|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Kochane mam pytanie. Dziś boli mnie gardło i muszę jakoś się poleczyć, aby to się w coś nie rozwinęło. Mam pytanko jakie polecacie domowe sposoby
![]() ![]() ![]() Buziolki
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
JA na sekundeczkęęęęęęęeeee/....
Wieści od TZ Madziulki83: "Skarb Szymon pojawił się dziś o 21:01 waży 3305g i 50cm, Madzia była super ![]() hihi ale Madzia wyszkoliła swego ...nawet nasz skrot zna ![]() ![]() Madziu gratulację ![]() Buziaki kochane ... Do jutraaaaa ![]()
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULUJEMY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malga Jowitka ![]() Tak te parte i wchodzenie w kanał rodny masakra- ale sama przyznaj szybko się o tym zapomina ![]() ![]() Jakieś uczulenie mam na dekolcie i górnej części piersi ![]() Madziulka serdeczne gratulacje!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja witam dopiero teraz, bo wcześniej zapomniałam ![]() Robią wrażenie ![]() Malga czyli teoretycznie nie było aż tak źle z tym porodem, a i widzę że mamy kolejną dzidzię ze ślicznymi włoskami ![]() Cytat:
![]() gosbaj w sumie w pierwszej ciąży byliśmy w kinie na Władcy Pierścieni bodajże na 3 części i chociaż seans zaczął sie na pewno wcześniej to wyszliśmy z kina coś ok. 23. No ale miałam wtedy ponad 2 miesiące do tp. A efekty w 5D sa naprawdę fajne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A komputerek niech ci jeszcze posłuży przynajmniej do powrotu z porodówki, bo będziemy czekać na relację ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
gratulacje ![]() ![]() a ja siedzę i czekam, czekam.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
TVN24 dziękujemy ![]() Madziulka WIELKIE NIEBIESKIE GRATULACJE ![]() Edytowane przez addicted to wizaz Czas edycji: 2010-01-10 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niezłe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Pysia ![]() Ja miałam dzisiaj bardzo pracowitą niedzielę, tż kończył malowanie a ja od rano sprzątałam ten syf, myłam podłogi, kuchnię, skończyliśmy dopiero koło 21:00, normalni ledwo na nogach już stałam. W między czasie odszedł mi czop... podbarwiony krwią ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mialam chore gardlo i plukalam woda z sola i przeszlo jak reka odjal madziulka gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Raczkowanie
|
madziulka83 Gratulacje!!!
![]() Idę spać, bo rano o 7 wstaję a czuję, że będę nieprzytomna ![]() ![]() Jutro zaczynamy 35tc ![]() ![]()
#463 |
Zadomowienie
|
madziulka gratulacje szymusia i czekamy.
zebcia ty pamietaj że dopiero co rodziłas,nie przesadzaj z tym sprzatanie,może odłoż to troche.buziaki dla piotrusia ![]() no ciekawe która z nas nastepna,widze juz kilka z objawami...oliviao,addict ed to wizaz,brzoskwinka:rolleye s:ja mam tylko bóle brzucha i boli przy pępku ale to juz od 2tyg więc nie liczyłabym na nic |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madziulka83 przeogromne gratulacje ![]() ![]() ![]() Buziolki
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() kasiorekzeta - w ciąży na ból gardła można stosować tantum verde - jest dostępne w sprayu albo w cukierkach. Ja właśnie wyleczyłam swoje gardło, od kilku dni bardzo mnie bolało. Zadzwoniłam do lekarza i spytałam co mogę zażywać a on właśnie wskazała na tantum verde. Dodam, że bardzo smaczne jest o smaku cytrynowym |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
posta mi wcielo :[
malga - Jowitka jest przeurocza a minki strzela rozkoszne :marzy: madziulka - gratulacje dla Ciebie i TŻ, a Szymek niech rośnie zdrowo (faktycznie okruszek z niego - taki maleńki...) a teraz idę spać bo nie chce mi się już drugi raz pisać tego samego, jutro spróbuję odtworzyć dobranoc mamuśki i brzuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oooooo jak podbarwiony krwią to może jeszcze dziś się zacząć akcja ![]()
![]() |
#469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() GRATULACJE! ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- A ja jutro zaczynam ostatni tydzień pracy. Ten czwartek i piątek miałam bardzo męczący (w sumie nie miałam dużo pracy z dzieciakami, ale jakoś byłam do d...), poza tym aura nie sprzyja chodzeniu, zwłaszcza z bagażem w brzuszku i zdecydowałam, że nie będę chodziła do końca stycznia, tylko idę na zwolnienie - będzie to 34 tydz. W piątek poszłam do wicedyr i jej mówię, jak się sprawa przedstawia, jutro, a raczej dzisiaj muszę iść jeszcze do dyr, bo w piątek prowadził akurat lekcje, więc już dałam sobie spokój i na niego nie czekałam. W tym tyg pozałatwiam swoje sprawy w pracy związane ze stażem na mianowanego i kilka innych, doćwiczę z dzieciakami występ na dzień babci i dziadka - zrobią występ w przyszły poniedziałek - i ten przyszły poniedziałek będzie moim ostatnim dniem w pracy. W ten piątek mam wizytę u lekarza, to akurat wypisze mi zwolnienie. Ciekawe czy będzie mnie teraz badał - tzn szyjkę to na pewno, zawsze sprawdza, ale ciekawe czy Maluszka też będzie oglądał, fajnie by było gdybym wkońcu poznała płeć mojego Dzidziusia. W sumie już mi tak bardzo nie zależy na poznaniu płci, bo i tak niedługo będę wiedziała, kto mieszkał tyle czasu u mnie w brzuszku ![]() ![]() ![]() No dobra spadam. Mam do pracy na 12:00 i całe szczęście, bo spać po nocach nie mogę, najlepiej to nad ranem ![]() Edytowane przez kocurazab Czas edycji: 2010-01-11 o 00:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Zadomowienie
|
MADZIULKA GRATULACJE!!!!!
Ja juz po kinie, fajowy byl film i usmialam sie co nie miara. Nawet byl watek o porodzie w domu i znajomi sie smiali zebym sie nei wczuwala w ta scene za bardzo... ![]() ![]() Pysiu za ciebie tez trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Gratulacje Dla Mamuś- dzieciątka są przesłodkie!! |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Chciałabym się przywitać ![]() ![]() Termin mam na 22 stycznia. Majkela12, gdy wędrowałam wśród Waszych postów i zobaczyłam Twoje maleństwo- oniemiałam! Nigdy w życiu nie widziałam tak ślicznego bobasa. Chciałabym również pogratulować wszystkim nowym mamusiom ![]() Edytowane przez kasia uk Czas edycji: 2010-01-11 o 02:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Rozeznanie
|
Co ja pierwsza dzisiaj?
Witam wszystkie mamusie ![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze, ciekawe czy któraś trafi na ostatnią datę binarną w tym miesiącu - cytat z mjeg tżta ![]() Madziulka gratuluję serdecznie i pozdrawiam tżta. Ja dzisiaj totalnie niewyspana. W nocy poszedł znowu kawałek czopa. Wstawałam prawie równo co godzinkę, tak malutka pęcherz bombardowała. A teraz spać nie mogę. Dzidziusie śliczne, czy mamusie miały w ciąży zgagę, że takie włoski śliczne?
#474 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też doszłam do formułowiczek później - jakiś miesiąc temu. Wydaje mi się, że nie ważne jest kiedy, ważne że znalazłyśmy się wzajemnie ![]() ![]() Ja dziś bardzo źle spałam. Ból gardła mam okropny ![]() ![]() Buziolki
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
To ja tez witam z rana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Rozeznanie
|
gosbaj
![]() ![]() ![]() prostuję włoski i lecę na ktg.. strasznie mi się nie chce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moja dzisiejsza noc należała do tych niezbyt miłych - wieczorem miałam skurcze...niebolesne...ta kie bardziej niemiłe i cały czas ból brzucha jak na @ i ból krzyża..... to moja druga ciąża ale nie bardzo umiem odróżnić skurczy od ruchów dziecka - pierwsza ciaża przenoszona dwa tyg; wody mi odeszły w szpitalu a skurcze się pojawiły po prawie 10godz na porodówce - byłam już tak nafaszerowana lekami, że ich nie pamiętam... ehhh...musze dziś nadrobić zaległosci w pracy - wtedy na spokojnie będę mogła pójść urodzić ![]()
07.07.07 szczęśliwa żonka 16.12.07 szczęśliwa mama 23.02.2010 szczęśliwa mama na 31 urodziny będę ważyć 65 kg!! Edytowane przez AniaRP Czas edycji: 2010-01-11 o 08:12 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Madziulka gratulacje
![]() ![]() kciuki trzymam za dzisiejsze wizyty, ktg i ginkowe ![]() witam nowa mamusię ![]() ja tam czekam do 1 lutego i ostro zaczynam wykurzac małego ![]() ![]() ![]() znając moje szczescie i długą zamknieta szyjke to od 1 lutego bedzie w sam raz zeby się skrocila ![]() Cytat:
![]() dobrze mówią, że kazda ciąża inna ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-01-11 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
Kasiauk witaj
![]() Brzoskwinko to oby sie cos rozkrecilo ![]() Wielkie kciukasy za dzisiejsze wizyty,ktg, wyniki i inne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() GRATULACJE dla Madziulki i TŻ ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.