcza
też nie lubię hodzić wolniej

Cytat:
wow
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 10:23   #1700
otako
Zakorzenienie

Cytat:
O tak - facet w japonkach

Zwykłe obcasy nie są takie złe, ale szpilki mnie trochę przerażają - mam wizje, że utkną gdzieś miedzy kostkami pozbruku
A swojej kolekcji butów wolę nie liczyć samych kozaków mam 5 par, dodając martensy, grindersy, trekingowe i wysokie skórzane trampki z korzuszkiem jest już 9 par zimowych
Ja mam jedną parę na obcasie, takie wiązane botki tzw. oxfordy, ale one są na grubym, niewysokim słupku, więc w miarę stabilnie się w nich czuje. Cienkich obcasów/szpilek jeszcze nigdy nie miałam, bo się boję, że się nie nauczę w nich chodzić
Buty muszę policzyć, już dawno planowałam z takich jesienno-zimowych to mam: 2 pary Emu, 2 pary krótkich botków, 1 różowe Timberlandy, 1 szaszki, 1 oficerki - 7 par

Cytat:
też uwielbiam męskie stópki w japonkach kobiece zresztą też
a mój tżet nawet nie chce słyszeć o japonkach
Japonki tak ładnie wyszczuplają i wysmuklają stopę i tak fajnie klapią przy chodzeniu

Stary 2010-01-09, 10:26   #1701
malina19
Zakorzenienie

a wogóle jestem zła
w grudniu jeżdziłam z rodzinką po mblowych za szafą i komodą do pokoiku, i ok zamówiliśmy jakoś pod koniec grudnia i kobieta powiedziała że bedzie za około 6 tygodni, teraz dostaliśmy telefon że szafę mogą przywież=źć na poniedziałek i z jednej strony super że już bedzie, ale z drugiej, jak już wspominałam mam sporo nauki i jakoś nie widze tego że pzrez weekend będę jeszcze z starych mebli wszytko wyciągać , nie mowiąc już ze zapowiedziałam rodzicom że wszytsko wrzucę do worków i im je zaniosę a ja zostawię sobie rzeczy swoje potrzebne na 3 dni bo wczesniej niż w czwartek nie posprzatam i ie pochowam ję, naprawdę bardzo sie ucieszyli bo jest tego sporo
Stary 2010-01-09, 10:32   #1702
Bejjka
Zakorzenienie

Idę na śniadanko...potem muszę tżeta z łóżka wywalić: bo zanim wstanie to południe minie a my mamy dziś tyyyyyle do zrobienia w domu
Stary 2010-01-09, 10:42   #1703
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Idę na śniadanko...potem muszę tżeta z łóżka wywalić: bo zanim wstanie to południe minie a my mamy dziś tyyyyyle do zrobienia w domu
Do mnie o 10 sąsiad przyszedł i wyśmiał to, że jeszcze w piżamie i szlafroku jestem
Stary 2010-01-09, 10:44   #1704
mOna01
Zakorzenienie

Magdzia94
n0emi
szmyrk
Narek
aanika
xxxmikixxx
dymka
viki1988
jyyli
motylek1007
mOna01

dopisałam jeszcze Motylka bo wiadomo że chce CZY TO JUŻ LISTA OSTATECZNA? Chcemy ją dzisiaj zamknąć żeby zacząć radosnom tfurczość
Blondyna, where r u?

Stary 2010-01-09, 10:56   #1705
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Do mnie o 10 sąsiad przyszedł i wyśmiał to, że jeszcze w piżamie i szlafroku jestem
To ze mnie się śmiał - sie dopiero by sie śmiał - ja czasem do 13 a nawet 15 w szlafroku i pidźamie siedzę
Stary 2010-01-09, 11:06   #1706
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Magdzia94
n0emi
szmyrk
Narek
aanika
xxxmikixxx
dymka
viki1988
jyyli
motylek1007
mOna01

dopisałam jeszcze Motylka bo wiadomo że chce CZY TO JUŻ LISTA OSTATECZNA? Chcemy ją dzisiaj zamknąć żeby zacząć radosnom tfurczość
Blondyna, where r u?

Mona jeszcze ja proszę mnie dopisać
Stary 2010-01-09, 11:10   #1707
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Mona jeszcze ja proszę mnie dopisać
Same się dopisujemy skopiuj moją listę, dopisz siebie na końcu i dodaj posta

Stary 2010-01-09, 11:19   #1708
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
To ze mnie się śmiał - sie dopiero by sie śmiał - ja czasem do 13 a nawet 15 w szlafroku i pidźamie siedzę
Ja czasem na piżamę zakładam wielgachny puszysty sweter i cały dzień tak mogę chodzić

Mam problem - wieczorem jadę do kina, a tak mi garaż zasypało, że raczej samochodem nie wyjadę przy mamy garażu jest jeszcze gorzej, bo jej garaż jest pod domem i wjazd jest spadzisty zaufać komunikacji miejskiej?
Stary 2010-01-09, 11:20   #1709
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Same się dopisujemy skopiuj moją listę, dopisz siebie na końcu i dodaj posta
A czy każdy uczestnik zabawy musi mieć jakąś "radosną tfurczość" na każdego? czy mogę się zgłosić i na przykład tylko napisać coś o 2-3 osobach...?

Stary 2010-01-09, 11:20   #1710
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czasem na piżamę zakładam wielgachny puszysty sweter i cały dzień tak mogę chodzić

Mam problem - wieczorem jadę do kina, a tak mi garaż zasypało, że raczej samochodem nie wyjadę przy mamy garażu jest jeszcze gorzej, bo jej garaż jest pod domem i wjazd jest spadzisty zaufać komunikacji miejskiej?
zaufać zawsze można ale w taką pogodę (przynajmniej jak u mnie jest) zdarzają się opóźnienia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości