|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Kupiłam 2, tak się napaliłam
![]() ![]() Mam nadzieje, że jak go zostawię, to rzeczywiscie za jakis czas będzie ok ![]()
#3122 |
Zakorzenienie
|
Ja za 1 razem wyjęłam z pieca i od razu ukroiłam. Mało że zrobiłam z niego placka
![]() ![]() A jak wróciłam to było piękne, zwarte i suche. ![]() Oby tak było i u Ciebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
I co Hihina? Wystygło ciasto? Jest okey?
![]()
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
hmmm szkoda
![]() To ja tez kupie to lidlowe.. ![]() Kropka to ma byc takie z lodowy czy z zamrazarki..? ![]()
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
O kurka...
![]() A ser jaki miałaś? Taki zwykły w grudkach? Może ser mokry? ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Nigdy nie kupowałam tego z zamrażarki, zawsze to lodówkowe... Chyba zrobię jutro z tego ciasta i obadam co to za szajsik... |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piątnica normalna, grudkowata jest, nie jakaas przemielona ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
To ja już nic nie wiem...
![]() Ja też robię z Piątnicy albo z Bielucha - tyle że tłusty. Melduję, że zostałam właścicielem Fiacika Stilo. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | ||
Zakorzenienie
|
Jutro jade do lidla po ciasto
![]() Jak mi wyjdze, dam foto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wiadomosc dnia ![]() Strasznieeeeeeeeeeeeeeeee sie ciesze !!! ![]() Gratuluje ![]() Niech sie dobrze jezdzi ![]() Kiedy Twoja pierwsza jazda probna? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
![]() Tylko mnie nie przeklnijcie za to ciasto... Już się boję co Tobie wyjdzie. ![]() Też mi to do łba przyszło. Ale nie jadam to nie wiem. Cytat:
![]() Już lubię to auto. ![]() Krowa jest, to fakt, ale zgrabna mimo to. Fajnie się wsiada, tak trochę zgiąć nóżki i jesteś, bez zginania się. ![]() Tylna kanapa również jeździ. A poza tym się składa i rozkłada na pół leżąco. ![]() ![]() Radia nie ukradną, bo jest seryjne. ![]() A co do jazdy... no bomba. ![]() ![]() ![]() A co najważniejsze - fotelem kierowcy pod samą kierownicę podjechałam i... widzę maskę z przodu, nie tak jak w punto, bo fotel się podnosi. ![]() Na razie jestem zachwycona. ![]() Mój mąż też zadowolony i szczęśliwy, bo radio gra fajnie, a głośniki ma seryjnie takie, że nic nie trzeba zmieniać - super brzmi. ![]() Idę na SW poszukać czegoś do upieczenia na weekend i spadam do sklepu. Męża wyprawiłam do nowej pracy. Jak się w ten mundur ubrał to byłam gotowa na nowo się w nim zakochać. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam piątnicę półtłustą.. innej nie było.. Zaraz będę robiła. Zdam relację Dziś mnie naszło na gotowanie ![]() Więc na obiad będzie faszerowana papryka ![]() Cytat:
![]() Dobrze z tym wsiadaniem dla Ciebie. Tylna kanapa też się przesuwa? Nie wiedziałam nawet. Bagażnika ważna sprawa ![]() No i radia nie ukradną to wielki plus!!!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam takie suniecie. Krążowniki mają to do siebie ![]() Do ABS sie przyzwyczaisz raz dwa. Dobra rzecz. To w punciaku nie bylo? O jeny ten podłokietnik to jest świetna sprawa!!! Uwielbiam auta które maja takie cuś ![]() Czyli fotel chodzi tez w góre? To super! Wyobraż sobie ze w mojej Calince tez chodzi choc taka stara bryka ![]() Taka regulacja jest super ważna dla widoczności własnie. Strasznie fajnie, że jestescie oboje zachwyceni! Super zakup w takim razie! I NIECH SIĘ DOBRZE JEZDZI I SPRAWUJE!!!! I nie dziekuj ![]() Ile on ma lat bo jakoś nie pamietam czy mówiłaś.. Fajna szczegółowa relacja - tak lubię. hahahah mówisz, że mąz taki cudny w tym nowym mundurze? ![]() ![]() Spadam gotowac. U Was tez tak zasupałoooooo???????????? ?? Poszlismy z T na zakupy i przy okazji zrobilismy sobie spacer dosyc dlugi po karme dla ptaszkow.. i wrocilam cała mokra i zmeczona bo takie zaspy wszedzie a malo gdzie odsniezone ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do dołu to nie mam wyjścia, bo mam grzanie górne, więc stawiam ciasto na dole i piekę od góry. ![]() ![]() I jak, to się już da jeść? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
SUKCES! Mój nieciastowy mąż powiedział,że pycha
![]() ![]() Ale jutro chcę i tak sprawdzic lidloe ciasto w wersji slonej ![]()
#3135 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano nie było. Chyba w ogóle w Punto II nie ma. Wydaje mi się, że w Grande jest dopiero. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się kiedyś do Opla Corsy przymierzałam. Tam się prawie leży. I nie było podnoszenia. Od razu auto odpadło, bo nic nie widziałam, kompletnie. Cytat:
![]() Kwiecień 2003. Niedługo będzie miał 7 lat. Cytat:
![]() Miłego pichcenia. ![]() U mnie nie zasypało, u mnie pada. ![]() ![]() Wróciłam ze sklepu mokra... niestety nie od śniegu. Nie znoszę takiej aury. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() I drugiego sukcesu jutro. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie dziwie sie ![]() Cytat:
![]() ![]() Rozumiem ![]() ![]() Dzieki ![]() ![]() ![]() Trzymaj kciuki za moje francuskie ![]() Cytat:
U nas jest jak w gorach ![]() ![]() ![]() Tak sobie szliśmy i było tak pięknie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
Przebieg spory, ponad 150 tys. Dlatego sprawdzaliśmy silnik. A tu surprise, silnik idealny, spalanie idealne.
Ciasto wyszło pycha. ![]() ![]() ![]() Trzymam za Twoje, trzymam. ![]() No tak, teraz przed kompami i tv. Ja tez w domu nie siedziałam. Parę razy mokra dupa wracała do przebrania i szła znowu. Pysk siny ale się siedziało na dworze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem ![]() ![]() hahahah Ty ja też tak mam ![]() ![]() ![]() Sama wiesz jak wyszło ![]() ![]() ![]() Już kroiłam - i wyglada to tak, że masa troszkę wypłynęła ale jest jej nadal sporo w cieście i wydaje mi się, że troszkę za luźno zwinęłam ![]() ![]() Dobre ![]() Dokładnie! Miałam 2, 3 pary rękawiczek i wracałm, mama kładła mokre na kaloryfer a ja brałam suche i dalej jazda i znów i tak wkoło ![]() Inne czas ![]() Papryczki mi się już pieką mniam ![]() Może i ja wstawię przepis na SW ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
Wstaw przepis, wstaw.
![]() Właśnie mi przypomniałaś... Jak byliśmy dziećmi i zimą biegaliśmy po dworze, to te nasze rękawice to miały poprzyczepiane takie gluty śniegowe, jak psy na brzuchach. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak znam gluty śniegowe!!!!!!!!!!!!!!!!: D hahahah to byliście lepsi niż my!!!!!!!! My do domu na moment (za 5 min miała być zbiórka na nowo, przy górce ![]() ![]() ![]() Fajne wspomnienia... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
Na razie nie ma opcji modyfikacji przepisu. Mają być opcje dodawania fot po czasie, na razie nad tym pracują.
Ja nie mogłam tak do domu latać, ojciec by mnie przechrzcił. ![]() ![]() Poza tym wiesz... jak bym tak drugi raz wpadła i by się zdenerwował to zaraz by gonił do lekcji, a ja na lekcje miałam czas. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hahahhahah i słusznie ![]() ![]() ![]() Jaki macie stosunek do Orkiestry bo dziś 18 finał, bierzecie udział?
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Stosunek mam pozytywny. Ale nie idę bo u mnie impreza na drugim końcu miasta. Centrum Gliwic to nie miejsca na samochody, nie ma gdzie parkować, więc mnie omija ta przyjemność. Kasiurkę wrzucam jak w Żabce mojej są pojemniki, czasem bywają...
Generalnie wolę jednak wpłaty na konto. Widzę że robisz paprykę trochę na styl mojej mamy... taki na wzór gołąbkowy. ![]() Ja lubię ale... nie mam zdrowia do tego dania. Jak dla mnie to ta papryka powinna być obrana. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Poproś admina o zmoderowanie przepisu i dodanie ryżu do składników, bo uciekło gdzieś... Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-01-10 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym... zabiję Cię Sylwia. Za francuskie. ![]()
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2010-01-10 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem ![]() Co do skórki z papryki, chyba nie dziwię się Tobie bo pamiętam, że z pomidorów też nie "trawisz" skórek, czy tak? ![]() Ze szprotek też wyciągam srodki ![]() ![]() Tzn mam napisać do zlosia..? nawet nie zauważyłam braku ryżu! dzieki!!!
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O matko... ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Skórki pomidorowe trawię, tylko się drapię potem jak chora... Chyba psikane są za mocno jak dla mnie. Wysypuje mnie po nich. Jak obiorę jest dużo lepiej. ![]() A z papryki surowej jem normalnie, tylko jak się ta papryka ugotuje to one lubią tak sobie odstawać, oddzielają się, co mnie wkurza strasznie. ![]() Ja gołąbki mojej mamy w papryce najpierw całe obieram. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja nie wiem od czego to zależy, ale mnei się czasem oddzielają, czasem nie.. z tym, ze mnie to nie przeszkadza poprostu ![]() Dzielna jesteś z tym obieraniem ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Bardzo.
![]() ![]() Kurka, ale mam ranek dziś... gardło mnie boli, obudziłam się i nie mogę łykać... A nic brać nie wolno. Muszę w aptece popytać i net prześledzić. Angina się chyba jakaś kroi... ![]() W sumie i tak nieźle bo dawno nie miałam - we IX 2008. ![]() ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-01-11 o 05:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.