Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 20:01   #1261
Magdutka
Zadomowienie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

Dobra moje miłe drogie Panie ja zmykam już dzisiaj Mam nadzieję, że jutro wieczorkiem już bd miała sie czym pochwalić Aż sie boję myśleć ile bd miała jutro do nadrobienia więć nie spamujcie za dużo ;p;p

A tak na marginesie... Pamiętacie naszego tajemniczego rodzynka Piotra?? Spojrzałam własnie na liste użytkowników przeglądających wątek i jak się okazało towarzyszy nam również w wątku nr. 3 ;p
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:02   #1262
bunny91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cao Pokaż wiadomość
no tylko ze i tak bedę z nim na jednej studniowce bo ten kolega jest z jego skzoly wiec ..
tylko ze nie wiem czy będę potrafiła zobaczyc się z nim i jakos normalnie przywitać..bo w ogole sobie nic z tych rzeczy nie wyobrazam..
w ogole nawet nie wiem jak mam sie go spytac czy idzie ze mna czy nie
ja to jetsem chyba jakas ..
wspólczuje Ci... ja mialam też niezłe przeoje z partnerem... zapytaj go prosto z mostu przynajmniej nie bedziesz sie dręczyć.....
ja jestem za ym żeby iść samej.... tylko jeszcze społeczeństwo nie jste na to gotowe
bunny91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:03   #1263
AcutoPeperone
Raczkowanie

Cytat:
no tylko ze i tak bedę z nim na jednej studniowce bo ten kolega jest z jego skzoly wiec ..
tylko ze nie wiem czy będę potrafiła zobaczyc się z nim i jakos normalnie przywitać..bo w ogole sobie nic z tych rzeczy nie wyobrazam..
w ogole nawet nie wiem jak mam sie go spytac czy idzie ze mna czy nie
ja to jetsem chyba jakas ..
Aaa to Ty jeszcze nie wiesz czy z nim idziesz? z tego co pamietam to masz studniówke 16 stycznia? Kurcze spytaj go wprost chociaz bedziesz wiedziala co i jak. Bo jak on sie bawi to nie warto sobie zawracac nim glowe A po co masz miec popsuta studniowke przez jakiegos drania..
AcutoPeperone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:03   #1264
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
nie nie.. to ja mam studniowke swoja i on dzien przede mna swoją.. i na swoja studniowke jeszcze nie zdecydowal cyz pojdzie ze mna czy z inną..

Spytaj się go wprost czy masz sie szykować na jego studniówke czy nie... Powiedz mu że chciałabyś już to wiedzieć...
Stary 2010-01-10, 20:03   #1265
xxxsabciaxxx1
Raczkowanie

Ooo widzę że nas bardzo dużo ;D Ja mam 100 dniówkę 22 ;D Już się nie mogę doczekać ;P
xxxsabciaxxx1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:04   #1266
EwelinQsia
Zadomowienie

cao a wiesz co ja myślę...? On wybrał tamtą tylko nie wie jak ma Ci to powiedzieć... Ty taka piękna dziewczyna, a ten chłopak nie jest Ciebie wart!!
EwelinQsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:05   #1267
wroblaczek
Raczkowanie

Pytaj go wprost co i jak!

Sama po sobie wiem, że taka niepewnosc jest najgorsza!;d
wroblaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 20:05   #1268
AcutoPeperone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
Spytaj się go wprost czy masz sie szykować na jego studniówke czy nie... Powiedz mu że chciałabyś już to wiedzieć...
A to rozumiem ze on jest niezdecydowany która z was wybrac. Juz mi sie przypomnialo co i jak. Magdutka dobrze mówi zapytaj wprost. Nie drecz sie juz wiecej.
Stary 2010-01-10, 20:05   #1269
cao
Zadomowienie

on ma 12 lutego ja mam swoją 13 lutego..
to jest jakaś masakra ..
jutro wysle mu smsa.. bo na gg nie potrafie..
a potem jeden sms od niego i dolek totalny..
cao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:07   #1270
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
Dobra moje miłe drogie Panie ja zmykam już dzisiaj Mam nadzieję, że jutro wieczorkiem już bd miała sie czym pochwalić Aż sie boję myśleć ile bd miała jutro do nadrobienia więć nie spamujcie za dużo ;p;p

A tak na marginesie... Pamiętacie naszego tajemniczego rodzynka Piotra?? Spojrzałam własnie na liste użytkowników przeglądających wątek i jak się okazało towarzyszy nam również w wątku nr. 3 ;p
też go kiedyś widziałam
jak tak dalej pójdzie to nie będę miała z kim iść na studniówkę, więc Piotrek co Ty na to?

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:08   #1271
cao
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EwelinQsia Pokaż wiadomość
cao a wiesz co ja myślę...? On wybrał tamtą tylko nie wie jak ma Ci to powiedzieć... Ty taka piękna dziewczyna, a ten chłopak nie jest Ciebie wart!!

aż się boję..
Stary 2010-01-10, 20:09   #1272
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
on ma 12 lutego ja mam swoją 13 lutego..
to jest jakaś masakra ..
jutro wysle mu smsa.. bo na gg nie potrafie..
a potem jeden sms od niego i dolek totalny..
Kochana to dla Ciebie nawet lepiej jak byś na jego nie szła... Przecież z CIebie bd totalne zwłoki... Na swojej sie nie wybawisz bo nie bd miała siły... Na Twoim miejscu to i jego bym nie brała bo też ani z nim potańczyć nei bd mogła ani nic...

cao głowa do góry i jakimś facetem sie nie przejmuj Zapytaj sie raz dwa i postaw sprawe jasno

karolajn na to nie wpadłam my sie tak martwimy o tych partnerów a tu prosze bardzo... Ale jak zwykle najciemniej pod latarnia

Już teraz to naprawdę zmykam Buziaki

Edytowane przez Magdutka
Czas edycji: 2010-01-10 o 20:11
Stary 2010-01-10, 20:12   #1273
cao
Zadomowienie

Dziękuję kochane za wsparcie
nie no najlepsze to jest to że i tak będę na jego studniówce ..
Stary 2010-01-10, 20:17   #1274
bunny91
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję kochane za wsparcie
nie no najlepsze to jest to że i tak będę na jego studniówce ..
tak szczerze to nie wiem czy bymchciala byc na studniówce kogoś kto moim zdaniem nie szanuje innych i zastanawia sie jawnie z którą iśc na studniówke ;/
Stary 2010-01-10, 20:18   #1275
Amylkad
Raczkowanie

Oj się troszkę pogubiłam w tym albumiku, jak mogę zobaczyć wasze zdjęcia, ale większe? Bo widzę tylko miniaturki, tam można komentować w ogóle? Bo mogę wam tylko opisy zmieniać (?) i się nie mogę zorientować o co biega...
Amylkad jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 20:20   #1276
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amylkad Pokaż wiadomość
Oj się troszkę pogubiłam w tym albumiku, jak mogę zobaczyć wasze zdjęcia, ale większe? Bo widzę tylko miniaturki, tam można komentować w ogóle? Bo mogę wam tylko opisy zmieniać (?) i się nie mogę zorientować o co biega...
u góry po lewej stronie jest w każdym albumie opcja 'przejdz do trybu ogladania zdjec' i tam powiekszasz sobie fotki i mozesz kometowac wtedy

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:20   #1277
dzasssta
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bunny91 Pokaż wiadomość
wspólczuje Ci... ja mialam też niezłe przeoje z partnerem... zapytaj go prosto z mostu przynajmniej nie bedziesz sie dręczyć.....
ja jestem za ym żeby iść samej.... tylko jeszcze społeczeństwo nie jste na to gotowe
gdybym nie miała chłopaka to też bym szła sama uważam, że nie ma jakiegoś obowiązku, żeby iść z kimś, ba można się nawet lepiej bawić, bo nie trzeba się drugą osobą przejmować a do poloneza można przecież poprosić jakiegoś kolegę który idzie sam
fizyka - PR
powodzenia wam i sobie życzę
dzasssta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:20   #1278
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:
jak wejdziesz do galerii to po lewej an górze jest tryb przeglądani zdjęć

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:21   #1279
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Mnie to aż głowa boli jak sobie pomyśle o studniówce. Jutro moja klasa jest umówiona na 9 z kamerzystą by nagrać czołówkę. Oczywiście pomysłu brak i nie wiadomo czy wszyscy będą mieli możliwość dotarcia na 9 przez ten śnieg.
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 20:22   #1280
aga3304
Zadomowienie

Cytat:
Muszisz przejść do trybu przeglądania zdjęć

Ewelina ślicznie wyglądałaś

A ja kupiłam dziś stanik i żakiecik na krótki rekaw do pasa, bo nie chciałam bolerka i Jestem zadowolona bardzo
Jutro buty...

aga3304 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:23   #1281
Amylkad
Raczkowanie

Dobra, dobra, widzę... dzięki... może jeszcze coś wrzucę bez tego bolerka - które i tak było tylko na drogę, żeby nie było mi zimno w samej sukni pod płaszczykiem

No wrzuciłam Wam bez tego futrzaka

Edytowane przez Amylkad
Czas edycji: 2010-01-10 o 20:26
Amylkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:24   #1282
bunny91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzasssta Pokaż wiadomość
gdybym nie miała chłopaka to też bym szła sama uważam, że nie ma jakiegoś obowiązku, żeby iść z kimś, ba można się nawet lepiej bawić, bo nie trzeba się drugą osobą przejmować a do poloneza można przecież poprosić jakiegoś kolegę który idzie sam
taaak tylko jakby sie dowiedzieli że ide sama to mnie wszystcy żałowali i znajdowali mi partnerów na siłę niestety tak to jest, wolałam juz zaprosic kogos na odczepnego, ale skakać nad nim nie zamierzam bo zamierzam sie bawić jak najlepiej
Stary 2010-01-10, 20:27   #1283
AcutoPeperone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Mnie to aż głowa boli jak sobie pomyśle o studniówce. Jutro moja klasa jest umówiona na 9 z kamerzystą by nagrać czołówkę. Oczywiście pomysłu brak i nie wiadomo czy wszyscy będą mieli możliwość dotarcia na 9 przez ten śnieg.
Nagranie czołówki? Mi wogóle nie mam jakieks konkretnej koncepcji.. Wiem tylko ze we wtorek krecimy. I ma byc cos na hali sportowej ze bedziemy grali w siatke i dziewczyny maja wygrac. Ale jak to ma wszystko wygladac to nic nie wiadomo. Śniegu u mnie tez duzo, ale jakos dotrzemy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 20:29   #1284
aga3304
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bunny91 Pokaż wiadomość
taaak tylko jakby sie dowiedzieli że ide sama to mnie wszystcy żałowali i znajdowali mi partnerów na siłę niestety tak to jest, wolałam juz zaprosic kogos na odczepnego, ale skakać nad nim nie zamierzam bo zamierzam sie bawić jak najlepiej

no, racja, wszystko zależy od środowiska... w niektorych szkolach wszystcy mają OT i dziwnie patrzą na singili.... u nas ida parami ci, ktory mają parterów "zyciowych"
W klasie na 19 chlopakow 16 przychodzi samych, wiec mam nadzieje ze bd miala z kim sie bawic

aga3304 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:29   #1285
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
aa to nie wiem gdzie to, ale moja mama wie ;p Ja Przepiorow, bedzie nie bedziesz kojarzyla tego dziurska ;p
ja tez nie kojarze, ale moja mama tak

Cytat:
Napisane przez EwelinQsia Pokaż wiadomość
RELACJA ZE STUDNIÓWKI!!

No więc... Byłam zła, nie chciałam tam iść, rano mnie głowa bolała jak cholerka i nie miałam w ogóle chęci... Obudziałam się i dpojrzałam w lusterko, a dwie kępki rzęs odpadły, no to z tym bólem do kosmetyczki na poprawkę... TŻ jak wracaliśmy zakopał się w śniegu, bo u nas takie zaspy, że szok, musiałam go pchać... Wyobraźcie sobie, śnieżyca, a panienka z tipsami i sztucznymi rzęsami pcha auto I jeszcze ta głowa, jakiś chłopak przyszedł i nam pomógł... Później położyłam się do łóżka, zabrałam tabletki, żeby mi ta głowa przeszła... Obudziałam się trochę za późno, szybko się szłam kąpać i włosy mi siostra wyprostowała, bo nie zdążyłaby nakręcić, szybki makijaż, dosłownie chyba 10 min, ale i tak mi wyszedł i mi się podobał (rady mell) I pojechaliśmy na sale...
Polonez wyszedł idealnie... ŻADNEJ SUKNI NA KOLE!! Byłam w szoku dosłownie!! Większość dziewczyn ładnie wyglądała, nie było takich jakiś śmiesznych, noo może pare Jeśli chodzi o długość to pół takie, pół takie... Hmm alkohol pod stolikiem żeby nauczyciele nie widzieli, bo powiedzieli, że możemy pić, ale nie chcą tego widzieć, no to nie widzieli Przez tą głowę i leki wypiłam tylko jednego drinka, ale było i tak świetnie Bawiliśmy się do samego końca, pare par się pokłóciło, ale żadnych bujek ani nic nie było, przecież w końcu jesteśmy dorośli, nie ma u mnie w szkole raczej takich dzieciaczków, czy cwaniaczków co by się w kogoś zaczynali... Na końcu już tańczyłam na bosaka Jak nie było kamery, suknia była za długa, to spięłam agrafkami tak, że nie było widać Weźcie ze sobą agrafki!! Chyba 5 dziewczyn pożyczała ode mnie, to jedenj kiecka przy zamku poszłam, to jednej ramiączko się urwało itd... No i oczywiście nitka i igła Miałam pończochy i mimo, że mam szczupłe nogi super się trzymały i nie spadały, już nigdy nie ubiore do sukienki rajstop!! Nauczyciele też troche popili, ale wszystko tak jak my, z kulturą, nikt się nie upił Dwie dziewczyny baaardzo mi się podobały zrobiły furore, choć TŻ mówi, że ja na tle wszystkich też super wyglądałam, lecz nie mnie to oceniać Dziewczyny jedna miałą suknie czarną, z dodatkiem delikatnych paseczków z cekinków, a druga miała taką chabrową/granatową, różnie zależnie od rodzaju światła I obie oczywiście długie

Zazdroszcze Wam strasznie, że macie to jeszcze przed sobą!! Ja bym chciała znowu studniówkę!!

Było rewelacyjnie, nie da się tego opisać, cały czas się bawiłam, ani rau nie usiadłam!! Poprostu booosko!!
kurde ale zazdroszcze
i uspokoiłas mnie troche z pończochami

Uczyłam sie 3 godziny jednego tematu z historii i dalej go nie umiem nie moge sie w ogole skupic
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:29   #1286
pyziolek
BAN stały

a co sądzicie o tej sukience różowej???
już ją zamówiłam tylko że moja będzie bordowa
A jakie dodatki do niej????
pyziolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:32   #1287
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pyziolek Pokaż wiadomość
a co sądzicie o tej sukience różowej???
już ją zamówiłam tylko że moja będzie bordowa
A jakie dodatki do niej????
b.ładna sukienka

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:32   #1288
AcutoPeperone
Raczkowanie

Ja to chyba juz zaczynam chorowac przez ta cala studniówkę A mialam Wam powiedziec o mojej podwiązce Nie było nic ciekawego, więc ciocia kupiła mi czerwona i czarna wstażkę i do tego małe różyczki. Znaleźliśmy kawałek czarnego materiału i zrobimy z niej wstażkę a babcia wyszyje mi na niej na szydełku napis `Studniówka 2010`
Stary 2010-01-10, 20:33   #1289
bunny91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga3304 Pokaż wiadomość
no, racja, wszystko zależy od środowiska... w niektorych szkolach wszystcy mają OT i dziwnie patrzą na singili.... u nas ida parami ci, ktory mają parterów "zyciowych"
W klasie na 19 chlopakow 16 przychodzi samych, wiec mam nadzieje ze bd miala z kim sie bawic
ZAZDROSZCZĘ!!! u mnie nawet z jaby mieli iść z najgorszymi partnerami to znimi pójdą!!! a;e tak to jest jak ktoś mieszka w ,,dziurze,, hahaha

puziolek bardzo bardzo ładna a z dodatkami bym nie przesadzała rozpuściłabym tylko włosy i nakręciła, może tylko jakaś duża bransoletka.... znajdź sobie Heidi Klum z rozdania oskarów 2009 miała czerona sukienkę i myśle że do bordowej też by pasował jej styl

Edytowane przez bunny91
Czas edycji: 2010-01-10 o 20:37
Stary 2010-01-10, 20:34   #1290
inc0rrect
Zakorzenienie

Po dwudniowych zakupach stwierdzilam że te sukienki w tych sklepach są jakieś srednie, nic mnie nie zachwyciło tak naprawde
ale pewnie i tak bede musiala wybrac cos z tego co jest, co dziewczyny myslicie o tych??

na tą chwile żadnej bym nie kupila (chociaz musze cos kupic) ale moze jak powiecie że ktoras jest OK to sie przekonam

przepraszam za ten stanik, ale tak mialam na sobie i co zrobic

wsumie mogłam troche sie nakrecic na tą studniowke dzieki Wam, bo tak naprawde dla mnie to zło konieczne i nie chce mi się iść a najgorsza to ta sukienka, jeszcze na buty i torebke mam wizje ale sukienka <!> takiej co bym chciala nie znajde w sklepach, ale niektore z Was (te co widzialam) maja naprawde ladne sukienki nie wiem gdzie je dorwałyście

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2010-01-11 o 21:07
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości