Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-09, 10:06   #1261
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

i ja sie witam, kurde kawa sie skończyła

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 10:17   #1262
marchwianka
Rozeznanie

radośnie wstalam po przespanej nocce
Czyli 1,5 doby pospałam sobie
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 10:22   #1263
marchwianka
Rozeznanie

Miskaa proszę, bo zaraz zasniesz
Stary 2010-01-09, 10:24   #1264
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bartolomea Pokaż wiadomość
Tak wiem, ale to i tak tanio w porównaniu do lotów do Warszawy. Kurde juz nie moge się doczekać. A Ty juz normalnie pracujesz, czy masz jeszcze problemy?
ja naszczęsie nie pracowalam tuz po op. bo przenioslam sie do Swindon z Birmingham- pewnie kojarzysz te miasta
z jednej strony to bylo dobre , bo piersi mi sie wygoiłi, nie podnosiłam bo - jestem fryzjerką
o 4 pelnych tygodniach robiłam juz wszystko, najlepsze było spanie na boczku
jaka ulga

Anna Ty ialbum pierwsza klasa

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 10:32   #1265
2sweet
Rozeznanie

dzien dobry dziewczynki
witam wszytskie nowe i "stare" kolezanki
wlasnie wstalam, chociaz o 3 w nocy jeszcze tu zerknelam i nadrabialam zaleglosci

fajnie czytac te posty o pani dr to mnie tylko przekonuje ( w co nigdy nie watpilam) ze dokonalam dla siebie najlepszego wyboru, oczywiscie nie chce ujmowac to innym doskonalym chirurgom, ale mnie od poczatku cos w pani dr fascynuje pamietam jeszcze dawno temu jak Masza sie wypowiadala o pani dr - juz ja wtedy bardzo polubilami teraz juz dni mnie dziela od konsultacji
teraz ciagle staram sie wymyslec jakis sensowny termin abym wpasowala op i caly okres rekonwalescencji do pracy itd

no musialam jeszcze to dodac - Aniu jestem pelna podziwu i szacunku do Waszej pracy i pasji - to chyba najpiekniejszy akt jaki w zyciu widzialam i jak dobrze pamietam to on byl tak na "szybko" robiony?? to w takim razie az strach pomyslec co to jest gdy jestescie zachwyceni swoimi dzielami !!! no cos pieknego i przesliczna kobieta na nim
z TZ wlasnie myslelismy kiedys o takiej sesji, wlasnie czarne tlo, tylko gra swiatel i my we dwoje i on np obejmujacy mnie i widac tylko moje cialo i zarys jego w tle i silne ramiona... gdzies widzielismy jak jakis sportowiec amerykanski na mtv cribs takie zdjecia mial w domu oprawione w piekne ramy i nigdy nie wiedzialam jak ja bym to wyjasnila fotografowi zeby zrozumial o co mi chodzi, o jaka technike itp teraz widze ze juz wiem gdzie szukac doskonalego artysty masz gdzies stronke ze swoimi pracami? uwielbiam zdjecia i z wielka checia obejrze twoje dziela

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-01-09 o 10:41
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 10:52   #1266
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
Miskaa proszę, bo zaraz zasniesz
o dzięki..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 11:19   #1267
marchwianka
Rozeznanie

Zaś ja dzis wybywam na spotkanko wlasnie kolega sie odezwał że jest w mieście i ma czas od 18.30-22 wiec suuuuper, bede miala spotkanko i zakupy, ponoc w galeriach jakies wyprzedaże sie zaczeły wiec może cos upoluję
Stary 2010-01-09, 11:47   #1268
pysia222
Zakorzenienie

Witam wszystkich i zaraz zmykam dzisiaj dzien juz zaplanowany jak w kazda sobote sniadankon maz zrobil
zaraz mykam na sanki z moja dziewczynka
potem 2 moze 2,5 h treningu , tylko cardio (bieznia , summit, orbitrek) bo zapisalam sie na swietny wyscig
na koniec zakupy i sprzatanko

ania dzieki za odp. ja niestety nie wiem jeszcze jak to u mnie wylada bo mm.piersiowego jeszcze nie trenuje - czuje tylko taki ruch , albo cos takiego.
Trenujesz dzisiaj ?

marchwianka dzisiaj jest sobota czy to nie od dzisiaj zaczyna sie zdrowy tryb zycia

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

trelek jak tam dzisiaj cwiczylas ?

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Dobra mykam na sanki , ale bedzie zabawa

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-01-09 o 11:46
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 11:50   #1269
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość

marchwianka dzisiaj jest sobota czy to nie od dzisiaj zaczyna sie zdrowy tryb zycia
no po wczorajszym sruuu i zygu to wstepnie sie oczyścilam, ale tak...od dzis wiecej ruchu (choc na jego brak nie moge narzekać ) a z jedzenkiem to zaczne od pon, bo po tej rewolucji żoładkowo-jelitowej to wole nie wyskakiwac z warzywami, dzis i jutro pobęde na ryzu
Stary 2010-01-09, 12:48   #1270
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Wszystkim bry!!! Horo, no to jak lecimy sie fitnesowac?
Ania,
dopiero wróciłam z pracy ... korki, wypadki, wozy w rowach
dzisiaj i jutro czas dla dzieci, pon znowu praca, ale wtorek na pewno coś dla ciałka

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 13:03   #1271
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Dzień doberek
A oto zdjecie jak u mnie zasypało, drugi dzień pada śnieg i mój park wyglada jak na zdjęciu najbardziej szczęsliwe są moje psy!
Stary 2010-01-09, 13:24   #1272
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Dzień doberek
A oto zdjecie jak u mnie zasypało, drugi dzień pada śnieg i mój park wyglada jak na zdjęciu najbardziej szczęsliwe są moje psy!
Nas tez zasypało, i cały czas pada, wręcz zamieć jest...
Stary 2010-01-09, 13:45   #1273
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Witam Cię macerato ja też czekałam na twoją relację bo ja mam termin za 2 tyd u doktor. I tez będę zmarznięta i zmęczona bo wale az ze śląska z dwoma przesiadkami pociągiem.
Mam też mnóstwo watpiliwości tego typu że mam swoje piersi rozm 75c lub 70D ale jest to pusta skóra na końcu z gruczołem(objetość i jędrność straciły po ciąży) i sobie myśle że po co mi przecież w staniku jakoś wyglądaja ze nie jestem płaska, a wymyślam coś co może nie jest mi do końca potrzebne. No po prostu już warjuje.
Napisz mi czy dojazd z PKP jest taki prosty jak napisała listopadowa, i czy klinika jest otwarta cały dzien bo bede 3,5 godz wcześniej:-)
hej
potrzebne..nie jest niezbędne,ale potrzebne tak..dla dobrego samopoczucia..biust,który nam się nie podoba..no,niby nic..ale zatruwa życie..tak powolutku,ale przez cały czas..pozbawia swobody,sprawia,że nie dajemy sobie prawa do zwykłych przyjemności..a to niesprawiedliwe,bo to nie nasza wina..możemy się nie przejmować,ale prawda jest taka,że nie możemy..jesteśmy zmuszone do ukrywania,maskowania go..niby nie,ale społeczeństwo nas zmusza.bo komentują, bo współczują,nawet samym tym,że "akceptują"..bo cóż z tej akceptacji,jeśli świadomość jej znów zmusza nas do myślenia,czego ona dotyczy..
Samii raz coś takiego powiedziała,że z biustem to nie jest tak jak z kolorem włosów czy typem sukienki,że nie każdemu jest do twarzy..
z biustem każdej kobiecie do twarzy..niekoniecznie dużym czy coś..ale po prostu z pięknym biustem..jest naszym atrybutem,potrzebujemy go,mamy to zakodowane w psychice..pewnie,może to przez kulturę,wychowanie..ale tak jest..
jeśli się zdecydujesz,zwyczajnie zmienisz swoje życie na lepsze..
dlaczego fakt,że zostałaś matką ma Cię pozbawiać prawa do zadowolenia z Twojej kobiecości?kiedyś kobiety żyły po 35-max40 lat,więc były najpierw kobietą,potem matką,i do piachu..
mamy prawo oczekiwać od życia więcej..
społeczeństwu się wydaje,że to nieładnie oczekiwać,że trzeba dawać,trzeba się poświęcać,umordować..
społeczeństwo,to niech się pocałuje w d...
bo tak nam doradza,że czasem w ogóle odechciewa się żyć..
w szczególności,że Ty już miałaś własne,piękne piersi..jest to dla Ciebie naturalne,je mieć..niezbędne,byś mogła w pełni czuć się tą kobietą,którą jesteś,którą znasz..i tyle..co z tego że ktoś Ci doradzi,wytłumaczy,że niekoniecznie..jeśli w środku czujesz,że tego Ci brak..Twój instynkt mówi,że tego chcesz..że potrzebujesz..bo gdyby tak nie było,to by Cię tu z nami nie było..
a instynkt jest najlepszym doradcą..

..tak napisałam,bo wnioskuję,że to po ciąży..
a jeśli nie..no to tym bardziej Ci się należy piękny pełny biust..
to nie jest pytaniep.po co?nowy biust,po co?
pytanie brzmi:ten,który masz,duży,ale wiszący..ten biust-po co
Stary 2010-01-09, 13:47   #1274
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Anna Ty ialbum pierwsza klasa
dziekuje

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
TZ wlasnie myslelismy kiedys o takiej sesji, wlasnie czarne tlo, tylko gra swiatel i my we dwoje i on np obejmujacy mnie i widac tylko moje cialo i zarys jego w tle i silne ramiona... gdzies widzielismy jak jakis sportowiec amerykanski na mtv cribs takie zdjecia mial w domu oprawione w piekne ramy i nigdy nie wiedzialam jak ja bym to wyjasnila fotografowi zeby zrozumial o co mi chodzi, o jaka technike itp teraz widze ze juz wiem gdzie szukac doskonalego artysty masz gdzies stronke ze swoimi pracami? uwielbiam zdjecia i z wielka checia obejrze twoje dziela
ha! ja tez taki styl uwielbiam Czasami drobna kontra swiatla zalamujaca sie na cialach, mozna o wiele wiecej opowiedziec, niz calkowicie widoczna golizna
2sweet, jasne ze mam swoja strone ... nie ma tam wszystkich aktualnych prac, bo nawet nie mam czasu na nowe wrzuty. Ale poki co nie chcialabym zdradzac tego web adresu ... sama rozumiesz, co oczywiscie wcale nie znaczy, ze jak sie wszystkie razem spotkamy, tego nie zrobie
BTW z moim TZ-tem wlasnie jestesmy przed taka wspolna sesja ... trzeba nam nowych aktow do kuchni, wiec takie czarno-biale nie_wiadomo_co bedzie jak znalazl
Nasze mamy sie uciesza

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Trenujesz dzisiaj ?
pysiu, ja juz jestem po Dzisiaj 60 minut biezni, potem 40 minut silowego. Na widelec wzielam posladki, uda i lydki. Zaliczylam tez brzuch na pilce
Sadze, ze jak zaczniesz uruchamiac miesnie klatki, to nie zobaczysz zadnego rozdzielania Tylko blagam ... rob deliktanie, prawie bez obciazenia a wszystko bedzie cacy. Swoj pierwszy po OP trening na klate nie wspominam milo. Jeszcze nie zaczelam serii, a juz ja skonczylam, tak mnie wszystko ciagnelo

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Ania,
dopiero wróciłam z pracy ... korki, wypadki, wozy w rowach
dzisiaj i jutro czas dla dzieci, pon znowu praca, ale wtorek na pewno coś dla ciałka

Horo, trzymam za slowo!!! Tak to juz ze mna jest, ze jak uslysze, iz ktos zlozyl obietnice zdrowej aktywnosci, to nie ma zmiluj. Bede pytac, meczyc, przypominac i rozliczac Taka ze mnie jedza!!!
marchwianeczko, slyszysz??? Ciebie Slonko tez w poniedzialek odpytam
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 13:54   #1275
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
marchwianeczko, slyszysz??? Ciebie Slonko tez w poniedzialek odpytam
no kochana, ja mistrz zdrowego żarcia, warzywka i warzywka...tylko cosik ostatnio popuściłam i sadełko narastac zaczeło....ale juz sie poprawiam ide ***nąć 100brzuszków i do wanny
Stary 2010-01-09, 14:24   #1276
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
I tez będę zmarznięta i zmęczona bo wale az ze śląska z dwoma przesiadkami pociągiem.
Napisz mi czy dojazd z PKP jest taki prosty jak napisała listopadowa, i czy klinika jest otwarta cały dzien bo bede 3,5 godz wcześniej
to nie jest klinika,tylko taka przychodnia,w której dokonują się konsultacje
bo op.dokonują się w Gdańsku
czy otwarta cały dzień,nie wiem,i tak nie będzie chciało Ci się tam dłużej siedzieć,bo jest malutka
nie ma potrzeby,żebyś jechała wcześniejszym pociągiem,bo pociągi się teraz troszkę spóźniają,ale nie są to zwykle wielkie opóźnienia.
nie wiem, na którą godz.masz kons.,ale odbywa się to z lekkim poślizgiem,no bo wiadomo,każdy chce o swoje zapytać,i nie pogonią go po przepisowych 40min..
w przychodni gdy ja tam byłam,zwykle czekały 2/3os.w międzyczasie,więć gdybyś nie była na czas,to przedzwonisz do tego faceta od rezerwacji,i ktoś po prostu wejdzie pierwszy w międzyczasie tak myślę..
ja miałam na 17:30,a jak dotarłam,to jeszcze czekała chwilę na wejście para przede mną,a zaraz też przyszli ci co po,a chcieli być wcześniej,i było nas troje..więc spoko

dojechać chyba najlepiej skm(szybka kolejka miejska),która wyjeżdża z tego samego dworca,jest napisane z którego miejsca
kolejki sątylko dwie,odjeżdżają co 7-9min każda,jedna do Gdańska,a ta druga-tam gdzie potrzebyjesz czyli na Wzgórza św.Maksymiliana..jest wyświetlony napis,z której strony która,a jak nie,to zapytasz..
1 przystanek,i wysiadasz..
potem to już bardzo blisko,ale i tak pobłądzić nietrudno Partyzantów to jest i jakaś ulica,i osiedle,będzie ciemno..bloki..nr28,30,32 ,34,40..
w razie coś,zapytaj,gdzie tu na Partyzantów jest Aptekano i to będzie tam..
w razie coś zawsze dzwoń do tego faceta..

ach,bilet na tą kolejkę 2,20zł,możesz sobie od razu 2 kupić,
kasuje się w takich kasownikach przed wejściem do kolejki,jeszcze na dworcu

trochę gorzej jest z powrotem,nie wiadomo dokł.o której godz.skończysz i ile będziesz czekać na pociąg,zimno jest,stacja jest niezagospodarowana,bar z poczekalnią zamykają o 20:00..nie jest niebezpiecznie,bo cały czas kręci się straż,całe szczęście jakieś siodełka są,jakiś automat do kawy,sklep z gazetami..ale zimno naprawdę,i trzeba się ubrać..to samo z pociągiem,te nocne są nie do przewidzenia,często naprawdę niedogrzane,a w nocy siedząc w miejscu..no..będziesz zadowolona jak po wszystkim do domku wrócisz..
bierz drugie,ciepłe skarpetki,bo najgorsze to zimno co z ziemi/od podłogi przedostaje się przez buty..

no i jak już zaczną się te stacje w okolicach Gdańska,to trzeba bardzo uważać,bo lecą jedna za drugą..

życzę przyjemnej podróży..
Stary 2010-01-09, 14:57   #1277
trelek_
Rozeznanie

Pysia, dziś jeszcze nie. Kryzys mam Kto tu pisał, że magnez pomaga? Nie pomaga!!! Wieczorem spróbuję się poruszać.

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 15:39   #1278
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Pysia, dziś jeszcze nie. Kryzys mam Kto tu pisał, że magnez pomaga? Nie pomaga!!! Wieczorem spróbuję się poruszać.
..no to długa i baardzo gorąca kąpiel,najlepiej aromatyczna,sosna,rozmary n czy coś..i masaż szorstką gąbką w międzyczasie..dla chętnych..

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

dot.żółtaczki
p.dr nie padła z zachwytu nad moją samodzielnością w tym zakresie
..bo zanim zaczniemy się szczepić,powinno się zrobić bad.na nosicielstwo,bo to g---- można nawet 3-6mies. bezobjawowo w sobie nosić,zanim się rozwinie w stan chorobowy
..a wiadomo że szczepienie się przeciw czemuś,czego być może się jest nosicielem.. to nie najlepsza investycja..
teraz po prostu muszę zrobić badania na nosicielstwo..jeśli jestem czysta,to po prostu się doszczepić..jeśli nie,to nic..
op.można przeprowadzać nawet gdy jest nosicielstwo,tylko lekarz musi o tym wcześniej wiedzieć gdyż potrzebne są większe/inne środki otrożności

2sweet
ja myślę,że te badania..lepiej jeśli się doinformujesz jak to zrobić u siebie,tak ze 2tyg wcześniej..bo jak by cokolwiek było nie tak,to wyniki w ciągu 2tyg można porawić,a tak dzień wcześniej,cokolwiek nie tak,i plany w gruzach..takie rzeczy też już się zdarzały..
Stary 2010-01-09, 15:49   #1279
ilma79
Raczkowanie

Witam Cie macerato
Super to wszystko wytłumaczyłasz zaraz wydrukuje, ja potrafie się w moim mieście zagupić a co dopiero gdzieś indziej i jeszcze bez samochodu. Własnie konsultację mam na 17 a pociąg ma być o 14.30 na miejscu adrugi ma być o 16.35 - tym to chyba nie zdąże na tą 17. Jak sądzisz?

I dobrze ujełaś że w d..... trzeba mieć nasze społeczenstwo. Trzeba robić to co się samemu uważa za potrzebne.

Edytowane przez ilma79
Czas edycji: 2010-01-09 o 16:01
ilma79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 15:59   #1280
Yagnaa
Raczkowanie

Czesc dziewczyny

Bosh... no jeden dzien mnie tutaj nie bylo - i 3 km postow do nadrobienia, trzeba chyba bedzie zrezygnowac z zycia ja mysle
Co do slodzikow i produktow "diet" (nie pamietam nicka dziewczyny, ktora o to pytala) - moj anastezjolog poinformowal mnie, ze to nie wskazane, zebym uzywala tego typu produktow na pare dni przed operacja, nie dociekalam dlaczego, bo i tak ich nie stosuje, aspartam ma niekorzystny wplyw na tkanke mozgowa (czesc niego odklada sie tam, podobnie jak rtec). Zapytaj jakiegos anestezjologa dlaczego - ten z pewnoscia Ci odpowie.

AnnaIvy - no podobno masz cudenka, pochwal sie

Trelek - buzka - i dzieki

U mnie weekend naprawde busy, ale jak tylko znajde chwilke to cos wkleje i moze zdobede jakiegos avatara :P

Wszystkim dziewczynom, ktorych jeszcze nie znam mowie - czesc!
Yagnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:31   #1281
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Cie macerato
Super to wszystko wytłumaczyłasz zaraz wydrukuje, ja potrafie się w moim mieście zagupić a co dopiero gdzieś indziej i jeszcze bez samochodu. Własnie konsultację mam na 17 a pociąg ma być o 14.30 na miejscu adrugi ma być o 16.35 - tym to chyba nie zdąże na tą 17. Jak sądzisz?
jeśli wiesz że te przesiadki są ze sobą ładnie połączone,to możesz jechać tym późniejszym..o 16.35..to by było tak na styk,więc w razie gdybyś widziała,że jest jakieś 15min opóźnienie,to zadzwonisz..bo te konsultacje trwają do wieczora,sporo dłużej niż w teorii..w ogóle,to on dzwoni żeby potwierdzić,przynajmniej do mnie dzwonił,to powiesz,że właśnie jedziesz,że z daleka,że w pociągu,że powinnaś dotrzeć tak akurat na czas,a jak by coś,to będziesz informować..
bo 2i pól godziny,jeśli to niekonieczne..nigdzie tam nie pójdziesz,bo gdzie,i po co?nie wiem jak latem,ale Trójmiasto zimą..przynajmniej tam gdzie się wybierasz..no,widoku na morze etc.,nie zauważyłam..ciemno już było i wszyscy zmarznięci zmykali na chybcika do domku z pracy..samochody i chlapa.. Ty,co się trzęsiesz i dopytujesz,a oni na Ciebie patrzą jak na ufo,skąd im się o tej porze roku i w taką pogodę turystka zaplątała..

wiesz,nawet gdybyś miała być w ost.chwili i wziąć taxi(10min podobno)to chyba i tak lepiej niż czekać te 2,5h..

albo jak dojedziesz,wsiadasz szybko do kolejki,i ledwo wydostaniesz się z dworca kolejki dzwonisz,że jesteś już tuż tuż

heh,może jak poszukasz jakiejś bardziej szczegółowej mapki w internecie to sobie to jeszcze lepiej zaplanujesz..
albo Listopadowa może ma jakiś kawałek mapki z rozrysowanym,gdzie przystanek skm,a gdzie Apteka

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Witam Cie macerato
jeśli wiesz że te przesiadki są ze sobą ładnie połączone,to możesz jechać tym późniejszym..o 16.35..to by było tak na styk,więc w razie gdybyś widziała,że jest jakieś 15min opóźnienie,to zadzwonisz..bo te konsultacje trwają do wieczora,sporo dłużej niż w teorii..w ogóle,to on dzwoni żeby potwierdzić,przynajmniej do mnie dzwonił,to powiesz,że właśnie jedziesz,że z daleka,że w pociągu,że powinnaś dotrzeć tak akurat na czas,a jak by coś,to będziesz informować..
bo 2i pól godziny,jeśli to niekonieczne..nigdzie tam nie pójdziesz,bo gdzie,i po co?nie wiem jak latem,ale Trójmiasto zimą..przynajmniej tam gdzie się wybierasz..no,widoku na morze etc.,nie zauważyłam..ciemno już było i wszyscy zmarznięci zmykali na chybcika do domku z pracy..samochody i chlapa.. Ty,co się trzęsiesz i dopytujesz,a oni na Ciebie patrzą jak na ufo,skąd im się o tej porze roku i w taką pogodę turystka zaplątała..

wiesz,nawet gdybyś miała być w ost.chwili i wziąć taxi(10min podobno)to chyba i tak lepiej niż czekać te 2,5h..

albo jak dojedziesz,wsiadasz szybko do kolejki,i ledwo wydostaniesz się z dworca kolejki dzwonisz,że jesteś już tuż tuż

heh,może jak poszukasz jakiejś bardziej szczegółowej mapki w internecie to sobie to jeszcze lepiej zaplanujesz..
albo Listopadowa może ma jakiś kawałek mapki z rozrysowanym,gdzie przystanek skm,a gdzie Apteka

###--wiesz,naprawdę spójrz internecie,skm,przyst.
=Rondo św.Maksymiliana,a do niego prostopadle-Partyzantów
Stary 2010-01-09, 17:40   #1282
Vida S
BAN stały

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! 2 godziny was szukałam dopuki znalazłam!!!!!!! i teraz muszę juz kończyć!!!! no kur............. mać. BUziaki odezwe!!!!!!
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:46   #1283
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Normalnie powinien pomuc ja po naprawde ciezkiem treninu pije 2 i jest na nastepny dzien git
Co jest moge jeszcze powiedziec to to , ze nie mozna go kupic w jakims markecie czy aptece - najlepiej sklepie sportowym , albo klubie
Ten jest swietny
http://www.google.de/products?hl=de&...ed=0CCUQrQQwAw

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

trelek nie poddawaj sie plissssss dzisiaj chociaz 20 min
Jak Ci to poprawi samopoczucie to ja tez mam dzisiaj lenia , ale o 18.25 ide trenowac

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! 2 godziny was szukałam dopuki znalazłam!!!!!!! i teraz muszę juz kończyć!!!! no kur............. mać. BUziaki odezwe!!!!!!
Vida pisz szybciutko co u Ciebie slychac

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Dawno Cie nie bylo , jak tam leci ?
Stary 2010-01-09, 17:49   #1284
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość

dot.żółtaczki
p.dr nie padła z zachwytu nad moją samodzielnością w tym zakresie
..bo zanim zaczniemy się szczepić,powinno się zrobić bad.na nosicielstwo,bo to g---- można nawet 3-6mies. bezobjawowo w sobie nosić,zanim się rozwinie w stan chorobowy
..a wiadomo że szczepienie się przeciw czemuś,czego być może się jest nosicielem.. to nie najlepsza investycja..
teraz po prostu muszę zrobić badania na nosicielstwo..jeśli jestem czysta,to po prostu się doszczepić..jeśli nie,to nic..
op.można przeprowadzać nawet gdy jest nosicielstwo,tylko lekarz musi o tym wcześniej wiedzieć gdyż potrzebne są większe/inne środki otrożności

2sweet
ja myślę,że te badania..lepiej jeśli się doinformujesz jak to zrobić u siebie,tak ze 2tyg wcześniej..bo jak by cokolwiek było nie tak,to wyniki w ciągu 2tyg można porawić,a tak dzień wcześniej,cokolwiek nie tak,i plany w gruzach..takie rzeczy też już się zdarzały..
hej! dzieki za wskazowke w klinice do ktorej zapisalam sie na szczepienie, najpierw zrobia mi jakies badanie wlasnie a dopiero na nastepny dzien wyniki i wtedy bede mogla sie zaszczepic, i domyslilam sie ze to jest to chyba nosicielstwo o ktorym mowisz w polsce zrobie tyle badan ile moge zrobic na taki okres czasu przed op, o to wszytsko tez podpytam pania dr jeszcze a reszte oczywiscie zrobie w irl . dzieki raz jeszcze

czy ten opis dojazdu ktory przedstawilas to opis z Gdanska do Gdyni? tez musze gdzies sobie zanotowac, albo po prostu wezme taxi

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość

hej, wlasnie zobaczylam na cz3 ze nas szukalas i wkleilam ci linka do cz.4, szkoda ze tak pozno weszlam na kompa to moze zdazylabym ci pomoc na czas
Stary 2010-01-09, 17:54   #1285
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=anna_ivy;16349671]dziekuje

pysiu, ja juz jestem po Dzisiaj 60 minut biezni, potem 40 minut silowego. Na widelec wzielam posladki, uda i lydki. Zaliczylam tez brzuch na pilce
Sadze, ze jak zaczniesz uruchamiac miesnie klatki, to nie zobaczysz zadnego rozdzielania Tylko blagam ... rob deliktanie, prawie bez obciazenia a wszystko bedzie cacy. Swoj pierwszy po OP trening na klate nie wspominam milo. Jeszcze nie zaczelam serii, a juz ja skonczylam, tak mnie wszystko ciagnelo

No swietnie Ty juz dawno po a ja lenia mam normalnie te sanki mnie wykonczyly, ale jak Ty jestes po to i ja sie zmotywuje
Slyszalas trelek ja sie zmotywuje
Dzieki aniu bede pamietac .
Wiesz ja narazie jeszcze z mm. piersiowym czekam , troche sie boje , ze moge sobie cos naciagnac.Narazie i tak duzo , za duzo sie rusza tyle , ze bez obciazenia.
Powiedz mi po jakim czasie zaczelas cwiczyc mm. piersiowy
Stary 2010-01-09, 18:42   #1286
2sweet
Rozeznanie

co tu tak cicho?
gdy mnie nie ma to produkcja idzie tasmowo a kiedy mam czas to cisza jak makiem zasial
Stary 2010-01-09, 18:51   #1287
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

2sweet no w końcu sobota jest...ja tez siedze w domu i sie nudze na maksa,prawie zero znajomych bo po 5-ciu latach w Irlandii niewielu zostało, jeszcze forum ciho i głucho
Stary 2010-01-09, 18:57   #1288
2sweet
Rozeznanie

ja tak samo, odkad wyjechalam na studia z rodzinnego miasta - niewielu znajomych tam mam kazdy sie porozjezdzal albo poszedl wlasna droga i zawsze gdy jade do domu to sie nudze praktycznie wszytskich znajomych i przyjaciol mam teraz w Irlandii
Stary 2010-01-09, 19:13   #1289
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
czy ten opis dojazdu ktory przedstawilas to opis z Gdanska do Gdyni? tez musze gdzies sobie zanotowac, albo po prostu wezme taxi [COLOR="Silver"]
to jest taki samouczek dla podróżujących pociągiem..
chodzi o to,jak dotarłszy do Gdyni na stację,dotrzeć na konsultację..
..Gdańska jeszcze nie rozpracowałam
..ale to tylko kwestia czasu
bo tak przy okazji zakupiłam mapę całego Trójmiasta..
Stary 2010-01-09, 19:35   #1290
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
to jest taki samouczek dla podróżujących pociągiem..
chodzi o to,jak dotarłszy do Gdyni na stację,dotrzeć na konsultację..
..Gdańska jeszcze nie rozpracowałam
..ale to tylko kwestia czasu
bo tak przy okazji zakupiłam mapę całego Trójmiasta..
ugh.. takiego ladnego posta wypocilam i co? cos wcisnelam i mi zniknelo śiśtko
no wiec pisalam ze po pierwsze primo to mi sie ten opis nie przyda bo zanim dotre do pani dr to umowilam sie na wizyte do innej kliniki w gdyni aby zrobic to badanie dzieki ktoremu nastepnego dnia sie zaszczepie na zoltaczke a po drugie primo to ja juz spac po nocach nie moge, juz sie nie moge doczekac az poznam pania dr, dowiem sie jaki rozmiar mi wybierze, umowie termin i w ogole
a po trzecie primo to musi byc cudowne uczucie juz te odliczanie, patrzenie na stare staniory z pogarda i szyderczym usmiechem co rano

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-01-09 o 19:37
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości