|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() ![]() dobrze że mieszka blisko to może mnie nie wywieje po drodze nigdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Karolinusienka straszna tradycjonalistka to Twoja teściowa
![]() A słuchaj tego - były współlokator Łukasza wcale nie mówił swojemu ojcu, że mieszka z dziewczynami (były 2), a że z samymi chłopakami. I teraz jego narzeczona siedzi w jego rodzinnej miejscowości i sama wynajmuje mieszkanie (w dodatku nie może tam pracy znaleźc), bo ojciec kolegi nie pozwoliłby jej zamieszkac u nich w domu. Nawet nie ma mowy, żeby ten chłopak został u niej na noc - normalnie szok ![]() A co myślicie o tych zaproszeniach? Komplet razem z zawieszką na wódkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczerze to i podobnie moze byc u nas...zobaczymy....czas pokaze ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaproszenia - ładne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja wyprowadzam sie do Tz czyli 350 km od rodzicow ![]() ![]() ivonka super zaproszenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karolinusienka P jest najmłodszy więc jego mama już różne rzeczy widziała ![]() ale nie zmienia to faktu że też ma dość tradycyjne poglądy ostatnio stwierdziłam że moi rodzice lepiej dogadają się z siostrą P i jej mężem bo są dość "podobni" a z mamą P będzie ciężko ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Uciekam oglądac jakiś film z Łukaszem ![]() Miłego randkowania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
salatka zrobiona, teraz ja sie bede robic,ale musialam zajrzec
![]() ![]() karolinusienka moja mam tez ma zasady...pisalam o tym juz;p ale do tego akurat ma podejscie spoko ![]() ivona bardzo mi sie podobaja.obie wersje i ta ciemniejsza i ta jasna ![]() T'ai najwazniejsze,ze wieczor spedzicie razem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- ivona i wzajemnie, papapa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- co to za minka?? ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
tata wlasnie dzowni i mowi do mnie, ze "lod jest bardzo sliski";p a mam:"zeby m. sie nie wyglupial"i zostal...no naprawde czasem ich nie poznaje...
T'ai nie smuc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
karolinusienka bede mieszkac niedaleko Sieradza
![]() ![]() a moi rodzice sa 10 lat mlodsi od rodzicow Tz i swietnie sie doadali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moi też by pewnie nie mieli nic przeciwko ale u P bałabym się spać kiedy jest jego mama ![]() oj głupia ty ciesz się kobieto i korzystaj ![]() Karolinusienka aj nic...tak smęcę od poprzedniej strony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
T'ai a co sie stalo kochana???
lusesita a u mnie dzisiaj bylo +8 stopni ciepla i normalnei wiosna...a u TZ snieg pada i -12 mrozu i tez starsznie slisko... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzisiaj posiedzę sobie z Wami, bo P. właśnie wrócił z pracy, ale po głosie słyszałam że jest padnięty, to niech się wyśpi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczynki nic
![]() po prostu mam wolną chatę właśnie i zapraszałam P ![]() i mi się chata wolna marnuje dlatego jestem niepocieszona trochę ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Lusesita a ty się tam wbijaj w jakąś sexy bieliznę i uciekaj z wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez z Wami posiedze dzisija jak zwykle chyba zreszta ![]() Cytat:
aha to dlatego no troche szkoda tej wolnej chaty ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lula - w ramach nadrabiania: fioletowa sukienka ładna, ale dla mnie i tak numerem 1 pozostaje ta niebieska ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-01-09 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
T'ai wlasnie sie wbilam
![]() ![]() buzki kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Lusesita - miłego wieczoru
![]() T'ai - starzeje się chłopak... Lula - dzięki, mi się ten kolor bardzo podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
to moze mu powiedz ze wolalabys jednak zebyscie sie u Ciebie spotkali
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- ja tez uwielbiam niebieski ![]() ![]() a studniowke mam 17stego ![]() w sumie ta sukienke kupilam na studniowke specjalnie hehe ale poszlam w niej na wesle w pazdzierniku tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Lula - ja bym się nie zastanawiała i wzięła tą niebieską na 100dniówkę
![]() A właśnie, mam pytanko: Czy kupowałyście może jakieś ubrania z Japan Style ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to dobrze, ja wezmę jakieś wielkie majty bawełniane ![]() zauważyłam właśnie ![]() Cytat:
dobra to lecę się ubierać a wy bawcie się dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
T'ai Ty tez baw sie dobrze mimo wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | ||||||
Zakorzenienie
|
Nadrabianie
Lula - jak tam uczulenie, lepiej już ?? Ładne buty. Cobra - super wiadomość z pracą, na pewno sobie poradzisz ![]() Butterfly20 - bardzo fajne pudełeczka, a jeśli i tak planowaliście je kupić to wcale nie za wcześnie, czasami warto sobie rozłożyć rzeczy w czasie ![]() Elunka, Madzieres25, Mabi84, Kasiulenkowo - ![]() ![]() ![]() T'ai - ![]() Slimaczek - jeśli jest długa data ważności, a i tak chcecie kupić to skorzystałabym teraz ![]() Ivonka - pójdziesz na urlop i sobie trochę odpoczniesz, a przy okazji będziesz mieć czas na szukanie pracy ![]() ![]() Sonek, Lusesita - cieszę się, że między Wami i TŻ-ami już wszystko w porządku ![]() MiciaKicia - ![]() Karolinusienka - ciekawe dlaczego śni Ci się ex ? A dalej masz takie sny, czy już przeszło ? Trzymam ![]() Mabi - a z jakiej firmy zamawiasz soczewki i gdzie ? 88wisienka - witaj ponownie ![]() Elunka - ładne zdjęcia robi ten Twój fotograf ![]() Madzik08 - torty faktycznie pomysłowe ![]() Mustique - jak się dziś czujesz i jak humor ? ![]() Jolka - ![]() ![]() Martilla - jak poszukiwanie zespołu ? Stysik - znalazłaś gdzieś swoją farbę ? A Kaska jest we Wrocku i czeka aż będą mieć u siebie w mieszkaniu/stancji net ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ładna bluzka ![]() Cytat:
U nas na targach był duży wybór - głównie zwracałam uwagę na kamerzystów i było ich chyba z 7-8 ? --- T'ai - mimo wszystko miłego wieczoru ![]() A ja sobie chyba poczytam trochę książkę, albo popracuję nad www, ale cały czas tu będę ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
jenny no troche lepiej juz
![]() a ja chyba zaraz pojde pod prysznic a pozniej sobie pazurki zrobie u stop i nog ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.