Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :) - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 15:01   #2761
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
Siala_Bala dzięki za wyczerpującą odpowiedź odnośnie usg przesiewowego

no ja się pytałam mojego gina czy moge spac na brzuchu to powiedział że tak że to nic nie przeszkadza dzidzi i że poprostu sama przestane tak spać jak będe już mieć brzuch i będzie mi nie wygodnie a potem planuje kupić taki kojec http://motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood/kup.html

dziewczyny a jak z waszym wyglądem ? tzn z cerą ? ja jestem tak wysyfiona jak jeszcze nigdy w życiu normalnie góry i doliny no ale cóż jakoś musze przeżyć
moja buzia naszczescie nie wyglada zle zadko gdzies mi cos wyskoczy gorzej dekolt ale wydaje mi sie ze to od oliwki bo zanim zaczelam ja uzywac to nic mi nie wychodzily a teraz takie potowki mi sie robia

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Też przymierzam się do kupienia takiej poduszki jak mi jeszcze trochę brzuch podrośnie,ale na all,bo tam są trochę tańsze. Już teraz czasem ciężko mi się na boku leży,bo mam wrażenie jakby mi brzuch ciążył i tak ciągnął w dół.Teraz w takich sytuacjach podkładam sobie jaśka żeby trochę podnieść brzuch,ale z czasem to nie wystarczy raczej.No i do karmienia też się potem przyda. A co do spania na brzuchu to też zawsze tak spałam,ale od niedawna jak tak chwilę poleżę to później jestem taka obolała na brzuchu,że się zaczęłam bać i staram się unikać tej pozycji

A z cerą też koszmar u mnie.Staram się unikać luster,bo wyglądam co najmniej niekorzystnie ostatnio Pocieszam się,że to może zgodnie z przesądami dziewczynka odbiera mamie urodę
tez widzialam je na allegro i zastanawiam sie nad kupnem tymbardziej ze widzialam ze pozniej dzidziusia tez mozna fajnie w niej ulozyc

nie strasz z ta cera ze to na dziewczynke bo mi caly czas kazdy mowi ze slicznie wygladam a ja wole brzydko wygladac i miec dziewuszke nie zniose samych facetow w domu maz synek i jeszcze pies... jak tak bedzie to w ramach protestu chyba suczke sobie kupie!
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:14   #2762
bajka1807
Zakorzenienie

u mnie z cera tez jest dobrze, wyskoczyly mi moze ze dwa albo trzy pryszczyki ale tylko na buzi.
ale pociesze was, moja kolezanka jest teraz w 6 miesiacu a wypryski na twarzy pojawily sie u niej kolo 10 tyg i ma je do tej pory. wg usg to chlopiec wiec anoxa spokojnie, nie wierzmy przesadom
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:15   #2763
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

czesc dziewczyny
to znalazlam na innym forum:
Witam wszystkie Mamy z rosnącymi brzuszkami . Teoretycznie rzecz biorąc najkorzystniejsza pozycja do spania w ciąży to leżenie na lewym boku ( pozwala na optymalny przepływ krwi przez narządy miednicy, a więc również dotlenienie dziecka). Ale oczywiście trudno jest spać cały czas tylko w jednej pozycji. Dlatego radzę zaufać tu swojej intuicji i spać w takiej pozycji, aby było Paniom wygodnie, abyście dobrze wypoczęły. Spanie na plecach w końcowym etapie ciąży może prowadzić do dolegliwości bólowych kręgosłupa i tendencji do obrzęków kończyn dolnych, dlatego nie jest raczej zalecane, ale jeśli któraś z Pań czuje, że inaczej nie może, to OK ( w końcu nic strasznego się nie stanie). Na brzuchu można spać , dopóki jest tak wygodnie (nie przygnieciecie Panie dzidziusia - jest dobrze chroniony przez mięsień macicy, błony i wody płodowe) . A przede wszystkim zachęcam, żeby nie żałować czasu na sen, bo już za parę miesięcy będzie jednym z Waszych głównych marzeń, których realizację niestety trzeba będzie odłożyć na później.

A co do cery: tragedia u mnie czuje sie jak nastolatka:/

1 lipiec 2010 20:10 Lilianka
hexa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:20   #2764
anoxa
Zakorzenienie

ooo i ten tekst dotyczacy spania bardzo mi sie spodobal
Stary 2010-01-10, 15:26   #2765
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Ja jak byłam w ciąży z córeczką to miałam problemy z cerą, tu pryszcz, tam pryszcz a na dodatek twarz miałam jakby napuchniętą jak chomik, za to teraz wręcz przeciwnie, nie narzekam
U mnie kolejny dzień bez przerwy sypie śnieg juz jest tyle śniegu że ledwo chodnikiem można przejść, nie wspomnę już o samochodach nagminnie zakopujących się u nas na drodze osiedlowej, wiele osób jeździ z łańcuchami na kołach, aż strach pomyśleć jak jutro dotrę z małą do przedszkola chyba nie odważę się jechać samochodem i pojadę autobusem.A jaka u Was pogoda?
Może wstawię fotkę z wczorajszego spaceru z małą ale to później.
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:30   #2766
Siala_Bala
Zakorzenienie

No myślałam, że tylko ja tak zeszpetniałam xD
Ledwo jedno badziewie zacznie znikac a juz dwa kolejne czekają w kolejce :[
Czuję się jak jakas biedrona upstrzona niespodziankami
Jak to nie będzie dziewczynka kradnąca urode to sie chyba postrzelę... z gumy od majtek

Jusdan77 u mnie to samo, wszystko zasypane, na szczęście sie nie zakopałam ale wczoraj na trasie (10 minut do pracy) mijałam 3 wypadki poślizgowe
Śniegu niemal po kolana, my zrzędzimy a dzieciaki szaleją
Wyglądając przez okno mam widok na wieeelką górkę z której zjezdzają maluchy, młodziez a nawet babcie z wnukami Całodniowe śmichy-chichy, mojemu tz powiedziałam że może już za rok będzie też tak śmigał

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-01-10 o 15:34
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:32   #2767
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Taka u mnie zima

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-01-27 o 17:39
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:49   #2768
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Taka u mnie zima
masz sliczna coreczke u mnie tak samo wygalada na dworze dzis nawet mowilam do meza ze jak na przyszly rok bedzie taka zima to organizujemy kulig bo teraz to strach jakbym z sanek spadla a z kolei zal by mi bylo gdyby wszyscy sie dobrze bawili a ja moglabym tylko patrzec:/

A widze ze nie tylko ja slyszalam przesad ze dziewczynki urode wyciagaja a chlopcy wrecz przeciwnie

Stary 2010-01-10, 15:56   #2769
papeteria
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Ale nasypało śniegu !!!
bajka
a te spodnie z h&m jakie kupiłaś i za ile?
Ja mam ochotę na dżinsy z h&m, ale drogie są nie?

anoxa koniecznie napisz jak spodnie i tunika.
Narobiłaś mi ochoty na budyń , a mam pełny żołądek , ale zjem na kolację.

Dziewczyny też tak macie, że jak zjecie np. obiad to wszystko wam się cofa,?Ja mam tak od kilku dni ,ale nie wymiotuje tylko tak mi sie "podnosi".

Fajnie, że nie jestem odosobniona ja też mam cerę jak pizza, ale już mniej niż na początku, teraz głównie na żuchwie i skroniach i tylko tam.A wczesniej cały dekold i czoło. A moje kumpele takie zdziwione, że jak to ciąża i taka cera Moja znajoma ma też problemy z cerą, ale to pewne,że będzie chłopak.Nie ma reguły.

Poza tym piersi urosły z dużego c na duże d

Ja uwielbiałam spać na brzuchu, ale jak musiałam tak długo leżeć to się oduczyłam.

Za wózkiem i ciuchami i innymi rzeczami dla dziecka się jeszcze nie rozglądam, ale jak zacznę ten wątek będzie jak znalazł .
Skarbnica wiedzy po prostu
Imion też jeszcze nie mam .Kilka mi się podoba np.Jagoda, dla chłopca nie wiem, ale jeszcze nie wybieram.

jusdan fajnego masz szkraba
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 16:05   #2770
Siala_Bala
Zakorzenienie

A ja własnie wpierniczam suszone śliweczki
Śmierdzą starymi gazetami trochę (zawsze tak mi sie ten zapach kojarzył) ale musze coby jutro gładko poszło bo dzis w wc to myślałam że prędzej urodzę
też macie taki problem?

Stary 2010-01-10, 16:16   #2771
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

tak mi sie troche cofa jak mi sie odbija

ja dzis sobie pozwolilam na pizze z pizza hut.

tak ialam problem z zaparciami ale sok ze swiezej marchewki i banany pomoglyczasami az za bardzo

a tak pytanmie z zupelnie inne j beczki-urzadzamy kuchnie i podoba mi sie lodowka firmy ariston dokladnie to taka jak na zdjeciu,ale opinie na jej temat sa podzielone.czy ktoras z was ma sprzet tej firmy albo moze cos powiedziec o jakosci ich produktow??

Stary 2010-01-10, 16:17   #2772
papeteria
Zakorzenienie

Siala_Bala ja też mam ten problem suszone śliwki nie działają na mnie.Ja pije sok jabłkowy lub zajadam się jabłkami i jeszcze niezawodny sposób codziennie dodaje do jogurtu łyżkę mielonego siemienia lnianego i już nie jest tak tragicznie, bo wcześniej to ja myślałam, że mi tyłek rozerwie za przeproszeniem
Stary 2010-01-10, 16:21   #2773
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

bede wdzieczna za odpowiedz bo ona nie malo kosztuje a nie chce wydac pieniedzy w bloto

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

albo moze polecicie mi jakas lodowke??taka niezawodna, pakowna ze tak to ujme ipraktyczna??

Stary 2010-01-10, 16:22   #2774
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
A z cerą też koszmar u mnie.Staram się unikać luster,bo wyglądam co najmniej niekorzystnie ostatnio Pocieszam się,że to może zgodnie z przesądami dziewczynka odbiera mamie urodę
ja mam to samo i tey licze ze corcia ma z tym cos wspolnego

fajna ta poduszka chyba trzeba bedzie o takiej pomyslec

a jesli chodzi o badania to ja teraz tez zadnych nie dostalam do zrobienia
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 16:24   #2775
Siala_Bala
Zakorzenienie

Eee... marchewka to chyba działa własnie odwrotnie.. moja kuzynka nie chciała dac 2 letniej córce soku marchowiowego bo się załatwic nie mogła i że to by pogorszyło sprawę.

Jabłek za bardzo nie lubię ale chyba się zmuszę jeśli te śliwki nie podziałają bo jeszcze ze 2 dni i po prostu pęknę jak balonik xD Straszne to.
Siemię lniane.. łyżka? na sucho można czy jak? to w aptece można kupić?

Stary 2010-01-10, 16:26   #2776
anoxa
Zakorzenienie

jusdan sliczna masz coreczke a zima u mnie wyglada podobnie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
A ja własnie wpierniczam suszone śliweczki
Śmierdzą starymi gazetami trochę (zawsze tak mi sie ten zapach kojarzył) ale musze coby jutro gładko poszło bo dzis w wc to myślałam że prędzej urodzę
też macie taki problem?
niestety i powiem ci ze mi pomaga to ze codziennie pije sok jablkowy bylam u siostry 3 dni i go nie pilam i problem znowu sie pojawil

Cytat:
Napisane przez hexa84 Pokaż wiadomość
tak mi sie troche cofa jak mi sie odbija

ja dzis sobie pozwolilam na pizze z pizza hut.

tak ialam problem z zaparciami ale sok ze swiezej marchewki i banany pomoglyczasami az za bardzo

a tak pytanmie z zupelnie inne j beczki-urzadzamy kuchnie i podoba mi sie lodowka firmy ariston dokladnie to taka jak na zdjeciu,ale opinie na jej temat sa podzielone.czy ktoras z was ma sprzet tej firmy albo moze cos powiedziec o jakosci ich produktow??
kochana niestety nie mam do czynienia z ta firma a lodowka wyglada fajnie moge spytac o cene?

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Siala_Bala ja też mam ten problem suszone śliwki nie działają na mnie.Ja pije sok jabłkowy lub zajadam się jabłkami i jeszcze niezawodny sposób codziennie dodaje do jogurtu łyżkę mielonego siemienia lnianego i już nie jest tak tragicznie, bo wcześniej to ja myślałam, że mi tyłek rozerwie za przeproszeniem
ja tez jak juz pisalam pije sok jablkowy i pomaga

a ja dziewczyny jestes wsciekla na tz'ta bo sie dzisiaj menda caly dzien nie odzywa rano tylko napisal smsa
Stary 2010-01-10, 16:30   #2777
Siala_Bala
Zakorzenienie

ja tam zawsze miałam z tym problem ale dziś to mi mało co oczy nie pękły bite 55 minut siedziałam i wyłam.
Zakupię jabłca i sama zrobię soczek, dodam mandarańczę i będzie do wypicia
Dziękuję Wam.

Lodówka superowa, z tym czy aby nie za duża?

Stary 2010-01-10, 16:33   #2778
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

anoxa ta lodowka kosztuje ok2400-2700zl w zaleznosci od sklepu znalaly sie i drozsze:/dla mnie to sporo.dlatego pytam czy cos slyszalyscie nie tylko o niej ale tez i o innych lodowkach tej firmy bo nie chce zalowac i sie niepotrzebnie wqrzac ze tyle kasy poszlo w smieci:/

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

nie da sie ukryc spora jest,ale tak jakos mnie urzekla poza tym zwykle jest u nas sporo znajomych wiec mysle ze pusta by nie stala

Stary 2010-01-10, 16:44   #2779
papeteria
Zakorzenienie

hexa ja mam lodówkę z Boscha w lipcu będzie trzy lata z takim panelem ustawiania temperatury na drzwiach. Coś 1800 kosztowała.J estem z niej zadowolona. W zeszłym roku wezwałam serwis ,bo lodówka przestała chłodzić a zamrażarka nadal mroziła. Okazało się , że wentylator od lodówki się zamroził przez zamrażarkę i wystarczyło rozmroźić lodówkę na 24h .Fakt ,że dawno rozmrażana nie była, ale nie powinno się tak dziać. Facet przyszedł za kilka dni znowu(bo musiał mieć rozmrożoną lodówkę ) założył mimo to jakieś zabezpieczenie, żeby się tak nie działo a dodatkowo zmienił softa na nowszego w panelu temp. i od tej pory mówił, że jest kolejne dwa lata gwarancji ,a mineło już wtedy prawie dwa lata od zakupu. Nie wiem jak w innych firmach, ale ta jest przyjazna firma wg.mnie. Na rynku jest masa przeróżnych lodówek napewno wybierzecie coś fajnego

Siala_Bala Samo siemie lniane jeszcze mielone nie bardzo bo tak jakbyś trociny jadła a w jogurcie tak napęcznieje jak musli.

anoxa.
...faceci....
Stary 2010-01-10, 16:50   #2780
bajka1807
Zakorzenienie

papeteria to sa jeansy rurki, dalam za nie 149 zl ale powiem ze jestem z nich bardzo zadowolona, nie wygladam jak baleron kupilam sobie jeszcze tam rajstopki ciazowe bo normalne to cisnely mnie w brzuchol.

kurcze ja tez mam zaparcia, ale sliwki to mi nie przejda przez gardlo. wciskam w siebie activie a ostatnio jak bylam u gina to przepisal mi jakies ziolowe tabletki, nie pamietam nazwy na chwile obecna. no i z tego co mi jeszcze mowil to mozna czopki glicerynowe. na tabletki przystalam bo juz szczerze mam dosyc siedzenia w wc i modlenia sie przez dluzszy czas by cos sie "ruszylo" bo czasem to wlasnie myslalam ze predzej urodze.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 16:53   #2781
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Eee... marchewka to chyba działa własnie odwrotnie.. moja kuzynka nie chciała dac 2 letniej córce soku marchowiowego bo się załatwic nie mogła i że to by pogorszyło sprawę.

Jabłek za bardzo nie lubię ale chyba się zmuszę jeśli te śliwki nie podziałają bo jeszcze ze 2 dni i po prostu pęknę jak balonik xD Straszne to.
Siemię lniane.. łyżka? na sucho można czy jak? to w aptece można kupić?
kochana wiem ze moja babcia jak miala TE problemy i jadla same sliwki to jej nie pomagalo ale pozniej lekarz kazal jej trzy sliwki zalewac wrzatkiem tak pol kubka i pozniej je zjesc i to wypic i podobno dzialalo wiec sprubuj a siemie dostaniesz w aptece
Stary 2010-01-10, 17:06   #2782
Siala_Bala
Zakorzenienie

Ojj dziękuję Wam bardzo
Zakupie to siemię, popiję sokiem z jabłek, zasunę czopka to się ruszy bo takiej męki po raz drugi nie zniose

bajka1807 gdybyś sobie przypomniała nazwe to byłoby super
Wiem, że najzdrowsze to co naturalne ale ja jakoś zawsze wolałam tabletkę na coś zarzucić :P a jak to ziołowa to nie powinno być źle.
Ja znam ziółka o bardzo ostrym, zrywnym działaniu "senes" się nazywają ale w ciąży to raczej chyba nie powinno się ich pić bo to jest tak mega poruszające że czasem żałowałam że wypiłam łyka bo cały dzień i noc na sedesie ... po tym senesie ;]

Stary 2010-01-10, 17:16   #2783
Alguien
Zadomowienie

wow, zima do Was tez przyszla jusdan77 fajne fotki u mnie sniegu jest conajmniej 2x tyle

a my dzis mamy rowno 18 tygodni
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:21   #2784
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
wow, zima do Was tez przyszla jusdan77 fajne fotki u mnie sniegu jest conajmniej 2x tyle

a my dzis mamy rowno 18 tygodni
ojjj gratuluje to juz prawie polmetek powinnas juz znac plec dzidzi kiedy masz usg?

Cytat:
Ojj dziękuję Wam bardzo
Zakupie to siemię, popiję sokiem z jabłek, zasunę czopka to się ruszy bo takiej męki po raz drugi nie zniose

bajka1807 gdybyś sobie przypomniała nazwe to byłoby super
Wiem, że najzdrowsze to co naturalne ale ja jakoś zawsze wolałam tabletkę na coś zarzucić :P a jak to ziołowa to nie powinno być źle.
Ja znam ziółka o bardzo ostrym, zrywnym działaniu "senes" się nazywają ale w ciąży to raczej chyba nie powinno się ich pić bo to jest tak mega poruszające że czasem żałowałam że wypiłam łyka bo cały dzień i noc na sedesie ... po tym senesie ;]
z ziolkami to czytalam zeby ostroznie...
tutaj wklejam cytat

Nieznane zioła
Niektóre zioła działają silniej niż leki! Unikaj mieszanek i herbatek. Szczególnie niebezpieczny dla ciebie jest teraz żen-szeń, rozmaryn, tymianek, chmiel i cząber, ponieważ szkodliwie działają na płód. Wystrzegaj się też moczopędnej kruszyny i aloesu, bo mogą powodować odwodnienie i przekrwienie narządów w obrębie miednicy.

a tutaj adres innych rzeczy zakazanych kobieta w ciazy
https://polki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10010685.html
Stary 2010-01-10, 17:26   #2785
justynacz80
Rozeznanie

Jusdan, śliczna córcia.
Ja też miałam TE problemy, ale pomogły mi jabłka. Codziennie jedno lub dwa i wszystko się unormowało.
Co do wózków, fotelików i ubranek to jeszcze się wstrzymuję. Ciągle jeszcze nie dowierzam, że jestem w ciąży. Tylko samopoczucie mi o tym przypomina. Wiecie, że ja nigdy jeszcze nie trzymałam noworodka, ani nawet niemowlaka na rękach Już się stresuję na samą myśl
Mi też się cera zmieniła. Nie mam jakoś strasznie dużo pryszczy, ale jest bardzo wysuszona. Też wolałabym, żeby pogorszenie wyglądu było sprawką dziewczynki, ale mam przeczucie, że będzie chłopak. Nawet nie tyle przeczucie, co fakt, że staranka odbyły się również w dzień owulacji, co skutkuje raczej męskim potomkiem. To będzie moje pierwsze dziecko, więc w sumie bez różnicy.
Dziewczyny, a jak z Waszym samopoczuciem. Mam na myśli Wasz nastrój. Jesteście wesołe, płaczliwe, czy smutnawe, czy może wszystko po trochu? U mnie jakiś spadek nastroju ostatnio . Obiektywnych powodów do smutku nie mam, więc zrzucam to na karb hormonów.
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:26   #2786
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ojjj gratuluje to juz prawie polmetek powinnas juz znac plec dzidzi kiedy masz usg?
Jutro! I od tygodnia nic innego nie robie tylko odliczam dni i niecierpliwie sie jak male dziecko Serio

justynacz80 nie przejmuj sie, to ponoc normalne w ciazy Wszystkiemu winne sa te szalejace hormony, szczegolnie w I trymestrze. Ja nie zauwazylam u siebie zmian nastrojow, natomiast zdecydowanie szybciej zbiera mi sie na placz, nawet jak ogladam cos w tv i mnie wzrusza

Edytowane przez Alguien
Czas edycji: 2010-01-10 o 17:28
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:34   #2787
anoxa
Zakorzenienie

Alguien to trzymam kciuki bedziesz pierwsza ktora bedzie znala plec!(mam nadzieje ze dzidzia bedzie chciala sie pokazac) i koniecznie po wklej nam zdjecie i pochwal sie co ci lekarz powiedzial

justynacz80 cos wiem o tych nastrojach siedze teraz i placze bo mnie TZ wkurza... niech on tylko jutro do domu wroci...
Stary 2010-01-10, 17:35   #2788
papeteria
Zakorzenienie

justynacz tak jak pisze Alguien normalka.
Ja miałam okropne nastroje a perspektywa zagrożonej... nie pomagała, ale od kilku dni jest lepiej, czyżby z początkiem 2 trymestru faktycznie poprawia się nastrój?
Stary 2010-01-10, 17:36   #2789
Siala_Bala
Zakorzenienie

A ja znowu jestem nerwus niesamowicie. Zawsze byłam ale teraz to wyjątkowo byle co mnie wnerwia i wyprowadza z równowagi
Na tym ucierpiał dziś mój tz troszkę i moja matka bo jak zwykle musiała sie wtrącić i być po stronie tż zamiast po mojej jak go opierdzielałam..

Stary 2010-01-10, 17:40   #2790
papeteria
Zakorzenienie

Tak tak Alguien jutro prosimy o niezwłoczną relację z wizyty
anoxa weź swojego chłopa na przetrzymanie i też nie wysyłaj esów ani nic nie mów jak minął dzień np. zobaczysz, że sam będzie w końcu ciekaw jak już się zorientuje...i nie płakać proszę NIE WARTO .

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-01-10 o 17:42
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości