Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 00:58   #1081
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

I ja mówię dobranoc

I mam prośbę: zagońcie mnie jutro do nauki...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 01:02   #1082
crozee
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

A Natalii kilka znam i chyba tylko o jednej z nich nie mam za wiele dobrego do powiedzenia.
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a Natalia to każda jaką znam była taką mamałygą, nic wyróżniającego się
ekhm... MAM NA IMIE NATALIA

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Dzięki nie chciałam wymuszać
Ja też zaraz mykam, tylko jeszcze potestuję trochę trwałość nowych kosmetyków za grosze
Jakie kosmetyki?

byłam na avatarze 3 d Swietny film!
Stary 2010-01-10, 02:09   #1083
Gwizdak
Zakorzenienie

Na początek powiem Wam stare mądre powiedzenie, które mi się przypomniało pod czyimś wpływem: "Nigdy nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona wcześniej zdobytym tam doświadczeniem"....

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
wezmę od ciebie cała pogodę, dam w zamian swoją. U mnie już asfalt widać, tak śnieg stopniał. nawet trawę coraz częściej widać taka odwilż...a na południu miało być niby tragicznie. zawsze to jakoś moją miejscowość omija...

a tówj plan jest idealny. Proponuje żebyś jeszcze kilka wymyśliła, i Ins walnie na pierwsza stronę , żeby było jak można wymusić;P
Co do pogody, proszę bardzo - możemy się zamieniać
Kurczę... plan był niezły, ale nie udało mi się go powalić. No nic, jak mówiła Scarlett - jutro też jest dzień

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Gwizdak. Jesteś NAJLEPSZA
Uśmiałam się
a dziękuję

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

Gwizdak jak tak mogłaś śpiącego ululanego Tzta zostawić samego?.... Plan jak najbardziej git ..a czemu mama Tżta tak Ci powiedziała?
A normalnie, mogłam On spał, ja chciałam imprezować No nie dało się tego pogodzić raczej A jak mi mama tż powiedziała? Bo nie wiem

Spaaaaaaaać idę
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 07:41   #1084
butterfly20
Zakorzenienie

Helloł

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
O k**** sorry ale osobiście uważam, że nadawanie takich imion dzieciom to krzywda dla tych dzieciaków.
Wiem, każdy ma jakieś tam swoje typy, każdy lubi co innemu i każdemu się podoba co innego. Ale w życiu bym tak dziecka nie nazwała... Jak to zdrobnić? Roszku? Rosiaczku?
Antonina... bleeee...

Podkreślam po raz kolejny- nie bierz sobie tego do serca, ja tylko wyrażam swoją opinię. Nie pozwoliłabym nazwać swojego dziecka: Maria, Matylda, Wiesława, Stefania itp. a chłopca Antoni, Władysław, Stanisław, Jan...
W życiu!

Tomasz- baaardzo mi się podoba, Karol też. Aleeee... moje dziecko będzie miało jedno imię (bo to drugie w sumie niepotrzebne a się ciągnie potem w dokumentach jak kupa za butem).
Agatka- też mi się podoba
Martynka- niiieeeee to imie jest na mojej czarnej liście
Antonina-Tosia- to nie takie złe imię.
A co do imion po dziadkach to siostrzeniec TŻa ma Ignaś. Teraz może być,ale gorzej jak będzie nastolatkiem...
A u mnie w rodzinie jest tradycja,że każda dziewczynka musi mieć na pierwsze lub drugie Maria. Tak więc z drugim imieniem nie mam problemu:P

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Baterflajku, o, Karolek też był a Tomek mi się podoba Ania jet de best moja mama ma tak na imię, a poza tym nie jest teraz takie popularne jak niegdyś, co przemawia za nim
Ilsa, może nie tyle szokujące, po prostu inne. Antonina mnie w ogóle nie szokuje, lubię to imię tak samo jak Antoni. Ale Roch to dla mnie takie krótkie cięcie, poza tym jak ktoś mówi przy mnie to imię, to od razu mam obraz gościa, którego nie lubię

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------
Tomek to na cześć zmarłego brata TŻa
Ja najchętniej dałabym córci Ania,ale Teściowa Ania,ja Ania- za dużo by było

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
A to chyba nie miało być do mnie

W ogóle dziękuję Wam za miłe słowa odnośnie kiecek, ale dopiero jak na mnie zobaczycie to ocenicie Coś mi się widzi, że Motylek sądzi, żem za gruba do nich, bo tak pisze, że Justynce napewno byłoby w tej 1. super, bo jest drobna )) A ja tymczasem mierzyłam same rozmiary 38, bo tylko takie były i wszystkie były na mnie za duże, także co się okazuje, nie jest ze mną tak źle
Dobranoc

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

O kurde
A pogmatwało mi się Pamiętam,że Ty chciałaś drewniany domek.
Co do pogrubionego to w życiu Warszawy. Jesteś szczuplutka i wierzę,że Ci pieknie w tych kieckach
A Justynkę dlatego mogłam sobie wyobrazić,bo jest tak długa jak ta Pani na zdjęciu.
Np. ja jestem tego wzrostu co Justyna,ale mam więcej tu i tam i na pewno bym nie wyglądała za pięknie

Cytat:
Ja uważam, że to fajnie dac dziecku imię po przodku. Np. chętnie bym miała Weronikę albo Krystynę - po babciach choć Bolka czy Władka po dziadkach to już nie Jaś mi się podoba, jak mój ojciec, ale odpada raczej, bo nie mam ojcu za co dziękować, a to zaszczyt, żeby wnuk miał takie imię jak dziadek.
Nooo moi dziadkowie to byli Wincenty i Eugeniusz,więc też tego nie widzę.
A babcie Krystyna i Maria-też nie do końca

Ale Weronika ładnie

Idę się uczyyyć.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 08:10   #1085
carmelova
Zakorzenienie

Hello
Przepraszam, że tak wczora zniknęłam i nie podzieliłam się rozmyslaniami Tżta na temat imion, ale właśnie kąpiel się skończyła i trzeba było wskoczyć do łóżeczka

Tżtowi (i mi też) podobają się dla facetów takie dostojne, męskie imiona. Wcześniej mówiliśmy o Aleksandrze (Wielkim ), a wczoraj padło imię Julian/Juliusz (Cezar ). A zawsze na wszelki wypadek podoba nam się Piotr :P Takie imiona pasują do nazwiska Tżta (końcówka -ski). Brzmią dumnie Dla dziewczynki od zawsze podobały mi się krótkie i nietypowe np. Pola czy Lena.

Jak wiecie ja sama mam dość niespotykane imię, chociaż jest proste. W podstawówce miałam przez nie trochę problemów ("Kama - serce jak dzwon!", Kama bez cholesterolu") w liceum już mniej (czasem byłam Kamą sutrą, ale baaaardzo rzadko). Zawsze tłumaczyłam to sobie zaściankowością i ograniczeniami rówieśników :P Wolę takie imię, niż Esmeralda czy Andżelika. Teraz naprawdę jestem rodzicom wdzięczna, że mnie tak nazwali. W firmie jestem jedyną Kamą, dzięki czemu każdy wie o kogo chodzi, mówi do mnie i o mnie po imieniu. Nie trzeba tłumaczyć o której Kamie mowa. A "zdrobnień" też jest sporo np. Kamka, Kamcia, Kamuś, Kami. Moim zdaniem najgorzej jest nadać dziecku imię, które jest wymyślne i na które w tej chwili jest moda, typu Oliwier (bleeh) czy Nikola...

Znowu mi się śniła Claris... to już jest jakaś masakra...

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-01-10 o 08:21
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 08:30   #1086
butterfly20
Zakorzenienie

Kamka mi się Twoje imię podoba Ale rozśmieszyła mnie ta Kama-sutra

Stała się rzecz niemożliwa...moja własna MAtka namawia mnie,żebym nie jechała na egzamin. Fakt-warunki są przeeetragiczne...Boję się trochę,a pociągiem nie pojadę bo nie będę sama stać na dworcu w Katowicach o godz. 19

Stary 2010-01-10, 08:33   #1087
carmelova
Zakorzenienie

Motylku dzisiaj masz ten egzamin?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 08:44   #1088
Gleniusia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Co do imion to mam babcię Antoninę i to imię mi się podoba (zresztą teraz chyba często się pojawia u dzieci), ale myślę że tu jest podobnie jak z Zofią (jednak u maluszków to tak trochę nie pasuje, chociaż Zosia to ładne imię).

Ja żadnych "typów" nie mam, ale Tż już zapowiedział, że nazwie córkę Kira (imię córki Gałczyńskiego) moje argumenty, że dziecko będzie skrzywdzone, nie działają
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 09:08   #1089
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Wysłałam maila chyba jest w wysłanych

Noo i lecę zbierać się na targi tzn. śniadanko zjemy i jedziemy
Stary 2010-01-10, 09:19   #1090
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Motylku dzisiaj masz ten egzamin?
Tak...ale nawet już tata zaczął protestować,że mam nie jechać.

Stary 2010-01-10, 09:24   #1091
katarakta
Zadomowienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość

Jakie kosmetyki?

byłam na avatarze 3 d Swietny film!
Colossal dla mnie lepszy od 2000calorie MF i Iconica Diora.
I jeszcze czarna kredka My Secret, byłam w szoku, że taka miękka (nie lubię jak mnie drapią) i dobrze ślizga się po powiece i długo się trzyma. Mam tą z tej kolekcji Smoky Rock taką czarną.

Też byłam na Avatarze 3D z Tż i bardzo nam się spodobał, z chęcią poszłabym jeszcze raz, szkoda tylko, że bilety takie drogie w ciągu ostatniego roku się zrobiły.

Dzsiaj muszę bardziej przyłożyć się do nauki, wczoraj mi sięnie udało - szalałam w kuchni i nie mogłam się powstrzymać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 09:25   #1092
butterfly20
Zakorzenienie

Ins ja Ci odpisałam

Stary 2010-01-10, 09:53   #1093
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry
Kamka, ja też lubię Twoje imię, właśnie to, że jest krótkie przeświadcza o jego wyjątkowości

Ale warunki na drogach masakra, z domu jeszcze wyjechałam, ale 15 km przed T-wem już 20 km/h i ciężko było. Chociaż tyle, że przyjechałam po otwarciu, więc zaparkowałam na podziemnym. Bo pracowniczy jest na Warsztatowej i wygląda jak warsztat... pełno dołów, błota. Koleżanka już wie, że nie wyjedzie i trzeba będzie ją pchać.

Idę zerknąć na maila

EDIT: Eee, co do maila, to nie jestem zainteresowana, przez co czuję się wykluczona

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2010-01-10 o 09:55
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 10:02   #1094
carmelova
Zakorzenienie

Motylku to może faktycznie nie jechać. A są jeszcze inne terminy?
Katarakta ja też lubię collosala Ostatnio kupiłam polecany na wizażu tusz z Wibo Glamorous lashes czy coś takiego. Fajny, suuuper wydłuża i rozdziela, ale średnio pogrubia, a mi na tym bardzo zależy. I zmywa się ciężko. No ale za cenę 8 zł to czego chcieć więcej.

Już 2 h nauki dzisiaj za mną Teraz Tż się obudził, jedzie do sklepu po mleczko i bananka dla mnie a potem znowu będę sama do 20, bo na 12:00 idzie do pracy

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-01-10 o 10:03
Stary 2010-01-10, 10:08   #1095
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku to może faktycznie nie jechać. A są jeszcze inne terminy?
Katarakta ja też lubię collosala Ostatnio kupiłam polecany na wizażu tusz z Wibo Glamorous lashes czy coś takiego. Fajny, suuuper wydłuża i rozdziela, ale średnio pogrubia, a mi na tym bardzo zależy. I zmywa się ciężko. No ale za cenę 8 zł to czego chcieć więcej.

Już 2 h nauki dzisiaj za mną Teraz Tż się obudził, jedzie do sklepu po mleczko i bananka dla mnie a potem znowu będę sama do 20, bo na 12:00 idzie do pracy
Taaaak,to jest zerówka.Ale chcialam już mieć z głowy. Tylko faktycznie raczej nie ma sensu się pchać. Jestem ciekawa,czy egzaminatorka w ogóle dojedzie. MASAKRA.

Mówicie,że tusze z jakeigoś Wibo nie są złe? Ja uwielbiam YSL
Mam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...ng-Mascara.htm i jego zawsze nakładam pierwszego,bo fajnie rozdziela

I mam jeszcze ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...znych-rzes.htm i on faktycznie bardzo wydłuża.

Chociaż ostatnio wizażysta w drogerii mówił mi,że jest nowu YSL Singulier i łączy zadania obu tych moich tuszy Spróbuję jak się skończą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 10:09   #1096
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Hej dziewczynki już za Wami nie nadążam co do imion dzieci to pozostawię wybór do czasu jak będę w ciąży - może mnie jakaś wena dopadnie i wymyśle piknę imię
w piątek dowiedzieliśmy się, że wstępnie noble bank przyznaje nam kredyt - ale rzucili taką marżę, że podziękowaliśmy
czekamy jeszcze na pko bp tylko okazało się, że w bik-u wiszą jeszcze nasze kredyty (chociaż są spłacone) i mam 2 karty kredytowe (taa w ogóle nie używane więc nie wiem dlaczego to wisi w bik-u)
no i przez to decyzja się opóźnia a powinniśmy przelać pieniążki za mieszkanko do 20 stycznia.. ehh trzeba będzie porozmawiać z deweloperem.. buu
no i w dodatku moja najlepsza koleżanka przyjechała na m-c do Polski z zagranicy (studiuje w Szwecji) i dowiedziałam się, że ma depresję i jest na antydepresantach.. a mówiła mi wcześniej, że w Szwecji czuje się naprawdę szczęśliwa.. taa..
oki to się troszkę Wam wyżaliłam..

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 10:13   #1097
Gwizdak
Zakorzenienie

Ja tam też lubię imiona proste , jak moje I takie, któych nie da się zdrobnić. Nie specjalnie rozumiem tą obecną modę na przedwojenne imiona, sama bym tak dziecka nie nazwała. Dla córki tomi się Maja np podoba A dla syna to miałabym właśnie proste propozycje: Piotr, Krzysiek, nie wiem Na pewno nie Rafał i nie Paweł i nie Marcin - jakieś mam złe skojarzenia

Plan na dzisiaj: zadzwonię do kumpeli plotkary i powiem że się zaręczyliśmy. Ona obdzwoni pozostałych znajomych, a oni zaczną do nas wydzwaniać z gratulacjami. Głupio będzie zaprzeczać W ten sposób zmuszę tż żebyśmy pierdzionek mi kupili A potem wdepnę tutaj i opiszę Wam moje zaskoczenie spowodowane zaręczynami Może wypali?
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-01-10, 10:18   #1098
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Ja tam też lubię imiona proste , jak moje I takie, któych nie da się zdrobnić. Nie specjalnie rozumiem tą obecną modę na przedwojenne imiona, sama bym tak dziecka nie nazwała. Dla córki tomi się Maja np podoba A dla syna to miałabym właśnie proste propozycje: Piotr, Krzysiek, nie wiem Na pewno nie Rafał i nie Paweł i nie Marcin - jakieś mam złe skojarzenia

Plan na dzisiaj: zadzwonię do kumpeli plotkary i powiem że się zaręczyliśmy. Ona obdzwoni pozostałych znajomych, a oni zaczną do nas wydzwaniać z gratulacjami. Głupio będzie zaprzeczać W ten sposób zmuszę tż żebyśmy pierdzionek mi kupili A potem wdepnę tutaj i opiszę Wam moje zaskoczenie spowodowane zaręczynami Może wypali? :)
Czyli wczorajszy plan nie wypalił?
Szkodaaaa
Ale ten też bardzo fajny

No wiesz...trzeba kuć żelazo póki gorące Jak już raz powzięłaś pewne postanowienia,to trzeba je zrealizować.
A potem będziemy się podniecać,że byłaś taka zaskoczona tymi zaręczynami

Stary 2010-01-10, 10:26   #1099
carmelova
Zakorzenienie

Gwizdaczku Ty masz codziennie nowy pomysł jak rzucić Tżta na kolana

Motylku miałam ten drugi tusz YSL który pokazywałaś - dostałam na Dzień Kobiet od Tżta. Ale szybko zasechł Ostatnio dostałam jakiś Chanel, ale był beznadziejny. Czytałam trochę o tym przedłużaniu i zagęszczaniu rzęs, o którym pisała Justynka, ale to droga rzecz (ok. 500 zł pierwsze nałożenie, a potem co ok. 1,5 miesiaca uzupełnianie za ok 150 zł.) Wczoraj B. mnie zapytał czy nie chciałąbym czegoś takiego, bo w salonie kosmetycznym w ich klubie mają teraz taką usługę, a Tż ma 20% zniżki. Ale po takim zabiegu nie można używać normalnych kredek ani cieni, nie wiem jak z minerałami...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 10:28   #1100
Choji
Zakorzenienie

Gwizdak, dzięki za pogodę w końcu mogę powiedzieć że tego śniegu jest odrobina (tak koło 10 cm). Popada jeszcze z cały dzień konkretnie, to będę zadowolona

A plan masz jak zwykle genialny
przypomniało mi się jedno powiedzenie z jakiejś bajki:
"hej, móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem? to co zwykle - spróbujemy opanować świat!"

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 10:33   #1101
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czyli wczorajszy plan nie wypalił?
Szkodaaaa
Ale ten też bardzo fajny

No wiesz...trzeba kuć żelazo póki gorące Jak już raz powzięłaś pewne postanowienia,to trzeba je zrealizować.
A potem będziemy się podniecać,że byłaś taka zaskoczona tymi zaręczynami
No niestety nie wypalił, już w nocy z ogromnym żalem Wam tu o tym pisałam Ten skubaniec za dobrze na łyżwach jeździ, nie dało rady
A co do żelaza, kuję, kuję Chcę z Tobą i Claris popodniecać się ślubikiem Ja Waszymi, Wy moim, będzie uroczo

Karmi, mam na każdy dzień, gdyż moja desperacja sięgnęła zenitu. Wymuszę, lub zginę Zaciągnę go do ego ołtarza i zmuszę żeby przysięgę wydukał

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Gwizdak, dzięki za pogodę w końcu mogę powiedzieć że tego śniegu jest odrobina (tak koło 10 cm). Popada jeszcze z cały dzień konkretnie, to będę zadowolona

A plan masz jak zwykle genialny
przypomniało mi się jedno powiedzenie z jakiejś bajki:
"hej, móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem? to co zwykle - spróbujemy opanować świat!"
No nie ma sprawy A może chcesz jeszcze? Bo u nas sypie już 3-cią dobe i nie chce pzestać. Nie wiem jak dotrę jutro do pracy. Rozważam dotarcie tam, zabranie komputera i pracę z domu dopóki kataklizm nie minie
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-01-10, 10:38   #1102
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Claris, suknie Wiesz, wyobraziłam je sobie na tobie, kurcze, na pewno ślicznie w nich wyglądasz, bo moim zdaniem pasują Zwłaszcza, że ty masz figurę pod takie fasony Pupcia wystająca, więc ładnie będzie podkreślona, biust też nie jest zerowy. A jeśli masz ładne plecy i dekolt, to jak najbardziej taki gorset Ci tez bedzie pasował. Jestem na tak!

Gwizdak, ale ty podchody robisz.Nasza wątkowa ostoja, pełen spokój co do zaręczyn się rozkręcił
Ja wczoraj zrobiłam rodzinkę w Simsach Madzia i Adaś (tu nazwisko TŻ) i szalenie staram sie o dziecko W ogóle to mu powiedzialam, że ja z nim chcę mieć dziecko i koniec. O dziwo stwierdził, że tez chce, ale nie teraz. To go tylko uświadomiłam, że obydwoje jesteśmy wpadkowi, więc niech się nie wypowiada

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 10:45   #1103
justyna_dt
Zakorzenienie

No u nas jest 300 zł za pierwsze nałożenie i max. 80 zł za uzupełnienie. A że nie wolno kosmetyków stosowasć normalnie? Nie wiedziałam. Wiedziałam, że tuszu nie wolno, ale i nie ma potrzeby. A kredek to nie wiem, dlaczego, skoro rzęsy są doklejane jakieś 2 mm od nasady mi kosmetyczka nic o tym nie wspominała.

Gwizdak, jakby to po polsku powiedzieć, to nie wiem, bo mi zginęło, ale tak ogólnie to You make my day! plan dżinjes

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Claris, suknie Wiesz, wyobraziłam je sobie na tobie, kurcze, na pewno ślicznie w nich wyglądasz, bo moim zdaniem pasują Zwłaszcza, że ty masz figurę pod takie fasony Pupcia wystająca, więc ładnie będzie podkreślona, biust też nie jest zerowy. A jeśli masz ładne plecy i dekolt, to jak najbardziej taki gorset Ci tez bedzie pasował. Jestem na tak!

Gwizdak, ale ty podchody robisz.Nasza wątkowa ostoja, pełen spokój co do zaręczyn się rozkręcił
Ja wczoraj zrobiłam rodzinkę w Simsach Madzia i Adaś (tu nazwisko TŻ) i szalenie staram sie o dziecko W ogóle to mu powiedzialam, że ja z nim chcę mieć dziecko i koniec. O dziwo stwierdził, że tez chce, ale nie teraz. To go tylko uświadomiłam, że obydwoje jesteśmy wpadkowi, więc niech się nie wypowiada
Haha ja zrobiłam rodzinkę naszą już dawno, mamy 6 radosnych pociech

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 10:48   #1104
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

No nie ma sprawy A może chcesz jeszcze? Bo u nas sypie już 3-cią dobe i nie chce pzestać. Nie wiem jak dotrę jutro do pracy. Rozważam dotarcie tam, zabranie komputera i pracę z domu dopóki kataklizm nie minie
Dawaj jeszcze, ale poczekaj aż dotrę do Tż, cobym już nie miała jak wrócić ;P

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 10:55   #1105
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

Hahaha, w tej sytuacji to on sobie może nie chcieć do woli :P

A takie pytanie eventowe: co sądzicie o WOŚP? Dzisiaj kolejny finał. Ja jestem za. Zawsze wspieram tą inicjatywę chociaż drobną kwotą 10 czy 20 zł. Moim zdaniem każda akcja, która pomaga dzieciom zasługuje na poparcie. Chociażby smsem za 1 zł.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:

Haha ja zrobiłam rodzinkę naszą już dawno, mamy 6 radosnych pociech
Tiaaa, i pewnie grasz na kody cfaniaro, bo kto by wykarmił 6 dzieci z pensji roznosiciela gazet :P
Stary 2010-01-10, 10:56   #1106
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
No kuuurcze, no Trzeba sobie na reputację zazdrośnicy i wymuszaczki zasłużyć, nie? To właśnie osiągam
Cytat:

Gwizdak, jakby to po polsku powiedzieć, to nie wiem, bo mi zginęło, ale tak ogólnie to You make my day! plan dżinjes

Hehe, cieszę się przeogromnie Piszę tu to wszystko, bo wiecie, może któryś z tych planów się powiedzie, to sobie będziecie mogły skorzystać : ) Jeśli chociaż jeden chory się uleczy i kolana się ugną pod nim, to będzie sukces, nie ?

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Hahaha, w tej sytuacji to on sobie może nie chcieć do woli :P

A takie pytanie eventowe: co sądzicie o WOŚP? Dzisiaj kolejny finał. Ja jestem za. Zawsze wspieram tą inicjatywę chociaż drobną kwotą 10 czy 20 zł. Moim zdaniem każda akcja, która pomaga dzieciom zasługuje na poparcie. Chociażby smsem za 1 zł.

Ja popieram całym sercem 3 lata z rzędu byłam wolontariuszką Więc trudno nie popierać Kuuurcze, w przyszłym roku też będę A co
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-01-10, 11:08   #1107
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Motylku, odpisałam

No to makijaż wklejony, to uciekamy na Targi mamy opóźnienie, bo Foobar się wykrzaczył i TŻ naprawiał

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 11:08   #1108
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Dawaj jeszcze, ale poczekaj aż dotrę do Tż, cobym już nie miała jak wrócić ;P
Oooooo też cwano Też mam taki plan Tylko nie wiem czy samochód odkopię spod śniegu
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-01-10, 11:18   #1109
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ja zawsze z rodzicami wspieram WOŚP choć trochę Mimo, że nie cała kasa idzie na dzieci (bo wiadomo, Owsiak też musi z czegoś żyć), to jednak widać efekty w postaci sprzętu medycznego, na który szpital w większości przypadków nie stać. Poza tym ja sama byłam operowana w sali, gdzie ten sprzęt był. I nawet dlatego dajemy

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 11:19   #1110
katarakta
Zadomowienie

Motylku ja miałam EFC YSL i super czerń jest błyszcząca i rzęsy fajne, ale póki co to tylko raz na jakiś czas pozwalam sobie na takie szaleństwa, bo po 2 miesiącach nadaje się do kosza, chociaż czyszczę szczoteczkę. Ale jak będę zarabiać to kto wie, studecka kieszeń jednak trochę ogranicza.

Mojego małego kota pokarało. Gotowałam na kuchence wodę na kawę i Zuzia chciała przejść na drugą stronę kuchenki, ale przeszła po tej stronie co był ogień. Jak się odwróciłam to spadała i łapała się kuchenki i akurat łapki w ogień wsadzała. Wzięłam szybko śnieg z dworu i ją nasmarowałam (chociaż do tego się przydaje). Naszczęście tlyko troszkę futerko sąbie na łapkach przypaliła, a myślałam, że już muszę weta szukać. Gorzej jak z dzieckiem, człowiek na sekundę się odwróci, a za chwilę takie niespodzianki (akurat ona lubi broić za czyimiś plecami). Mam nadzieję, że będzie miała nauczkę na przyszłość i nie będzie wskakiwać na blaty jak tylko usłyszy, żę ktoś w kuchni jest. Straszny żebrak z niej jest. Zawsze coś z ludzkiego jedzenia zabierze, a to wskoczy na naleśnika jak się odwrócę, a to zje trochę jajecznicy...

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości