|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
|
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wyprzedazy w Olimpie: kicha...
Nie wchodziłam do wszystkich sklepów, ale te, w których byłam: *KappAhl-w sumie porazka jak zawsze, chyb wiecej tam nie wejde, przeceny male, byle legginy kosztuja ponad 100zl, ciuchy marnej jakosci-tu nitka sie ciagnie, tu cos niedoszyte, bluzki na wyprzedazy od 60zl, rozmiary dziwne. *Top Secret-tu zawsze wykupowałam pół sklepu na wyprzedażasz, a teraz-nic, mówiłyście o wielkich wyprzedazach, ale tu nic nie było ciekawego, a ceny wcale niepowalające ![]() *LaVantil-wielki napis na pol szyby, ze wyprzedaz -70%, a tak naprawdę to samo i te same ceny, co przed wyprzedażą [stojaki z majtkami po 10zl, i stanikami po 25-35zł sa zawsze]-nieciekawe rozmiary staników-norma, nie bylo co sie cudów spodziewać ![]() *Reserved-burdel jak zawsze, ludzi kupa, ciuchy w kazdym mozliwym miejscu w sklepie, moze bym jeszcze coś kupila, ale nie przygladalam sie za bardzo, bo miesiac temu tam kupilam kilka rzeczy, które mi sie podobaly, wiec teraz juz nie bylo co. Poodobaly mi sie legginsy z wystawy, ale nie moglam ich nigdzie znalezc, pani z obslugi tez nie wiedziala ![]() *CCC-wyprzedaz niektórych modeli, kolekcja karnawalowa+torebki w regularnej cenie *sklepy Akcesoria-nic ciekawego, typowo na jakiegoś sylwestra te rzeczy, wszystko w cekinkach, innych blyskotkach-wyprzedazy to ja tam nie uswiadczylam *Mohito-wyprzedaze jak to w Mohito , torebki po 59zł-duze, małe po 39zł, troche palszczy na wyprzedazy-co ciekawe rozmiar 36-89zł, a 38-149zł *Camaieu-ten sklep zawsze kojarzyl mi sie z ciuchlandem i nigdy nie mam do niego cierpliwosci, wyprzedaz niby -70%, ale wiekszosc rzeczy była -20%, -40%, dokladnie nie patrzylam, bo jak juz pisalam szlag mnie tam trafia. *Sephora-troche wyprzedazy perfum, ale w sumie nic ciekawego, duza flaszka Amour Kenzo byla przeceniona, ale taniej i tak na Tru mozna kupic, Flower by Kenzo tez nie wiem po ile, bo nie zblizam sie do nich , chyba Weekend Burberry-nie wiem po ile, bo na mnie sa baaaaardzo nietrwałe. Pewnie jakies Escady-norma , Liberte Cacharel 30ml za 75zł.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-01-10 o 11:04 |
|
|
|
#3033 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
|
|
|
#3034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz jak to czytałam, to jeszcze przypomniał mi się Wegetarianin, może i tam czasem być..
|
|
|
|
|
#3035 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Panie,gdzie w Lublinie znajdę sklep z bielizną,gdzie miłe panie ekspedientki pomogą mi dobrać odpowiedni biustonosz?
![]() Próbowałam już w Plazie,ale tam te młode pannice nie ruszają tyłka zza lady,a jakiekolwiek pytanie zbywają "Proszę szukać na wieszakach".... Dzięki za pomoc
|
|
|
|
#3036 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko nieśmiało przypomnieć pragnę o wątku zakupowym: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post16378071
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3038 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuje info - gdzie w Lublinie znaleźć fajne swetry męskie w miarę normalnych cenach 50-100zł? Pomóżcie
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3040 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ew. Cubus, KappaAhl...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#3042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O matko chyba w życiu mnie nie będzie stać, żeby sobie taką bieliznę kupić -1 komplet to tylko 300-350zł
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3044 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczeta a jak my mamy ponad 3000 postow trzeba nie trzeba czasem nowy temat zalozyc ??
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale osobiście wole kupować przez internet z La Senzy, już poznałam ich rozmiarówkę, więc się nie nacinam na zły rozmiar.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-01-10 o 23:08 |
|
|
|
|
#3047 |
|
Raczkowanie
|
hehe okej to jeszcze torszkę
Jak buszowałyście po sklepach widziałyście gdzieś może w miare tanią czarną kopertówke ,tylko taka czystą bez żadnych bajerów ?
|
|
|
|
#3048 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wie wszystko gdzie co i jak.. xd ten post mnie po prostu zszokował
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;16392257]prawdziwa zakupoholiczka..
wie wszystko gdzie co i jak.. xd ten post mnie po prostu zszokował [/QUOTE]Dziś znowu byłam w Olimpie, w sumie to przy okazji ![]() Wpadłam tylko do Natury i Re. Ludzi dużo mniej. W Re można kupić całkiem niezłą biżu po 20-25zł W Naturze w starej części jest drożej po 2-3zł na 1 rzeczy niż w nowej
|
|
|
#3050 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Ktora jest zdecydowana, zeby zaczac chodzic na basen na MOSIR?
prosze na pw
|
|
|
|
#3051 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wiecie może gdzie jest dokładnie Wydział Pielęgniarstwa i Nauk o Zdrowiu UM ? szukam i szukam na ich stronie i nie moge znaleźć
|
|
|
|
#3052 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
To też w sumie zależy od kierunku 9pielęgniarstwo, położnictwo, zdrowie publiczne), ale głównie zajecia odbywają się na ulicy Chodźki i Jaczewskiego. http://www.umlub.pl/wydzial_pielegni...wiu_id_24.html
Tutaj są wymienione wszystkie jednostki uczelni z tego wydziału, a po kliknięciu na konkretną katedrę podany jest też jej adres. Z tym że są to wymieszane wszytskie kierunki, akurat z tego wydziału. |
|
|
|
#3055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Konto usunięte
|
Carmen o jakie zajęcia Ci chodzi?
|
|
|
|
#3058 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3059 | |
|
Raczkowanie
|
Szukam czarnej szamponetki Joanny, ale wszędzie gdzie patrzę to mają tylko brązy/czerwienie.
Może rzuciła się gdzieś wam w oczy czarna? ![]() Cytat:
(Jak inny sklep to podziel się namiarem)
lalala. Edytowane przez vauka Czas edycji: 2010-01-13 o 03:02 |
|
|
|
|
#3060 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
radziwillowskiej, staszica, racławickie. Wszedzie na am nie ma tak, że zajęcia masz tylko w 1 miejscu. Ja miałam rozwalone po casłym lublinie. z Chodzki musialam w 15 min dojechać do Abramowic. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

dla mnie zdecydowanie potrzebny jest jasny

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

chyba w życiu mnie nie będzie stać, żeby sobie taką bieliznę kupić -1 komplet to tylko 300-350zł