Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 13:56   #2401
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

uciekłam z zajęć 2 godziny u już jestem w domku zjazd z głowy....

Wszystkim mającym jakieś rocznice dzisiaj GRATULUJĘ

Miłego

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 14:01   #2402
isabele
Wtajemniczenie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Hej Dziewczyny

Dziś w miarę leniwy dzień Wybieram się wieczorkiem na rynek, a resztę dnia spędzam w domciu prawie że w piżamach Dziewczyny tak piszecie o tych rezerwacjach terminów u zespołu, kamerzysty i fotgorafa. A my pomimo, że salę zarezerwowaliśmy w czerwcu ubiegłego roku nadal nic więcej nie mamy. Mam nadzieję, że uda nam się teraz w styczniu pojechać do naszego rodzinnego miasta i zarezerwować terminy u nich bo potem rzeczywiście może być tylko ciężej.

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 14:12   #2403
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
uciekłam z zajęć 2 godziny u już jestem w domku zjazd z głowy....
dobrze zrobilaś

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 14:21   #2404
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
dziewczyny obiecalam Wam raz ze jak znajde fotki jak bylam druhna to wsatwie...oto one
ale super to wygladalo fajne te sukienki

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 14:23   #2405
87_meg
Wtajemniczenie

uciekam do tż..
auto strasznie zaśnieżone a dalej sypie.. mam nadzieje ze wydaje z tego osiedla :p
będe wieczorkiem
miłego popołudnia
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 14:24   #2406
MiciaKicia
Zakorzenienie

ja tez uciekam muszę si ubraci jade do tego kina

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 14:34   #2407
jolkajp
Rozeznanie

Hej laseczki. wczoraj mnie mialam siły pisać na wizazu nawet. Najgorszy trzeci dzien diety dla mnie był-w głowie mi sie kreciło, mdło mi było od tych białek. Ale przetrwałam. i dzisiaj zjadlam rybke zamiast mięska wolowego i kurczaka.i odrazu lepiej. i dostałam powera do dalszej diety zaangażowalam wszystkichh w to,że nei jem nic poza mięsem i jajami mój tż nei mógł zrozumieć-ale jak to?nawet kapusty nie zjesz? Ale widze,ze i on chce żebym schudła i pojechalismy do dklepu i kupilismy cała zgrzewke wdy-i wlewam w siebie nią. a ta nie lubie. najgorsza to herbata gorzka na poczatek. Ale chyba kryzys przetrwałam

Frida dziękuje za książki na maila. zaczełam cztytac ale mi czy padały i poszłam do empika i kupiłam "nie potrafie schudnąc". jedynie przepisy poczytam z maila

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

Jolka - za wytrwanie na diecie, ja zaczynam od pon
ja zaczęłam od czwartku bo stwierdziłam,ze jak znów zaczne od poneidziałku to do tego czasu nażrę się złych rzeczy i to bez sensu.pomyślałam w środe wiecozrem.a w czwartek drazu dieta.

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dziewczyny, te ktorym rodzice pomagaja w weselnych wydatkach, jak ustaliliscie podzial kosztow?? bo wlasnie z przyjaciolka rozmawialam na ten temat i mnie to zaciekawilo jak jest u Was?
u nas jest tak: rodzice 50/50% (za swoich gości kazdy płaci i alkohol na pół). a foto,kam,zespół i ciuchy i inne-my sami jezeli odłozymy tyle.

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
Jestem 4 dzień na diecie Dukana
ale to jedzenie już tak mi sie znudziło, że nie wiem. ciągle tylko mięso i jajka i jogurty naturalne od zapachu jajek to już mi się na wymioty zbiera. jakąś rybkę dziś kupię chyba

Dziewczyny dajcie przepis na te placuszki Dukana, może bym zrobiła?
może być na priva.
urozmaić sobie z mięska: ja jadłam 1 dzień pierś z kurczaka i ryba,2 dzień-mięso wołowe gtowane i z musztardą troche,3 dzień kurczak i biały ser chudy. a dzisiaj Rybka mi ratuje życie. Wczoraj myslałam że sie tym wszytskim porz.ygam poprostu. Pierwszy raz stwierdzialm,że ja nie chce mięsa-a ja mięsko kocham .
Można usmażyć rybke lub pierś kuraka w panierce z otreb-tak zrobiłam-pycho! tylko bez oleju smażyć of course ja wspierałam się wodą zwykła i gazowana-ale ta się pieni jak nie wiem co na patelni i bardziej dusi mięso. ale da sie żyć
Mnie to ratuje to,ze można musztardy troszke używać do smaku. juz chce wtorek i warzywka zupe sbei ugotuje i całą na raz zjem chyba jak tylko dam rade
A TAK W OGÓLE FRIDA widze,że równoczesnie zaczełyśmy dietke. ja 5 dni na proteinkach samych jadę-chociaz miałam 3 dni tylko być.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
napiecie przed @ ... a odkad biore Yasmin zamiast Logestu i Kontraceptu to mam takie masakryczne napiecie ze szok ;/ ;/ K ma ze mna zle.. potem sie klocimy niepotrzebnie

kurde!!!! kurde kurde kurde!! roznosi mnie
na dużo energii i zlości dobre jest odśneieżanie śniegu łopatą przy takich sniegach to sie po 15 minutach odechciewa złościc na innych i pada ze zmęczenia a tak na serio-trzeba pogadać z ginem o dolegliwościah. a ja ide do swojego-wkońcu sie zapisalam na 22 stycznia. Miałam przyjść w ciąży (ahahha)-znowu bedzie tłumaczenie jak to "się robi"
A propo ciąży-wiecie co mój tż powiedział na moje pytanie:kiedy przestanie całkowicie palić?-że jak przytyję 3 kg 200gram-ja oczy w słup,że się odchudzam to chyba mam tyle schudnąć i że źle powiedział- ale oswiecil mnie tępaka że mam przytyć 3,2kg - czyt.dzidzia. Postukałam sie w czolo i powiedziałam-chyba 13 kg 200 gram Głupolek mój kochany

PS.KUPIŁAM SIMSY3 ALE EKSTRA. Działam jako ogrodniczka i ogórd buduję cały z nasionek. już mam 7 roslin i choduje pomidory do sklepu jako dostawca -ale zabawa,jak dziecko sie ekscytuje.

ps. wczoraj miałam z tż tez półrocznice minęło nam 6 lat i pół roku.Jeszcze równo półtora do ślubu...

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2010-01-10 o 14:35
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 15:07   #2408
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny obiecalam Wam raz ze jak znajde fotki jak bylam druhna to wsatwie...oto one
super to wyglądało

Jolka ile wyrzeczeń ja bym tak nie mogła
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:17   #2409
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
napiecie przed @ ... a odkad biore Yasmin zamiast Logestu i Kontraceptu to mam takie masakryczne napiecie ze szok ;/ ;/ K ma ze mna zle.. potem sie klocimy niepotrzebnie

kurde!!!! kurde kurde kurde!! roznosi mnie
Robili Ci w ogóle jakieś badania hormonalne?
A o Yasmin i Yasminelle jest ostatnio głośno,bo dużo kobiet przez nie ma problemy zdrowotne albo poumierało.
Jeśli mam być szczera-jestem wielką przeciwniczką tabsów. Więcej szkodzą niż pomagają. Mam mnóstwo przykładów z najbliższego otoczenia.
Nawet jeśli teraz nic Wam po nich nie jest,to w przyszłości odczujecie skutki.
Jak byłam młodsza i nie wiedziałąm o wielu aspektach brania tego,to łykałam to jak witaminki.
A teraz to.... ech najgorszy syf to jest:/
A w te bajki co mówią lekarze,że tabsy chronią przed nowotworami to nie wierzcie.Lekarze mają profity z przepisywania Wam recept.
Nawet spotkałam sięz czymś takim,że lekarz był oburzony kiedy koleżanka po 7 latach ciągłego brania mówiła mu,że odstawia. Po prostu się wnerwił i powiedział,że wszystkie kobity teraz powariowały (nooo tak a on ma mniej kasy przez to,że zmądrzały).

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
butterfly dzieki pomoglas mi swoim postem

Micia, mabi

wczoraj bylo super, nie bede sie rozoisywac, niech to bedzie nasza tajemnica

jeszcze raz rozmawialismy o tym wszystkim-juz wiem,zeto nie on na 100%, ale ja taka jestem,ze bede do tego wracac i wrac pewnie...szczegolnie,ze kiedys jak pisalam, on dostawal esy od jakis lasek z jakiegos serwisu w orange,wiec zawsze juz bede ostrozna w tym wzgledzie...
ale szczerze porozmawialismy, opowiedizalam mu o moich "pisaniach"jak tlyko sie poznalismy, byl taki ktos...M. byl w szoku, bo choc nic nie bylo(kiedy juz sie spotaklismy to przestalam z tamtym pisac) i tak chyba inaczej spojrzal na to wszystko...

ogolnie bylo super, oby wiecej takich wieczorow i ...nocy

a teraz spadam sie uczyc, bo przez tego mojego Poczochranca nic nie umiem na jutro, a mam kolosa...i ciekawe, teraz ja sprawdze,czy Wasze kciuki sie sprawdza
No bo tak to już jest,że żadna z Nas nie będzie nigdy pewna TŻa na 100%.I nikt nie jest święty. Nawet jeśli facet w przeszłości wyprawiał jakieś głupoty to najważniejsze,żeby wyciągnął z tego jakieś nauczki.
Też nie wierzę,żeby to było konto Twojego TŻa...tak samo jak nie wierzę,że tamto było mojego. Ale 100% pewności nigdy mieć nie będziemy...
Cytat:
Szczerze mówiąc mi się to strasznie nie podoba

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:19   #2410
frida99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Hej laseczki. wczoraj mnie mialam siły pisać na wizazu nawet. Najgorszy trzeci dzien diety dla mnie był-w głowie mi sie kreciło, mdło mi było od tych białek. Ale przetrwałam. i dzisiaj zjadlam rybke zamiast mięska wolowego i kurczaka.i odrazu lepiej. i dostałam powera do dalszej diety zaangażowalam wszystkichh w to,że nei jem nic poza mięsem i jajami mój tż nei mógł zrozumieć-ale jak to?nawet kapusty nie zjesz? Ale widze,ze i on chce żebym schudła i pojechalismy do dklepu i kupilismy cała zgrzewke wdy-i wlewam w siebie nią. a ta nie lubie. najgorsza to herbata gorzka na poczatek. Ale chyba kryzys przetrwałam

Frida dziękuje za książki na maila. zaczełam cztytac ale mi czy padały i poszłam do empika i kupiłam "nie potrafie schudnąc". jedynie przepisy poczytam z maila

ja zaczęłam od czwartku bo stwierdziłam,ze jak znów zaczne od poneidziałku to do tego czasu nażrę się złych rzeczy i to bez sensu.pomyślałam w środe wiecozrem.a w czwartek drazu dieta.

urozmaić sobie z mięska: ja jadłam 1 dzień pierś z kurczaka i ryba,2 dzień-mięso wołowe gtowane i z musztardą troche,3 dzień kurczak i biały ser chudy. a dzisiaj Rybka mi ratuje życie. Wczoraj myslałam że sie tym wszytskim porz.ygam poprostu. Pierwszy raz stwierdzialm,że ja nie chce mięsa-a ja mięsko kocham .
Można usmażyć rybke lub pierś kuraka w panierce z otreb-tak zrobiłam-pycho! tylko bez oleju smażyć of course ja wspierałam się wodą zwykła i gazowana-ale ta się pieni jak nie wiem co na patelni i bardziej dusi mięso. ale da sie żyć
Mnie to ratuje to,ze można musztardy troszke używać do smaku. juz chce wtorek i warzywka zupe sbei ugotuje i całą na raz zjem chyba jak tylko dam rade
A TAK W OGÓLE FRIDA widze,że równoczesnie zaczełyśmy dietke. ja 5 dni na proteinkach samych jadę-chociaz miałam 3 dni tylko być.
Mi wg tego schematu na stronie Ducana wypadło tylko dwa dni na diecie tylko proteinowej, ale stwierdziłam, że to za krótko i mam nadzieje że jeszcze ze 3 dni wytrzymam, czyli razem 7 . Tylko gorzej że wagi nie mam. Jolka ważyłaś się już? coś drgnęła wskazówka?
Tak zrobię jak mówisz. Mnie też ta musztarda sporo ratuje, smaku dodaje. Poza tym robie do mięsa sos z jogutru i przyprawy tzatziki. Niezły. Z warzywami będzie o niebo lepiej
Kupiłam sobie też serki Turek light 5% tłuszczu i jem je z wędliną z filetu indyka - dobre Surimi, owoce morza, tuńczyk w sosie własnym z jajkami zmieszany też daje rade
Powodzenia Jolka!!
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:24   #2411
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Robili Ci w ogóle jakieś badania hormonalne?
A o Yasmin i Yasminelle jest ostatnio głośno,bo dużo kobiet przez nie ma problemy zdrowotne albo poumierało.
Jeśli mam być szczera-jestem wielką przeciwniczką tabsów. Więcej szkodzą niż pomagają. Mam mnóstwo przykładów z najbliższego otoczenia.
Nawet jeśli teraz nic Wam po nich nie jest,to w przyszłości odczujecie skutki.
Jak byłam młodsza i nie wiedziałąm o wielu aspektach brania tego,to łykałam to jak witaminki.
A teraz to.... ech najgorszy syf to jest:/
A w te bajki co mówią lekarze,że tabsy chronią przed nowotworami to nie wierzcie.Lekarze mają profity z przepisywania Wam recept.
Nawet spotkałam sięz czymś takim,że lekarz był oburzony kiedy koleżanka po 7 latach ciągłego brania mówiła mu,że odstawia. Po prostu się wnerwił i powiedział,że wszystkie kobity teraz powariowały (nooo tak a on ma mniej kasy przez to,że zmądrzały).
nie słyszałam żeby w Polsce ktoś umarł
ja biorę yasminelle od 2,5 roku, co pół roku robię badania krwi i nie ma żadnego zagrożenia śmiercią

nie wypowiem się za inne biorące tylko za siebie - jestem dorosła i sama decyduję o sobie, jak mnie dosięgną skutki uboczne z którymi się liczę, to ja będę miała problem a nie ty

a ty masz jakieś profity z tego że tu tak apelujesz przeciwko?
Stary 2010-01-10, 15:29   #2412
butterfly20
Zakorzenienie

Co do moich przygotowań,to salę już miałam wyszukaną 3 miesiące temu,ale co z tego,skoro Teściowa ciągle wymyśla jakieś nowe i w ogóle?
Tak samo z zespołem-był już wybrany,a tu znowu mi jakiś inny podsuwają.

Mamy tylko fotografa,bo jego szukaliśmy sami i sami zapłaciliśmy.

A tak to kicha Już mnie to męczy,już mam tego dość.

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
nie słyszałam żeby w Polsce ktoś umarł
ja biorę yasminelle od 2,5 roku, co pół roku robię badania krwi i nie ma żadnego zagrożenia śmiercią

nie wypowiem się za inne biorące tylko za siebie - jestem dorosła i sama decyduję o sobie, jak mnie dosięgną skutki uboczne z którymi się liczę, to ja będę miała problem a nie ty

a ty masz jakieś profity z tego że tu tak apelujesz przeciwko?
W Polsce -tego nie wiem,ale wiem,że na zachodzie.Wystarczy trochę poszperać w necie.
Nie mam Ale mówiłam-to,że teraz niby jest tak świetnie nie oznacza,że nie będzie problemów w przyszłości.
Tabsy baaardzo często powodują zakrzepice (ogólnie wiele chorób żylnych) i inne schorzenia,ale to też już trzeba sobie poczytać,bo mi się nie chce wszystkiego wymieniać

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:33   #2413
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
W Polsce -tego nie wiem,ale wiem,że na zachodzie.Wystarczy trochę poszperać w necie.
Nie mam Ale mówiłam-to,że teraz niby jest tak świetnie nie oznacza,że nie będzie problemów w przyszłości.
Tabsy baaardzo często powodują zakrzepice (ogólnie wiele chorób żylnych) i inne schorzenia,ale to też już trzeba sobie poczytać,bo mi się nie chce wszystkiego wymieniać
ale nie wiem po co to piszesz
nie chcesz to nie bierz, proste przecież

czytałam o tych śmierciach rzekomych na zachodzie, jest nawet wątek
ale nigdzie nie napisali czy były obciążone chorobą, czy chorowały, czy brały jakieś inne leki
a wydaje mi się to nagłaśnianiem tylko

pisałam ci, robię badania co pół roku, APTT i fibrynogen również
i żadna zakrzepica raczej mi nie grozi

edit: nie musisz nic wypisywać i wymieniać bo sama jestem świadoma skutków ok?
Stary 2010-01-10, 15:44   #2414
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

hej dziewczynki wróciłam i od razu wizaż

TŻ z kolegami odwiózł mnie dziś do RZE i bylismy chwilkę na Rynku na koncertach
wczpraj bylismy podpisać umowę z cateringiem wpłacilismy 3000 zł zaliczki i teraz już TŻ mi nie ucieknie

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:55   #2415
frida99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
hej dziewczynki wróciłam i od razu wizaż

TŻ z kolegami odwiózł mnie dziś do RZE i bylismy chwilkę na Rynku na koncertach
wczpraj bylismy podpisać umowę z cateringiem wpłacilismy 3000 zł zaliczki i teraz już TŻ mi nie ucieknie
No to gratulacje kolejna rzecz z głowy
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 15:59   #2416
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie
Stary 2010-01-10, 17:01   #2417
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

czyżby wszyscy gdzieś puciekali??

Stary 2010-01-10, 17:04   #2418
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Jestem w trakcie nadrabiania i od razu pytanko do Niuni (wybaczcie bo już wiem że gadałyście o tym ale ja jestem indywidualny przypadek, czyt. tępy

Jeśli w 2010 zrobię licencjata (czyli mam wyższe wykształcenie) a pracuję na umowie od września 2008 to kiedy będę mieć te 26 urlopu? 2 lata po zrobieniu licencjata? bo jak pójdę na mgr to 2 lata bo zrobieniu mgr? bo się nie sumują te lata, tak? Sorki ale nie moja dziedzina

A co do konta wspólnego to jestem chyba na tak. Nie wiem.... będzie się myśleć
wracam do nadrabiania

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-01-10, 17:07   #2419
Martilla
Rozeznanie

Hejka
Ja chyba też zacznę na Dukana, zostały mi ok 2 kg do zrzucenia i jakoś nie mogę ich ruszyć.
Dziewczyny ile płacicie za zespół muzyczny???

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 17:22   #2420
ona911
Rozeznanie

Hello hello
Wpadłam tylko na chwilkę zapytać się czy któraś z Was jest z Lubelskiego ..jeśli tak..to jakiego ma fotografa bo ja jestem w trakcie poszukiwań ..ale niektórzy to mnie zabijają swoimi cenami
Odbiór

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:22   #2421
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Hejka
Ja chyba też zacznę na Dukana, zostały mi ok 2 kg do zrzucenia i jakoś nie mogę ich ruszyć.
my płacimy 3500 zł za 2 dni

fajną koszulkę znalazłam http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop...&lang=pl&ppts=

Stary 2010-01-10, 17:23   #2422
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Hejka
Za dwa dni 5600 zł

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-01-10, 17:27   #2423
Wiosenny Deszcz
Raczkowanie

Witam! Jestem tutaj nowa przyszła panna młoda 2011 (ślub 14 maja). Witam wszystkich serdecznie
Wiosenny Deszcz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 17:31   #2424
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
A co myślicie o tych zaproszeniach? Komplet razem z zawieszką na wódkę
Ładne

Cytat:
oj dziewczynki nic bo wyjdzie tu zaraz że wyolbrzymiam
po prostu mam wolną chatę właśnie i zapraszałam P ale on robi pizzę i nie chce żeby mama siedziała sama i muszę iść do niego
i mi się chata wolna marnuje dlatego jestem niepocieszona trochę
na pocieszenie Ci powiem że jak facet traktuje matkę tak będzie traktował przyszłą żonę

Cytat:
dziewczyny, te ktorym rodzice pomagaja w weselnych wydatkach, jak ustaliliscie podzial kosztow?? bo wlasnie z przyjaciolka rozmawialam na ten temat i mnie to zaciekawilo jak jest u Was?
u mnie jest tak: ja za foto, G za kamerę, ja za swój strój i zabiegi upiększające, G za swój strój i ew. zabiegi a resztę rodzice i G na pół.

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość
My mamy żołądkową gorzką czystą kupioną. Jak na razie pozytywne opinie słyszałam, a jak dla mnie to wszystkie są niedobre
Chyba też będę taką miała.

Cytat:
hmm mowisz zdjecie dyplomowe??ehhh to ja swojego nie pokazuje, bo wcale nie jest dyplomowe, bo mam mega dekold i fioletowy sweterek
Dawaj, i ten dekolt

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Ale się wkurzałam na psa, bo nawet pobaraszkować nie można bo łobuz normalnie przeszkadza. a gdyby ktoś w domu był, to by pies swoim zachowaniem wydał, że coś się dzieje...

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

u nas w rodzinach tez tak jest sam mi tż mówi ze ja bede kasa rzadzic bo tak bylo tez w jego domu
Ja mojemu też to mówię

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
dobrze zrobilaś
Wieeeeem

Cytat:
Hejka
Nie wiem jeszcze, chyba ze 3 tysiaki za 2 dni

I witam nowe PM

A ja teraz muszę uciekać....paaaaa

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2010-01-10 o 17:32
Stary 2010-01-10, 17:39   #2425
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wiosenny Deszcz Pokaż wiadomość
Witam! Jestem tutaj nowa przyszła panna młoda 2011 (ślub 14 maja). Witam wszystkich serdecznie
Hej

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-01-10, 17:42   #2426
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
cześć opowiedz coś o Was

Stary 2010-01-10, 17:48   #2427
lusesita23
Zakorzenienie

Ale dzis spokojnie tutaj

Wiosenny deszcz hejo
martilla nasz wemzie kolo 3.tys. ale jeszcze nie rezerwowalismy
joanwi fajna ta koszulka
butterfly wiaodmo,ze tabsy to nic dobrego...a le jak sie spytalam lekarza, czy przeszkodza mi w zajciu w cioze-biore juz 7 lat-to powiedizal,ze mial takie pacjentki, ktore braly i 15 i bylo ok,a byly tez, co wogole hormonow nie braly i nie moga...ja akurat biore je na cere przede wszystkim, bo wspolzyjemy rzadko ale badnaia musze zrobic, bo zaden z moich ginow nie dal mi takiego skierownia,a ni nawet nie mowil nic otym...dopiero wnecie czytalam,ze trzeba robic krew.

ech meczacy dzien...byl chrzesniak z sis,ale to ja sie nimn zajmuje glownie i mnie wyczerpal maksymalnie...a w pt ide do niego na caly dzien,bo niania ma operacje.ide sie jeszcze pouczyc, apotem jestem umowiona na gg z M.
Stary 2010-01-10, 17:59   #2428
Wiosenny Deszcz
Raczkowanie

Cytat:
cześć opowiedz coś o Was
Hmm w sumie nie wiem, co miałabym opowiadać, jestem ze swoim TŻ już 3,5 roku, zaręczyny odbyły się 5 miesięcy temu. Oświadczył mi się o zachodzie słońca na plaży podczas naszego wyjazdu do Ustki Zaskoczył mnie bardzo, bo nigdy bym się nie spodziewała, że on może to zrobić w ten sposób. Ślub planujemy na 14.05.2011, co oczywiście zostało już podsumowane przez moją teściową i chrzestną, że wtedy się ślubu nie bierze, bo to pecha przynosi Na chwilę obecną mamy za sobą kurs dla narzeczonych i planujemy wesele gdzieś na ok. 80 osób, we wtorek siadamy nad konkretną listą. Trochę to wymarudziłam, bo mój TŻ chyba jak duża część mężczyzn powtarza mi: Jeszcze mamy bardzo dużo czasu, nie możemy zacząć gdzieś na wiosnę
PS Może napiszę jeszcze, że oboje w tej chwili mamy po 25 lat.

Edytowane przez Wiosenny Deszcz
Czas edycji: 2010-01-10 o 18:01 Powód: Zapomniałam o czymś jeszcze
Wiosenny Deszcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 18:06   #2429
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

ale poracha już 19 a ja nic jeszcze się nie puczyłam
chyba zostawię to na jutro

Stary 2010-01-10, 18:08   #2430
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
super to wyglądało

Jolka ile wyrzeczeń ja bym tak nie mogła
ALE TU CICHO JEJ CO JEST?
Wszystkie się z WOŚP bawią? ja do puszki nawet rzucilam dzis w sklepie a na finał sie nei wynurzam z domu.zawsze na światelko szlam. ale tak zimno! brrrr.....

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
Mi wg tego schematu na stronie Ducana wypadło tylko dwa dni na diecie tylko proteinowej, ale stwierdziłam, że to za krótko i mam nadzieje że jeszcze ze 3 dni wytrzymam, czyli razem 7 . Tylko gorzej że wagi nie mam. Jolka ważyłaś się już? coś drgnęła wskazówka?
Tak zrobię jak mówisz. Mnie też ta musztarda sporo ratuje, smaku dodaje. Poza tym robie do mięsa sos z jogutru i przyprawy tzatziki. Niezły. Z warzywami będzie o niebo lepiej
Kupiłam sobie też serki Turek light 5% tłuszczu i jem je z wędliną z filetu indyka - dobre Surimi, owoce morza, tuńczyk w sosie własnym z jajkami zmieszany też daje rade
Powodzenia Jolka!!
Ja mialam 3 dni być na proteinach samych-przeciągne do 5 dni.
A nie ważyłam sie bo wagi nie mam...a dzis dopiero sie zmierzyłam w obwodach. Więc nie wim czy chudne,ale w brzuchu czuje sie lepiej tak otęchła jakbym. No ale jak sie zmieszcze w jeansy stare to bede wiedziała,że schudłam
Korcą mnie owoce morza,ale ja nie umiem tego robic. i nigdy nie jadlam....bleee... ale moze sprobuje.
A po zakupach w carfourze dziś stwierdziąłm,że te etykiety kłamią. pisze co innego na pokrywce a na spisie kcal co innego. niby jogurt naturalny light-fakt malo tłuszczu ale węglowodanów 3 razy tyle co białaka. Razem z tż przeszukaliśmy całą półkę ja z prawej on z lewej i tak do środka i tylko do siebie okrzyki wydawaliśmy: ten nie ma 0%,ten też nie ma, o ten ma 3,5 g węglowodanów-to chyba najmniej z tego wszystkeigo Ludzie sie dziwnie patrzyli a mi sie płakac chciałao,że nie ma tego co chcę mimo takiego wyboru....
Naprawde ciężko w sklepie cos naprawde chudego i zdrowego teraz znależć. a juz o szynce innej niż wieprzowa to mowy nie ma. masakra....
Ale z warzywami będzie lepiej ale to od wtorku naprawde rzuce sie na zupe jakąś cienką(bo wiadomo nie na tłuszczu-ugotuje na wodzie z przyprawami i warzywkami-a oddzielnie w garku pierś i potem wyjme ją z tej wody z tłuszczem-obmyje-i poskubie do zupy i gotowe-ale mam pomysł )

Cytat:
Hejka
my 4 tysiaki za 1 dzien
(zespół pięcioosobowy-dwie dziewczyny spiewające-bliźniaczki ładne , i 3 panów-w tym saksofon,wodzirej-spiewa,gra i prowadzi wesele,i pan od wszystkiego-grania i śpiewania )

Cytat:
hej kolejna PM

joanwi witaj w klubie. tez nic sie nei uczylam a powinnam....w czwartek mam egz.z hiszpanskiego a nic nei umiem.

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2010-01-10 o 18:11
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości