|
|||||||
| Notka |
|
| Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
(ro)BOT
|
Hity roku 2009Mijający rok obfitował w trendy, których pewnie długo nie zapomnimy. Zobacz czym żył świat mody, makijażu, włosów i kosmetyków w 2009 roku. Wybierz swój najgorętszy hit roku! czytaj więcej |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hity roku 2009
Moim zdaniem najbardziej z tego wszystkiego to wyróżniam kosmetyki mineralne oraz mat na paznokciach. Resztę oczywiście gdzieś tam wspominam. Posiadam bluzkę z tymi podkreślonymi ramionami, ale na co dzień wole jednak inne.
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
żaden z tych trendów prócz minerałów mnie nie zachwyca. jednak zamówienia zza oceanu nie przekonują mnie, poczekam na czyste minerały na polskich półkach. wibrującą maskarę (maybelline pulse perfection) kupiła moja znajoma. nie sposób się nią umalować. efekt używania tuszu do rzęs w tramwaju lub autobusie xD ee raczej nie. reszta tych trendów nie podoba mi się i nie zamierzam ich stosować ;]
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym dodała kilka innych rzeczy, które w ubiegłym roku się przyjęły : białe sznurowane tenisówki, kolorowe getry, wyraźny róż na policzakch czy pikowane torebki a'la Coco Chanel. I wiele, wiele innych ...
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
yyy z powyzszych myślę, ze tylko mineraly.
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
A co z kozakami za kolano? Jak dla mnie to one są największym hitem! Są obłędne!
|
|
|
|
#7 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dobre podsumowanie. Kolorowe getry były już modne we wcześniejszym roku...
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.