|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
Potwierdzilo to sie wiele razy nawet po zerwaniu. Czasami potwierdza i dziś.
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Cytrynka
|
Wymieniliśmy pare bezsensownych esów, coś napisał i dał taką minkę-
![]() ![]() ![]() A teraz ukrywa się na gg ![]() nie wiem co robić, nie wiem. Wszystko tak nagle się stało ![]()
#4474 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie, ja sądze tak samo jak szatanica. zwlaszcza biorac pod uwage fakt, ze wczoraj mial zadzwonic (tzn. dzwonil i gadalismy, ale powiedzial, ze jak nie bedzie spal to zadzwoni jeszcze zeby przypomniec o pigulce)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Cytrynka
|
Jedyne do czego doszłam do tej pory to to że chce się z nim spotkać, zapytać o pare rzeczy, powiedzieć co mi leży na sercu. Wiem że potrafie wybaczyć ale nie wiem czy to ma jakikolwiek sens.
Nie chce do niego pisać skoro on to tak traktuje, z drugiej strony wiem ze jak ja nie napisze to on tez nie i ze spotkania nici. A bardzo mi na nim zalezy. Nie umiem kończyć zwiazku przez esa. nie wiem jak mam sie zachowywać w stosunku do niego przez ten weekend... ![]()
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie też to słowo ma wielką wartość i dlatego przeznaczam je dla ludzi którzy potrafili tak wejść w każdą moją myśl, czyn , słowo jak On. Dlatego myślę , ze nie powinnyśmy rozpatrywać czy Cynamonka kocha czy nie, bo osoba w jej wieku raczej potrafi nazwać swoje uczucia.
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, też nie mam 13 lat. Mam 19. Powiedziałam 2 chłopakom, że ich kocham, a teraz wiem, że to było tylko silne zauroczenia, chociaż oba trwały ponad rok. Miłość to coś głębszego. Teraz mam Tż od ok.dwóch lat i dopiero wiem co to miłość. Może się okazać, że się z nim rozstanę, czeka mnie starość z innym. Wtedy mogę uświadomić sobie, że obecnego Tż też naprawdę nie kochałam. Prawdziwa miłość nie zdarza się kilkanaście razy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Dlugo sie zastanawialam, czy tu napisac...ale sobie juz sama nie radze...
Wczoraj TŻ oswiadczyl mi ze sie dzis nie zobaczymy bo jest brzydka pogoda. Zawsze twierdzil ze traktuje sobote jako dzien tylko dla nas... zawsze soboty spedzamy wspolnie w rozny sposob. A tu takie oswiadczenie. No ale oczywiscie to zaakceptowalam, bo ma do mnie dosyc daleko, a ze jest slisko no to przytaknelam. Choc wydaje mi się, że w zeszlą zime byly brzydsze pogody i jakos potrafil do mnie przyjechac. Przed chwila napisal mi na gg, że idzie do kosciola (o tej godzinie nie ma mszy w jego parafii, ale nie mialam nawet czasu go o to spytac, bo dosc szybko zakonczyl rozmowe...) i że popiszemy wieczorem na gg. Spytalam czy tak dlugo bedzie w tym kosciele, ze dopiero wieczorem?( u niego wieczor to tak 19-20) a on na to, że potem wpadaja goscie na kawe. Sama nie wiem dlaczego, ale odczuwam w sobie dziwny niepokoj. Nigdy podobnie mnie nie potraktowal.... Strasznie duzo tu niejasnosci. Wczesniej gdy ktos przychodzil na kawe pisal mi dokladnie kto to, bo znam znajomych ich rodziny. no.. Wygadalam sie tutaj przynajmniej... ale nadal mi jakos smutno ![]()
#4480 |
BAN stały
|
A wiec bylismy wczoraj ze znajomymi, 3 pary i jedna laska. Najpierw pojechalismy do znajomych, tam reszta pila wodke oprocz mnie. Tz na poczatku byl grzeczny i w ogole ale przy wyjsciu oczywiscie musial odstawiac... Dokladnie rzecz biorac jedna dziewczyna mowila do swojego chlopaka cos tam "Kochanie daj mi szalik", a moj TZ oczywiscie sobie robil beke i jej odpowiadal niby za jej chlopaka i tylko slyszalam chyba dwa razy"juz daje Skarbie". Oczywiscie nic przy tym nie robil tylko sie glupio smial. Wkurzylam sie, ze takie slowa moze kierowac do obcych mu dziewczyn nawet dla beki. Pozniej poszlismy do klubu. Bylam tak wsciekla na niego, ze nie chcialam z nim gadac. Siedzielismy przy stoliku, a on sobie poszedl z kumplem pic przy barze i zostawil mnie na jakas godzine. Dobrze, ze jeden kumpel sie zlitowal i usiadl obok mnie i zaczal gadac olewajac swoja laske... Pozniej moj TZ wrocil i bardzo chcial ze mna tanczyc. Odmowilam. Pozniej drugi i trzeci tez odmowilam, az w koncu wkurzyl sie i poprosil inna laske do tanca
![]() Aha jeszcze jedna akcja, chlopak tej dziewczyny z ktora moj TZ tanczyl jak pije to straszne akcje wyprawia i wczoraj zaczal sie rzucac do mojego TZ i do mnie. Rzucal sie do TZ, ja zaczelam go bronic, w pewnym momencie ten znajomy wyskoczyl do mnie z tekstem " wypier*alaj na ta swoja wies" (kiedys podobno sie ze mnie smial że ze wsi jestem...) i kiedy to powiedzial to moj TZ go uderzyl i powiedzial, zeby uwazal na to co mowi... No ok, obronil mnie i w ogole, ale przykro mi bylo wczoraj jak sie tak zachowywal. Pewnie uwazacie, ze przesadzam, moze i przesadzam, ale trudno. Nie wiem sama co mam myslec... |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie, że Cię bronił. Ale takie żarty moim zdaniem są niesmaczne i pewnie zachowałabym się podobnie. A jeszcze ten taniec. No ostro bym się wkurzyła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cynamonka Powiedział Ci że nie nadaje się do związku więc jak on to dalej chce rozwiązać? Jesteście ze sobą tyle a facet już się całuje z inną przemyśl sobie to czy za np 2 lata powie Ci to samo to będzie jeszcze bardziej bolało, i co dalej ? będziesz z nim? Nie tłumacz sobie że Ty też zdradzałaś, bo to było nie z tym, z nim byłaś szczera przecież ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak całkiem grzeczna byłaś ![]() ![]() Zazdroszczę, ja przy tż to nigdy nie mogę się napić bo mi nie pozwala.. ![]() ![]() ![]() Madame ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-09 o 14:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tańcem już trochę gorzej. Pewnie chciał zrobić Ci na złość. Mimo wszystko nie sądzę, żeby to był powód do rozstania. U mnie jakoś leci. Uczę się cały dzień. Z TŻtem chwile na gg popisałam, ale już mu się chyba odechciało, bo nic nie odpisuje ![]() A u mnie za godzine chodzi ksiądz po kolędzie ![]()
![]() |
#4484 |
Wtajemniczenie
|
O matko, Madame, to nie ciekawie
![]() ![]() ![]() ![]() Co do milosci, to moze jestem naiwna, ale wierze w "dwie polowki pomaranczy" ![]() ![]() Napisalam do tego swojego cielaczka w złosci smsa o tresci "zyjesz?" a on zaraz odpisal "hahaha zyje:P spotykamy sie dzis?" wrrr ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zadzwonił sam z siebie. Nie wkurzaj się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam podobną sytuacje gdy mój ex się trochę upił a ja byłam trzeźwa. Zostawił mnie samą na ognisku, nie wiedziałam gdzie był. Potem w ogóle do innych dziewczyn po policzku głaskał albo dał jej piwo i mówił: pij kochana moje zdrowie! Fochnęłam się. No bo jakby inaczej. Ale wytłumaczył że to tylko żarty żebym nie brała tak wszystkiego od razu na poważnie. Następnym razem piłam już z nimi i to ja tańczyłam z kolega blisko i co? Mój zaczął się śmiac i podszedł i powiedział oddaj mi moją pannę bo widzę że ja już nie wystarczam ;D zaczęłam się śmiac i do mojego tulic i to było wszystko ok. Wszystko na żartach oparte. Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2010-01-09 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popatrzmy na to z drugiej strony, było między Wami źle, wychodzicie gdzieś razem a tu nagle Ty się fochasz ,mogłaś powiedzieć coś w stylu,, Tobie to się Skarby nie pomyliły?" albo,, Jak my Ci z Xxxx(chłopak dziewczyny) zaraz pokażemy gdzie masz Skarba to będzie źle z Tobą" ![]() ![]() Gdzie tu się rozstawać za takie coś?
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do tanca, to tlumaczyl sie, ze mnie prosil trzy razy, a ja odmawialam i ze chcial zatanczyc to wzial ja. Ladne mi tlumaczenie. Nie wiem czy koniec. Powiedzialam, ze nie chce zeby mnie przytulal, dotykal i w ogole... Wyszedl ode mnie po tym i powiedzial, ze nie da mi buzi na pozegnanie, bo pewnie sobie tego nie zycze. Nie odpowiedzialam. Poszedl na zajecia. Konczy o 18, ale mnie chyba nie bedzie... I teraz pewnie on jest ofochany, ze przepraszal mnie, a ja to zignorowałam ![]() Moj TZ z ta dziewczyna chodzil do podstawowki i do gimnazjum do klasy. Do niej nic nie mam, taka szara myszka. Ale on sie zachowal nie fair. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jestem typowa romantyczką ![]() Nie, już sie zlościc nie będę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłaś wielce obrażona a on będzie siedział i czekał na wielkie odfoszenie królewny? Nie chciałaś się z nim bawic to co miał robic? Wziął sobie szarą myszkę i tylko z nią tańczył! Może ma idiotyczne poczucie humoru ale to były tylko żarty... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dzieki za kopa w tyłek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale już się przyzwyczaiłam. Miłego wieczorka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Cytrynka
|
Wszedł na gg na zaraz wracam i dał opis "Film.."
Pewnie po to zebym nie pisała ![]() chciałabym sobie z nim najnormalniej w świecie popisać ale co, mam zagadywać i pytać co robi? ![]() napisałam takiego esa: Słuchaj, nie chce żebyś mnie unikał przez ten weekend czy coś. Rozumiem że jest Ci głupio po tym wszystkim do mnie pisać. Że nie wiesz co masz powiedzieć. Ja też nie wiem bo jest mi przykro. Naprawdę. Ale ja Cie nie skreśliłam, nie skreśliłam nas. Chce żebyś wiedział że nie jest mi łatwo. Ale w życiu nie zawsze wychodzi idealnie. Mam Ci mase rzeczy do powiedzenia. Cały czas układam sobie to w głowie. Myślicie że moge mu coś takiego wysłać wieczorem? Jeśli coś tam jest nie tak jak powinno to mnie poprawcie...
Edytowane przez Cynamonkaa Czas edycji: 2010-01-09 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cała przyjemność po mojej stronie ![]() Troszkę szukasz i wynajdujesz na siłe. Załóżmy, że sie rozstaliście. Potem rozmowa między Tobą a koleżankami. Kol 1 ,,My zerwaliśmy bo mnie zdradzał ![]() Kol 2,,Wolałabym żeby mnie raz zdradził niż kłamal w żywe oczy, że mnie kocha cały ten czas ![]() Kol 3,, Co Wy wiecie, raz by Was udeżył jak ten mój ex mnie , to byscie wiedziały co to znaczy zły facet ![]() I tu Ty,, Albo jakby przy Was mówił Skarbie po pijaku do innej i jeszcze uważał , że to śmieszne... Debil, a potem tańczył z jakąś wywłoką , którą zna kilkanaście lat i mnie przepraszał! Bezczelny.. I w ryj dal pacjentowi co na mnie wrzucał, Wyobrażacie sobie?!"
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
BAN stały
|
Cytat:
Coca rozbawilas mnie ![]() ![]() ![]() Ja wiem, ze to nie jest powod do zerwania, ale jak sobie przypomne jak oni tanczyli, jak oni wygladali.... Ehh ![]() Glupia jestem, wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zadomowienie
|
Ooo dopiero teraz jak Red napisała o tej liście to zobaczyłam na 1 posta, nie widziałam że taka jest
![]() ![]() Cynamonkaa Wiesz co zrobisz jak uważasz, ale myślę że jak mu to napiszesz on będzie wiedział że dasz Wam odrazu drugą szanse i cokolwiek powie to i tak go nie skreślisz. Nie wiesz przecież co chcę Ci jeszcze powiedzieć, zaproponować może to być coś innego niż Ty myślisz więc może warto poczekać? ![]()
#4500 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo, ja z TŻtem też jakiś czas temu byłam na imprezie, tylko wypiłam trochę wiecej no i było nas 2 pary i 3 wolne laski i z 7 chłopaków. Jak jedna podwalala do mojego to
![]() Impreza się skończyła, wszyscy sie rozeszli i tyle z namiętnych tańców ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.