|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Dość droga? O qrczę, to tego nie wiedziałam. Hm, ja wiem tyle, że jestem zdesperowana - cały 2009 rok byłam na jakichś dietach a rezultat w ciągu roku to tylko -4kg i to od wagi zaraz po ciąży. Koszmar jakiś. Jeśli możesz mi podesłać tą książkę, byłabym wdzięczna. Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
hej lalunie
![]() Cytat:
![]() a jaka kasze jadlas ze tak Cie czysci? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak samopoczucie?Ktory to juz tydzien? Cytat:
![]() ![]() Dzis jakis dzien dziwny bo nie moglam net odpalic, caly czas mi sie rozlaczal ![]() ![]() Tak czytam ze wszystkie tak ladnie chudniecie i zazdroszcze, normalnie ja to jedna zostane na tym watku i nigdy nie schudne ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja wczoraj nic ciekawego, bylam w pracy na basenie, ogarnęłam chałupę ![]() ![]() lece na sniadanko a potem umowil sie na kawe w Ikei z kumpela - notabene nastęna która zaraziła sie minerałkami ![]() ![]() ![]() milego dnia ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-01-08 o 06:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
![]()
#2225 |
Zadomowienie
|
część kózki.
ide na uczelnie debilną.miłego dnia;*
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj rozmawialismy nt tego ze dzis bedzie 3 miesiace jak jestesmy razem i doszlismy potem do wniosku ze to tak szybko zlecialo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzis postaram sie zrobic zdjecia mojej ''figury'' i wkleje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Wtajemniczenie
|
Dobry!
![]() ![]()
#2228 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() virginio i tak ppodziwinam za odwagę na ten śnieg ![]() mamrotko tojuż 18 tydzień - już prawie połowa, 28stycznia mam usg prenatalne więc moze się dowiem kto tam we mnie siedzi ![]() tylko tyję niemiłosiernie a nie powinnam ![]() ![]() Kostko ciekawe co piszesz o kosmetykach - będe sama musiała tam się porozglądać, jestem baaardzo skora do naturalnych eksperymentów ![]() ![]() a ja dziś do pracy.... miałam 2 dni przymusowego wolnego bo córa chora ale od dziś trzeba lacieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
fiolusku - te zdjecia to może na naszego tajnego maila wyslemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | ||
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My tez w 20 tyg dowiedzielismy sie ze cora bedzie ale ja i tak od poczatku wiedzialam ze to dziewczynka ![]() Byl u nas dzis ksiadz po koledzie i powiem ze mnie zalamal ze mi dziecka nie ochrzci bo my slubu koscielnego nie mamy, ale co tam mamy chrestnego tz ksiedza to nam ochrzci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
mamrotko ale jesli powiecie ze planujecie slub koscielny to kazdy powinien wam ochrzcic
![]() a co do zdjecia to moge wkleic tu i tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko przelotem... z reszta ostatnio tylko przelotem
![]() Siedze na uczelni miedzy zajeciami i korzystam ![]() Dieta sie trzyma ladnie ![]() ![]() ![]() Jutro sobie zgrzesze kawalkiem pizzy, ktory chodzi za mna odkad zaczelam diete ![]() juz marze o lozku i powrocie do domku ![]() ![]() ![]() ![]() Mamrotko... ksiadz nie ma prawa odmowic chrztu dziecka, jesli rodzice nie maja slubu koscielnego.. To tylko jego widzi-miś... Wiec jak nie chce ochrzscic to jego strata ![]() ![]()
#2233 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem co sie dzieje ale rano net mi nnie dziala bo wyskakuje komunikat ze nie wykrywa urzadzenia lub cos w tym stylu, a wieczorem jakos dziala ale tez bez rewelacji i nawet tz sie wk.... bo musial @ pilnie wyslac a tu pupa, mial dzwonic i sie pytac ile mamy czekac jeszcze na przeniesienie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
wklejam te fotki ktore obiecalam iii teraz tylko zostaje dalsza mobilizacja do walki
![]() ![]() Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2010-01-08 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]()
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Pani Profesor
![]() ![]() Ahhh Fioluś, ale masz sexy nóżki! Mamrotko, będzie dobrze, ochrzci, ochrzci Wam Gabi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ale u mnie leje ![]() ![]() ![]() ale dzsiaj juz grzecznie bedzie ![]() fiolusku - według mnie to Ty na dole szczuplutka jestes a napewno niemasz powodow do szczególnych lamentów, a oponka zniknie po ćwiczeniach ![]() ![]() wczoraj wogole mialam okropny dzień, mama mi zadzwonila, że zaciagnela tate do lekarza i jak mu zrobili ekg to od razu dostał skierowanie na wszelkie badania i cały dzien spedzil w szpitalu i niewiadomo bylo czy Go wypuszcza, okazało sie, ze przeszedł mały zawał nie wiedzac o tym..dobrze, że tak to sie skonczylo bo nie chce mysleć co mogloby sie stac ![]() Moj tata to pracoholik pracuje na 3 etatach i robi mnostwo innych prac spolecznych, umawia sie z estudentami w czasie wolnym no koszmar, nie da mu sie przemowic do rozsadku zeby odpoczął ![]() ![]() ja lece na zakupy a potem jedziemy do rodzicow, wykkorzystam poogde i posprzatam chatke bo urodziny robie u rodzicow, milego dnia dziołchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() wiem ze uda moze nie mam grube ale lydki to masakra, obwod to 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak myslicie po cwiczeniach na twisterze nie zgrubna mi nogi jeszcze bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]()
#2241 |
Zadomowienie
|
dobry dzień
![]() Widzę, że na wątku pełna mogilizacja ... Kostko narobilaś mi strasznego smaka ta pizzą ![]() fiolusiek troszkę pracy jeszcze przed Tobą ale nie rób tragedii w końcu juz tyle kg za Tobą ![]() ![]() ktoś ktoregoś dnia pisał, że niby stosowałam diete Dukana hmm to nie ja ![]() u mnie nic nowego..... musiałam przepisac się do grupy piątkowej na zajęcia masazu ...a tam zajęcia prowadzi taki facet .bbbbrrrr już mi się nie podoba chyba bede miała u niego same 2 ![]() i w ogóle u niego trzeba sie robierac do golasa, np. jak mieli masaż klatki piersiowej czy posladków to dziewczyny normalnie musiały zdejmowac staniki i majtki ![]() ![]() ![]() Wczoraj mieliśmy masaż z olejkami eterycznymi mmmm całkiem fajnie gdyby nie fakt, że musze byc z kolegą w parze a nie z dziewczyną ![]() ![]() ![]() W pracy z kolei nie tak żle pomijając fakt, że mam teraz mase sprawdzianów....a i widziałam liste nauczycieli na studniłówkę która mają 30 stycznia i ja tez widniałam na tej liści ![]() a jak tam u Was..... ?! przepraszam, że nie odpowiadam wszystkim z osobna.Czytałam was ale tyle napłodziliście przez ten tydzień że nie jestem w stanie ![]() pewnie wszystkie lepią zimowego baławana - w końcu śniegu chyba wszędzie pod dostatniem ![]()
![]() |
#2242 |
Zadomowienie
|
hej wam.
ładnie zaczęłam tydzień, pełna werwy i zadowolenia ze będzie dieta, a tu co dzień było gorzej, a wczoraj to juz w ogóle wszamałam pizze!!! z tuńczykiem i owocami morza!!!!!!!! pierwszy raz i chyba ostatni. bo po kilku minutach po konsumpcji zaczął mnie bolec brzuch i co zjadam to oddałam ![]() haha, także w rezultacie długo we mnie nie posiedziała ;P co to jest ta dieta Dukana? Z czym to się je?? Korzystała któraś z Was z niej?? Działa?? U mnie nci ciekawego.ciumek P>S> ALA- sprawdzałam konto i nie ma pieniążków- nie przelałaś czy podałam Ci zły nr konta ![]() ![]()
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Bry!!
Kostko, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, i może to wszystko da Twojemu tacie do myślenia i zacznie bardziej o siebie dbać..Taką mam przynajmniej nadzieję ![]() A tak w ogóle to nie wiem kiedy dokładnie są Twoje urodzinki, i może się spóźniłam a może wręcz przeciwnie wyskoczę jak Filip z konopii ale: WSZYSTKIEGO BAJECZNEGO!! Zdrówka, uśmiechu, miłości, radości i wielu kg na minusie! ![]() Mamrotko, co z tymi księżami?... Rodzice to rodzice, a dziecko to dziecko, jak można chrztu odmówić?! Jeszcze dla takiej niuni jak Gabi?! Inesko, masują Cię olejkami eterycznymi a Ty jeszcze narzekasz?! ![]() Ależ wczoraj było cudownie! Byliśmy na programie miodowym w jednej z wielu saun - Aidzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do ewentualnej kolejnej akcji mobilizacji - to ja póki co, oczywiście też się pilnuję, ale nie jest to teraz dla mnie priorytetem, same wiecie... jestem skupiona na czym innym ![]() Zmykam, bo jest u nas teściowa. Miłego wieczorku!!
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-01-09 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmmmm ale mi robicie ochotę na pizze ...ja tez chce ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do tej studniówki to ja tam nikogo nie znam i nie ide ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ines marsz na studniowke, bedzie fajna zabawa ![]() a pizza dobra rzecz... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bylam u kosmetyczki i robie porzadki, a wogole to chyba mam tez parcie na dzidzie ![]() ![]() ![]() a urodzinki mam 15 dopiero, ale dziekuje za zyczenie ![]() ![]() ![]() nie przejmuje sie w sumie ![]() virginio - widze, z ebawilas sie booosko ![]() ![]() ![]() buziaki ide spac ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-01-09 o 20:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A moja mala skonczyla dzis 6 tyg. ![]() ![]() No i pokaze jak kluseczka cwiczy podnoszenie glowki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Wtajemniczenie
|
Witam Laski
![]() virginio ja polecam tez miód do ciała ale z bielendy - też jest super, chyba te wszystkie miody to fajne są ![]() mamrotko nie rozumie postawy ksiedza - choć u nas też były cyrki z chrztem. chrzestna miała być moja bratanica, ktora ma 18 lat i już jest po bierzmowaniu a książ z jej parafii powiedział że nie da jej zaświadczenia że może być chrzestną ![]() ![]() Kostko i jak z tatą ? przmówiłyscie mu do rozmumu? mam nadzieje ze badania dobrze? virginia ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko to wcześniejsze sttooolat ![]() ja się dziś podłąmałam ![]() ![]() ![]() ![]() mamrotko masz przepiękną córeczke, śliczna Edytowane przez Anielllka Czas edycji: 2010-01-09 o 22:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, robaczki
![]() Uff! Udało mi się nadrobić wszystko co naskrobałyście jak mnie nie było, chociaż łatwo nie było. Wreszcie to co się tu dzieje jest adekwatne do nazwy wątku ![]() ![]() Ciekawe czy teraz będę pamiętała wszystko co chciałam Wam odpowiedzieć. Zaraz się przekonamy... Virginio- wiem, że wszyscy zazdroszczą Ci tego SPA, ale ja chyba jednak najbardziej ![]() ![]() Nawiążę jeszcze do czegoś co pisałaś dawno temu o wadze i wymiarach: niestety nie dane mi było odpowiedzieć wcześniej. Po pierwsze fakt faktem, że mam stosunkowo ciężkie kości i zawsze będę ważyć trochę więcej niż wynikałoby z mojego wyglądu, ale bądźmy szczerzy... Trochę trudno mi porównywać nasze sylwetki, bo mamy jednak zupełnie inny ich typ (u mnie większość zbędnych kilogramów była uprzejma odłożyć się w biodrach ![]() ![]() Z resztą pewnie już nawet o tym nie myślisz, bo jak słusznie zauważyłaś masz teraz ważniejsze sprawy na głowie ![]() ![]() ![]() Kosteczko- woooow! Czyżby instynkt macierzyński był zaraźliwy? Tylko patrzeć aż nawet ja zacznę się rozglądać za materiałem na tatusia ![]() ![]() Rozumiem Cię doskonale jeśli chodzi o tatę, mój to dokładnie ten sam model (ostatecznie po kimś musiałam odziedziczyć motorek w tyłku). Wiem jak trudno takiego delikwenta zmusić, żeby zwolnił i zatroszczył się o swoje zdrowie. Jeśli mam być szczera to na dłuższą metę nigdy nam się to nie udało. Jego postanowienia poprawy zawsze trwają krótką chwilę, a później znów rzuca się w wir pracy, stresu i hektolitrów kawy, które wypija duszkiem... Już sami nie wiemy jak z nim rozmawiać... Mam nadzieję, że Twój okaże się bardziej rozsądny ![]() Mamrotko- wiem, że powtarzam to do znudzenia, ale... GABI JEST PRZEEEEEEEEEEŚLICZNA ![]() ![]() ![]() Swoją drogą uwielbiam Twoje rozmowy z Olą: dzięki nim już w krótce będę perfekcyjnie przygotowana do bycia mamą, przynajmniej w teorii ![]() Ines- marudzisz! Koniecznie idź na studniówkę! To co, że nikogo tam nie znasz? W takiej nieformalnej sytuacji dużo łatwiej będzie Ci zacieśnić więzy z kolegami z pracy. Zobaczysz, że od razu przestaniesz się czuć obco w pokoju nauczycielskim ![]() Odnośnie masażu to zgadzam się z Virginią: ja tam nie miałabym nic przeciwko, żeby mnie jakiś przystojniak porządnie wymasował ![]() Olciu- pytałaś mnie co myślę o "Grzecznych dziewczynkach..." Mi bardzo się podobały. Jest to jedna z tych książek, które są w moim przekonaniu strasznym motywatorem i utwierdzają Cię w przekonaniu, że wszystko zależy od CIEBIE, że jeśli czegoś na prawdę chcesz to uda Ci się to zdobyć. Chociaż z drugiej strony jestem typem osoby, o którym mój Mr Szef mówi: "Powiedzieć coś Limonce to jak rzucić zapaloną zapałkę na coś polanego benzyną" ![]() ![]() Poza tym chciałam nieśmiało zauważyć, że dawno nie wklejałaś żadnych zdjęć Nadusi... Apeluję o poprawę! Niuniuska- eeeee... wiedziałam, że tak będzie! Miałam Ci coś niesłychanie ważnego do powiedzenia i teraz zapomniałam cóż to mogło być takiego ![]() ![]() Malinn- Ty to masz szczęście do ludzi, nie ma co... Udało Ci się w końcu zaliczyć tę nieszczęsną prezentację? Za brak opowieści z pieprzykiem pokornie przepraszam, ale niestety moje życie uczuciowe jest teraz do bólu nudne ![]() Eeeeee... Co to ja miałam... A! Już wiem! Przede wszystkim chciałam Wam ślicznie podziękować za wszystkie miłe słowa na mój temat i za wiarę we mnie i moje możliwości. Z Wami można góry przenosić, dziewczyny! ![]() ![]() ![]() To jeszcze tylko szybciutko powiem co u mnie... Po pierwsze pochwalę się, że wróciłam na cnotliwą drogę diety ![]() ![]() ![]() No ale nie ma tego złego, bo przypomniał mi tym samym o tym,że przecież miałam zrzucić kilka kilo, choćby po to,żeby odciążyć mój biedny kręgosłup. Dlatego już od kilku dni jem na prawdę bezgrzesznie. Mało tego! Mimo całego mojego zabiegania udaje mi się jeść na prawdę regularnie! Jednak na prawdę chcieć to móc! Miałam tylko jedną wpadkę w piątek- były urodziny Mr Szefa i musiałam zjeść kawałek tortu, nie było zmiłuj. Chociaż wydaje mi się, że wszystko spaliłam biegając całe popołudnie po centrum handlowym i szukając prezentu dla niego ![]() ![]() ![]() Poza tym nic ciekawego... Z pracy z każdym dniem jest coraz ciężej, początek roku to istne szaleństwo. Jak na złość mamy też prawdziwą inwazję klientów-niemiluchów, co nie wpływa zbyt budująco na nasz dobry nastrój... ![]() Weekend spędzam głównie na pisaniu prac zaliczeniowych i nauce na zaliczenia, które czekają mnie za tydzień. Wczoraj udało mi się tylko wyrwać na szybką kawę z koleżankami z byłych studiów i było na prawdę przesympatycznie ![]() Ale teraz pora wrócić do rzeczywistości i zabrać się za nauki ciąg dalszy... Trzymajcie się, kochane ![]()
#2249 |
Zadomowienie
|
Kostko ze się tak spytam ale w ogóle nigdy nie planujesz miec dzieci czy po prostu teraz jeszcze nie czujesz że jest odpowiedno okres?!
![]() I nie plec głupot, że jesteś stara ...stara to jest babcia co ma 70 lat ![]() Mamrotko Gabi jak zwykle ślicznie pozuje do zdjęc ![]() Aniellka doskonale Cię rozumiem bo ja tez czuje się okropnie ze swoim wyglądem,,,,,próbuję się jakos motywowac ale nie potrafię...no chyba, że w sklepach i w domu znikły by wszystkie słodkości które po prostu uwielbiam ![]() Limonko wow gratuluje zapału do diety i cieszę się że się zmotywowałaś ....teraz nie pozostaje Ci nic innego jak zarazic mnie tym Twoim zapałem ![]() ![]() A co do masażu to ok, może mnie masowac jakiś przystojniak...ale co jak co mój kolega do nich nie należy..... ale co tam ![]() A tak swoją drogą to trzymam kciuki za wszystkie osoby którym zaczyna się gorący okres zwany S-E-S-J-Ą ![]()
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.