|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
elcia czytałam na drugim wątku, że Ty już też lada dzień urodzisz...no czekam z niecierpliwością
![]() ![]() Ja nic nie chcę mówić, ale trzecia część wątku nam się powoli kończy. Może ktoś po mnie ma ochotę przejąć pałeczkę? ![]() Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-01-09 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Ja tak nieśmiało powiem, ze mi się marzy założenie nowej części
![]() Ale oczywiście możecie się nie zgodzić. A macie jakiś pomysł na tytuł - może byśmy sobie go urozmaicili? |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
Ja się zgadzam, hehe
![]() Może planowanie dzidzi na 2010 - ostatni dzwonek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
![]() Co do tytułu - ja się nie wypowiem, nie mam w ogóle pomysłu ![]() Chyba ze... CZekamy na dwupaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Wtajemniczenie
|
Szybciutko produkujemy te posty
![]() ![]() ![]() Scio - ja nie mam nic przeciwko, a co do tytułu to jestem raczej mało kreatywna, więc nic nie wymyślę:p
#4567 |
Zakorzenienie
|
tity no wroza mi ze do 22 nie donosze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Wtajemniczenie
|
No wiec kolej na moje pytanie
![]() W wynikach krwi mam podwyzszone leukocyty i OB (niestety nie robilam HCG). Czyli tak jak to bywa w ciazy. Wieczorem (dzisiaj) robilam test - ta druga kreseczka byla dosc niewyrazna. W dodatku calymi dniami spie i spie. Najprawdopodobniej to ciaza, prawda? Pokazalam TZtowi test, zeby zobaczyl czy tez widzi ta 2 kreseczke, tak sie ucieszyl, ze zabral mi test i nie chcial puscic, calowal mnie po brzuchu i krzyczal z radosci. Wiec miejmy nadzieje, ze to ciaza. W poniedzialek ide sie zapisac do lekarza. Jak myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Wtajemniczenie
|
Tity
![]() ![]() ![]()
#4570 |
Zakorzenienie
|
Starlett Twoja mama na pewno obserwuje Cię teraz i się Tobą opiekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aldii niech Lu posiedzi jeszcze u mamusi ![]() ![]() Czekam na śniadanko, mąż przygotowuje ![]() ![]()
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też czekam, ale chyba to troszkę potrwa ![]()
![]() |
#4575 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To ja już jestem "po"
![]() ![]()
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję a Tz jeszcze się nie zabrał za przygotowanie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- To chyba jedyna tradycja z domu Tz-a która mi się podoba - w ndz rano głowa rodziny (wcześniej teść teraz Tz) robi jajecznicę... A ja na nią czekam sobie w łóżeczku: ![]()
#4578 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sobie muszę sama zrobić.
Ech tęsknie za M. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
Śniadanko zjedzone, kawka wypita...
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
witam kochane!
Aldii cieszę się, że malutka jeszcze czeka, ale ja już nie mogę się doczekać jej zdjęć ![]() Lindsley też mi się marzy kawka, ale od dwóch dni już nie wchodzi ![]() Scio a kiedy masz wyniki badań tarczycy? moja koleżanka ma niedoczynność, skierował ją ginekolog bo dwa miesiące nie miala okresu, dostała lutkę na wywołanie. A sygnałem, że coś się dzieje mogła być jej waga, zawsze była drobna, obie ważyłyśmy tyle samo, a jakiś czas temu strasznie przytyła. Teraz bierze jod i jakieś inne leki. Mam nadzieję, że u ciebie będzie wszystko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Gabi wyniki TSH już mam są w normie. Właśnie też mnie zaniepokoiło, bo ostatnio sporo przytyłam, ale widocznie tak mi "służy" małżeństwo. W każdym razie od wczoraj jestem na diecie
![]() Ja mam nadzieje ogromną że to nie PCO, w każdym bądź razie do gina idę 18. A jak już będę miała wyniki to chyba pójdę na konsultacje do innego, poleconego mi przez internistkę. ![]() Lindsey kurcze a ja kawy nie piłam już chyba z tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
cześć!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Magialena czesc
![]() Nie nie wcale Cię nie śledzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |||
Zakorzenienie
|
śvvietnie, to bedą na pevvno informacje na bieżąco
![]() Cytat:
![]() Początek tytułu povvinien zostac ten sam, a czy to bedzie po prostu cz. IV czy czekamy na dvvupaki to juz mi obojetnie, a VVam? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas tyle śniegu, że az jest pieknie, oczyvviście tylko jak sie patrzy z okna, bo saochodem ciężko, na chodnikach sniegu za kostki, bo jak pług jedzie po ulicy to cały śnieg ląduje na chodniku, znovvu musieliśmy odśnieżac, ale sie zmachałam, jakbym vvęgiel przerzucała, ale ruch na śvvieżym povvietrzu akurat dobrze robi.
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uciekać nie zamierzam. Dobrze mi tu z Wami. Powiem nawet więcej. Dobrze wiem, ze w tym miesiącu się nie udało, ze wisi nade mną PCO itd. ale mam strasznie dobry humor jestem pełna optymizmu. Może dlatego, ze przed chwilą zjadłam pyszny obiadek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4588 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj sie chwaliłam, że śniegu u mnie brak...a dziś zasypało. słyszę tylko przez okno, jak dzieci się cieszą jeżdżąc na sankach
![]() ![]()
#4589 |
Rozeznanie
|
Wita kochane, troszkę mnie tu nie było, ale 30 grudnia polecieliśmy do Polski i wróciliśmy dopiero wczoraj, ech, ależ się nie chciało wracać. Coraz bardziej zbliżamy się z Mężem do decyzji o powrocie z emigracji..
Nadrobiłam nieco, ale nie wszystko. Malga - serdecznie gratuluję i życzę zdrówka dla Ciebie i maluszka. Witam też nowe staraczki! ![]() Planowałam w trakcie pobytu w Pl wizytę u ginekologo, a tu okres dostałam 5 stycznia i d..pa blada. Swoją drogę obserwuję stopniowe skracanie się cyklu, wcześniej miałam długie, okło 33-dniowe cykle, tymczasem przedostatni był 31-dniowy, teraz 29 -cio.. Jedyne co zrobiłam to ogólne badania krwi (wszystko w normie), a także testy na różyczkę (mam przeciwciała) i Toxo (wynik negatywny), Czekam jeszcze na wyniki wirusa Cytomegalii, ale to już mama odbierze. Poza tym zakupiłam kolejny zapas kwasu foliowego, a także wit E i Selfazin dla mojego M. Ps. Co do kolejnej częsci wątku to niestety "ostatni dzwonek" w moim przypadku bardzo słuszny. Jeszcze 3 miesiące i przeniosę się na 2011 ![]()
![]() |
#4590 |
BAN stały
|
witajcie
![]() ja naarzie pokrotce opisze porod a foto pozniej malej...bo jeszcze na kompie zgranej nie mam bo kabelek sie gdzies zapodzial... ![]() a wiec 5 stycznia....siedzialam jeszcze do po 24 na wziazu....i patrzylam sobie tez na inne forum i tam odkrylam watek "niespotykane imiona" i wyczailam tam ta Jowite...i jakos tak dodalam moje miemie jako 2 jej i wyszlo Jowita Malgorzata..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakos po 1 w nocy dojechalismy do szpitala.....a takie naprwde skurcze zaczely sie od 2.30.....i tak trwaly do...9 rano......gdzie powiedzilama ze ja nie dam rady i chce CC a na to lekarz ze Zobaczy pani z 5 parc i bedzie dzidzi.....no i bylo 5 bolesnych parc i sie urodzila o 10:15 moje slonce....Jowitka....:lov e: ![]() ![]() ![]() Ooglnie mowiac bylo ciezko....ale dalam rade...Bardzo duzo mi pawel pomogl i za to mu dziekuje..... a teraz musze leciec...bo mala sie przebudzila.... buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.