|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
o kurka wodna aleście sie rozpisały
![]()
#2732 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez mam w planie odvchudzanie, ale jakos mi ciezko sie zmobilizowac. Narazie od wtorku nie jem slodyczy.....
Nie wiem czy zastosowac jakas diete, moze glodowke (ale nie wiem czy wytrzymam ![]() Bylismy na AVATARZE fajne efekty! \ |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jak sie strasznie ciesze,że wreszcie dotarłam do domu ![]() ![]() Jak o 8.30 wyszłam z domu to dopiero po 18.00 dotarłam masakra jestem wyczerpana.I jeszcze jak wracałam do domu i jak zwykle musiało mnie sie to zdarzyc ja zawsze mam pecha ![]() Czekalam na tramwaj chyba z pół godziny a jak juz przyjechal to nagla taki inny z naprzeciwka sie wykoleił i wypadl z torow a mój wlasnie po tych torach jedzie i wkurzona jeszcze nawet do niego wsiąść nie zdąrzylam a juz wysiadac musialam ![]() ![]() Wrócilam taka zmarznięta ale za to zdalam egzamin na 4 ![]() Moj kochany narzeczony jak mnie taka zmarzniętą zobaczyl jak weszlam do domu cala w śniegu (o caly czas sypie i juz prawie po kolana jest ![]() ![]() Dziękuje kobietki,że trzymałyście za mnie kciuki ![]() Mehja pytałaś kiedy mam urodziny ![]() Urodzinki mam 20 stycznia a 21.01 imieniny ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Waniliaania a ty z czego chcesz sie odchudzać,że tak zapytam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zadomowienie
|
My wróciliśmy ze mszy i tego spotkania. Mysle ze moze byc fajnie bo fajna babka...
Ale powiedzcie mi czy płaci sie za taki kurs? Bo my bedziemy musieli 150 zł zapłacić... |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Rozeznanie
|
Madziaciu, w Krakowie nauki przedmałżeńskie kosztują 30 zł za osobę. 150 zł to strasznie dużo, nawet jak na dwoje.
Wydawało mi się, że to jest jedna cena na cały kraj.
#2736 |
Zadomowienie
|
No własnie mnie tez sie wydaje to duzo. Nie rozmawiałysmy tu w ogole o cenie i byłam zaskoczona. No ale cóż, kurs trzeba miec.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam w planie schudnac 10 kg. Tyle wlasnie przytylam w pracy w ciagu trzech lat...brrrrr! Ale nie wiem czy mi sie uda. Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-01-10 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
Waniliaania ja w ogóle muśże zrzucić 35 kg
![]() ![]() Kasiu na temat diety napisze CI jutro, bo teraz jestem bardzo zmęczona wizytą teściów. Ale było nadspodziewanie fajnie i dostałam bardzo przydatne prezenty ![]() ![]() ![]() Agusia to imieniny obchodzimy razem ![]() Która Aga jeszcze wtedy ma imieniny?
#2741 |
Wtajemniczenie
|
Hej kobietki..jej..ja juz po weekendzie... i po wszytskim. jakos poszło z głowy. Dwie 5 w indeksie
![]() ale ogolnie ciezki weekend, warunki straszne. do kielc przez opatów przez 2 dni jechalam...eh...szkoda słow. MEHJA dziekuje ci za piosenke!!!! to wlasnie ta. ale ta druga ktora oplecasz tez sliczna...bede miala dylemat.... VIRIS wszystkiego dobrego!!!! spoznione ale szczere !!!!! AGA grtauluje!!! i trzymam kciuki!!!!oby bylo jak najlepiej. Uciekam do pracy. bede po poludniu. powiem wam ze nadal mam dni niepewnosci..dzis sie wszystko wyjasni...brak @ od okolo 7 listopada to wiecie...juz jest nieciekawie..ale dzis po poludniu bede wiedziala co sie dzieje... strasznie sie boje....tylko boje sie tego ze to cos ze mna sie dzieje nie tak. bo jesli to normalny objaw braku @ to bede przeszczesliwa!!!
#2742 |
Zakorzenienie
|
Ja bym na Twoim miejscu już dawno zrobiła test, żeby sprawdzić czy mogę być w ciąży
![]() Trzymam kciuki za pozytywne wiadomości ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- A w ogóle to ciekawe jakie wieści u Michel ![]()
#2743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uff...dla mnie 10 kg to malo wykonalne...a 35.....uffff..... Jejku zeby to takie proste bylo.... Ja juz jestem w pracy, nie zjadlam sniadania i tylko mysle o jedzeniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie michel sie nic nie odezwala caly weekend. moze dzisiaj da znac bo tez ma sie dowiedziec czy dostala prace
|
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Qdlatek a Ty juz skonczyłas staz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2746 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
Wszystkim studentkom gratuluję zdanych egzaminów W Warszawie też straszna zima, aż się z domu nie chce wychodzić. Aga widziałam formy na mufinki silikonowe na allegro i papierowych też dużo. Ale te papierowe to się nie przewrócą w piekarniku? Strasznie się napaliłam na mufinki jako pierwszy wypiek :-0
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Takie odchudzanie jak my stosowaliśmy i będziemy stosować polega na tym, żeby zjadać dziennie 4 posiłki - o 7, 11, 15, 19, pic dużo wody.
Codziennie trzeba zjeść 1200-1300 kcal. Wypadają owoce (można zjeść 100g owoców dziennie), wszelkie potrawy smażone w głębokim tłuszczu. Ja smażę na 2-3 łyżkach oleju i jest ok. Oczywiście nie można jeść słodyczy. Mam kilka przykładowych posiłków, które dostałam od lekarza. Do tego piłam zioła robione specjalnie dla mnie (teraz ich nie mam ale myślę, że jakieś odchudzające herbatki wystarczą). A no i najważniejsze - RUCH. Może być nawet długi spacer a najlepiej jakieś regularne ćwiczenia. Ja chodziłam na aerobik ale moje stawy niestety tego nie wytrzymują i w domu będę ćwiczyła. Kupie sobie hula hop - tak jak poradziłaViris. Do tego zestaw ćwiczeń na kręgosłup. I powinno sie udać. Waniliaania nie jest ciężko zrzucić te 35 kg - najgorzej będzie to utrzymać. A no i oczywiście trzeba mieć porządną motywację - szczególnie na początku, bo organizm sie broni ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() |
#2748 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za życzenia tu na wątku i na n-k. Cieszę się że o mnie pamiętacie, mam do nadrobienia ostatnie 20 stron, ale dziś nie dam rady.
U mnie wielki dołek. Nie mam na nic siły a ten rok zaczął się dla mnie fatalnie. A w zasadzie to od świąt każdy dzień jest gorszy od poprzedniego. Mam nadzieję że niedługo będzie lepiej, chociaż się nie zapowiada ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
A te papierowe to lepiej jest wkładać w formę (metalową) i potem wyciągasz mufinki w papierkach. Same papierki odradzam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam!!!
Ale się rozpisałyście. Muszę to wszystko nadrobić. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Już jestem. Aga muszę Ci przyznać rację. Cytat:
![]() Cytat:
![]() My chcemy zrobić obiad dla rodziców jednych i drugich. Odkładaliśmy to, bo szukaliśmy okazji, ale już nie musimy, okazja znalazła się sama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A teraz najważniejsze, bo widzę, że wszystkie na to czekałyście. Już za długo trzymałam Was w niepewności. Ale jak to któraś z Was napisała (chyba Ania22), że czekam do poniedziałku, żeby przekazać Wam obie wiadomości. I miała rację. Mam dwie wiadomości do przekazania. Jedną dobrą, a drugą niezbyt dobrą. Nie wiem od której mam zacząć. Może od tej dobrej??? W sobotę zrobiłam test i tym razem wynik pozytywny, zobaczyliśmy dwie kreski ![]() ![]() ![]() Natomiast jeśli chodzi o pracę, to nic z tego nie wyszło. Dzwonili do mnie, zabrakło mi 2 punktów, byłam na 3 miejscu. Dwie osoby napisały test bezbłędnie (między nimi będą wybierać z kim podpiszą umowę), osoba, która była przede mną, miała o jeden punkt więcej ode mnie.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
Viris super, ze już jesteś
![]() Michel musisz nadrobić i oczywiście napisac jak tam po weekendzie ![]() O widzę, że już napisałaś - GRATULACJE ![]()
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2010-01-11 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Wtajemniczenie
|
To trochę przykre
![]()
#2752 | |
Zadomowienie
|
miche82 serdeczne gratulacje!
Cytat:
![]()
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
Hello Wszystkim
![]() Gratuluje tym dziewczynom które zdały egzaminy ![]() ![]() Trochę nieciekawie miałyście z dotarciem do szkoły mnie zjazd czeka pod koniec stycznia ![]() Aga Przepisy podałaś pyszne a najbardziej mnie zaciekawiły te muffinki z chęcią je zrobię a tak to ja nie boje się piec bo to akurat umiem już w podstawówce tata nauczył mnie piec biszkopt więc do pieczenia się już w tedy garnęłam i umiejętności zostały tzn tu nie chodzi o umiejętności tylko o chęci jak się chce to wszystko wyjdzie i najważniejsze nie przejmować się składnikami bo jak tak jest, to często coś nie wychodzi. ![]() Michel ![]() ![]() ![]() A ja wczoraj miałam wycieczki po szpitalach jedną w Ostrowcu u teściowej a drugą w Starachowicach u babci. I powiem Wam że kurcze jak zobaczyłam szpital w Starachowicach ten nowy to aż zachciało mi się tam leżeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
Michel super wiadomosc
![]() ![]() To i ja Wam napisze, ze od 20 stycznia zaczynam staz ![]() ![]() No a jutro wybieramy sie do Kielc z mama w poszukiwaniu sukni. No i moze zatrudnie Tzta jako kierowce, bo ja po Kielcach by jezdzic to nie za bardzo, bo nawet niewiem gdzie co jest. A tak to bede mu tłumaczyc co i jak z mojej mapki i jakos dojedziemy gdzie trzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja 9 dni przed tobą ![]() Michel ogromne gratulacje!!! Mi suwaczek wczoraj pokazał, że nam mija 6 miesięcy od slubu ale to dziś jest 11-sty. Mąż wyskoczył rano po świeże bułeczki. Gdy się obudziłam czekało na mnie pyszne śniadanko i piękne kwiaty ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
Mehja no prosze jaki romantyczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Wtajemniczenie
|
A mnie od rana niedobrze
![]()
#2758 |
Zadomowienie
|
Michel gratuluje. Też wydaje mi sie ze test mowi prawde. A praca sie nie przejmuj bo nei mozesz sie martwić
![]() Viris, a co sie działo...? Wygadaj sie, oczywiście jesli chcesz wyjawic co Cie gryzie... Ja sie skusze chyba na te sylikonowe foremki... Bo rzeczywiscie te papierowe to pewnie sie przewróca (jeszcze mnie to na 100%) ![]() Mehja no ja żyłam w przeświadczeniu ze to za darmo jest i teraz zastanawaimy sie nad weekendowymi, bo jak i tak trzeba płacić to chociaz nie bedziemy do marca co poniedziałek tam biegać... Justys zazdroszcze tego oglądania. I widzisz, troche pozneij ale pojedziesz z mama poogladać suknie... I po co te nerwy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
Madziaciu ale jakie nerwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
Ja w Lublinie robiłam nauki za darmo. Zrobiliśmy tak, że chodziliśmy na różne nauki do różnych parafii nie w kolejności, na koniec uzupełnialiśmy brakujące.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.