etorebka.pl część IV - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 17:47   #4681
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Już sobie przypominam Może na all zobacz ? Bo w sklepach to takie wszystko już przebrane jest
Sprawdzałam na allero przed świętami, ale nic fajnego nie było .... no coż będę szukać - może w koncu znajdę

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 18:45   #4682
Surrealna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Wrzucam jeszcze foty mojej etorebeczkowej kolekcji
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
To ja też się pochwalę moją małą gromadką
Szaleństwo w najczystszej postaci Ale macie zbiory!!! Po obejrzeniu etorebki cieżko się zdecydować, ale po przeglądnięciu Waszych fotek jeszcze trudniej - takie robicie zdjęcia, że portfele wymiękają Jeśli nie wróci pudrowa Andi to chyba zdecyduję się jednak na szarą Emilkę. Z Amberlyn dziwne rzeczy się dzieją z tego co tu czytam, a Emilka nie ma żadnych wad przecież I jest mniejsza od Andi, co dla mnie jest plusem, bo Saphire jest baaardzo duża a ja lubię takie średnie torebeczki, bo sama wzrostem nie grzeszę (160 cm)

P.S. Zamiast przeglądać stronę www wchodzę na wizaż i wszystko wiem: co się pojawiło, co zniknęło, jakie są promocje, a nawet co będzie w przyszłości - jesteście szybkie, spostrzegawcze i zakręcone na pukcie torebek hehe Za co cześc Wam i chwała!
Stary 2010-01-10, 18:48   #4683
iwona200
Zakorzenienie

Czyżby w stycznia miała byc jakaś dostawa? Ale nowości czy stare torebki dołożą?
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 18:52   #4684
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Czyżby w stycznia miała byc jakaś dostawa? Ale nowości czy stare torebki dołożą?
Pod koniec stycznia ma wrócić szara Andi i Emilka - chyba czarna i szara No i może będzie też nowy kolor Andi - czarny
Takie informacje dostały w mailach dziewczyny od etorebki
Nowa kolekcja to na wiosnę - czyli marzec / kwiecień
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 18:53   #4685
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Podobno ma być dostawa starych modeli , ale ma tez pojawić się czarny kolor Andi

Cytat:
Napisane przez Surrealna Pokaż wiadomość
Szaleństwo w najczystszej postaci Ale macie zbiory!!! Po obejrzeniu etorebki cieżko się zdecydować, ale po przeglądnięciu Waszych fotek jeszcze trudniej - takie robicie zdjęcia, że portfele wymiękają Jeśli nie wróci pudrowa Andi to chyba zdecyduję się jednak na szarą Emilkę. Z Amberlyn dziwne rzeczy się dzieją z tego co tu czytam, a Emilka nie ma żadnych wad przecież I jest mniejsza od Andi, co dla mnie jest plusem, bo Saphire jest baaardzo duża a ja lubię takie średnie torebeczki, bo sama wzrostem nie grzeszę (160 cm)
No właśnie tak się zastanawiam . Czy jest jakaś osoba, której z Amberlyn sie nic nie dzieje ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-01-10 o 18:54
Stary 2010-01-10, 19:00   #4686
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Podobno ma być dostawa starych modeli , ale ma tez pojawić się czarny kolor Andi
No właśnie tak się zastanawiam . Czy jest jakaś osoba, której z Amberlyn sie nic nie dzieje ?
Ja mam nadzieje, ze z moja jutrzejsza bedzie wszystko ok Bo jak nie to...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 19:47   #4687
Cherokee Rose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
dziękuję Ci ślicznie Mam nadzieję że IKO Ci się spodoba Identyczna torebka była w Zarze tylko że za 149 zł czyli dużo drożej - kiedyś dziewczyny tu w wątku wklejały zdjęcie Tak więc IKO warto kupić dla tej ceny Koniecznie wklej fotki

Aha znalazłam tego posta o Iko w Zarze : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=784
nie ma za co to mój pierwszy zakup na etorebce i szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam że jeśli skorzystam z Twojego kodu to nabiję Ci rabat
jestem przekonana że mi się spodoba IKO bardzo pasuje stylem do moich ciuchów i dlatego ją wybrałam

być może Zara kupowała hurtowo na etorebce i sprzedawała ponad dwa razy drożej

tak tak wkleję fotki już nie mogę się doczekać kiedy będę ją mieć, normalnie wykończy mnie ta moja niecierpliwość czekam już całe 3 dni... mam nadzieję że jutro wieczorem mi ją dostarczą
Cherokee Rose jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 19:58   #4688
peggy_blue
Zakorzenienie

moja Amberlyn jak na razie bez zarzutów, ale byłam w niej tylko 2 razy.
Wstawiam obiecane fotki, kolor niestety przekłamany, w rzeczywistości jest sporo ciemniejsza.
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:04   #4689
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Landi szczerze polecam
W sesji zdjęciowej uczestniczyła też Amberlyn i pudrowa Andi
Cytat:
fajna kolekcja

Cytat:
Super zbiory

Cytat:
Napisane przez Santosz Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanie - Czy kolor Elvie jest bardzo jasny czy niezupełnie ? Na zdjęciach dodanych przez Iduś nie jest taka zupełnie jasna co akurat mi odpowiada. I czy torebka ta nadaje się również do rzeczy mniej eleganckich ?
Potrzebuje czegoś dużego i mam dylemat czy to bedzie marietta, elvie czy lin http://etorebka.pl/s03.php?f=0090 .
Chociaż nie lubię brązów to właśnie kolor lin mi się podoba, jednak skórka wygląda na taką cieniutką.
No i mam dylemat którą sobie zamówić.
Witaj ja brałabym Elvie, bo z tych które wymieniłas podoba mi się najbardziej

Cytat:
Napisane przez razmartka Pokaż wiadomość
Witam torebkomaniaczki!

Ja mam już czarną Lisbeth- jest dość spora, wykonana z ładnego materiału i niebieską Noel- bardzo pojemna, śliczny, głęboki kolor.
Mam też w planach 2 inne modele- czekam na promocje
witajbardzo proszę o foty Lisbeth
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:07   #4690
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
Wstawiam obiecane fotki, kolor niestety przekłamany, w rzeczywistości jest sporo ciemniejsza.
A jeżeli będzie się z nią coś działo to napiszesz ?
Przyznam szczerze, że mnie trochę ta rozpadająca się Amber zaczęła niepokoić

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-10, 20:10   #4691
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:

Teraz sprawdziłam! W mojej Amber klej wyłazi w górnym rogu nie tuż przy zamku tylko tyćkę niżej-przy tym drugim szwie i przy tej pętli co trzyma kółko. Nie jest to bardzo widoczne i jeszcze mnie nie drażni bo noszę ją na zmianę z Aną i Emilią. Zobaczymy jak przy dłuższym użytkowaniu będzie.

A jeszcze takie pytanie mam.....może i głupie , ale gdzie i jak przechowujecie torebki? Puste w szafce na dnie i jedna na drugiej a przed użyciem formujecie czy może na jakimś wieszaku żeby się nie odkształciły.....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 20:12   #4692
peggy_blue
Zakorzenienie

Cytat:
A jeżeli będzie się z nią coś działo to napiszesz ?
Przyznam szczerze, że mnie trochę ta rozpadająca się Amber zaczęła niepokoić
no oczywiście ale ma nadzieję że nie będę musiała
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:33   #4693
zoola08
Zadomowienie

GG do zoola08

Cytat:

To ja mam teraz pytanie za 100000 punktów, nie tylko do Pauliny ale tez do wszystkich dziewczyn, które mają takie pokaźne kolekcje...

w jakiej kolejności oceniłybyście swoje torebki biorąc pod uwage wygląd i to jak sie sprawują.... tzn interesuje mnie podium i te na samym koncu.... to by mi bardzo pomogło gdyby sie pare dziewczyn wypowiedziało

bo wiadomo... nietkóre torebki są przepiękne ale z drugiej strony mogą byc nieporęczne lub szybko sie brudzic itp...

Czekam z niecierpliwoscią na rankingi
zoola08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:34   #4694
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Teraz sprawdziłam! W mojej Amber klej wyłazi w górnym rogu nie tuż przy zamku tylko tyćkę niżej-przy tym drugim szwie i przy tej pętli co trzyma kółko. Nie jest to bardzo widoczne i jeszcze mnie nie drażni bo noszę ją na zmianę z Aną i Emilią. Zobaczymy jak przy dłuższym użytkowaniu będzie.

A jeszcze takie pytanie mam.....może i głupie , ale gdzie i jak przechowujecie torebki? Puste w szafce na dnie i jedna na drugiej a przed użyciem formujecie czy może na jakimś wieszaku żeby się nie odkształciły.....
Ja w mojej niestety też widziałam jakiś klej, kurczę to jest jeden z lepszych modeli na etorebce naprawdę bardzo fajny fason szkoda tylko że nie pozbawiony wad

Ja swoje ustawiłam na dwóch półeczkach także widzę je odrazu nie mam ich schowanych w żadnych szafach
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:35   #4695
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przechowuje w szafie, ale mam calą zapchaną w związku z tym na więcej torebek nie mam miejsca (jak kupie kolejne to chyba zrobię miejsce w szufladzie)

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-10, 20:36   #4696
zoola08
Zadomowienie

GG do zoola08

Cytat:

ja mam mnóstwo małych poduszek w domu, wiec wkładam je do torebek, a torebki pakuje w worki te, w których one przychodzą, wczesniej jak nie miałam tych worków (nie wiedziałam o istnieniu etorebki)to wsadzałam je do wiekszych torebek po prezentach i tak na dno szafy pod wieszakami
zoola08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:37   #4697
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Idus dlaczego Ty tez to robisz( nie pokazujcie juz pudrowej Andi bo sie zalamie na dobre
Właście,ja też jej strasznie żałuję

Cytat:
Ja swoje trzymam w wielkim kartonowym pudel,jedna na drugiej ale nie upychając ich za bardzo Nie mam tyle miejsca w szafie,żeby je inaczej przechowywać.I bardzo podoba mi się,ze w etorebce pakują torebki w te woreczki,przynajmniej się nie porysują.

Zdjęcia moich pierwszych etorebkowych nabytków
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:37   #4698
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swoje ustawiłam na dwóch półeczkach także widzę je odrazu nie mam ich schowanych w żadnych szafach
Zrobisz zdjęcie ? chcialabym zobaczyć jak to wygląda

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-10, 20:38   #4699
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Z moją jest wszystko w porządku Ale na razie miałam ją w użyciu raz

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 20:51   #4700
Surrealna
Raczkowanie

Cytat:
Ja także w szafie pod wieszakami, większe na dole, mniejsze i lżejsze na nich - to te, w których często chodzę. Torebki chwilowo odrzucone wkładam do reklamówek i chowam...do łóżka, gdzie zazwyczaj normalni ludzie trzymają pościel I nie dość, że jestem torebkomaniaczką, to jeszcze wydało się, że (zazwyczaj) nie ścielę łóżka Nie wypycham ich niczym, mimo to raczej nie tracą kształtu.
Stary 2010-01-10, 20:52   #4701
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w mojej niestety też widziałam jakiś klej, kurczę to jest jeden z lepszych modeli na etorebce naprawdę bardzo fajny fason szkoda tylko że nie pozbawiony wad

Cytat:
Ja przechowuje w szafie, ale mam calą zapchaną w związku z tym na więcej torebek nie mam miejsca (jak kupie kolejne to chyba zrobię miejsce w szufladzie)
Cytat:
Napisane przez zoola08 Pokaż wiadomość
ja mam mnóstwo małych poduszek w domu, wiec wkładam je do torebek, a torebki pakuje w worki te, w których one przychodzą, wczesniej jak nie miałam tych worków (nie wiedziałam o istnieniu etorebki)to wsadzałam je do wiekszych torebek po prezentach i tak na dno szafy pod wieszakami
No właśnie, moje dwie wypchane paradują w pokoju na okrągłym dywaniku też mam je na oku cały czas, ale niestety....mam zakaz od męża zamawiania kolejnych dopóki nie znajdę miejsca w szafie jutro wywalam jakieś rzeczy z dna szafy (oczywiście męża) i zamawiam niedługo Landi

Dzięki za odpowiedzi
Stary 2010-01-10, 20:58   #4702
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Surrealna Pokaż wiadomość
Ja także w szafie pod wieszakami, większe na dole, mniejsze i lżejsze na nich - to te, w których często chodzę. Torebki chwilowo odrzucone wkładam do reklamówek i chowam...do łóżka, gdzie zazwyczaj normalni ludzie trzymają pościel I nie dość, że jestem torebkomaniaczką, to jeszcze wydało się, że (zazwyczaj) nie ścielę łóżka Nie wypycham ich niczym, mimo to raczej nie tracą kształtu.
Też tak robię
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 21:04   #4703
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoola08 Pokaż wiadomość
To ja mam teraz pytanie za 100000 punktów, nie tylko do Pauliny ale tez do wszystkich dziewczyn, które mają takie pokaźne kolekcje...

w jakiej kolejności oceniłybyście swoje torebki biorąc pod uwage wygląd i to jak sie sprawują.... tzn interesuje mnie podium i te na samym koncu.... to by mi bardzo pomogło gdyby sie pare dziewczyn wypowiedziało

bo wiadomo... nietkóre torebki są przepiękne ale z drugiej strony mogą byc nieporęczne lub szybko sie brudzic itp...

Czekam z niecierpliwoscią na rankingi
Dla przypomnienia jestem w posiadaniu Zielonej Any, szarej Emilki, rudej Landi, Pudrowej Andi, niebieskiej Simone, Czarnej Caroline, Amberlyn i Iko. Lubię w sumie wszystkie ale jeżeli miałabym wymienić te które na moim podium znalazłyby się na końcu byłaby to:

Czarna Caroline- ma bardzo fajną eko skórkę świetnej jakości jak na torebkę za 50 zl jednak jest mało praktyczna niestety , mogłaby mieć chociaż tą kieszonkę w środku nosiłam ja może tylko z pieć razy , myślałam nawet żeby sie jej pozbyć ale jak patrze na ta eko skórkę to mi szkoda jest naprawde super

Niebieska simone - nosilam ją dość czesto latem jednak jak już wcześniej pisałam jest to fajna torebka i moge ją polecic bo ma świetną jakości eko skórk i z wad to ten słabo trzymajacy zatrzask tyllko ale nie ma takiego porywu jak np. Andi , Emilka

Iko- w niej najbardziej zawiodła mnie ta cienka eko skorka , jak dla mnie jest duża różnica jakości w porownaniu z resztą moich etorebek chociaż fason bardzo mi się podoba

Te torebki znalazłyby się w moim rankingu na końcu ale to nie znaczy że ich nie lubie bo lubie tylko jedne lubi się bardziej drugie mniej

Pozatym w szarej Emili, Anie, Andi nie zauważyłam jakiś większych wad oprócz w Emili zacinającego się zamka i w Anie i Andi falującego zamka , Z landi nic się absolutnie nie dzieje ale mam ją tylko tydzień.
Z amberlyn myślę że coś zaczyna się dziać szkoda .... zastanowię się co zrobić jak naprawdę dojdzie do tego że bedę musiała reklamować może wymienię sobie na nową i wybiorę się do kaletnika szkoda mi jej bo ją uwielbiam i mimo wad nie umieściłabym jej w moim rankingu na końcu

1) Emilka ( ze względu na sentyment)
2) Andi, Ana, Landi , Amberlyn ( nie wiem czy potrafiłabym wybrać)
3) Iko , Simone, Caroline

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Zrobisz zdjęcie ? chcialabym zobaczyć jak to wygląda
Iduś obiecuję że będę pamiętała o tym ale tak za 2,5 tygodnia bo w obecnej chwili nie przebywam w domu. Wygląda to w miarę ok nawet nie wiem czemu wpadłam na taki pomysł chciałam je po prostu wszystkie widzieć i opróżniłam 2 półeczki na mojej meblościance, jedyna wada to taka że jak ktoś wchodzi do mnie do pokoju to łapie się za głowę ile to ja mam torebek bo oprócz mizensy jest też kilka nie etorebkowych
Stary 2010-01-10, 21:05   #4704
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Iduś obiecuję że będę pamiętała o tym ale tak za 2,5 tygodnia bo w obecnej chwili nie przebywam w domu. Wygląda to w miarę ok nawet nie wiem czemu wpadłam na taki pomysł chciałam je po prostu wszystkie widzieć i opróżniłam 2 półeczki na mojej meblościance, jedyna wada to taka że jak ktoś wchodzi do mnie do pokoju to łapie się za głowę ile to ja mam torebek bo oprócz mizensy jest też kilka nie etorebkowych
No to będę czekać na fotki

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-10, 21:27   #4705
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Ja rowniez trzymam je w szafie - na szczescie miejsce jeszcze jest (ciekawe na jak dlugo) Niektore wypycham starymi swetrami, niektore leza puste - to zalezy czy latwo sie deformuja czy nie

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Ta szara Ana slicznie wyglada, ale ja juz z niej calkowiecie zrezygnowalam ze wzgledu na podobienstwo do Andi
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 21:54   #4706
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Fajniutkie
Stary 2010-01-10, 22:12   #4707
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
ale kolekcja

Cytat:
śliczne, pudrowa Andi

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Stanowczo za rzadko wchodzą nowe modele!!
Bardzo dobrze że wchodzą dwa razy w roku bo bym wciąż była bez kasy

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
dziewczyny, niebieska Haddi jest przeceniona o 10zł nareszcie o Nas pomyśleli
O mnie w szczególności To teraz już nawet nie ma się co zastanawiać tylko ją klikać

Cytat:
Napisane przez razmartka Pokaż wiadomość
Witam torebkomaniaczki!

Ja mam już czarną Lisbeth- jest dość spora, wykonana z ładnego materiału i niebieską Noel- bardzo pojemna, śliczny, głęboki kolor.
Mam też w planach 2 inne modele- czekam na promocje
Witaj A gdzie zdjęcia?

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
Och Amber szkoda że co chwilę coś się z nią dzieje

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Amber , Ana też niczego sobie ale bardziej podoba mi się w kolorze czarnym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 22:13   #4708
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Fajne zbiory!

Cytat:
Wprawdzie w etorebkach jestem początkująca, ale mam kolekcję innych, możecie je tu zobaczyć. Od tego czasu przybyły jeszcze 4 kopertówki, kuferek i dwie etorebki- przechowuję- małe w takim wielkim pudle z Ikea a duże na półce w szafie, puste, bo gdybym wypychała, to musiałabym mieć na nie oddzielną szafę

Cytat:
Szara Ana jest śliczna
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

Edytowane przez KarolinaPW
Czas edycji: 2010-01-10 o 22:37
KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:17   #4709
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Ja podobnie jak Paulina trzymam swoje torebki na półkach (z tym że moje są zamykane) by je widzieć. A Andi i Elvie wiszą w szafie, zamknięte w swoich workach, na wieszaku
Stary 2010-01-10, 22:33   #4710
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Wprawdzie w etorebkach jestem początkująca, ale mam kolekcję innych, możecie je tu zobaczyć. Od tego czasu przybyły jeszcze 4 kopertówki i dwie etorebki- przechowuję- małe w takim wielkim pudle z Ikea a duże na półce w szafie, puste, bo gdybym wypychała, to musiałabym mieć na nie oddzielną szafę
Piękne zbiory ... to niewiarygodne, że tyle fajnych torebek znalazłaś w SH

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości