|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
Baw się dobrze!! ![]()
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
mam ochote się zastrzelić no chyba nie wytrzymam na tej diecie a ćwiczenia robie od kilku tygodni i nic
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Latem to ja sie nie pieszcze i nosze szpilki na codzien No chyba ze jade na plaze .Jakie masz buciki??![]() no własnie Moze ze weekend i dlatego
|
|
|
#2224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja tam zimą się nie pierdacze i tez nosze Mam takie na platformie wiec nawet mi nie zimno,ale maja 11 cm![]() Ale oczywiscie nie zakladam ich na taka jak dzisiaj pogode![]() oj ja nie oddam bo sama marze zeby byc wyższa tak jeszcze z 5-6 cm I tak facetów zawsze mnialam powyzej 185 wiec spokojnie moglabym byc wyzsza![]() a ja dzisiaj sama w domku Do pon![]() Mozna szalec Pozniej taki jeden przychodzi wiec dzisiaj sie troszke szybciej zwinę![]() ![]() jeszcze zgrzeszylam ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#2225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwlaszcza na kolacje...Cytat:
najwazniejsze to sie nie poddawac i caly czas walczyc...z tego co pamietam wazymy podobnie i najwazniejsze to wymodelowac sylwetke a ostatnie kg najtrudniejsze tym bardziej cwiczac i zamieniajac tluszcz w miesnie![]() Cytat:
![]() ja mam nadzieje ze teraz bede czesciej w nich chodzic w ogole tak mi sie teraz podobaja wszystkie szpilki ze w lato to chyba kasa na nie bedzie szla chociaz..musze zainwestowac tez w adidaski jakies![]() a ja jutro na sniadanie planuje zjesc ziemnaiaczki w mundurkach z ketchupem oczywiscie nie wiem ile...pewnie cos jeszcze do nich dorzuce bo tak marnie bedzie
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie starczy juz tyle cm ile mam zazwyczaj trafialam na niezawysokich kolesiow![]() slyszalam kiedys ze widczorem lepiej jest zjesc kawalek czekolady niz jablko... jablka maja zle cukry wiec polecam rano .... no wlasnie...do sniadania jeszcze je napewno dorzuce
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mniam,ale mi chetki robiłaś
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja noszę szpilki tak 8-10 cm...mam nawet takie co mają 12 ale to wiosenno-letnie w taką pogodę chodzę w kozakach na 5cm obcasie ale takim grubszym, jest stabilniejszy i tak się nie ślizgam![]() a co to za kawaler do Ciebie dzisiaj wpada?? pochwal się![]() mój TŻ dzisiaj idzie na nockę i za 40 min już wychodzi więc też będę miała wolną chatę ![]() ale z racji nie najlepszego samopoczucia z powodu @ nawet nie chce mi się żadnej koleżanki spraszać...pobuszuję na Wizażu
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
ja już nie wytrzymuje
w tamtym roku próbowałam zrzucić te boczki nic w tym też tylko tyje masakra waga pokazuje 61 kg już
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam ale wklepje zdjecie z internetu.Kozaki sa prawie identyczne ale nie maja wywiniecia i maja jeszcze klamerke nad kostka![]() no to pieknie juz wiecej nie bedę
Edytowane przez Nowa_Nadzieja Czas edycji: 2010-01-09 o 20:54 |
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ten co kiedys mowilam ze mnie lodami karmil ![]() Myslalam,ze on ma mnie tak troche w du... ale chyba jednak nie,to trzeba korzystac![]() ach!bo ten okres zawsze w nieodpowiednim momencie sie zjawia a moglaby byc taka fajna bibka![]() ![]() Ale cholera strasznie uzaleznnia![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie miłego wieczoru tylko grzecznie tam sobie siedźcie![]() ![]() oj tak Wizaż uzależnia, zwłaszcza gdy mam włączony komputer...po prostu już nie potrafię nie mieć od razu włączonego wizażu
|
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no bo o 12 przychodza znajomi jeszcze i robimy sobie potancówe u mnie w jadalni Dobrze ze posprzatalam rano![]() ja mam wizaz nastawiony jako strone startowa ![]()
|
|
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilas preparat na nieprzemakanie?![]() wiesz...raz na jakis czas nie zaszkodzi:P ale napisalam tak zebyscie wiedzialy ![]() Cytat:
zdjecia srednio widoczne...ale co zrobic
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo ladne
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto wie może niedługo i ja sobie jako stronę startową ustawię ale Wizaż to taki złodziej czasu że masakra, jak ja wejdę na jakiś wątek i się zaczytam to ze 2-3 h mnie nie ma i nic w domu nie robię jak patrzę w laptopa jak w obrazek i nic nie mówię to TŻ od razu wie że na wizażu siedzę![]() ładne macie te buciki mam podobne do tych Nadziejki tyle że skórzane Edytowane przez Anastazja86 Czas edycji: 2010-01-09 o 21:08 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maja suuuper szpilki!! dla ciebie bylby w sam raz no ale ze ja na codzien w takich JESZCZE!! nie chodze![]() Cytat:
dlaego czasami najpierw wole cos zrobic i pozniej na neta bo wiem ze jak wejde to juz koniec
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chcialam tez skorzane ale niestety nie bylo a musialam cos kupic ![]()
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie wiem...nie kupowalam jeszcze.... a u mnie ze nie moge dlugo od kompa odejsc ![]()
|
|
#2242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale szczerze mowiac to najczesciej tam kupuje albo w boti albo w ccc,sa tanie a czasmi i ladne Rzadko sobie pozwalam(rodzice pozwalaja )na drozsze buty niz 100-150 zl![]() spokojnie zaczniesz ![]() ja rano nie wchodze bo balabym sie ze sie spoznie do szkoly ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() nooo to tez prawda,czas mi tak szybko ucieka ze ho ho ![]()
Edytowane przez Nowa_Nadzieja Czas edycji: 2010-01-09 o 21:15 |
||
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja zazwyczaj wchodze w poniedzialek jak mam na 7:30![]() no ja mam takie ze szpicem i kokardka zamszowe a ta kokardka taki inny material...ale chyba nie skora..bardzo mi sie podobaja...ale szpice juz nie modne chociaz nadal je lubie ale chcialam teraz okragle... no i je kupilam od lasockiego...tzn... rodzice za jakies 200-250zl...ale mysle ze takie buty to sie przydadza i beda dlugo w moim zbiorze![]() a po ile masz tam buty? ja teraz za te dalam 99zolek ale w roznych cenach maja i suuuuper kolory wlasciwie kazdy
|
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Rozeznanie
|
Ooooo jakie śliczne buciki tu pokazujecie
ja to mam w ogóle zawsze straszne problemy z butami |
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz mi...ile jadlas wczesniej posilkow? regularnie? podjadalas? jadlas slodkie?
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym sklepie to tak od 50 w zwyz najdrozesz tak po 120-150 gora Te co chce kupic sa przecenione wlasnie z 120 na 60 wiec mysle ze sie oplaca Bo to akurat rodzice chca inwestowac .A szpilki to chyba z Aldo za okolo 400 zl,ale to byla prawie cala zbiorka z paczek wigilijnych![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Moze masz jakies problemy metaboliczne?Moze przejdz sie do lekarza ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale...kozaki tez mam chyba za jekies 250 bo skorzane...tylko ze przez to jedna cholewka opada;/ taka jest skoraa na chodzone juz buty zamszowe, jakby popryskac tym sprayem to cos da? czy musza byc koniecznie nowe? no u mnie mniej wiecej tez takie ceny ![]() a buty pewnie ze sie oplacaja
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oficerki to moim zdaniem najlepsze buty na zime ![]() Tez mam pare ale nie takie zwykle,tylko mi brat przywiozl z niemczech takie wkladane bez zamka i wysokie do kolan
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostatecznie troche kasy mi brakowalo....ale mam nadzieje ze za rok zaszaleje z takimi stasznie mi sie w tym sezonie do kolan podobaja
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

Moze ze weekend i dlatego
oddajcie mi tak chociaż z 5 cm z waszego wzrostu
Ale oczywiscie nie zakladam ich na taka jak dzisiaj pogode