|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Kretencja
![]() ![]() ![]() Aldii ![]() ![]() ![]() Tz chodzi jak w zegarku ![]() Wczoraj opróżniliśmy całkiem nasz pokój. Już spaliśmy w drugim (ale na szczęście na swoim łóżeczku ![]() ![]() Dziewczyny uważajcie dziś na drodze, bo jest strasznie (ale ja od pn z domu nie wychodziłam to może było gorzej już ![]() ![]() ![]() ![]() No i musiałam przekupić (bo jakiś taki chodził, jakby miał do mnie o coś żal - nie odzywał się) teścia pączkiem ![]() ![]() ![]()
#4532 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() No i ja już sama. Mężuś wyjechał o 2.30. Już za nim tęsknie ![]() Aldii jeśli mogę zapytać, czemu będziesz mieć cc? TZn. z jakich powodów? Idę sobie zrobić śniadanko. Mam ochotę na chlebek w jajeczku z serkiem mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim kobitkom tym ktore juz wstały i sa z nami i tym ktore sie pojawią tu zaniedlugo hihi
![]() Scio Moj mąż uwielbia taki chlebek w jajku on to nazywa "zapiekanki" heh moim zdaniem zapiekanka inaczej wyglada ale niech mu bedzie heh ![]() Aco do mojego samopoczucia to jakies dziwne ono jest....co chwile mnie mdli i czesto mi sie odbija...co dzwine bo jem jak najmniej zeby mi sie czasem nie chcialo puscic "pawia" bo nie lubie tego strasznie ![]() Jeszcze Wam nie mowiłam o jednej mojej historii heh Wiecie co to jest fajka wodna inaczej szisza? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Kretencja t owidzę że już wszystko na dobrej drodze, moze faktycznie koleżanka Cie "zarazi"
![]() Aldii wolała jak najszybciej miec to za sobą, bo niecierpliwa jestem. Ale mam nadzieję że Twoja Lu Cie posłucha i poczeka tak długo jak będziesz chciała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Lindsley dobrze dobzre, tresuj TZ-a
![]() ![]() Scio bo mialam w dziecinstwie operacje nerek (reflux) i nefrolog nie zgodzila sie na normalny porod ![]() A Lu niech czeka - tam ma cieplej ![]() Szykuje jej wlasnie kolyske ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Kakusia co tam u Ciebie? Myślałam, że dziś na uczelnię śmigasz
![]()
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A potem jak się wyrzył na myciu garów, wrócił i grzeczniutki pyta czy zrobię sałatkę jak przyjdzie Jego brat z dziewczyną.... Zadałam tylko jedno pytanie: "Za to chamskie i bez szacunku zachowanie?" ![]() Dziś rano jechaliśmy razem na uczelnie więc już lepsza atmosfera, w przerwie w zajęciach dzwoni do mnie i pyta czy jak wrócę to w przerwie w nauce zrobiłabym tą sałatkę... Powiedziałam, że w przerwie w nauce to ja wolę się położyć poza tym dobrze wie czemu nie zrobię a On nie ma dwóch lewych rąk... I co? Obraził się ![]() Także też walczę aby nie ulegnąć.... niech się nauczy szacunku do żony... ale ciężko wytrwać w konsekwencji.... my szliśmy na autobus przed 7 i było jedno wielkie lodowisko!!! masakra jakaś! Teraz też nie dobrze - wszystko stopniało, chodniki to jedna wielka kałuża - nie było szans nie wejść ![]() ![]() Cześć Lindsley - skopiuje to co pisałam na wątku mamusiowym: Dziewczyny wróciłam z uczelni ![]() ![]() ![]() ![]() Więc pisania ciąg dalszy ![]() Ale dziś przerwa na naukę do jutrzejszych egzaminów ![]() Wypiję drugą kawkę (muuuuszę ![]() ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2010-01-09 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poka poka kołyskę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Aldii, to do spotkania z małą Lu rzeczywiście już mało czasu ![]() Kretencjo ![]() ![]() Lindsley, to teraz TŻ powinien chodzić ciągle jak w zegarku ![]() Ishka, podejrzana sprawa z ta fajką wodną ![]() Kakusia, trzeba być konsekwentnym, bo panowie niczego się nie nauczą ![]() Dziewczyny, u was też taka zamieć? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4542 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No mam nadzieję, że będzie Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
Pomidora Teraz mam 20 dc przy cyklach srednio 28 dniowych i czekam az bede mogla testować heh
![]() Co do pogody to u mnie masakra tak jak wczoraj padał fajny sniezyk to dzis roztopy i chyba jakis kapusniak kropi ;/ juz wolalam jak byl sniezyk ![]() Dziewczynki(te ktore beda testowac mniejwiecej w tym samym czasie co ja) zyjecie tam? ;P jakie jest Wasze samopoczucie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
![]() Ishka ja nie wiem, który mam dzień cyklu ![]() ![]() O ile tym podejżeniem PCO już się nie martwię, zacznę po cytohormonach, to niepokoi mnie kłócie w jajniku chyba, od ok. 1,5-2 tyg, takie jak na owulkę, chyba ze to nie jajnik? |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
BAN stały
|
witajcie
![]() ![]() wyszlam dzis ze szpitala z malutka.... ![]() ja sie ogarne...i to napisze opis porodu i wstawie fotke...Jowitki... ![]() __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Malga witaj GRATULACJE
A jednak po tylu zmianach jest Jowitka - śliczne imię ![]() Czekamy na zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
witam ja wczoraj mialam wizyte w szpitalu i ostanie usg bo tu tylko 3 sa maly wazy 3150 a na koniec powiedziala babka do TZ no to teraz mus pan pilnowac bo na dniach bedzie dzidzius
![]() ![]() aldii no no super ma Lu spanko |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zadomowienie
|
Witam Malgo i mała kruszynko
![]() ![]() Scio A te kłucia to normalne że u Ciebie trwaja tak dlugo? Ja mam bole w dole brzucha juz od paru dni tzn to nie saa mocne bole tylko tyle ze poprostu czuje brzuszek tam na dole ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Isha właśnie nie. Czasem zakuje mnie w okolicach owulki, ale dzień lub dwa a nie tyle czasu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
aldii to faktycznie lada moment dostaniemy info od tvvojego TŻ, że urodziłaś. Povvodzenia kretencja pięknie zareagovvałaś i pięknie to opisałaś, ja też sie cieszę, ze np moja siostra jest vv ciąży, ale jak rodzinka coś povvie, ze my tez juz byśmy mogli to mi jednak przykro, bo przecież sie staramy a oni nie vviedzą Cytat:
![]() no u mnie od nocy pada śnieg, a vvłascivvie strasznie zavvievva, odśnieżac można by co godzinke, na drogach strasznie, musiałam jechać vvolno jak żółvv i ostrożnie, ciężko się jeździ vv takich vvarunkach ishka nie chcę nakręcać, ale kto vvie. Poczekamy na test ![]() Pytałas jak samopoczucie testujących, ja czuję, ze pevvnie nic z tego, ale podśvviadomie i tak vvierzę, ze moze będą jednak || Malga o tak, czekamy na relacje z porodu i zdjecie vvaszej córeczki. Jeszcze raz gratuluję ![]() A ja dziś byłam vv pracy na 3 godzinki, skoczyłam z siostrą do kilku sklepóvv z ciuchami, ale nic nie kupiłam, nic mi nie vvpadło vv oko. Jutro pevvnie będziemy siedzieć vv domu, śnieg ciągle pada, zaspy się tvvorzą bardzo szybko, jak nie będzie vviało to może męża vvyciągnę na spacer. PS. znovvu użyvvam "vv", bo mamy zepsuta klavviaturę na tym lapku.
![]() |
#4552 | ||
Raczkowanie
|
Podpisuję się pod tym rękoma i nogami..warunki tragiczne,drogę która zwykłam pokonywac w 20 minut dzisiaj jechałam prawie godzinę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cuuudo ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I oczywiście czekamy na opis i zdjęcia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie chłopcy zrobili już konkretny bałagan, pozbyli się starej podłogi... Mimo, że nie siedziałam z nimi w pokoju to też mam kurz wszędzie ![]() Kakusia jak Ci idzie nauka i wizyta szwagra z dziewczyną?
![]() |
#4554 | |
Zadomowienie
|
agness813 dziękuję, ale nie wiem czy ja w tę pogodę dam sobie radę, nie wiem czy zdam
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4555 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cudne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Lindsley kiepsko
![]() nauka - narazie przeczytałam jeden wykład. jestem strasznie śpiąca, oczy mnie szczypią, a coś czuję, że dziś znów posiedzę do północy... a jutro o 4:45 pobudka. Prezentacji nie damy rady już z koleżanką zrobić ![]() A na zaliczenie jeszcze nie powtarzałam... Wizyta - wkurza mnie ta laska swoim paplaniem.... ![]() ![]() Atmosfera z TŻtem - do bani ![]() ![]() ![]() Niech się ten dzień już skończy.... Trzymajcie proszę kciuki za mnie jutro... |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Kakusia
![]() My za tydzień mamy dwa koła, jutro kartkówkę i dowiemy się czy zaliczyliśmy projekty. Dzisiaj nam samochód pod uczelnią zamarzł. Był w lodowej skorupce - coś jak szyba przysznicowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Kakusia to ja już trzymam kciuki...
![]() ![]() A Tz-a ![]() ![]() U mnie Tz póki co ok. Nie narzekam, stara się. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- ![]() ![]()
#4560 |
Zakorzenienie
|
moj TZ tez mi sam kaze sie klasc odpoczac bo niby po moin oddechu slyszy ze jestem zmeczona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.