|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- czy wiesz juz coś odnosnie meteorków? |
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
tylko odlewkę,bo Baaardzo mi się ten zapach podoba
|
|
|
|
|
#215 |
|
BAN stały
|
witaj
bylabym zainteresowana: *profesjonalny lotion zwiększający objętość do włosów cienkich-wypróbowany 2 razy(kupiony we Francji) jezeli to ten Johna Friedy ale musialabys sobie cos dobrac
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
alien zarezerwowany
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
BAN stały
|
tak tak, wiem, napisalam wlasnie w odpowiedzi na Twojego posta
wartosciowo mysle ze ok, a przeszkadzaloby Ci gdybym przesypala puderek do kapieli do innego opakowania? bo oryginalne jest strasznie ciezkie i przesylka duzo wyniesie... fotek niestety nie mam jak zrobic gdyz nie mam w tej chwili aparatu Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2010-01-07 o 20:36 |
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
BAN stały
|
dobrze, w takim razie pasuje mi taka wymianka, a
gdybys dorzucila mi probeczk lacoste pink bylabym wdzieczna ![]() aaa, i zagladnij czy nie znajdziesz czegos za tusz telescopic jesli nie to zapraszam na PW w celu wymiany adresow. |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
To do mnie?
![]() Siostra jednak nie chce - starczy jej odsypka które ma. Czy mogłabyś poczekać do następnego tygodnia na moją decyzję? Bo kurcze, waham się nad tymi Mythic - czy je zostawić a w świat puścić podobne zestawienie kolorystyczne kulek Joko Virtual. Dylematy ![]() A tester Aliena jaką ma dokładnie pojemność? Na Allegro podana jest pojemność 90ml, a Ty podałąś 100ml. Zostało go dokładnie 25 ml?
|
|
#221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
Tester mam z Francji jak wiekszość kosmetyków,mam jeszcze z Sephory(mam zniżki )kosmetyki.Nie kupuje przez Allegro,bo kilka osób się nabrało na podróbki,min mójszwagier i pare koleżanek.jesli chodzi o czas to jeśli nikt sie po niego nie zgłosi ok,ale jesli będę miała okazję na coś fajnego to wybacz ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
za ten zapach szukam zapachu z listy i raczej podobnej poj
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#224 |
|
BAN stały
|
witaj moja droga
![]() hmm, to pozostanmy jednak przy pierwszej wersji, tj 2 miniaturki MAC, miniaturka DDML Clinique i puder do kapieli za friede, bowiem cienie clinique juz wymienione, a shiseido wolalabym oddac za cos innego. Zapraszam na PW w celu wymianki adresow edit: chyba ze dobralabys cos do miss dior cherie - mam np davidoff - good life nowy, w kartoniku Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2010-01-08 o 14:00 |
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta???jest fotka wstawiona(6zdjecie to euforia),myślę że może troszkę wiecej jak 15ml.
|
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Ddiano, czy za Aliena lub Miss Dior Cherie wybrałabyś coś z wymienionych zapachów? Escada Magnetism ok 15/75ml, Crystal Noir Versace ok 22/30ml, Angel ok 5/25ml, Hypnose ok 25-30/50ml?
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się Hypnose,tylko mój szwagier był i mówił,że źle mam podane pojemności,np,euforii jest 10,a nie jak mysle 15ml.jak mąż wróci z pracy to pstryknie fotki.Aliena jest troche więcej jak 20ml(tak powiedział)
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aha, w razie wymiany paczkę wysłałabym oczywiście jako pierwsza edit. myślę, że zdjęcie flaszki położonej poziomo pokazałoby rzeczywisty ubytek (w mojej flaszce Aliena tak właśnie sprawdzam, ile mi zostało )
Edytowane przez rose2006 Czas edycji: 2010-01-09 o 15:11 |
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie znalazłam nic czego szukam,pozdrawiam
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
rose nie bardzo widać na tych fotkach
mysle,że te które juz są wstawione zdecydowanie lepiej pokazują.Jak postawię aliena na "boku"poziomo,to jest za ta przegródką,więc mysle,śmiało ponad 25ml.jeszcze jutro spóbuje przy świetle dziennym
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
ODLEWKI:
*Lancome Magnifique EDP DDianko nawet mała kropelka by mnie ratowała ![]() poza wątkiem mogę poszukać próbek perfum..
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz może jeszcze coś poza wątkiem? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

a może coś za Aliena?

mysle,że te które juz są wstawione zdecydowanie lepiej pokazują.Jak postawię aliena na "boku"poziomo,to jest za ta przegródką,więc mysle,śmiało ponad 25ml.jeszcze jutro spóbuje przy świetle dziennym