|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
BAN stały
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ nie lubie tańczyć, na mojej studniówce tańczyliśmy cały raz przez całą noc, na weselu znajomych ani razu... no ale do niczego go przecież nie zmuszę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Cytrynka
|
Ehh no to jest wlasnie to że ja mu napisze że nie skreśliłam go jeszcze a może on wcale nie chce drugiej szansy....
Kiedyś, już dawno mi powiedział że jakby mnie zdradził i by mi o tym powiedział to wolałby zerwać bo nie umiał by z tym żyć ze ja mu nie ufam. Naprawdę mam mętlik w głowie. Na początku pisał, że nie chciał by tego wszystkiego od razu skreślać, potem że prosi żebym go nic na razie nie pytała w tej sprawie, że nie wie co mi odpowiedzieć na to czy mnie kocha bo nic już nie wie,żebym go nie pytała. Z drugiej strony nie powiedział mi słow to koniec, naprawde nie możemy już być razem, nic do Ciebie nie czuje, nie chce się z Tobą już spotkać chce być sam. Nic w tym stylu nie usłyszałam ![]() Jest teraz na dostępnym, bez opisu i cisza...zreszta eh...co miałby mi napisać...jak się czujesz? ![]()
Edytowane przez Cynamonkaa Czas edycji: 2010-01-09 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby tylko taniec, ale jak widzę , że TŻ dotyka innej laski w TAKI sposób to coś kłuje w moje wysokie poczucie własności, jak coś jest moje to do cholery moje jest i łapy precz! Ale jak już zacznie tańczyć ze mną to mmm.... ![]() Kika- może się boi , że nie umie. Mój TŻ to samouk, ale umie tylko tańczyć do klubowych utworów, umc-umc ![]() Ja z kolei tańczylam 7 lat , najpierw balet, hip-hop, nowoczesny więc właśnie to umc umc tup tup jest mi najbardziej obce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
BAN stały
|
Cytat:
Narazie nic nie zamierzam. Moj TZ sie do mnie nie odzywa odkad wyszedl... Rozumiem, ze jest na zajeciach, ale zawsze dzwonil. No nic, ofochal sie teraz on, trudno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Zacznijcie myśleć nad tytułem i założycielem kontynuuacji, bo jak ostatnio będziemy wybierać w ostatnich postach
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4508 |
Cytrynka
|
napisał... na gg... "jak się czujesz" Ehh....
#4509 |
Wtajemniczenie
|
wstałam i już Was nadrabiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Wtajemniczenie
|
Własnie :d
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() mam nadzieje ze mnie pamietacie (chyba nie da się zapomniec moich przezyc ![]() ![]() Zastanawialam się nad kazdym moim zwiazkiem. Doszlam do wniosku ze nie potrafie być sama. Już od gimnazjum mialam kogoś. Nie chce zeby to wygladalo jak przechwalanie się „co to nie ja i kogo ja nie mialam”, ale w rzeczywistosci zawsze bylo tak ze jak już upatrzylam jakiegos chlopaka to zawsze predzej czy pozniej był mój. Często zmienialam chlopakow. Czemu? Nie wiem. Może szukalam tego 'jednego' o ile tak można nazwac miłość gimnazjalna czy tez wczesnolicealna. Zawsze to ja bylam ta zimna su** i ja zostawialam. Jak już pisalam mój pierwszy powazny chlopak zdradzil mnie-nie wybaczylam, rozstalismy się, teraz prosil o druga szanse-nie dalam jej i nie zaluje. Dalej drugi 3letni związek, kolejny polroczny (nie bede powtarzala co i jak bo już o tym pisalam wczesniej). Odkrylam w tym dziwna analogie. Zawsze bylo tak ze bylam obojetna a faceci za mna latali, nie angazowalam się, szybko tworzylam związek, a jak już ktos mowil ze mnie kocha lub cos takiego to konczylam znajomosc. Po co? Nie wiem. Tylko w tych dluzszych zwiazkach bylo inaczej. Zaczynalo się niewinnie, ja obojetna, on obojenty. Mam wrazenie ze wlasnie tacy faceci mnie kreca, takie zimne hu** za przeproszeniem. I wlasnie w momentach kiedy ja się angazowalam przezywalam zawod. Tak jakby role się odwrocily. Oczywiscie nie jestem bez winy, bo kiedys bylam wielka ksiezniczka i pania. Na szczescie zmienilam się. Zawsze marzylam zeby wyjsc za maz majac 23 lata a za rok dzieci. Może do tej pory daltego tak szybko wchodzilam w zwiazki zeby to zrealizowac? Patrzac z perspektywy czasu chyba wlasnie tak bylo. Po prostu nie umiem być sama, jestem przyzwyczajona do bycia z kimś. Co do moich exow ![]() Eh.... troche się rozpisalam. Mam nadzieje ze bedziecie mi czasami pomagaly przejrzec na oczy i dawaly kopniaka w razie czego ![]() ![]() Teraz moze powiem cos natemat tego co pisalyscie: Cynamonkaa wiem co czujesz. Bylam kiedys w podobnej sytuacji z tym ze facet mnie nie zdradzil, ale powiedzial ze chyba nie dorosl do zwiazku. I faktycznie po kilku latach okazalo sie to prawda. Nic nowego Ci nie napisze niz dziewczyny. Lepiej zakonczyc to wszesniej niz potem cierpiec. Potrzebny Ci taki chlopak ktory nie jest pewien czy chce byc z Toba, ktoy zdradza Cie i oklamuje?? Chyba nie. Poniekad kiedys mialam podobne podejscie do Ciebie bo zawsze musialam z kims byc. Z tego co pisalas tez nie umiesz byc sama. Jednak czasami trzeba miec troche szacunku do siebie.... Justynkavip jak tam u Ciebie?? Czytalam co pisalas o wczorajszej sytuacji z TZ. Szczerze powiedziawszy nie wyobrazam sobie ze bedac u TZ on sobie wychodzi do kumpli. Ok jak wyjdzie na chwile przed dom/klatke pogadac ale nie na dluzej. I dziwie Ci sie ze zostalas u niego i poszlas spac. Ja bym od razu wyszla i pojechala do domu. Motylku tez uwazam ze przesadzasz. Podoba mi sie podejscie jednej z was (nie pamietam ktorej, przepraszam ![]() Chyba u reszty dziewczyn w miare dobrze co mnie niezmiernie cieszy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Cytrynka
|
Cytat:
Naprawde nie jestem w stanie teraz odpowiedzieć jak to będzie, teraz napisał i gadamy na temat tych jego korzonków... co chwile w rozmowie daje mi ![]()
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Ubiorę czarne rurki, szary swetr i jeszcze zobacze jak będzie pasowac pod niego czarna koronkowa bluzeczka na ramiączkach ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4515 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja tez ostatnio mam takie dni.. dzisiaj mi troche lepiej ale wiem ze jak przyjdzie wieczór to odnowa będę smutna.. ![]() Cytat:
![]() a ja sie teraz śmieje bo jak czytałam co u was i pisząc ten post moj TZ pisal co sekunde na gadu do mnie pytajac sie co robie.. odpowiedzialam mu ze siedze na naszej-klasie i takie tam.. ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Tia, coś ruszyło, a teraz czekam napisałam mu sms co tam u niego...to jeszcze muszę u niego naprawic, by mi raczył pisac sam od siebie co porabia
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Odpisał więc mu napisałam, że "lubię jak pisze co u niego i że dziękuję za odpisanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj czeka mnie ciężki wieczór ![]() ![]()
![]() |
#4518 |
Cytrynka
|
my jesteśmy jacyś nienormalni....piszemy jakby nigdy nic o hardstyle'u on mi podsyla swoje sety...
napisałam mu ze 18stego zaczynaja mi sie egzaminy. Zaczął mi pisać: Dasz rade ![]() ![]() ![]() potem mi pisze: wrzuce taką spokojniutką piosenke teraz bo wczoraj z filmiku zgrałem, jeszcze jej nie ma na mp3 w necie. Znaczy no dla mnie jest spokojna ![]() ![]() Potem co zdanie: ok tylko się załaduje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem co go napadło na te ![]()
Edytowane przez Cynamonkaa Czas edycji: 2010-01-09 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Lece się szykowac bo już pózno a ja w lesie.....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Cytrynka
|
Cytat:
![]() Padł mu ten prąd i cały czas pisze do mnie esy... Spokój? Heh taki nie do końca...
Edytowane przez Cynamonkaa Czas edycji: 2010-01-09 o 17:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozniej zaczełam sobie wkrecac ze poklocił sie z mama, ze mu cos nagadała (juz tak bywało) ze jest na mnie o cos zły itp. No jednym slowem wielka panika i dlatego tyle razy dzwoniłam. A ogolnie juz tak nie wydzwaniam. Daje mu troche przestrzeni. Dzisiaj jest na studiach i nie dzwonie bo On tez sie nie odzywa wiec pewnie nie moze. Mysle ze gdyby mogl to dalby jakis znak. Juz mu sie nie narzucam. Naprawde bardzo sie zmieniłam.. Tylko było mi przykro ze nawet nie zareagował na to ze tak panikowałam, plakałam mu do słuchawki ze sie bałam, ze cos mu sie stało, ze nie moge sie uspokoic itp. A On nic. Potrzebowałam Go, chociazby rozmowy z Nim a Jego nie było...
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Wtajemniczenie
|
Mialam na mysli to ze potrafisz z nim pisac o takich bzdetach. Ja bym nie wytrzymala swiadomosci ze moj chlopak mnie zdradzil i mowil mi ze nie nadaje sie do zwiazku itp. I od razu bym rzucila tekstem zeby mnie nie probowal przekupic buziakami. Co jak co ale w tej sytuacji awantura jest wrecz wskazana.
![]() |
#4524 | |
Raczkowanie
|
Uh...
To się nazywa pośwęcenie. Wstałam o 4 rano i jechałam ponad 3 godziny żeby pójśc na wykłady z matmy i posiedzieć z TŻ przez 2 godziny... Ale jazda była na tej śnieżycy, czułam się jak na rajdzie w Szwecji w Colinie McRae Rally (mam nadzieję, że wiecie mi chodzi ![]() No i TŻ sobie poszedł <ma do domu 15 minut> i jeszcze mówi "wyluzuj" jak po półtorej godzinie dopytuje się czy dotarł przez tą śnieżyce do domu, czy nie. Myślałam że rozszarpie. A potem najgorsze. Wróciłam do domu i się zorientowałam, że zgubiłam mój ukochany nóż. (To pasja TŻ i dostałam od niego taki malutki pod choinkę) Ale zaczęłam ryczeć. I dzwonie do TŻ z płaczem że go nie ma. Ten myślał, że coś się stało, ale i tak dalej jest mi przykro że go nie mam... (w jakieś dziwne nastroje wpadam. Czy to możliwe, że przez tabletki anty mam tkakie zachowania, bo zawsze godzinę po wzięciu zbiera mi się na płacz...) Cytat:
Ale wtedy to zawsze pisze, a ja jak to głupie ciele czekam i wpatruje sie w monitor kiedy w końcu zrobi "klik" że napisał :P
![]() |
#4525 | |
Cytrynka
|
Cytat:
Po za tym wiem ze jak go teraz objade to to spotkanie nie bedzie mialo juz najmniejszego sensu. Jeśli zrobie mu awanture to tylko w cztery oczy ![]()
![]() |
#4526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zadomowienie
|
Jaga - przed naszą kłotnia nie narzekałam na nasz kontakt bo był duzy. TŻ czesto dzwonił z pracy, wieczorem zeby powiedziec dobranoc.. A teraz mam czasem wrazenie ze On chciałby ze mna pogadać (bo np jak ja do Niego zadzwonie to potrafimy rozmawiac 40min i to nie tak ze na sile ta rozmowe ciagniemy) ale w pewien sposob probuje mnie ukarac i nie pokazuje ze mu zalezy, ze mu tego brakuje, ze lubi ze mna rozmawiac itp..
Mnie naprawde tego brakuje.. Ale nie narzucam mu sie.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Cytrynka
|
Cytat:
Wiesz, cale zycie mialam podejscie ze nigdy nie wybaczylabym zdrady. Jednak rzeczywistosc jest widac troche inna niz nasze wyobrazenia. Często spotyka nas cos nagle i nasza reakcja wcale nie jest taka jaką sobie wyobrażamy myslac na spokojnie o pewnych sprawach. Ludzie wybaczaja sobie rozne rzeczy. Nie wiem czy to dobrze ale ja zostalam tak wychowana zebym zawsze potrafila wybaczac bo nigdy nie wiem co mnie w zyciu spotka i jak ja kogos zranie. A wtedy na pewno bym chciala wybaczenia.
![]() |
#4530 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.