Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 22:04   #1321
Olean
Wtajemniczenie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

Wy tu piszecie o szpilkach, a moja koleżanka idzie w trampkach jej TŻ to samo
Olean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:04   #1322
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez AcutoPeperone Pokaż wiadomość
U nas akurat nie bylo kłótni. Jedna osoba rzuciła taki pomysl i tak zostalo. Mam kabareciarzy w klasie wiec napewno cos fajnego jeszcze wymyslą. No i od kamerzystki bedzie zalezalo jak to wszystko wyjdzie pozniej.. A szukałam fajnych czołówek na youtube i mieli na prawde super pomysły
U mnie powody do kłótni stwarza tylko ta laska. Jak jeszcze w ciągu tych dwóch tygodni będzie jęczała lub coś spieprzy to nie wiem czy wytrzymam. Bo wyobraźcie sobie osobę która przez 4 lata szkoły mówiła że nie idzie na studniówkę i gdy lista była już w sekretariacie kto idzie a kto nie trzeba było zmienić w ostatniej chwili bo jednak zmieniła zdanie. Nic jej nie pasuje, gdy poinformowano nas jaki zespół będzie ona była niezadowolona(jak większość) ale nic nie dało się z tym zrobić wszyscy z tym się pogodzili a ona powiedziała "to sami się bawcie". Znaczki też się nie podobały i specjalnie inaczej wypełniła zamówienie podała numer znaczka który jej się podobał, teraz czołówka też nie taka a ona biedna nie ma pomysłów a jak coś ktoś zaproponuje to głupie.
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:06   #1323
tit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Kurczę, ja już wiem o co się pokłócę z TŻ na studniówce
Przychodzi do nas chłopak, z którym się kiedyś umawiałam i którego znam bardzo długo (TŻ go nienawidzi). Już do mnie napisał, i gadaliśmy trochę. Będziemy jeszcze siedzieć przy jednym stole ;/ Czyli moje kochanie zrobi wszystko żeby mi dogadać i zepsuć humor ;/
WspółczućChyba najlepszym wyjście będzie zmniejszenie waszych kontaktów do minimum. A może akurat TŻ pozytywnie Cię zaskoczy?Głowa do góry
Stary 2010-01-10, 22:07   #1324
winyl
Zakorzenienie

Ufff, nadrobiłam wszystko! Jestem dumna z siebie, naprawdę . Nawet pięknie zacytowałam prawie wszystkie wypowiedzi, do których się odnoszę .

Cytat:
Napisane przez EwelinQsia Pokaż wiadomość
RELACJA ZE STUDNIÓWKI!!

No więc... Byłam zła, nie chciałam tam iść, rano mnie głowa bolała jak cholerka i nie miałam w ogóle chęci... Obudziałam się i dpojrzałam w lusterko, a dwie kępki rzęs odpadły, no to z tym bólem do kosmetyczki na poprawkę... TŻ jak wracaliśmy zakopał się w śniegu, bo u nas takie zaspy, że szok, musiałam go pchać... Wyobraźcie sobie, śnieżyca, a panienka z tipsami i sztucznymi rzęsami pcha auto I jeszcze ta głowa, jakiś chłopak przyszedł i nam pomógł... Później położyłam się do łóżka, zabrałam tabletki, żeby mi ta głowa przeszła... Obudziałam się trochę za późno, szybko się szłam kąpać i włosy mi siostra wyprostowała, bo nie zdążyłaby nakręcić, szybki makijaż, dosłownie chyba 10 min, ale i tak mi wyszedł i mi się podobał (rady mell) I pojechaliśmy na sale...
Polonez wyszedł idealnie... ŻADNEJ SUKNI NA KOLE!! Byłam w szoku dosłownie!! Większość dziewczyn ładnie wyglądała, nie było takich jakiś śmiesznych, noo może pare Jeśli chodzi o długość to pół takie, pół takie... Hmm alkohol pod stolikiem żeby nauczyciele nie widzieli, bo powiedzieli, że możemy pić, ale nie chcą tego widzieć, no to nie widzieli Przez tą głowę i leki wypiłam tylko jednego drinka, ale było i tak świetnie Bawiliśmy się do samego końca, pare par się pokłóciło, ale żadnych bujek ani nic nie było, przecież w końcu jesteśmy dorośli, nie ma u mnie w szkole raczej takich dzieciaczków, czy cwaniaczków co by się w kogoś zaczynali... Na końcu już tańczyłam na bosaka Jak nie było kamery, suknia była za długa, to spięłam agrafkami tak, że nie było widać Weźcie ze sobą agrafki!! Chyba 5 dziewczyn pożyczała ode mnie, to jedenj kiecka przy zamku poszłam, to jednej ramiączko się urwało itd... No i oczywiście nitka i igła Miałam pończochy i mimo, że mam szczupłe nogi super się trzymały i nie spadały, już nigdy nie ubiore do sukienki rajstop!! Nauczyciele też troche popili, ale wszystko tak jak my, z kulturą, nikt się nie upił Dwie dziewczyny baaardzo mi się podobały zrobiły furore, choć TŻ mówi, że ja na tle wszystkich też super wyglądałam, lecz nie mnie to oceniać Dziewczyny jedna miałą suknie czarną, z dodatkiem delikatnych paseczków z cekinków, a druga miała taką chabrową/granatową, różnie zależnie od rodzaju światła I obie oczywiście długie

Zazdroszcze Wam strasznie, że macie to jeszcze przed sobą!! Ja bym chciała znowu studniówkę!!

Było rewelacyjnie, nie da się tego opisać, cały czas się bawiłam, ani rau nie usiadłam!! Poprostu booosko!!
Aach, cieszę się, że się dobrze bawiłaś! Aż nie mogę się doczekać swojej studniówki!!
Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
EwelinQsia to super miałaś 10dn. zazdraszczam!

winyl zaproszonko wysłane do Ciebie

Aaa dziękuję : cmok: Już lecę zdjęcia oglądać!

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
hmm.. znalazlam tutaj zdjecie dziewczyny w rajstopach "nie - cielistych", zle to wyglada?

http://www.photoblog.pl/agatkade/50870518

.

czy "wypada" isc np. w takich butach?:
http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=18&cate gory=0060157100000549&pro duct=977968

nie sa zbyt proste? takie nijakie?
Ta dziewczyna ma kabaretki, a ja takich nie lubię . Nie podoba mi się. Ale koronkowe rajstopy by wyglądały ślicznie!

Moim zdaniem jak najbardziej wypada . Buty są klasyczne, więc możesz bardziej zaszaleć z innymi dodatkami wtedy .

Cytat:
Napisane przez pyziolek Pokaż wiadomość
a co sądzicie o tej sukience różowej???
już ją zamówiłam tylko że moja będzie bordowa
A jakie dodatki do niej????
Śliczna sukienka .

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
Po dwudniowych zakupach stwierdzilam że te sukienki w tych sklepach są jakieś srednie, nic mnie nie zachwyciło tak naprawde
ale pewnie i tak bede musiala wybrac cos z tego co jest, co dziewczyny myslicie o tych??

na tą chwile żadnej bym nie kupila (chociaz musze cos kupic) ale moze jak powiecie że ktoras jest OK to sie przekonam

przepraszam za ten stanik, ale tak mialam na sobie i co zrobic

wsumie mogłam troche sie nakrecic na tą studniowke dzieki Wam, bo tak naprawde dla mnie to zło konieczne i nie chce mi się iść a najgorsza to ta sukienka, jeszcze na buty i torebke mam wizje ale sukienka <!> takiej co bym chciala nie znajde w sklepach, ale niektore z Was (te co widzialam) maja naprawde ladne sukienki nie wiem gdzie je dorwałyście
Moim zdaniem bardzo pasuje Ci tak fioletowa i turkusowa (bo chyba są identyczne, prawda?). Bardzo dobrze w nich wyglądasz . A jak nie któraś z tych, to czerwona . Zdradzisz, skąd one wszystkie są?

Cao, daj spokój, nie przejmuj się! Facet jest debilem, jak nie docenia, że mógłby Ciebie mieć :P. Spytaj wprost, powiedz nam, jak się potoczyły losy ii baw się dobrze na studniówkach!!

Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy! Mam czerwoną satynową sukienkę i zamszowe czarne buty, jaką kupić kopertówkę?

O rany, musiałam zmienić tego posta, bo było w nim za dużo emotikonów! Może być max. 20, co to za głupia zadada?!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:07   #1325
pragnienie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olean Pokaż wiadomość
no to chyba lekka przesada
ja jutro wyruszam na poszukiwanie butów (do 3 razy sztuka...)
a póki co idę się uczyć niemieckiego
branoc

pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:13   #1326
AcutoPeperone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
U mnie powody do kłótni stwarza tylko ta laska. Jak jeszcze w ciągu tych dwóch tygodni będzie jęczała lub coś spieprzy to nie wiem czy wytrzymam. Bo wyobraźcie sobie osobę która przez 4 lata szkoły mówiła że nie idzie na studniówkę i gdy lista była już w sekretariacie kto idzie a kto nie trzeba było zmienić w ostatniej chwili bo jednak zmieniła zdanie. Nic jej nie pasuje, gdy poinformowano nas jaki zespół będzie ona była niezadowolona(jak większość) ale nic nie dało się z tym zrobić wszyscy z tym się pogodzili a ona powiedziała "to sami się bawcie". Znaczki też się nie podobały i specjalnie inaczej wypełniła zamówienie podała numer znaczka który jej się podobał, teraz czołówka też nie taka a ona biedna nie ma pomysłów a jak coś ktoś zaproponuje to głupie.
W takim razie powinniscie wszyscy zaczac ja olewac. Jak cos jej nie pasuje to jej problem.. A o tych znaczkach czytałam wczesniej, masakra My nie mamy takich problemów, szybko wybralismy zeby kolezance klopotu nie robic która była za to odpowiedzialna. Tak samo plakietki na studniówke. Szybko poszło i z głowy. A zaproszenia mielismy sliczne.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy! Mam czerwoną satynową sukienkę i zamszowe czarne buty, jaką kupić kopertówkę?

Czarna bo bedzie Ci pozniej do wszystkiego pasować I do butów też bedzie
AcutoPeperone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:14   #1327
bunny91
Raczkowanie

ta dziewczyna co idzie w trampkach może jest fanką pewnej sagi??? hahahahaha
bunny91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:16   #1328
becia_hehe
Raczkowanie

GG do becia_hehe

Cytat:
Rozumiem że każdy ma prawo mieć własny styl. Ale zeby na studniówke w trampkach to przesada jak dla mnie;/

EwelinQsia gratuluje udanej zabawy
becia_hehe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:16   #1329
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
hmm.. znalazlam tutaj zdjecie dziewczyny w rajstopach "nie - cielistych", zle to wyglada?

http://www.photoblog.pl/agatkade/50870518

no moim zdaniem wyglada to beznadziejnie ;p

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
ja tez nie kojarze, ale moja mama tak

no kurcze mamy to sa zawsze niezastapione ;p
Stary 2010-01-10, 22:16   #1330
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bunny91 Pokaż wiadomość
ta dziewczyna co idzie w trampkach może jest fanką pewnej sagi??? hahahahaha
nie, nie... Ona na pewno nie ;p Jest gotką i czasami ma różne ciekawe pomysły
Stary 2010-01-10, 22:18   #1331
bunny91
Raczkowanie

Cytat:
nie, nie... Ona na pewno nie ;p Jest gotką i czasami ma różne ciekawe pomysły
aaaaaa hmmmm... ciekawe hahahahaha
ja mam koleżanke fanke która szukała takiej samej sukienki i chciała złamać noge hahahaha
Stary 2010-01-10, 22:20   #1332
malinoweciastko
Zadomowienie

a z moja sukienką w sumie dobrze by było gdybym tańczyła na końcu;p przynajmniej by jej nikt nie przydeptał i jeszcze tunel, o zgrozo

Edytowane przez malinoweciastko
Czas edycji: 2010-01-10 o 22:23
malinoweciastko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:24   #1333
fruwak_18
Raczkowanie

Cytat:
I nikt nie patrzył na nie jak to ktoś napisał wczesniej `krzywo`?
pod nosem każdy tam chichotał, bo to były takie straganowe kreacje, no ale przecież to też ich studniówka, niech się czują jak księżniczki nawet jeżeli robią z siebie idiotki

bloguję sobie

To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, k*rwa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie.
-Gabriel García Márquez

fruwak_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:24   #1334
inc0rrect
Zakorzenienie

[QUOTE=winyl;16381491]

Moim zdaniem bardzo pasuje Ci tak fioletowa i turkusowa (bo chyba są identyczne, prawda?). Bardzo dobrze w nich wyglądasz . A jak nie któraś z tych, to czerwona . Zdradzisz, skąd one wszystkie są?

Cao, daj spokój, nie przejmuj się! Facet jest debilem, jak nie docenia, że mógłby Ciebie mieć :P. Spytaj wprost, powiedz nam, jak się potoczyły losy ii baw się dobrze na studniówkach!!

QUOTE]

dzieki za odpowiedz

wlasnie mysle że korzystkie wygladam w fasonie bombka
ta jedna czerwona z Magnolii (600zl) a reszte z jakis malych sklepikow osiedlowych

ja na kopertowke stawiam czarna, tylko chyba taka bez kamieni itd bo do zamszu nie wiem czy by dobrze wygladalo..

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:24   #1335
bunny91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinoweciastko Pokaż wiadomość
a z moja sukienką w sumie dobrze by było gdybym tańczyła na końcu;p przynajmniej by jej nikt nie przydeptał i jeszcze tunel, o zgrozo
u Ciebie nie przydeptal a u mnie żeby nie było czegoś widac będzie niefajnie wtedy
Stary 2010-01-10, 22:25   #1336
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
No nie to tragedia. Ja rozumiem że można być gotką i mieć inny styl, ale moim zdaniem są pewne okazje na których jednak ten dress code obowiązuje ;]

Cytat:
Napisane przez tit Pokaż wiadomość
WspółczućChyba najlepszym wyjście będzie zmniejszenie waszych kontaktów do minimum. A może akurat TŻ pozytywnie Cię zaskoczy?Głowa do góry
To byłby cud Potrafi się na mnie obrazić np o to że na imprezie zbyt długo gadam z jego kolegą :P
Stary 2010-01-10, 22:27   #1337
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie powinniscie wszyscy zaczac ja olewac. Jak cos jej nie pasuje to jej problem.. A o tych znaczkach czytałam wczesniej, masakra My nie mamy takich problemów, szybko wybralismy zeby kolezance klopotu nie robic która była za to odpowiedzialna. Tak samo plakietki na studniówke. Szybko poszło i z głowy. A zaproszenia mielismy sliczne.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Tak, tak, na pewno czarną, ale chodzi mi raczej o materiał. No bo tak zamsz i satyna, więc np. skóra, a już tym bardziej jakaś lakierowana to raczej już nie będzie pasowała, prawda? :/

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:

Tak, tak, na pewno czarną, ale chodzi mi raczej o materiał. No bo tak zamsz i satyna, więc np. skóra, a już tym bardziej jakaś lakierowana to raczej już nie będzie pasowała, prawda? :/

Przeglądam album (trochę to jeszcze potrwa) i muszę zaznaczyć - touchofpink, piękna z Ciebie kobietka i TŻta też masz niezłego .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:28   #1338
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:

My też szybko i zgodnie wybraliśmy a raczej chłopcy wybrali a reszcie klasy się spodobały. Przez to całe zamieszanie z tym zamówieniem nie wiem czy wogóle będą jakieś znaczki bo zadzwoniliśmy do tej firmy i okazało się że znaczki się skończyły, wychowawca przez weekend miał szukać w internecie różnych propozycji plakietek może coś znajdzie, bo jak nie to uznaliśmy że sobie sami zrobimy z tektury
Stary 2010-01-10, 22:28   #1339
malinoweciastko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bunny91 Pokaż wiadomość
u Ciebie nie przydeptal a u mnie żeby nie było czegoś widac będzie niefajnie wtedy
hmm no to Ty na końcu tańczyć nie możesz;pp lepiej w środku bo wtedy pooglądają sobie tylko 2 osoby a nie cała sala
malinoweciastko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:28   #1340
dzasssta
Przyczajenie

moim zdaniem, jeśli masz zamszowe buty to zamszowa torebkę ! w top secret widziałam całkiem ładną kopertówkę zamszową
fizyka - PR
powodzenia wam i sobie życzę
dzasssta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:29   #1341
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
No nie to tragedia. Ja rozumiem że można być gotką i mieć inny styl, ale moim zdaniem są pewne okazje na których jednak ten dress code obowiązuje ;]
Wiem. Dlatego mam nadzieję, że zrezygnuje z tego pomysłu Objadą ją równo
Stary 2010-01-10, 22:32   #1342
Lucka91
Wtajemniczenie

dbra dziewczyny, ide sie wyspac.
trzymajcie za mnie jutro kciuki mocno...

czuje sie jak zbity pies :|
Stary 2010-01-10, 22:34   #1343
qbsession753
Raczkowanie

Ewelinqusia, wyglądałaś cudownie! Najlepiej ze wszystkich dziewcząt
Ciekawi mnie tylko, jak wyglądała królowa balu, gdzie można zobaczyć zdjęcie?
Stary 2010-01-10, 22:35   #1344
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość

Będzie dobrze Nie stresuj się tak, ja będę trzymać kciuki napewno.
Stary 2010-01-10, 22:36   #1345
becia_hehe
Raczkowanie

GG do becia_hehe

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość

Powodzenia jutro zdasz na 100% tylko bez nerwów
Stary 2010-01-10, 22:36   #1346
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wroblaczek Pokaż wiadomość
Mi te butki osobiście sie mało podobaja... Maja troszke dziwny fason ... Lubie prostote, ale akurat w tym wydaniu mi się nie podoba...
tzn., czemu dziwny? jakie bys widziala na studniowke?

Cytat:
wroblaczek mam podobne w szafie ale jednak dla mnie nie sa dla mnie fajne na studniowke.
zmartwilyscie mnie dziewczyny .
czemu nie sa "fajne"?
nie chcialam szczegolnie szalec z butami, maja 9cm i pierwszy raz bd w takiej wysokosci.. - wiec po co rzucac sie innym na pozarcie ?
zaznaczam, ze szukalam zakrytych, prostych, czarnych butow.. nic innego mi sie nie przytafilo.. a studniowka tuz tuz .

Cytat:
Napisane przez aga3304 Pokaż wiadomość
A ja kupiłam dziś stanik i żakiecik na krótki rekaw do pasa, bo nie chciałam bolerka i Jestem zadowolona bardzo
Jutro buty...
gdzie dostalas zakiecik? moze jest on czarny ?

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ta dziewczyna ma kabaretki, a ja takich nie lubię . Nie podoba mi się. Ale koronkowe rajstopy by wyglądały ślicznie!

Moim zdaniem jak najbardziej wypada . Buty są klasyczne, więc możesz bardziej zaszaleć z innymi dodatkami wtedy .

chodzilo mi bardziej o wizualizacje . czyli jednak do takich sandalkowych butow, mozna zalozyc "odznaczajace" sie rajstopy.

o! dziekuje Ci za Twoja pozytywna opinie ! nie chce sie za bardzi rzucac w oczy.. szczegolnie, ze sukienke mam o taka (albo ciut inny odcien). i jest z 15 cm przed kolano, wiec.. (ale mam zamiar przedluzyc jakas tasma na dole, i pod biustem tez zrobic jakis pasek).

---
kopertowka czarna .
chyba, ze bd miala jeszcze cos czarnego, to moze i czerwona, gdybys natrafila na ten sam odcien koloru?
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:37   #1347
AcutoPeperone
Raczkowanie

[QUOTE=winyl;16381981]Tak, tak, na pewno czarną, ale chodzi mi raczej o materiał. No bo tak zamsz i satyna, więc np. skóra, a już tym bardziej jakaś lakierowana to raczej już nie będzie pasowała, prawda? :/

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Materiał taki jak buty musisz kupic. Bo inaczej nie bedzie pasowac Ja tak sobie teraz pomysłałam ze cholera kupiłam kopertówke a butów jeszcze nie mam.. I teraz musze szukac cos w podobie ten materiał..
Stary 2010-01-10, 22:40   #1348
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

W jakiej cenie są podwiązki??? U mnie w mieście jest chyba tylko jeden sklep w którym można je dostać- Triumph a tam podobno tanie nie są.
Stary 2010-01-10, 22:42   #1349
AcutoPeperone
Raczkowanie

zmartwilyscie mnie dziewczyny .
czemu nie sa "fajne"?
nie chcialam szczegolnie szalec z butami, maja 9cm i pierwszy raz bd w takiej wysokosci.. - wiec po co rzucac sie innym na pozarcie ?
zaznaczam, ze szukalam zakrytych, prostych, czarnych butow.. nic innego mi sie nie przytafilo.. a studniowka tuz tuz .

Nie są złe, jeśli są wygodne, dobrze się czujesz w nich i pasuja to sukienki to nie ma problemu. Ja jednak postawiłabym na jakies inne bo mnie osobiscie nie podoba sie ten fason. A jaka masz sukienka długą czy krótka?
Stary 2010-01-10, 22:44   #1350
becia_hehe
Raczkowanie

GG do becia_hehe

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
W jakiej cenie są podwiązki??? U mnie w mieście jest chyba tylko jeden sklep w którym można je dostać- Triumph a tam podobno tanie nie są.

Ja dziś kupiłam u siebie w mieście za 14 zł
Zawsze możesz na allegro zamówic i będzie taniej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości