| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-09, 09:14 | #1681 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

| 
|     | 
|  2010-01-09, 09:17 | #1682 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Darłowo 
				 | 

dobra, to ja idę robić szósteczkę, a potem wrócę nadrobić Was    
				__________________ Cytat: 
  Hula Hop 440/5000 minut   | |
|     | 
|  2010-01-09, 09:21 | #1683 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
  A kotka cała szczęśliwa jeszcze zaczęła się tarzać w świeżych zaspach..  Też już o wiośnie marzę  i o lecie  i zamianie kozaków na japonki    ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Ja najpierw muszę się dobudzić i coś zjeść   
				__________________ "A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." | |
|     | 
|  2010-01-09, 09:28 | #1684 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Jak Ci idzie? Który już dzień? Ja będę robić dzisiaj 11 dzień - 3x10. Na razie nie jest źle   Cytat: 
  . U mnie wczoraj tak zasypało, jak wracałam z olimpiady, to widziałam, że rzeczywiście lasy były pięknie zasypane. Właśnie próbuję sklecić jakiś wierszyk   | |
|     | 
|  2010-01-09, 09:31 | #1685 | 
				 | 

uwielbiam japonki  latem zawsze kupuje sobie w dziale męskim w h&mie  są dużo ładnejsze i trwalsze niż te z damskiego  i najchętniej chodziłabym w nich cały rok    tżet-amator damskiego obuwia na obcasach  nienawidzi japonek i ciągle na mnie pokrzykuje żebym założyła jakieś szpileczki od niego   pochwalę się nieskromnie, że od tżeta mam chyba z 12 par szpilek   | 
|     | 
|  2010-01-09, 09:39 | #1686 | |
				 | 

Cytat: 
  świetny TŻ    Ja szpilki mam jedne - jakoś niepewnie się czuję na tak wąskim obcasie  A japonki kocham całym dymkowym serduchem i mam już niezłą kolekcję - ukochane w stylu indyjskim wyszywane brązowymi i turkusowymi koralikami, a w takich zwykłych piankowych z reserved biegam po domu dopóki temperatura nie zmusza do noszenia skarpetek   
				__________________ "A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." | |
|     | 
|  2010-01-09, 09:48 | #1687 | ||
| ma zielone pojęcie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: T'Kashi (Wolkan) 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 A japonek nie znoszę. Zawsze mam po nich odparzenia ;/ 
				__________________ „Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) | ||
|     | 
|  2010-01-09, 09:51 | #1688 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

dzień dobry umyłam włoski i czekam na kolędę   będę musiała wyszyć suszarką, bo nie pokażę się z mokrą głową ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- desporadko no witam Cię nareszcie już myślałam że o nas zapomniałaś. a wierszyk   
				__________________ 1. Włosomaniaczka   2.Zdrowo się odżywiam  3. Ćwiczę  | 
|     | 
|  2010-01-09, 09:52 | #1689 | |
				 | 

Cytat: 
   mnie wkurza w szpilkach to, że stopy się w nich męczą po paru godzinach i że dużo wolniej się poruszam w nich niż normalnych butach, a ja lubię szybko chodzić i zwykle gdzieś pędzę  no i szybko się niszczą obcasy, zwłaszcza podczas prowadzenia samochodu  ale obasy lubię i moim 163cm wzrostu służą   | |
|     | 
|  2010-01-09, 09:59 | #1690 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

WIERSZYKI, OPISY I WSZYSTKO INNE PROSZĘ DO MNIE NA PW   później będzie niespodzianka dla wszystkich jak wszystkie zebrane poetyckie (i nie tylko) cuda ujawnię  Macie pomysł co zrobić z za małą tartą? Zrobiłam wg przepisu ale mam chyba większą formę i nie starczyło mi na brzegi, głupio upiekłam i mam teraz takiego placka i nie wiem co z nim zrobić... Pomóżcie  Później zrobiłam jeszcze jedną, już dałam więcej składników i wyszła doskonała! Moja nowa miłość, tarty   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-01-09, 10:00 | #1691 | |
				 | 

Moje kocury też też śpią w pobliżu kaloryferów - tylko kotka taka szalona, najmniejsza, najchudsza i wychodzi na spacer na godzinę, dwie i do domu niemożna jej zagonić  Cytat: 

|     | 
|  2010-01-09, 10:02 | #1692 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Cytat: 
  A wierz jest super    U mnie nic chyba nie padało. Tylko jest silny wiatr. Ale już temperatura na plusie i niedługo znowu odwilż... Cytat: 
  i facetów w japonkach  (niektórzy uważają, że japonki są niemęskie, a mi się szalenie podobają na męskich stopach  ). 12 par szpilek od TŻ? wow, tylko pozazdrościć  Cytat: 
  Cytat: 
  Muszę kiedyś wszystkie policzyć, bo sama jestem ciekawa ile ich jest   
				__________________ | ||||
|     | 
|  2010-01-09, 10:06 | #1693 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Spłodziłam jakiś wierszyk, do Waszych się nie umywa, ale cóż   . Może jeszcze go trochę poprawię i wyślę do Mony   | 
|     | 
|  2010-01-09, 10:11 | #1694 | |||
				 | 

Cytat: 
      Cytat: 
  A swojej kolekcji butów wolę nie liczyć  samych kozaków mam 5 par, dodając martensy, grindersy, trekingowe i wysokie skórzane trampki z korzuszkiem jest już 9 par zimowych  ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat: 

__________________ "A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." | |||
|     | 
|  2010-01-09, 10:12 | #1695 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  połóż coś na wierzch i będziesz miała taki placuszek  a może zdradzisz mi swój przepis na tartę? bo moja zawsze mi pęka  Cytat: 
  w takim razie takich rasowych szpilek mam z 5-6 par  reszta to różnego typu obsasy/koturny itp mimo, że moja stopa dużo lepiej się prezentuje w szpilkach to ja wolę stabilniejsze obcasy  Cytat: 
  kobiece zresztą też  a mój tżet nawet nie chce słyszeć o japonkach   | ||||
|     | 
|  2010-01-09, 10:14 | #1696 | 
				 | 

Ale czemu tylko na priv? przecież miałyśmy głosować na najlepszy   
				__________________ "A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." | 
|     | 
|  2010-01-09, 10:16 | #1697 | |
				 | 

Cytat: 
 stąd wzięłam przepis ale było za mało ciasta i dałam: 3 szklanki mąki ok.120g masła 2 jajka Składników do nadzienia też dałam więcej, na oko, bo wagi nie mam, ale wyszła doskonała  I nie pękała  ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Chodzi o to żeby zebrać wszystkie razem i później wkleić już zebrane  oczywiście możemy zrobić inaczej, jak chcecie, ja bym tam wolała taką niespodziankę   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-01-09, 10:21 | #1698 | ||
				 | 

Cytat: 
  i właśnie szpilki mi kłopot sprawiają - inne powoli oswajam  Dobra - zmykam ćwiczyć, sprzątać i robić inne mniej interesujące od wizażu rzeczy  ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat: 
  kupa śmiechu będzie - tylko nam nie każ czekać do następnej części   jak już zbierzesz wszystko o Motylku i minie jej dzień to wklej, bo też się pośmiać chcemy    poza tym takie przypominanie o całej akcji rozbudzi naszą twórczość dotyczącą innych Włosomaniaczek  A ja się zgłaszam na ochotnika do zbierania wierszyków o Monie, bo też musi mieć niespodziankę     
				__________________ "A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." | ||
|     | 
|  2010-01-09, 10:22 | #1699 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Witam wszyttkivh w taki mroźny i brzydki dzień Cytat: 
  ale niestety tm razem z niego nie skorzystam  Cytat: 
  Cytat: 
    zgadzam się też tak miałam wszyscy mi zazdrościli kręconych grubych włosów, a teraz już mam (po pielegnacji bo wczesniej było siano) siano na wpół z kręconymi, krotsze, i niestey już nie tak gęstę ale wzmocnie je, zapuszcze i coś jeszcze ale nie wiem co no niestety  Cytat: 
 a rano miałam niezłą pobudkę, siostra rano jechała samochodem do pracy, jak wychodziła z domu tata z nią oraz z psem wyszedł by pomóc jej w odśnieżaniu samochodu bo był zamarżnięty, pies po dworze nie chce chodzić bo z racji tego że śnieg jest zamarżniety to jak na niego wchodziła to się zapadał pod nią  póżniej dzwoniła siostra (jeszcze zanim tata wrocił z psem) że chce żeby tata do niej przyjechał (ja już myślałam o wszystkim że miała jakąś stłuczkę, w taką pogodę o to nietrudno, a ona że jej świece zalały, musiałam eksprsowo się ubierać, szukać taty , pomóc mu odsnie żać samóchód i pojechać z nim bez śniadania jeszcze z wielkim siniakim, bo w drodze na parking się wywaliłam bo normalnie na całekj szerokości drogi był lód  zazdroszczę  ja mam mniej szpilek niestety  ale w sumie w zimę wolę chodzić w kozakach płaskich gdyż jak chodziłam w szpilkach po śniegu to mi się obcasy zapadały Cytat: 
 też nie lubię hodzić wolniej  Cytat: 
   | ||||||
|     | 
|  2010-01-09, 10:23 | #1700 | ||
				 | 

Cytat: 
  Buty muszę policzyć, już dawno planowałam  z takich jesienno-zimowych to mam: 2 pary Emu, 2 pary krótkich botków, 1 różowe Timberlandy, 1 szaszki, 1 oficerki - 7 par   Cytat: 
  i tak fajnie klapią przy chodzeniu   
				__________________ | ||
|     | 
|  2010-01-09, 10:26 | #1701 | 
				 | 

a wogóle jestem zła w grudniu jeżdziłam z rodzinką po mblowych za szafą i komodą do pokoiku, i ok zamówiliśmy jakoś pod koniec grudnia i kobieta powiedziała że bedzie za około 6 tygodni, teraz dostaliśmy telefon że szafę mogą przywież=źć na poniedziałek i z jednej strony super że już bedzie, ale z drugiej, jak już wspominałam mam sporo nauki i jakoś nie widze tego że pzrez weekend będę jeszcze z starych mebli wszytko wyciągać , nie mowiąc już ze zapowiedziałam rodzicom że wszytsko wrzucę do worków i im je zaniosę a ja zostawię sobie rzeczy swoje potrzebne na 3 dni bo wczesniej niż w czwartek nie posprzatam i ie pochowam ję, naprawdę bardzo sie ucieszyli bo jest tego sporo   | 
|     | 
|  2010-01-09, 10:32 | #1702 | 
				 | 

Idę na śniadanko...potem muszę tżeta z łóżka wywalić   : bo zanim wstanie to południe minie  a my mamy dziś tyyyyyle do zrobienia w domu   | 
|     | 
|  2010-01-09, 10:42 | #1703 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-01-09, 10:44 | #1704 | 
				 | 

Magdzia94 n0emi szmyrk Narek aanika xxxmikixxx dymka viki1988 jyyli motylek1007 mOna01 dopisałam jeszcze Motylka bo wiadomo że chce  CZY TO JUŻ LISTA OSTATECZNA? Chcemy ją dzisiaj zamknąć żeby zacząć radosnom tfurczość  Blondyna, where r u? 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-01-09, 10:56 | #1705 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Gdynia 
				 | 

Cytat: 

__________________  21.06.2014r.  28.01.2016r. | |
|     | 
|  2010-01-09, 11:06 | #1706 | |
				 | 

Cytat: 
  proszę mnie dopisać   | |
|     | 
|  2010-01-09, 11:10 | #1707 | 
				 | 

Same się dopisujemy   skopiuj moją listę, dopisz siebie na końcu i dodaj posta   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-01-09, 11:19 | #1708 | |
				 | 

Cytat: 
  Mam problem - wieczorem jadę do kina, a tak mi garaż zasypało, że raczej samochodem nie wyjadę  przy mamy garażu jest jeszcze gorzej, bo jej garaż jest pod domem i wjazd jest spadzisty  zaufać komunikacji miejskiej?   
|     | 
|  2010-01-09, 11:20 | #1709 | |
				 | 

Cytat: 
  czy mogę się zgłosić i na przykład tylko napisać coś o 2-3 osobach...? 
				__________________ | |
|     | 
|  2010-01-09, 11:20 | #1710 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

) ale musiałam wstać wczesno, mam jechac do kosciola, zostane jutro matka chrzestną takiego słodziaczka...
) ale musiałam wstać wczesno, mam jechac do kosciola, zostane jutro matka chrzestną takiego słodziaczka...