|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Eve naturalnie, że też!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas tez tak jest ![]() Iwciag - dobra odpowiedz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Wtajemniczenie
|
Ursull na wczorajsze klamstewko (dzien bez wizazu, a okazalo sie dzien z ograniczonym wizazowaniem) chce nadrobic streszczeniem... no to do mnie przemawia
![]() Heksa oj slyszalam o tych metodach ale nie wiem czy znioslabym tyle placzu. Moj na szczescie nie usypia na rekach. Zadowoleni jestescie z bebilonu?
#3126 |
Wtajemniczenie
|
no wiesz co
![]() U nas dziś dzień śpiocha, mały znowu śpi ![]() ![]() A mama korzysta, teraz się pięknie opala, a później kąpiel z maluszkiem, ale to dopiero jak tatko nasz niedobry wróci. Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-09 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Wtajemniczenie
|
Tak, jesteśmy zadowoleni. Mały na wcześniejszym mleku (tutejszym, SMA) miał nieładne zielone kupki, po przejściu na Bebilon wszystko było ok, żadnych sensacji brzusznych czy kupkowych
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co... to chyba prawda ze po chrzcie dzieci sie"psuja"
![]() ![]()
#3129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
Mell
![]() ![]() ![]() Heksa dziękuję kochana za ksiązki i za miły mail ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Wtajemniczenie
|
Moja siostra jest też z 10 maja, a że od początku było wiadome że będzie chrzestną Igusia to była bardzo zaangażowana. Po cichu liczyłam, że zrobie jej prezent urodzinowy i urodze jej ukochanego siostrzenca wlasnie w urodzinki. Ale Igi sie zbuntowal i nie chcial wyjsc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Zakorzenienie
|
Eve czuję się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
A co do spanai na brzuchu,to Milusia od jakiegoś czasu też tak spi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Iwciag toś się odkocurzyła,widziałam pazurki na NK,boska czerwień ![]() ![]() Jak mam chwilę czasu to wszystkie gdzieś polazły ![]() A u nas chyba choróbsko wraca i wszystkich atakuje.Ja czuję się koszmarnie,głowa mnie napieprza,TŻ też niebardzo,Milucha marudna i senna,akurat przed samym wyjazdem ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-01-09 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Wtajemniczenie
|
Ursull współczuje chróbska, u nas też niedawno całą familię rozłożyło. Kurujcie się, to wydobrzejecie do wyjazdu może
A czerwone pazurki były w ubiegłym tygodniu, teraz róż ale taki intensywny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zadomowienie
|
ursull podobały mi sie komentarze i to bardzo, ale mama kazała mi przerobic fotke, bo tamta była "smutna" według niej
![]() ![]()
#3135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Tlumacz sie !!! ![]() I co to za zagladanie na irlandzki i poszukiwanie Heksy ??? ![]() Cytat:
To raczej Ty masz inna... ![]() ![]() Ja tez znowu czuje sie chora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam własnie 38,5 stopnia,Milusia spała przwie dwie godziny,na szczęście nie ma gorączki.A ja się czuje jak pijana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zadomowienie
|
Ech no jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 |
Wtajemniczenie
|
Ursull no ciężko będzie do poniedziałku się wykurować, najważniejsze żeby mała się nie zaprawiła.
Ja wyprawiłam chłoporów moich na spacer a sama sobie drina zrobiłam, wrócą i powiedzą żem alkoholiczka jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heksa,a czemu to mój romans z Eve ci się nie podoba? ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-01-09 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pochwalić, że obniżyliśmy poziom łóżeczka mojego Dziecka
![]() ![]() ![]() Teraz jest bezpieczna i strasznie jej się to podoba ![]() Wszystkim życzę duuuużo zdrowia, oby zęby, nie bolały, oczka nie ropiały, gardła nie bolały, nie było gorączek i wszystkie pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
BAN stały
|
Cześć Kochaniutkie.
Nie było mnie, bo miałam bardzo ciężkie dni z powodu TŻ-a. Wróciłam już na cały etat do pracy i rano Alexa mama pilnuje a od 15.00 właśnie w.w., a w soboty i niedziele tylko on- bo ja mam 3 dni za to wolnego w tygodniu. Ja nie wiem czy on mi na złość robi i chce po prostu, żebym się zwolniła i w domu siedziała (bo nieraz mnie o to prosił), ja już nie mam siły do niego. Wyobraźcie sobie- kąpie go w południe albo np. o 17.00 i to godzinę czasu ![]() Ursull- pakuj się pakuj się Tak czytałam o tym maluszkowym spaniu na brzuszku u Waszych skarbów i zauważyłam, że mój Alex też tak ostatnio zasypia non topa,... Aha juź od kilku dni siedzi i to długo- gdzieś ok 10 min., bawi się na siedząco a jak się zmęczy to przekłada się i kontynuuje na boczku zabawę. ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- hejka Haruno- ostatnio sie nie zdążyłam z Toba przywitac i pogadać, bo na moment tylko sie pojawiłam |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
czes kochane
my juz po spotkanie ale bylo wrazen Olivka strasznie nieufna jest i boji sie obcych tak wiec ciagle plakala kiedys tylko Bryanek probowal sie do niej zblizyc.. kochany tak niewinnie ostroznie do niej podchodzil Olivka:krzyk! A Bryanek placz i Tak non stop az wkoncu sobie odpuscil i bawil sie sam kochany ![]() mam nadzieje ze nast. proba zabaw bedzie udana ![]() ursull ![]() jak to wygladalo? mell ![]() ![]() ![]() jagoda oj bardzo mi przykro wez meza kiedy maluch usnie przy herbatce/ kawce... czymkolwiek szczerze porozmawiajcie, niech kazdy wyrzuci co mu lezy na sercu, bo naprawde zepsuja sie bardzo relacje miedzy wami no i dzidzius bedzie wyczowal napiecie tak wiec szczera rozmowa to podstawa.. mysle ze jak przycisniesz go do sciany ![]() hehe ![]()
#3147 |
BAN stały
|
poiglot91 ja bym sie cieszyła, żeby z nim moźna było spokojnie porozmawiać, ale niestety-on powie raz, że on ma racje i sobie moge pogadac- on udaje, ze spi, albo zamknie sie w pokoju i nie otwiera
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- ostatnio mu sie wózka z wozowni nie chciało wyciągać to poszedł na spacer z Małym na rękach ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
kurde dziwne... zachowywal sie tak wczesniej?
przepraszam za wyrozenie ale zachowuje sie jak maly rozwydzony chlopczyk ktory tupnie nozka zrobi po swojemu Hmm moze powiedz ze chcesz porozmawiac i koniec.. no nie wiembez tego to chyba nic nie ruszy.. a jezeli nie bedzie chcial to nie odzywaj sie i stan sie rowniez taka dla nuego jak on dla ciebie.. Bo nawet jezeli denerwuje go twoja praca powinien spokojnie probowac ci przetlumaczyc co mu przeszkadza a nie tak sie zachowywac pewnie reagujesz na to burzliwie?i sie denerwujesz? Moze to go prowokuje moze sprobuj wyluzowac i mniej to ''gdzies''moze to podziala
#3149 |
BAN stały
|
wiesz, ja na początku jestem spokojna, ale jak on zacznie mówić to swoje niezniszczalne zdanie "ja wiem jak wychowywać syna i nikt mi nic nie będzie mówić" to mnie jasny trafia, wczoraj juz nie wytrzymałam to mu powiedziałam 3 zdania, że go ścieło z nóg- własnie zamknąła się na noc w pokoju drugim a rano juz taki dobry był- buty mi do pracy dzisiaj pastował i.tp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
On chce ci pokazac wlasnie ze to on ma racja i na zlosc ci pewnie robi robiac wszystko po swojemu zebys sie wkurzyla a moze i nawet sama zaczela to robic...
Ty go znasz powinnas wyczuc co jest grane ale jezeli rozmowy nie pomagaja to powiedz spokojnie i jasno co ci lezy na sercu i zacisnij zeby i sie nie odzywaj.. i tak wytrzymaj ile mozesz badz obojetna.. .. moze poskutkuje na facetow olewanie dziala ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.