|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Jjjjjeeeeesssstttteeemmmm m........ i ja
-uczekałysmy się z Justyśką na autobus i to chyba nawet nie był ten z 5,40 co jechałyśmy 6,50 -rozwaliła mi się podeszwa, -od rana miałam mokre nogi, - chodniki w Kielcach takie,jak by po polu chodzić, myślałam,że ducha wyzionę ![]() - facet zrobił zamiast egzaminu pierwszy wykład i się znowu przeciągnęło - jak juz do Ostrowca dojechałam to wsiadłam na Alei w 16.... ale MIŁY pan nie zawiadomił pasazerów ,ze to ZJAZD DO BAZY!!!!!!!!! Ale.... - mam bezbłędne (juz sprawdzone) 2 rozdziały pracy - egzamin poszedł extra bo ktoś miał pytania.... ![]() Oki, ide się wymoczyć w wannie bo dopiero weszłam. Zaniedługo do was zajrze
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Już poprawiłam - zdjęcia teraz są dużo większe.
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie na kilka najbliższych lat.
|
|
#2704 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki za przepisy! postaram sie cos upiec
bo narazie tez za bardzo nie umie, ale staram sie i ucze sie dzielnie
|
|
|
|
#2705 |
|
Rozeznanie
|
Ninuska no to ziezły dzień miałaś
Ja prawie dzis tez takiego pecha mialam az mi sie odechciewa wycg odzic na jutrzejszy egzamin jak spojrze co sei dzieje za oknem |
|
|
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
Mnie głowa pęka. Juz całe popołudnie kuje mnie w pulsie. Ale smakowicie opisany ten torcik, aż mam ochote zrobić....
Aga no pewnie, a co bedziesz sie męczyc sama? Równouprawnienie jest przeciez
|
|
|
|
#2707 |
|
Rozeznanie
|
Aga na te mufinki to i ja nabrałam ochoty. Ale ja nie umie piec :-(( Może kiedyś spróbuję.
Ja dzień też miałam ciężki. A w pracy ludzi tyle jakby wiosna była... masakra
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Anima muffinki są bardzo łatwe
A torcik orzechowy jeszcze łatwiejszy.Ja wyjmuję zaraz druga tackę babeczek. I spadam mieszać masę do rafaello Ale będzie słodkości - będziemy jeść przez cały tydzień
|
#2709 |
|
Rozeznanie
|
Zazdroszczę ci Aga tych Twoich zdolności.
Powiedz mi jeszcze do tych muffinek muszę mieć papierowe foremki. A jakąś szczególną blachę? Czy tylko papierowe?
|
#2710 |
|
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny już mam dosyć tej nauki
codzien jakiś egzamin poprostu szału już można dostac od siedzenia nad tymi książkamiDobrze,że chociaz mam Was i to forum jest miłą odskocznią |
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tak na chwile bo zaraz kłade sie spac. Od 4 na nogach jestem i padam juz.
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko tyle, że przed nałożeniem ciasta trzeba formę posmarować masłem i posypać mąką. Jakbym miała te foremki papierowe to wystarczyłoby je włożyć w otwory bez żadnego smarowania.
|
|
#2713 |
|
Rozeznanie
|
Zajrzałam jeszcze na chwilke do was
Strasznie jestem zmęczona Juz mam dosyć,do tej pory się uczyłam![]() dobranoc koietki ide już lulu od 6 jestem na nogach ,jutro do was zajrze i zdam relacje jak mi egamin poszedł
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze kurkę zamarynowałam na jutro i zaraz będę się szykowała do spania
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza dzis
![]() Wstałam wczesniej by zagrzac samochod i go odmrozic. Maskara z tym lodem na szybach, namachałam sie jak cholera:/ ALe lepsze to niz stanie na mrozie i czekanie na PKS brrr. Miłego dnia Wam zycze
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-01-10 o 08:59 |
|
|
|
#2716 |
|
Zadomowienie
|
Ja druga! Ale cięzko bylo wstać...
Dzis w Lublinie jest zlot Audi i pozniej serduszko ustawiane na placu z aut o 17 a cała impreza juz trwa i chcieliśmy pojechać a nie mozemy bo mamy to spotkanie na naukach przedmałżenskich Niby to wazne i to wazne ale kurs bedzie co tydzien a taka akcja raz w roku ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Aaa i zapomniałam sie jeszcze pożalic ze cholernie boli mnie brzuch bo @
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
a ja jak wstalam dzisiaj to nie moglam oczom uwierzyc. nie mamy balkonu ani ogrodka tylko jedna wielka zaspa. samochody na parkingu tez do polowy w sniegu. koniec swiata u mnie dziewczyny. spadam sie szykowac bo jedziemy sobie do Karwii tam gdzie robilismy plener w morzu fajnie bo od wakacji tam nie bylismy. a wczoraj wieczorem bylismy na plazy tu w gdansku. wialo okropnie ale bylo pieknie. nie widzialam takich fal nigdy w zatoce no oprocz tego sztormu co byl niedawno
|
|
|
|
#2718 |
|
Zadomowienie
|
hej kobietki. ja dopiero z piżamki wyskoczyłam. Ale mi się dobrze spało. Ide coś chapnąć a wieczorkiem do siostry mojego Tżta idziemy na domówkę. aniaa22 Not o niexle. W Górach Świętokrzskich tez są extra zaspy.Normanie rewelacja. madziaciu o fajnie, sama chciała bym to zobaczyć AGUSIA533 powodzenia na egzaminie.
|
#2719 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą to co to za skarpetki za 12,90? z jedwabiu chyba ![]() Cytat:
Cytat:
ja też ze stycznia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A te papierowe foremki to można gdzieś kupić ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Dzisiaj nam mija 6 miesięcy od ślubu!
|
|||||||
|
|
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje rocznicy Mehja,
Skarpetki bawelniane kolorowe... ![]() No własnie a w jakich foremkach robi sie te muffinki? Nie wiem czy dobrze sobie przypominam ale Pascal miał chyba gumowe takie... Bo jak w metalowe wsadze je to mi nie wyjda z nich
|
|
|
|
#2721 |
|
Zadomowienie
|
Mehja gratulacje
![]() Oj Aguś, takie pyszne przepisy
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wykonalne jak najbardziej. Jak poprzednim razem tak porządnie się odchudzałam to schudłam prawie 20 kg w 4 miesiące. Co do foremek to nie wiem gzie je kupić bo nie używam. Nie są konieczne. I oczywiście gratulacje z okazji mijającego półrocza![]() Ja mam formę metalową. Wyjmuje się je bardzo łatwo. Wystarczy przechylić formę i same wylatują. Ale oczywiście najpierw trzeba wysmarować masłem i posypać leciutko mąką przed wlaniem ciasta do foremek.
|
|
#2723 |
|
Zadomowienie
|
Ale masz takie metalowe małe, czy jedną wielką z otworami?
My niedługo idziemy na msze i to spotkanie. Któras chciala info na ten temat to załaczam link http://www.bernardyni.ofm.pl/klasztor/lublin/ |
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
ja popytam w sklepach czy sa takie papierowe a jak nie to moja mama ma chyba z 50 metalowych.
Idziecie po południu na WOŚP? My ok 18 idziemy na rynek |
|
|
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
Aga a mogłabyś napisać na czym będzie polegała wasza dieta?Z czego zrezygnujecie itd?
|
|
|
|
#2726 |
|
Rozeznanie
|
Aga, trzymam kciuki za wytrwałość w stosowaniu diety i ćwiczeń. Wzmacniaj kręgosłup! Bo jak Ci się bliźniaczki trafią, to musisz mieć dużo siły, żeby je potem dźwigać.
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o te ceny to zawsze sklep powinien Wam sprzedać towar za cenę znajdującą się na metce itp. - chodzi tu o tzw. ofertę, której warunków po zawarciu zmieniać nie wolno. Ja nieraz kłociłam się o to i jeśli kasjerka odmawiała to zostawiałam jej towar na kasie. Najlepiej potraktowana zostałam w Leclercu, gdzie sprawdzono cenę na półce i w BOK-u oddano mi różnicę.
|
|
#2728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Zadomowienie
|
Fakt- cena jest niestety baaardzo różna. Niby promocja a przy kasie masakra. Juz nie mówiąc o tesco,gdzie nieraz zdażyło mi się,że pani przy kasie nabiuła mi jeden produkt 2 razy
Łooo, zawsze sprawdzam paragon nim się oddalę od kasy. mehja o kochana,nic z tych rzecy- zadzwoniła do mnie koleznka z roku,że.... ZGUBIŁ się mój wczorajszy egzamin i koleś wogule nie ma mnie na liście obecności :!! Facet ma pecha jak nie znajdzie bo po pierwsze siedziałam w pierwszej ławce,po drugie liczyłam ludzi zeby nie było,że nagle ma więcej testów oddane-czyli widziało mnie 159 osóbAle spokojnie,zaraz ide się upić
|
#2730 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieję, ze razem damy rade (bo Grzesiek też się będzie odchudzał)Cytat:
Ale jak pójdą i będę miała włączony komputer to napiszę.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

się razem od
....
bo narazie tez za bardzo nie umie, ale staram sie i ucze sie dzielnie 

codzien jakiś egzamin poprostu szału już można dostac od siedzenia nad tymi książkami

Juz mam dosyć,do tej pory się uczyłam

:!! Facet ma pecha jak nie znajdzie
bo po pierwsze siedziałam w pierwszej ławce,po drugie liczyłam ludzi zeby nie było,że nagle ma więcej testów oddane-czyli widziało mnie 159 osób