|
|
#4981 |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Dziennik regeneracji włosów
- szampon HE błyszczę, więc jestem!
- Wax L'Biotica do suchych i zniszczonych włosów - odżywka Joanna z miodem i cytryną na końce
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Troche sie opuscilam w dzienniku pod koniec roku. Ale nic to, teraz mamy nowy rok, moze mi sie uda byc wytrwala i sumienna tym razem
![]() Wczoraj: - mycie: Pollena Eva potrojna sila ziol - rzepa, skrzyp, lopian +plukanie wlosow zimna woda - maska: WAX L´Biotica do wlosow przetluszczajacych sie - wewnetrznie: pokrzywowy mix (herbatka) |
|
|
|
#4983 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj wieczorem:
- woda brzozowa na skalp - jedwab Joanna na końcówki - szczotkowanie szczotką z naturalnego włosia - kwas foliowy Dziś: - Szampon Joanna Miód i cytryna - Odżywka w saszetce z farby Londa - Ampułka Radical - jedwab Joanna - kwas foliowy i dużo ziolonej herbaty z miodem
|
#4984 |
|
Zadomowienie
|
rano:
szampon johnson lawendowy x2 odżywka elseve nutri-blask light odżywka gliss kur w sprayu do włosów matowych na same końce (najlepszy 'jedwab' na końce - nic go nie pobije )wieczorem: lotion seboradin niger na skalp + masaż oczywiście salfazin 1x
najlepsze wakacje w moim życiu ! Turcja 08.07 - 22.07 mój największy cel na wakacje : wyśmienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany! walczę z trądzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracyliną Edytowane przez Katelicious Czas edycji: 2010-01-09 o 14:31 |
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
dziś
- zmywanie olei szamponem Pharmaceris do włosów osłabionych x2 - maska Dove Intense Therapy na 5 minut - Wax Quick + proteiny mleczne na długość - Joanna Rzepa serum na zniszczone końcówki wewnętrznie - witamina B kompleks |
|
|
|
#4986 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam szampony, odżywki i balsamy Joanna z Apteczki babuni. Koszt niewielki 5-7zł a efekt naprawdę widoczny. Przetestowałam na własnych włosach
|
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
-cała noc z olejem z pestek winogron
-mycie balsamem mrs.potter's aloes x 3 - ampułka Radical (dzień 2) - mgiełka keratynowa CHI - balsam nawilżająco-regenerujący bez spłukiwania Joanna z Apteczki Babuni - żel aloesowy Paloma na całe włosy -jedwab Joanna -witamina B komplex |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4988 |
|
Raczkowanie
|
*szampon z brzoza i lopianem
*odzywka wzmacniajaca z AB na skalp *kuracja 2 minutowa Asia *odzywka Radical na skalp *odzywka Ziaja *serum na konce wew *zielona herbata
|
|
#4989 |
|
Konto usunięte
|
szampon Joanna z AB z tymiankiem i tatarakiem
szampon Toni&Guy do czerwonych balsam mrs Potter's z imbirem do wypadających odżywka Toni&Guy do czerwonych woda brzozowa w skalp spray Lilliputz wew: witamina B komplex |
|
|
|
#4990 |
|
Raczkowanie
|
farba Garniera (schodzę z czarnego
)odżywka z olejem z avocado + maska bingo pod ręcznikiem spray Elseve wew. magnez
|
|
#4991 |
|
Konto usunięte
|
-oliwa z oliwek na 2godz
-szampon gliss kur oil nutritive -maska syoss do wlosow zniszczonych -spray gliss kur oil nutritive -belissa,drozdze |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
mix olei na cały dzień
szampon Farmona Herbal Care 2x maska Treatment Wax na ok 40 minut odżywka Radical serum Radical
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
rekonstrukcja u fryzjera
maska rekonstruująca Una + sauna jakieś fryzjerskie pierdoły ![]() podcięcie Dwufazowa odżywka nawilżająca Revlona revalid kapsulki pokrzywa
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
#4994 |
|
Zadomowienie
|
Jutro:
olejek rycynowy na końce na parę minut przed myciem szampon johnson lawendowy balsam regenerujący seboradin na skalp i całe włosy na 5-10 minut + masaż głowy jak zwykle ostatnie płukanie włosów w zimnej wodzie (naprawdę zimnej )odżywka w sprayu gliss kur do włosów matowych na końce wieczorem lotion seboradin niger na skalp + masaż salfazin 1x
najlepsze wakacje w moim życiu ! Turcja 08.07 - 22.07 mój największy cel na wakacje : wyśmienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany! walczę z trądzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracyliną |
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj:
- szampon Nivea Intense Repair - kompres z Apteczki Babuni - odżywka Joanna Naturia z miodem i cytryną - Lilliputz Dzisiaj: - szampon Head & Shoulders - balsam Mrs. Potter's aloes - odżywka Joanna Naturia z miodem i cytryną - Lilliputz |
|
|
|
#4996 |
|
Rozeznanie
|
- szampon Vichy Dercos Aminexil
- odżywka Alterna truflowa - ampułka Vichy Dercos Aminexil - koncentrat Revlon - żelazo + witaminy - Revalid
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
*wosk w końce
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
szampon accent
mieszanka bingo kaszmirowej z romantic seboradin niger lotion olej kokosowy na końce
|
|
#4999 |
|
Rozeznanie
|
Dziś rano:
- szampon Garnier Neril; - wax w skalp, a na resztę włosów balsam Nivea skręt fal i loków (to wszystko na 30 minut); - w końce jedwab; - tonik Neril w skalp; - wypiłam już pokrzywkę (pozostał mi jeszcze kubek skrzypu i bratka); - witaminki już wzięłam.
- od marca 2009 roku nie susze, i nie prostuje włosów; - od 2006 roku ich nie farbuje - zapuszczam włoski - ostatnie podcięcie włosów 10 październik 2011 rok. - obecna długość to włosy do ramion. CEL: WŁOSY DO ŁOPATEK LUB DŁUŻSZE. Gosi@ Edytowane przez Gosia19011983 Czas edycji: 2010-01-10 o 10:22 |
|
|
|
#5000 |
|
Miss Pudernica
|
- szampon HE błyszczę, więc jestem!
- odżywka HE błyszczę, więc jestem! - spray Gliss Kur z olejkami - odżywka Joanna z miodem i cytryną na końce
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
- umycie szamponem kokosowym Joanna profesjonalna
- Kallos mleczny na 30 minut - ampułka Radical na skórę głowy (dzień 3) - mgiełka keratynowa CHI - balsam nawilżająco-regenerujący bez spłukiwania Joanna Apteczka Babuni - żel aloesowy Palomy na całe włosy -jedwab Joanny |
|
|
|
#5002 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Uuuu, Kochane, tak ostro dbacie o włosy, że do ostatniego posta zapełniłyście wątek.
Zatem obecny temat zamykam, a do kolejnych zapisków zapraszam w nowym https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16367551
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

)
)
)