![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() WYMIANKA Dymcia xD- Lancome, Smashbox, Kenzo i inne cuda;)
WĄTEK NIEAKTUALNY!!
Witam na swoim pierwszym wątku wymiankowym! ![]() Pare zasad: - nie wymieniam się poza wątkiem - nie sprzedaje i nie chcę żadnych dopłat czy innych podobnych kombinactw - wysyłam poleconym priorytetem w kopercie bąbelkowej, kosmetyk zabezpieczam dodatkowo folią bąbelkami- tego samego wymagam od drugiej osoby! - odpisuję w wątku, w którym zaczęła się rozmowa - kosmetyki są zadbane, czyste i świeże! - wysyłamy tego samego dnia, chyba, że przez PW ustalimy inaczej - jeżeli adresy do wysyłki zostały już podane na PW to wymiana jest już "zaklepana" - nie szukam ubrań! Wish Lista: -Poszukuję kosmetyków nowych lub mało używanych -Zawsze jestem chętna na Hugo Boss Femme (szukam korka nawet!), Gucci Envy Me i ukochane YSL Elle -Błyszczyki: Juicy Tubes Peche, Lancome Fever Gloss lub inne cuda ![]() -Chętnie przygarne brązery Guerlain, różyki lub puderki prasowane- Shiseido -Mam słabość do Smashboxa, Lancome, YSL (szczególnie pomadki) -Tak wogólę to rozpatrzę każdą ofertę ![]() - Ostatnio podobają mi się również różyki Clinique - Sypkie pryzmy Do wymiany: -Calvin Klein IN2U Heat-wersja limitowana 2009- męska, nowe, w kartoniku, zafoliowane, pojemność 100ml (zdj. 1) - Kenzo, Summer by Kenzo, EDP, pojemność wyjściowa 50ml- ubytek widoczny na zdjęciu, zakupione w perfumerii (zdj. 10) - Lancome Fever Gloss, odcień 323 Rose Imperial, użyty ze 2 razy- ma kartonik, pojemność wyjściowa 6ml (zdj. 5-6, następny post) - Smashbox Function 5, Self-Adjusting Powder Fuondation, odcień Medium M1-M2, pojemność 7.6g- nieużywany (zdj. 7 i 9) - Smashbox Natural Glow z pędzelkiem, pojemność 13.5g, nieużywany (zdj. 2-4) leci do UrbanWarrior ![]() - Smashbox Baked Cheek Duo, odcień On The Town- pojemność 9g, nieużywany (zdj. 8-9) - YSL Rouge Pure Shine Sheer Lipstick, odcień 30 Shimmering Pink, pojemność 3,4g- ma kartonik, użyta raz do przetestowania koloru (zdj.3-4, następny post)-uprowadzone przez siostre - Smashbox Bronzing Powder The Strip, pojemność 2- YSL Rouge Pure Shine Sheer Lipstick, odcień 30 Shimmering Pink, pojemność 3,4g- ma kartonik, użyta raz do przetestowania koloru (zdj.3-4, następny post)1.4g, nieużywany- poleciał do mhmm808 ![]() - Zestaw pędzli Essense, brak 2 pędzelków- obecnie 13 pędzelków, nieużywane (zdj. 1-2, następny post) - Stila Lash Visor Waterproof Mascara, odcień Brown, tusz nowy i nieużywany, pojemność 4.3g (zdj. 7, następny post)
![]() Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-04-06 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIANKA Dymcia xD- Lancome, Smashbox, Kenzo i inne cuda;)
Reszta zdjęć
![]() DOKŁADKA ![]() -Błyszczyk Smashbox, odcień Illume, pojemność 6ml-nieużywany, jasny beżyk ze srebrnymi drobinkami- ana761 ![]() -Clinique Blushwear Cream Stick, odcień 01 Glow Blush, brązik z drobinkami-użyty raz- not for individual sale -E.L.F. studio blush w odcieniu Meilow Mauve, pojemność 2.75g- użyty raz-poleciał do mhmm808[/COLOR] -Max Factor Silk Gloss Sheer Frost w odcieniu 380 Frosted Berry, pojemność 8ml- nowy i nieużywany-ana761 ![]() -Max Factor Silk Gloss Sheer Frost w odcieniu 370 Cinnamon Glow, pojemność 8ml- nowy i nieużywany -Smashbox Bionic Mascara, odcień Jet Black, pojemność 7.7g- nowy i nieużywany -Max Factor Silk Gloss w odcieniu 310 Luscious Lavender, pojemność 8ml- nowy i nieużywany-urpowadzone przez siostre
![]() Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-04-06 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
- Smashbox Baked Cheek Duo, odcień On The Town- pojemność 9g, nieużywany (zdj. 8-9) - Smashbox Natural Glow z pędzelkiem, pojemność 13.5g, nieużywany (zdj. 2-4) i Kenzo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mała dokładka ![]() Pomadka Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect, pomadka powiększająca usta, pojemność 3.5g, odcień 05 Perfect Sungold- nowa, nieużywana w kartoniku Pomadka Bourjois Docteur Glamour, odcień 10 Beige Fievreux, pojemność 3g, raz przetestowana, w kartoniku dalej zdjecia blyszczyku smashboxa na kartce i rece ![]() Pomadka Oriflame Beauty Power Shine, pojemność 1.6g, odcień Pink Punch, używana- zużycie widać na zdjęciach
![]() Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-01-15 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
- Calvin Klein IN2U Heat-wersja limitowana 2009- męska, nowe, w kartoniku, zafoliowane, pojemność 100ml (zdj. 1)
- Kenzo, Summer by Kenzo, EDP, pojemność wyjściowa 50ml- ubytek widoczny na zdjęciu, zakupione w perfumerii (zdj. 10) cos u mnie? oddamduuużo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za blyszczyk lub szminke / smashbox cheek duo ??
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
ciekawi mnie tylko telefonik, ale to za duzo jak za tego smashboxa
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16351064]Czesc Wstreciucho ![]() Moze interesuje Cie Thhhrob ![]() no nawet nawet ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie za duzo ^^
tym bardziej ze telefonik tylko w akcie deperacji za cos z mojej wish ![]() no nic - nastepnym razem ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za CK albo Kenzo?
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana mam Terracote brązująca Guerlaina poza watkiem(minimalne zuzycie)
A takze CK in 2U 15ml we flakoniku 15ml z atomizerkiem Lolite fleur Defuende 30ml ( nie pamietam pojemnosci wyjściowej) i wiele jeszcze by sie znalazło Interesuje mnie: szachowniczka Smashboxa jestes chetna na cos???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za różową szachownicę?
![]() |
#16 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
- Smashbox Natural Glow z pędzelkiem, pojemność 13.5g, nieużywany (zdj. 2-4) ? poza watkiem mam bronzer bamboo lancome |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za pędzle ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
hym zalezy co cie jeszcze interesuje
![]() ![]() niestety nic nie znalazlam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za cudenika z 2 i 6 zdjecia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
To terracota dla zarówno dla bladzioszków jak i ciemniejszej karnacji daje piękny efekt kolor to chyba wersja jakas limitowana lub niedostepna u nas kolor 00 Make up Artist
A interesuja mnie jakies dodatkowo brazerki, rozswietlacze, słodkie zapachy balsamów itd a moze masz cos z kosmetyków Essence??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Smashbox Natural Glow z pędzelkiem, pojemność 13.5g, nieużywany (zdj. 2-4)
Może coś u mnie ? to jest ta szachownica ?
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
A planujesz jakas dokladeczke? Bo Ty masz buzie duzo ciemniejsza i Twoje rzeczy - choc bardzo ladne - nie pasuja mi raczej.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-01-09 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poszukam w necie cos o nim jeszcze ![]() mam z essence pare rzeczy ![]() Cytat:
![]() tak szachowniczka ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16351755]A planujesz jakas dokladeczke? Bo Ty masz buzie duzo ciemniejsza i Twoje rzeczy - choc bardzo ladne - nie pasuja mi raczej.[/QUOTE]hym niestety narazie nie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- niestety nic nie znalazlam ![]() hym nic innego mnie nie kusi juz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
smakowita ta szachownica, btw, pacnęłaś ją pędzlem, żeby sprawdzić efekt? to jako puder czy róż działa, a może rozświetlacz??
![]() co do bambusa - nie robi pomarańczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Kochana a co masz z Essence jakies brązerki????
A tu masz o Guerlain bo nie mam jak zrobic fotek ![]() http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P0754 A wiec to wersja limitowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hmm, to trochę mi się nie kalkuluje, za ten puder zapłaciłam 220 zł w Sephorze
![]() Co mogłabyś mi dołożyć ? bo w wątku nic już dla siebie nie widzę ![]()
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Zawsze chetnie na jakies cienie sie polasze
![]() Podoba mi sie tez: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1263043301 , ale boje sie, ze brazowe kwadraciki beda za ciemne. Bardzo ciemne sa? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-01-09 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() z essence mam brazerek z sun club- ciemniejszy odcien i zwykly taki z drobinkami ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16352155]Zawsze chetnie na jakies cienie sie polasze ![]() Podoba mi sie tez: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1263043301 , ale boje sie, ze brazowe kwadraciki beda za ciemne. Bardzo ciemne sa?[/QUOTE]hym...nie wiem jak bardzo jasna jestes...u mnie sa malo widoczne, no ale wlasnie u ciebie moga byc widoczne bardziej i ciezko wyczuc ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.