|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() No i pozdrowienia dla pana Yagusiowego , szkoda, że mój
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Raczkowanie
|
3/4 lasek z forum na diecie a Ty narzekasz Kochana.. grzeszysz
![]()
|
#1533 |
|
Kazar Lady
|
poszłam spać - buziaki
|
|
|
|
#1534 |
|
Raczkowanie
|
ja też idę spać, dobranocki
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
dobra mykam spac kolorowych snow
|
#1537 |
|
Raczkowanie
|
W sprawach - jak schudnac lub przytyc - kompletnie nie jestem autorytetem niestety..
Kocham dobra, srodziemnomorska kuchnie - i chyba - nie moglabym byc na diecie.. nie bylabym szczesliwa.. Od liceum waze tyle samo.. i nie przejmuje sie tymi sprawami tak bardzo. Moja siostra za to - odwrotnie, jest ciagle na diecie (chociaz kompletnie nie powinna).. Dobranoc Kobietki Jutro - poniedzialek (niech mi ktos napisze zwolnienie pleease)
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
ja też pomykam
Olgawro dzięki za linka,nie słyszałam o tej metodzie,to jakaś nowsza modyfikacja,ładne efekty.. ![]() dobrej nocki..
|
#1539 |
|
Wtajemniczenie
|
nie kopiowalam Anny zdjecia..
tylko akt,który jest bez twarzy i to nie jest Ani twarz podobalo mi sie to zdjecie, wiec je urzylam tylko jako tapete w telefonie...
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby nie było to jednak skopiowałaś ten akt ; a że jest to akt uwieczniony aparatem fotograficznym, więc jest to jednocześnie zdjęcie . I nieważne, że nie ma na nim twarzy AniMoim zdaniem nie powinnaś była kopiować tego zdjęcia bez zgody jego Właścicielki (czyli Ani)... Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-11 o 01:04 |
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja wcisnę po ciemku jak już nikt nie patrzy, tylko nikomu nie mówcie---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Cytat:
, za to te po przebudzeniu może by morale na forum podniosły . Mogę przyjechać i Ci rano taką fotkę zrobić jak nie masz
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Mya
|
|
|
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No koniec świata ![]() ![]() A po jakiego grzyba wy te metryki prześwietlacie ? -k.....źwa kobieta nie ma wieku!!!!!!! Muszę powiedzieć, że ja dopiero tu od x czsu musiałam sobie przypomnieć ile mam lat ![]() Jestem tu już trochę wspieracie się wzajemnie a nawet martwicie o siebie .---------- Dopisano o 03:56 ---------- Poprzedni post napisano o 03:53 ---------- Cytat:
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-11 o 04:34 |
||
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo ja nie potrafię na szydełku |
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Już fotki wkleiłam i ja już je widzę w klubie
---------- Dopisano o 04:12 ---------- Poprzedni post napisano o 04:09 ---------- jak będziesz bzdury pisać to się będzie trzeba na te stare lata nauczyć
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-11 o 04:14 |
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja też
![]() ---------- Dopisano o 04:15 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ---------- Cytat:
, już będę grzeczna![]() , bo już mam cały siny ---------- Dopisano o 04:21 ---------- Poprzedni post napisano o 04:15 ---------- No, foteczki nadal są w klubie |
|
|
|
|
#1549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciebie to już nie ma co hłostać A ja Cię i tak kocham całym serduszkiem ![]() ---------- Dopisano o 04:27 ---------- Poprzedni post napisano o 04:24 ---------- Cytat:
I ja jeszcze fotki widzę Miłej nocki życzę A jak ktoś znowu moje fotki zakosi to będzie miał do czynienie z samą Listopadową ![]() :p ala:
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-11 o 04:32 |
||
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=MyaDiva;16384887]No koniec świata
![]() ![]() A po jakiego grzyba wy te metryki prześwietlacie ? -k.....źwa kobieta nie ma wieku!!!!!!! Muszę powiedzieć, że ja dopiero tu od x czsu musiałam sobie przypomnieć ile mam lat ![]() Jestem tu już trochę wspieracie się wzajemnie a nawet martwicie o siebie .Mya Ty zawsze potrafisz tak wyrazic swoje zdanie , ze az czlowieka za serduszko scisnie
|
#1552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze do was zajrzalam zanim pojade do pracy Listopadowa gdy ja czasem narzekam ze chcialabym przytyc ze 2 kg a nie potrafie, wtedy moj TZ twierdzi, ze nie ma bata aby ktos nie przytyl przy odpowiedniej diecie i cwiczeniach
|
|
#1553 | |
|
Zadomowienie
|
marchwianeczko, mam nadzieje ze ten wirus zoladkowy Cie juz opuscil. Raz w zyciu mialam grype zoladkowa i pamietam to jako koszmar siedzenie albo w ciemnej sypialni, albo w lazience. Jekiekolwiek wyjscie z domu bylo absolutnie karkolomnym pomyslem
![]() Cytat:
Jesli basen, to nie 50 okrazen na olimpijskim, a jesli silownia to nie rzucaj sie od razu na wszystkie maszyny i wielkie ciezary Na silowni powinnas miec trenera (chyba jest taki obligatoryjny wymog), wiec popros o zrobienie Ci profilu treningowego. Trener powinien Cie zwazyc, zmierzyc poziom tkanki tluszczowej, poznac Twoje oczekiwania i dotychczasowe doswiadczenia ze sportem i na tej podstawie dostosowac cwieczenia ![]() Co do sauny, to mozna i po basenie i po silowni ... ale tylko wtedy gdy serduszko pozwala Mya, no to liczymy dni do rozpoczecia przez Ciebie fizycznych szalenstw. Wierze, ze doczekac sie juz nie mozesz, ale Ty rzeczywiscie musisz do tego podejsc bardzo rozsadnie ![]() BTW dobrze, ze figurke masz pierwsza klasa ![]() Goly tylek, nawet jego kawalek to tez akt. Skoro go widze, to jest w necie i co z tym przeswieceniem przeswieconej? ![]() ![]() Dziewczyny, nawet nie wiecie jak cieszy mnie Wasza swiadomosc prawa Przyznam, ze ja tez mam na tym punkcie hopla, bo wielokrotnie musialam wysylac swojego prawnika do innych firm, ktore kopiowaly z mojej strony moje zdjecia i twierdzily, ze to ich portfolio Czesto fotografuje np. tancerzy na konkursach. Znam tych ludzi, przyjaznimy sie wiec jak mnie pytaja czy moga wyhaczyc jakies zdjecie np. na tapete w komputerze to nie ma problemu. Zgadzam sie z przyjemnoscia Lece pofitnesowac stare kosci |
|
|
|
|
#1554 |
|
Kazar Lady
|
Agnes to jest dokładnie to co nas spotkało pare dni temu - i obojętnie czy je wykorzystujesz bo jest ładne czy brzydkie ale je wykorzystujesz bez zgody Ani..a to jest niezgodne i z prawem i etyką..zresztą każda z nas dała wielki kredyt zaufania pokazując swoje zdjęcia i nie chciałaby żeby ktoś to kopiował i w jakikolwiek sposób wykorzystywał..
|
|
|
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=anna_ivy;16385837]
Goly tylek, nawet jego kawalek to tez akt. Skoro go widze, to jest w necie i co z tym przeswieceniem przeswieconej? ![]() ![]() Pudlo - jest to tyleczek ubrany w majteczki - i jest to jedynie polowa tyleczka - o akcie mowimy jesli ukazana jest chocby jedna czesc ciala - ale w calosci - i jest to jedyne zdjecie - na ktore zgodzil sie moj maz - wiecej pokazac i nie chcialabym i nie moge ![]() Buziaczek
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno zacznę delikatnie najgorsze, ze nienawidzę plywać (zawsze przesiadzialam czas w "babelkach" i pracowały mięśnie, ale buzi - tyle się z kumpela nagadałyśmy).Silownia znacznie latwiej do mnie przemawia Ważne, ze obralam sobie jakieś cele i postanowilam dzialać A saunę uwielbiam... serducho jak dzwon, wiepozostaje tylko kwestia tego, czy mogę W zaleceniach pooperacyjnych mam zakaz sauny przez 6 miesięcy po op
|
|
#1557 |
|
Raczkowanie
|
Horo - mam pytanko - czy robia moze Mentory w tekim rozmiarze jaki Ty masz, i dlaczego zdecydowalas sie wlasnie na tego producenta wkladeczki? Co mowil nasz doktorek?
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Aha - i mi dr Krajewski powiedzial ze tylko do 2 miesiecy brak sauny. Czy te roznice wynikaja moze z wielkosci implantow?
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Allergan mam , bo doktor mi je zaproponowal - juz przed 1 op stwierdzil, ze mam mieć najwyższy profil i wybral wlaśnie takie. Mentory są UHP, czyli ten najwyższy profil, ale tylko do 590 cc (ale one bylyby za wąskie dla mnie), więc przy 2 op pozostaliśmy przy Allerganach. Zresztą doktorek zapewnial, ze są rewelacyjne O saunie nie rozmawialam z nim , tylko tak mam w zaleceniach pooperacyjnych. Matko, ja jeszcze nie bylam na kontroli
|
|
#1559 |
|
Raczkowanie
|
Horo - czyli, jak masz 70cm pod biustem (podobnie jak ja) - to znaczy ze takie jak Twoje wkladeczki wejda spokojnie - tak?
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Wlasnie sie skonsultowalam - mozna isc na saune - jesli serduszko tylko pozwala
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... taki dziwoląg. więc na taką szeroka klatę musial być szeroki implant A ze do tego karmilam piersią - 3 dzieci, to skóry też mialam sporo i było w co wsadzić ten najwyższy profil
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

, szkoda, że mój

. I nieważne, że nie ma na nim twarzy Ani
, ale w Klubie powstalo zamieszanie, ze nie mam fotek i ze mi sie czlonkostwo nie nalezy.

, więc może w następnym

jeszcze do was zajrzalam zanim pojade do pracy

W zaleceniach pooperacyjnych mam zakaz sauny przez 6 miesięcy po op