|
|
#3031 |
|
dream big
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
*Częściej myślę o Nim, niż o Tobie... *Zmieniam się, gdy tylko zechcę.
|
|
#3032 |
|
Raczkowanie
|
`Płaczesz gdy ja płacze to dowód ile znaczę
`Jednak z Tobą wygrana to sto procent pewności `Dzięki Tobie wiem że życie ma swój cel `Tysiąc wad a u Ciebie jest ich brak `Bo mój świat wygląda jak spacer z Tobą wśród gwiazd `Twój blask oświetla mrok w każdą ciemną noc `Życie przy Tobie jest nie warte jakichkolwiek łez `moja pewność że chcesz już tylko mnie `jakbym wygrała w życiu całe szczęście `Jej bluzka... i Jego zapach na niej... <3
|
#3033 |
|
Zadomowienie
|
|
#3034 |
|
Rozeznanie
|
allesandraa -
olu453- ciesze się bardzo ___ Dlaczego nie lubię konwersować z niektórymi mężczyznami? Ponieważ nie znoszę, kiedy rozmowa w cztery oczy przeradza się w rozmowę oczy- klatka piersiowa. Patrząc mu w oczy, zauważała jak wielki strach w nim jest kiedy ona stoi obok, wtedy wiedziała, co sprawia, że tak bardzo chcę, by był jej. Jej papierowa dusza pogięła się i spaliła w kominku namiętności... Królewna Śnieżka w dwudziestym pierwszym wieku zamieniła jabłko na żubrówkę z sokiem jabłkowym. Rzekomy sen, w jaki po owym jabłku zapadła był tylko urwanym filmem. A książe? Pijackie omamy Pokochała Go. Przystojny, wysoki brunet o piwnych oczach. Uwielbiał poezje, zachody słońca i deszczowe dni. Na samą myśl o Nim pojawiał się szeroki uśmiech na jej smutnej twarzy. Miał nigdy Jej nie skrzywdzić, zawsze być tuż obok Niej. Był prawie idealny. Miał tylko jedną wadę, nie istniał. |
|
|
|
#3035 |
|
Zadomowienie
|
grise
Tylko na happy end trzeba było zbyt długo czekać. Momentami zachowujesz się jak kochający mnie dureń. I kiedy mnie zostawiasz brakuje mi Twej słodyczy i robię wszystko, by podnieść poziom cukru.
|
|
#3036 |
|
Przyczajenie
|
Kocham ten stan
Cudowne sam na sam Kawa i ja Papierosy, kawa, ja Chcesz usłyszeć słowa to nas je sobie wymyśl .! Nic, naprawdę nic nie pomoże, Jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości. Więc spleć palce z moimi palcami i chodź
|
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
Kaptur Na Głowę, Słuchawki na Uszy, Plecak na Plecy I Muzyka W Duszy...
Bo różnie życia uczą i każdy po kolei, każdy topi smutki jak nie w życiu to w nadziei love or hate . Gdyby oczy nie płakały a usta się wciąż śmiały... I tak godzinami zatapiać się w jego czekoladowych oczach i czuć jego zapach zawsze przy sobie... ![]() A gdy się uśmiecha to wiem że robi to wyłącznie dla mnie... ;*
|
|
|
|
#3038 |
|
Rozeznanie
|
![]() ślicznie dziękuję! ![]() *** _____________ oddychaj moim powietrzem <3 kocham cię jak milion czerwonych ememensów <3 przez życie w koszuli pachnącej Tobą! ...I należymy do siebie choć to, nie kwestia posiadania. Są małe i wielkie światy, Nasz jest akurat! ![]() *** __________________ przesiąknęłam tym.. gdy go poznałam od podstaw
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-01-10 o 18:00 |
|
|
|
#3039 |
|
Raczkowanie
|
* Pomyliłam miłość z pragnieniem bycia kochaną..
* Przecież za uczucia nie można nikogo potępiać.. * Na pożegnanie róża wsadzona w dłoń. * To jest jakaś totalna paranoja. Już się gubię w tym wszystkim..
|
#3040 |
|
Raczkowanie
|
kiedy jestem tu i tam i piję czarną kawę
wiem, że utknąłem gdzieś pomiędzy tym co nowe, a tym co stare życie jest ciężkie, kiedy jest się dobrym samplem ;D When it was good We were happy in the pouring rain I wish it would, would be that good When we were sitting on top of the world
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
pocałuj. dotknij. właściwie, co tylko zechcesz.
teraz planuję życie z tobą. wszystko inne jest nieważne. dlatego zostań. cieplej jest, gdy jesteś. coś się popsuło. coś pękło. coś się złamało. ale przecież zostało coś. |
|
|
|
#3042 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście przekroczył już próg śmierci, ale wrócił, bo nie mógł znieść samotności
|
#3043 |
|
Zadomowienie
|
Staję się rozhisteryzowana , z miłości po prostu.
To jest właściwy moment, aby znaleźć lepszy dzień. I słowa których nie powiedzieliśmy wczoraj w nocy wstrząsnęły światem do sedna. (teksty piosenek Robbiego Williamsa)
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2010-01-10 o 18:26 |
|
|
|
#3044 |
|
Raczkowanie
|
Uczmy się pływać.. przecież tak często toniemy w marzeniach..
- wygodnie Ci się siedzi ? - gdzie ? - w moich myślach . - A co z Twoimi marzeniami? Chciałaś zdobyć świat.. - On jest moim światem. lubiła kroić cebulę. wreszcie mogła swobodnie płakać, bez natrętnych pytań 'co sie stało'. Miłość to klątwa od której nie uwolni Cię żaden egzorcysta. Bo widzisz, blisko nie zawsze znaczy obok.. Bo to historia, bo to marzenia. Bo to mój świat i moje wy***ane kredki! pasowałeś mi do butów. nic poza tym. jestem kobietą, przestań więc wyzywać mnie, że uwodzę Cię na każdym kroku. tańczyłam przy przepaści. czekałam aż mnie złapiesz. piszemy tak, żeby ani on, ani ona się nie dowiedzieli. patrzymy na siebie z ukrycia. wszystko robimy po kryjomu. uwielbiam kiedy wszyscy myślą, że mam cię gdzieś i plotkują na twój temat przy mnie. wiesz, cholernie chce mi się wtedy śmiać. "On wszedł z butami w moje życie, z reszta ty tez ale chce żebyś już został, ściągnął buty i się rozgościł" Wiesz co, momentami zastanawiam się jak by to było nie poznać prawdy. Żyć w tej słodkiej nieświadomości. spoglądam czasem w lustro. tak dla pewności. sprawdzam, czy jeszcze jestem. Zabrałeś Mi serce... wracaj po ciało. - słyszysz? - nie (?) - ja tez.. - a kiedyś biło.. szczęście, razem z definicją własnej siebie, odnalazłam w Tobie, Piotruś. i mimo, że nie lubisz własnego imienia, to te siedem liter, to dla mnie najcudowniejsze siedem liter pod słońcem, wiesz? Miłości nie będzie. Księcia dopadła grypa. Uczuciowa. Kochaj się ze mną, ale duszą. Ciałem to każdy potrafi. Tęsknota. Efekt uboczny przyzwyczajenia. mam w dupie miłość. mam w dupie przyjaźń. mam w dupie wszystkie kontakty międzyludzkie ! -i co z tego, że jestem sobą i tak nikt mnie nie zna -dlaczego? -ponieważ całe życie udawałam...szczęśliwą
Odszedł. tak po prostu. już bym wolała, żeby na mnie nakrzyczał jak na małą dziewczynkę. ![]() Edytowane przez Adzia1311 Czas edycji: 2010-01-10 o 18:45 |
|
|
|
#3045 |
|
Rozeznanie
|
and the look that he gave her made me shiver, 'Cause he always used to look at me that way. I to, jak na nią patrzył mną wstrząsnęło, bo zawsze patrzył tak na mnie. sometimes when I'm lonely, I sit and think about him. And it hurts, to remember all the good times. Czasami, gdy jestem samotna, siadam i myślę o nim. I to rani, gdy przypominają się te dobre czasy. gotta have you near. Mając Ciebie obok. Baby, You can do magic. Kochanie, potrafisz czarować. I'm waitin' for you, Baby. I'm sitting all alone. Czekam na Ciebie, Kochanie. Siedzę całkiem sama.
cryin' over little memories of things, we used to do. Płaczę za małymi wspomnieniami rzeczy, które robiliśmy.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-01-10 o 18:54 |
|
|
|
#3046 |
|
Raczkowanie
|
- co sie dzieje potem gdy książe uratuje ksiezniczke?
- ona ratuje jego ;D Jestem zwykłą dziewczyną która stoi przed chłopakiem i prosi go by ją kochał...
|
|
|
|
#3047 |
|
Raczkowanie
|
A wieczorami lubię patrzeć w księżyc nucac cicho "naszą" piosenke . wciąż głupia wierzę, że wrócisz .
♥ Czasami mam ochotę wyrzucić wszystkie rzeczy związane z Tobą . Zamknąć się w sobie, z nikim nie rozmawiać, nie jeść, nie pić, nie wychodzić z domu. Jednak życie toczy się dalej było, minęło trzeba zapomnieć. ♥ Oglądajac romantyczne filmy siedzę i płaczę przytulona do poduszki rozmyślając czemu tam jest tak cholernie prosto . ♥ Nienawidzisz mnie, bo jestem szczęśliwa.
|
|
#3048 |
|
Raczkowanie
|
Zraniłam się dziś, by sprawdzić, czy wciąż potrafię czuć.
Skupiłam się na bólu- jedynej rzeczy, która jest realna. A Ty mogłeś mieć to wszystko- Moje brudne imperium. Siedzę na moim fotelu kłamstw, pełnym zniszczonych myśli, których nie mogę naprawić. nareszcie mogłam powiedzieć prawdę... usiedliśmy na łące... kiedyś to niebo było bardziej błękitne, a trawa bardziej zielona... mówiłam jak bardzo Go kocham, jak bardzo tęskniłam.. a On? Stał niewzruszony z wyrazem na twarzy "mam to w dupie" i spytał czy możemy już wracać bo spóźni się na trening. z Twoich wielkich słów kręcimy dziś komedię. Ty nie musisz grać - zawsze mówisz brednie. Przyjdź kiedyś do mnie o północy, usiądź na dywanie, poproś o kubek kakao i powiedz mi o czym właśnie myślisz, czy nadal tak lubisz budyń czekoladowy, jaka była u Ciebie ostatnio pogoda i co ostatnio kupiła Ci Twoja dziewczyna... ...tam gdzie nie siadywał nigdy..
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2010-01-10 o 19:06 |
|
|
|
#3049 |
|
Raczkowanie
|
Warto się uśmiechać ale trzeba uważać żeby z uśmiechu nie powstał bolący szczękościsk.
Nadzieja? Chodzi ci o ten płomień, co nie gaśnie i nie parzy? Nieprzerwanie zabijamy dzisiaj wciąż rozmyślając o jutrze. Gdyby nie było jutra zadzwoniłabym do Ciebie i powiedziała że za***iście mi zależy. Codziennie tępym nożem odcinam się od głupich tego świata. Jestem modna w latach osiemdziesiątych. Tylko tam kolor bezbarwny był postrzegany. Wystarczyło, że nawet na chwilę zapomniałem się w sobie, ta chwila pozostała nieprzerwana, a emocje mną zawładnęły. Przykro żyć z wiedzą, że dla niektórych jedyną religią jest „seks bez zobowiązań”. Działasz na mnie, jak automatyczny włącznik, który sprawia, że nad moją głową znów świeci słońce. Ona pracowała w stolarni i on pracował w stolarni.Połączyła ich miłość do grobowej deski. Nieszczęścia wcale nie chodzą parami. Nieszczęścia galopują stadnie. Najpierw okrada mnie ze zmysłów, a teraz zostawia ze łzami w oczach i smutkiem na sercu. Sprawiedliwość? Gdy po godzinie milczenia, chcemy milczec dalej. Nie musisz mi dawać zielonego światła, ja przejdę na czerwonym, pod prąd, łamiąc wszelkie nakazy i nie stosując się do zakazów. Człowiek się szybko uzależnia. Bez względu na stan skupienia swoich myśli. Głupota rozcieńcza esencję przekazu. ..bo po prostu istnieją takie rzeczy, których nawet pesymista nie zdoła przemalować na czarno. Wszystko już zostało wypowiedziane. My tylko zmieniamy treść. Wymienimy się sercami, tak wiesz, 'z rączki do rączki'? Żadna kobieta nie rodzi się złą, to dopiero styczność z mężczyznami ją zmienia.
|
#3050 |
|
Zadomowienie
|
każde me marzenie obracałeś w nic ..
kiedy byłeś blisko łamałeś mi serce ;'( Nie rozumie tego nikt . ;[ może już niedługo zrozumiesz jak to boli . wciąż mnie krzywdzisz niszcząc życie mi . sensu brak ![]() To jest opowieść o pewnej młodej dziewczynie , która znalazła tak wcześnie swoją połówkę. Parę liter, parę cyfer odmieniły jej całe życie. Zapłakana ze szczęścia . W pewnym momencie zostaje tylko wspomnienie </3 Z pięknej bajki rodzi się dramat . Łzy płyną a gdy wyschną otwiera się rana ..
|
|
#3051 |
|
Raczkowanie
|
` Wierność bo tylko dwa to para. Dobre wsparcie by związek to nie była kara...
Bo miłość ona jest najważniejsza... Miłość od nienawiści zawsze dużo potężniejsza ! <3 |
|
|
|
#3052 |
|
Zadomowienie
|
Chciałabym wyróżnić kilka wspaniałych kobitek (: należy się wam ♥cudowne jesteście !
lucyferowa ♥ grise ♥ sharmilla ♥ blondi69 ♥ Together ♥ siatkara18 ♥ kamisha ♥ ruda wiewióra ♥ xxgroszek07xx ♥ IhateU ♥ Cookie Crip ♥ Mrs Unfaboulus ♥ Kochanaa ♥ Kate90 ♥ Tajemnicza Panna ♥ ciiri ♥ ♥♥♥ Utknę zatrzymana na jednej z gwiazd. Chodzimy po pokładzie tonącego statku.. Twój uśmiech nadal sprawia, że moje serce śpiewa.. Jego głos odbija się echem w moich myślach.. Jeśli serce zawsze byłoby drobiazgowe ? Kiedy czujesz, że nadzieja odchodzi .. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-01-10 o 19:23 |
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Życie spędza się we dwoje, oprócz tych dwojga. Jedno się zaczyna, a jedno się kończy...
Nie powinien zostawiać Cię załamanej, powinien Cię wspierać. Ktoś powiedział mi dawno temu, że jest cisza przed burzą. Wiem, że zbliżała się przez jakiś czas...
|
#3054 |
|
Wtajemniczenie
|
Mrs Unfabulous, kamisha -
----------------------- Nie umiem. Co się stało, że nie umiem wydobyć z siebie ani słowa?.. Nie umiem. Stałam się głuchoniema. usypiam burzę niespełnionych planów zza drzwi. Czekanie też może być przyjemne, jeśli wiemy jak z nim postępować. Ty mnie tego nauczyłeś. Przez pewien czas byłam mistrzynią, w radzeniu sobie z oczekiwaniem. Teraz, nie mam juz nawet prawa czekać na Ciebie. gdybym była przy tobie mógłbyś już nie żyć. a teraz przemycam moje myśli przez granicę depresji, przytul mnie, i powiedz, że to mi się tylko śni i że obudzę się gdzieś indziej, na innej planecie w innym świecie.. Stoję, wciąż bierna, niezdolna do podjęcia jakichkolwiek działań. I wszystko, na co mam ochotę sprowadza się do jednego wyrazu: krzyk. Potrzebuję dużej ilości waty. Tak dużej by zapełniła cały mój pokój. Gdy już ją zdobędę, wyłożę nią pomieszczenie, i wejdę w sam środek tego kokonu. Zasnę, sama nie wiedząc na co czekając. |
|
|
|
#3055 |
|
Raczkowanie
|
bo czasami to boje się poczytać zwyczajnie archiwum, bo boje się wspomnień..
|
#3056 | |
|
Rozeznanie
|
tez cie kocham <33 kochaniee <33 a tak .przez przypadek znalazłam jej piosenki i muszę powiedzieć ze są świetne Cytat:
moje słonkoo cudowne
<33 _________________________ _____________ Zamienię się w motyle, których kolory nie zgasną i wrócą do Ciebie pewnego dnia ona jest promieniem światła jak pierwsza kropla słońca z nieba i on wie że ona jest królową która zasługuje na króla ale on nie jest królem i ona go nie widzi I tylko tam, gdzie wisi twoje zdjęcie Mogę być razem z tobą I kiedy jest już koniec , moich wewnętrznych dróg Wracam do początku po raz kolejny Spróbuj pobyć z samym sobą zanim spróbujesz być z kimś innym Zanim będziesz z kimś innym Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-10 o 19:33 |
|
|
|
|
#3057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale Skarbie zapomniałaś tutaj dopisać siebie <3Życie to nie liczba wydechów, życie to te chwile, w których zapiera nam dech w piersiach. A dla mnie to nawet tak cholernie nieważne odprowadzenie do domu znaczy bardzo wiele. Jesteś moim pieprzonym ideałem z milionem wad. Ale i tak Cię kocham. I już mam dość tych kłamst w stylu ‘forever together’ i inne pierdoły. Kiedy coś zjem, to zaraz tracę apetyt. Poza tym codziennie wieczorem tracę przytomność i odzyskuję ją dopiero rano.
|
|
#3058 |
|
Raczkowanie
|
po niezauważonej nieobecności jestem.
![]() szkrobnąć kilka opisików, i dalej na odwyk komputerowy. ![]() grise - boski avatar, boskie opisy. _________________________ ____________________ a miłość leży i gnije na cmentarzu uczuć. gdy umiera dzień, upij i więź. mogę mieć każdego. ale czemu chcę właśnie Ciebie ? ![]() magia tkwi w tajemnicy. - będziemy gadać o pogodzie. no super... ale ważne, że w ogóle gadamy.
|
|
#3059 |
|
Raczkowanie
|
ellwinga - <3 ;*
Nie zakochała się w chłopaku z plakatu , ze snu . czy z własnej wyobraźni . Zakochała się w chłopaku który istnieje . Ale to też było bez sensu . ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- a miłość leży i gnije na cmentarzu uczuć. gdy umiera dzień, upij i więź. mogę mieć każdego. ale czemu chcę właśnie Ciebie ? ![]() magia tkwi w tajemnicy. - będziemy gadać o pogodzie. no super... ale ważne, że w ogóle gadamy. kradnę ;*
|
#3060 | ||
|
Zadomowienie
|
Let's talk about love. Dziesięć mil od Ciebie. Bliżej nie podejdę. To powinno wystarczyć. Uważam, że powinniśmy być razem. Tak po prostu powinniśmy. Twój nastrój mi się udziela. Cytat:
![]() Ojjj. Cytat:
Już są MOOOOJEEE! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

zachwycasz